BADRUMSBOKEN 2020

Page 1

Badrumsboken 2020Rum för frihet Ett rum som rymmer dina tankar och drömmar. Bjuder in till reflektion och avkoppling. Låter dig vara precis som du är. Ett rum som speglar dig. Passar dina behov, ditt liv och ditt hem. Med en stil som är din. Ett rum inrett med känsla. Med badrumsinredning som håller länge, av noga utvalda material. Vi är Nordens ledande badrumsinredare. Efter att ha tillverkat badrum i Dalstorp sedan 1962 har vi lärt oss att ditt drömbadrum inte behöver likna någon annans. Du faller inte för samma stil eller längtar efter samma saker som grannen gör. Dessutom har alla olika förutsättningar. Därför har vi både bredd och höjd. Både former som förför och funktioner som förenklar. Att ha mycket att välja på och oändliga möjligheter att kombinera och variera. Det är frihet. Att ha ett rum där du kan vara dig själv, för stunder som bara är dina. Det är frihet. Vi vet att ett badrum är så mycket mer än ett rum för bad. Det är ett rum för frihet.


4

Låt oss guida dig När du har bestämt dig för att göra om badrummet är det många beslut som ska tas. Det ska vara enkelt att välja och för oss är det viktigt att vägleda dig rätt. I vår köpguide har vi gjort det lätt för dig att hitta det du söker. I den finns information om våra olika produktserier, mått, material, färger och tillval. Där kan du även se vad som går att kombinera och variera. Se mer på sid: 185

Läs mer om våra material I vår materialguide kan du läsa mer om våra olika materials egenskaper. Bakom varje materials fasad finns intressanta fakta, viktiga för såväl det estetiska som det funktionella. Läs mer på sid: 216


5

Innehåll

Dusch

Övrigt

Nyheter 6

Våra duschar

114

Tvätt och tork

86

Priser & Mått

Om Oss 10

Skoga

116

Handtag

92

Materialguide 216

SiD 16

180°/180° Rista 132

Överdelar 96

Lådor 18

Ritual

Tvättställ

142

Köpguiden

Kontakt

182 220

108

Blandare 111 Handdukstork 164

Möbelserier

Badkar

Forma 20

Våra badkar

146

DK 40

Solid Surface

148

Stil 58

Gjutmarmor 150

Skapa 70

Lucite

154

Intro 78

Akryl

158

Emalj

161

WC

174

Tillbehör

178

INNEHÅLL


6 Skuru med ett avskalat formspråk Med ett avskalat och minimalistiskt formspråk som påminner om de vackra kalfjällen i norr passar det stilrena spegelskåpet Skuru i vilket badrum som helst. Det bryter av fint mot en inredning i klassisk stil eller förstärker en mer modern.

1. SKURU Spegelskåp 80 skiffergrå med LED-belysning, eluttag, 2 hyllor och tvättställsljus. 9 190:- Industria fristående tvättställsblandare svart matt 7 695:- FROSS Fristående Tvättställ Ø40 svart matt. 4 495:- BÄNKSKIVA Sirius 80 centrum. 5 560:- FORMA Underdel 80x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE, push open och Easy Clean. 9 190:- AMOR 10x140 svart matt. 3 495:2. HAMRA Spegelskåp 80 vit med LED-belysning. 9 090:- FROSS Fristående Tvättställ Ø40 vit matt. 3 495:- STIL Underdel Ram 80x45 vit med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 9 190:- PIPE fristående fvättställsblandare vit matt 7 375:- BÄNKSKIVA Keon 80 centrum. 6 675:- KNOPP rund matt vit. 105:- SIGYN Handdukstork 11x120 vit matt. 4 260:- ERICA Elpatron vit matt 300W. 2 455:-


7

Flexibilitet är vår specialitet Med flexibilitet som ledord har vi tagit fram en ny spegelskåpsserie som gör det enkelt för dig att sätta din personliga prägel på badrummet. Våra badrumsskåp har ett modernt formspråk och finns i många varianter. Välj mellan olika bredder och stilar. Föredrar du minimalistiskt eller klassiskt? Du kanske är svag för det där lilla extra, som att kunna dimra belysningen? Det finns nästan inga begränsningar. Bara möjligheter och en uppsjö av smarta funktioner.

2.

Hamra passar många olika stilar

Skuru och Hamra lyser upp lite extra

Ett spegelskåp som kombinerar ett modernt utseende med lantligt hantverk och passar många olika stilar. Shaker, franskt eller kanske klassiskt? Vad gillar du? Hamra kommer med prylmagnethållare och avancerad belysning där du kan justera färgtemperatur och ljusstyrka precis som på vårt spegelskåp Skuru.

Färgtemperaturen och ljusstyrkan justeras steglöst med ett vred. Vrid upp när du städar och ner när du går upp mitt i natten.

NYHETER


Industria Den industriella stilen är rå men samtidigt väldigt vacker. Industria påminner om vår blandare Pipe men tar för sig lite mer, bland annat genom en räfflad struktur upptill som lyfter det industriella uttrycket.

Sid. 111

Bold

Halde

När du vill ha en blandare som är en del av inredningen, inte bara en diskret detalj. Bold skapar en industriell känsla då den är väldigt kraftfull, näst intill överdimensionerad.

Nyheter i minimalistisk design. Finns i låg och hög modell. Välj mellan matt svart och krom. Kallstartsfunktion som sparar energi.

Sid. 111

Fross Ovanpåliggande tvättställ med en design som förhöjer intrycket av ditt badrum. Finns i rund och rektangulär form i färgerna matt svart och matt vit.

Sid. 108

Sid. 111


9

Lule Form och funktion i ett och samma badkar. Runt och ergonomiskt. Tillverkat i lucite som är starkare och ger en lyxigare yta än akryl.

Sid. 154

Skapa och Sand

Sand 50

Skapa 80

Skapa och Sand kommer i nya storlekar. Skapa i 40x35, 60x35 och 80x35 cm samt Sand i 50x35 cm.

Sid. 108

Lojsta Funktionella och smarta lösningar hör badrummet till. Lojsta duschbatteri med termostatblandare och omkastare i vred är ett bra exempel på det. Har justerbar duschstång i höjdled samt färgmatchad handdusch och duschtallrik. Välj mellan svart och krom.

Sid. 113

NYHETER


10

Hantverk i generationer Holger Svedberg, som grundade vårt företag 1920, skulle säkert le igenkännande om han såg dagens Svedbergs. Sättet vi gör badrumsmöbler på har naturligtvis förändrats, men själen, kvaliteten och omsorgen om detaljerna finns fortfarande kvar.

Mycket görs för hand Precis som för snart hundra år sedan görs mycket för hand i vår anläggning i Dalstorp. Allt med precision och noggrannhet. Många som besöker vår fabrik blir överraskade att vi tillverkar och monterar alla badrumsmöbler här. Vi gör det av en anledning, de ska hålla för ett långt och bekymmersfritt liv.

Underarbetet är skillnaden Ett exempel på vår noggrannhet är att vi grundlackar alla trämöbler tre gånger och topplackar en gång. Mellan varje gång torkar vi dessutom med UV-ljus. För att försegla träskivan mot fukt använder vi färger som tränger in i materialet. Lika omsorgsfulla är vi med våra skåp av plåt, de pulverlackas för att stå emot rost, slag och repor.

Vår unika lackeringsmetod DuraDry Inred badrummet med möbler som tål att användas flera gånger varje dag. För att våra trämöbler ska hålla riktigt länge behandlas de i många steg. Vår egen unika lackeringsmetod 3+2, DuraDry, säkerställer fuktbeständighet och livslängd. Med tre lager grundlack som torkas med UV-ljus kombinerat med två lager topplack som lufttorkas får vi fram riktigt slitstarka möbler. Syrahärdande färger och lacker som tränger in bra i materialet och förseglar träskivan mot fukt gör att möblerna lever länge.


11

Enbart äkta träfaner Till alla fronter som inte är målade använder vi äkta träfaner. Stommarna är av fukttåliga spånskivor. Vi vet att de är tåliga för vi har testat dem tre dagar i 20-gradigt vatten, en dag i 12-gradig kyla och tre dagar i 70-gradig värme. Och alla lådor i badrumsskåpen är försedda med glidskenor på riktiga kullager. I vår materialguide på sid. 216 kan du läsa mer.

Den perfekta plåten

För en bättre miljö

Även plåtdelarna tillverkas och monteras av oss själva. Till skåp och lådor använder vi galvaniserad plåt, till belysning kallvalsad plåt och till duscharna aluminium. Men hemligheten med en perfekt plåtdetalj är förbehandlingen och själva lackningen. Allt görs i en sluten process i vår egen lacklinje, miljövänligt och utan lösningsmedel. Läs mer i vår materialguide på sid. 216.

Eftersom vi tillverkar våra produkter i vår egen fabrik i Sverige har vi kontroll på vår miljöpåverkan. Vi arbetar också med obligatoriska märkningar som REACH, RoHs och WEEE. Dessutom är vi anslutna till bland annat BASTA, REPA, El-kretsen och Säker Vatteninstallation.

OM OSS


12

Allt för badrummet, som du vill Hos oss hittar du allt för hela badrummet. Från badrumsmöbler, tvättställ och blandare till duschar, badkar, handdukstorkar och WC. Allt passar ihop, färgnyanser, detaljer och materialval, allt håller samma kvalitet och allt levereras samtidigt.

Enkelt att anpassa När vi utvecklar och formger våra produkter tänker vi stort och smått. Därför kan du anpassa valen efter dina förhållanden. Stort eller litet badrum spelar ingen roll. Du kan till och med få badrumsmöblerna i vilken färg du vill (läs mer på nästa sida). Och vill du lägga till det där lilla extra kan du addera SiD till Forma, DK och Stil. Läs mer på sidan 16.

De viktiga detaljerna När det gäller helhetsintrycket av ett badrum vet vi att detaljerna spelar stor roll. Som till exempel handtag, knoppar, bänkskivor och blandare. När du bläddrar vidare i Badrumsboken kommer du att upptäcka alla alternativ vi erbjuder. Och när det gäller det viktiga ljuset har vi redan gjort ett kvalitetsval åt dig och monterat in energisnåla och säkra belysningar.

Upp till 10 års garanti Med vår filosofi om kvalitet, materialval och omsorg om detaljer följer vår garanti. Vi ger dig 10 års garanti på de flesta av våra produkter. En fördel för dig som kund och som gör köpet ännu tryggare. Läs mer om våra garantiåtaganden på svedbergs.se


13 Vår kundtjänst

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Skapa ditt badrum idag På vår hemsida kan du med några knapptryck snabbt få en bild av ditt nya badrum. Klicka in på svedbergs.se och sätt igång. När du känner dig nöjd med valen kan du spara dem, skriva ut dem eller skicka dem till någon av våra återförsäljare. Hos dem kan du också se många av produkterna på riktigt, få tips och ibland också hjälp med installationen.

Skapa ditt badrum på svedbergs.se

Upplev ditt badrum i Svedbergs digitala showroom.

Rita ditt badrum i Svedbergs ritverktyg. Skapa och måttanpassa din dusch i produktstudion.

Sex trendiga badrumsfärger. Ett vitt badrum är alltid snyggt, klassiskt och tidlöst. Men om du är beredd att testa något annorlunda, skapa ny energi i badrummet, kanske det är dags att göra det nu. Vi har valt ut sex färger som ligger rätt i tiden. Dessutom kan du nu få dem på möbelserierna Forma, DK och Stil. Läs mer under varje möbelserie.

HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA

OM OSS


14

Våra möbelserier Fem olika stilar som gör det lustfyllt och enkelt att hitta något som passar just din smak och dina behov. Känn efter, vilken stil är du?

Forma Sedan introduktionen av Forma har serien varit en succé. Dels för formgivningens skull, dels för att möjligheterna känns oändliga. En enkel och stilren design. Skandinavisk stil som känns lika modern och rätt år efter år.

Sid. 20

DK Möbelserien DK sätter fokus på estetik och funktion. Serien har ett designval som mixar träkänsla med vitt för att förstärka det skandinaviskt ljusa och luftiga uttrycket.

Sid. 40


Stil Raka och rena linjer i klassisk design med två olika uttryck, ram eller fasfront. En tidlös möbelserie som skapar harmoni och trivsel i badrummet. Och som vanligt när det gäller våra badrumsmöbler är valmöjligheterna stora.

Sid. 58

Skapa Utvecklad och formgiven för de lite mindre badrummen. Utan kompromisser, med omsorg för kvalitet, detaljer och funktion.

Sid. 70

Intro En badrumsmöbel av plåt som tål riktigt tuffa tag. Smidig, snygg och solid, perfekt också för de mindre badrummen.

Sid. 78


16

Med SiD har du möjlighet att måttanpassa bänkskivan exakt så som du vill ha den. Dessutom kan du få den i tåliga naturmaterial.


17

S v e d b e r g s

i n d i v i d u a l

D e s i g n

Lite mer av allt. Så går det att sammanfatta SiD, Svedbergs individual Design. Möbler och detaljer för dig som ställer höga krav på form och funktion, men ändå vill ha fler möjligheter. Delar som du själv kombinerar för ett unikt och personligt uttryck. Bänkskivor som skräddarsys i den längd du önskar. Ett koncept som bygger på det okonstlade och enkla.

Helt unik badrumslösning SiD är till hundra procent en unik badrumslösning. Allt bygger på individuella mått helt efter dina önskemål. Principen är enkel. Med någon av möbelserierna Forma, DK eller Stil som grund bygger du din egen kombination. Valfriheten när det gäller mått och tillval ökar vilket underlättar skapandet av en personlig stil. Dessutom kan du få SiD i någon av färgerna Hav, Salvia, Lera, Sand, Aska och Kalk.

Måttanpassade bänkskivor De tre möbelserierna går att kombinera med måttanpassade bänkskivor upp till 300 cm. Resultatet blir ett exklusivare utseende. Bänkskivorna går att få i olika material, Silestone och Dekton (tåliga naturmaterial).

Läs mer om SiD i kombination med: Forma Sid. 36 DK Sid. 54 Stil Sid. 66

SID


18

De bästa lådor vi någonsin gjort När vi utvecklade vårt lådkoncept utgick vi från att konstruktionen skulle vara stabil och funktionen hög. Och de som ville skulle kunna göra tillval för att höja upplevelsen ytterligare. Resultatet finns på Forma, Stil och DK.

BOX ONE Box One, som sitter i Forma och Stil, ingår och kostar inget extra. Lådan har ett inrede av formsprutad plast som är mycket tåligt och lättskött.

BOX ONE+ Vill du höja upplevelsen kan du, mot ett tillägg, välja Box One+ som finns för Forma och Stil. Då får du svart träinredning i ek och två lösa, lite mindre trälådor som du kan placera var du vill i lådorna. Både snyggt och praktiskt.

BOX TWO Har du valt DK ingår Box Two utan extra kostnad. Här ingår ett snyggt formgivet träinrede i ek och två lösa, lite mindre trälådor. Dessa kan du placera var du vill i lådorna. Hela känslan andas stil och funktion.

BOX TWO+ För att förhöja känslan ytterligare kan du, mot ett tillägg, välja Box Two+. Då ingår två trälock till de små, lösa trälådorna och träsidor till lådorna. Träsidorna ger en illusion av att hela lådan är av trä. För övrigt är lådans inrede som Box Two.


19 Forma och Stil Redan från början är Forma och Stil utrustade med Box One. Väljer du Box One+, mot ett tillägg, får du svart träinrede i ek och två lösa, lite mindre trälådor som passar i lådsystemet.

BOX ONE, PLASTINREDE 60

80

100

120

80

100

120

BOX ONE+, TRÄINREDE 60

DK Möbelserien DK har redan från början lådkonceptet Box Two. Mot ett tillägg kan du få Box Two+, då ingår trälock i ek till de mindre lådorna och träsidor till lådorna.

BOX TWO, TRÄINREDE I EK 60

80

100

120

80

100

120

BOX TWO+, TRÄINREDE I EK 60

LÅDOR


20

Forma Många kombinationsmöjligheter, bygg som du vill. Lådkonceptet Box One samt EasyClean vattenlås ingår. Enkelt att sätta sin personliga stil genom olika tilllval. Går att kombinera med SiD (måttanpassade bänkskivor)

FORMA Underdel 100x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 9 185:- LÄDERFLÄRP svart. 150:- SQUARE porslinstvättställ 100x45. 4 985:- BOLD Tvättställsblandare svart matt 6 995:- SKURU Spegelskåp 100 skiffergrå med LED-belysning. 9 890:- HÖGSKÅP 123x30 skiffergrå. 5 295:- REYK Gjutmarmorbadkar 21 935:- VENTO handdukstork 55x80 svart matt. 4 905:- VENTIL för vattenburet system svart matt. 2 570:-


21

FORMA


22

Oändliga kombinationsmöjligheter Forma är en flexibel möbelserie som du kan bygga nästan precis som du vill. Och som dessutom passar ditt badrum, oavsett hur stort det är. Genom färgval, tvättställ, blandare och handtag sätter du din personliga prägel och gör badrummet unikt.

Badrumstips Ofta är badrummet hemmets minsta rum, då behövs det bra planering. Vad skulle du välja om du hade lite plats över, mer förvaring, ett badkar eller kanske en tvättmaskin? På svedbergs.se kan du se alla möjligheter.

Fakta i köpguiden Alla Formas produkter finns i köpguiden. Där hittar du mått, färger, priser och mycket annat.

Sid. 184

EasyClean Smart vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent. Ingår som standard i Forma underdel


23

FORMA Underdel 100x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE och Easy Clean. 9 185:- BÄNKSKIVA Sirius 100 centrum 6 675:- FROSS Fristående Tvättställ Ø40 svart matt. 4 495:- PIPE fristående Tvättställsblandare svart matt 7 375:- SELFIE Spegel rund 80 LED. 6 950:- Högskåp 172x40 svart ek. 7 380:180° fast Skärmvägg Rista 88x200 svart matt och klarglas. 7 145:- VIST Duschbatteri svart matt 150 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:- SIGYN Handdukstork 26x120 svart matt. 6 395:-/st. LÄDERFLÄRP svart. 150:- ERICA Elpatron 300W svart 2 455:-


24

FORMA FRI Underdel 100x45 vit med 1 låda, BOX ONE och Easy Clean. 5 720:- SQUARE porslinstvättställ 100x45. 4 985:- LÄDERHANDTAG svart. 175:- PIPE Tvättställsblandare svart matt 5 105:- TOP-LINE 100 Vit LED 9 830:- SIGYN Handdukstork 26x120 svart matt. 6 395:- ERICA Elpatron 300W svart 2 455:- Högskåp 123x40 vit. 4 240:- LÄDERFLÄRP svart. 150:- VIST Duschbatteri svart matt 160cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:-/st. REYK Gjutmarmorbadkar 21 935:-/st. 180° Fast skärmvägg special svart matt och klarglas. se sid. 208. Hav, mot pristillägg se sid. 185


25

Lätt och luftigt Forma Fri är en spännande möbel i möbelserien Forma. Den låga höjden på underdelen skapar ett luftigt och lätt intryck i badrummet. Välj mellan bredderna 60, 80 och 100 cm, djupet är alltid 45 cm. Tvättstället Square blir pricken över i:et.

FORMAFORMA Underdel 120x45 vit med 4 lådor, BOX ONE och Easy Clean. 13 820:- VASS porslinstvättställ 120x45 dubbel. 7 290:LÄDERFLÄRP Naturfärgat läder 150:- TWIT tvättställsblandare krom. 2 835:- Top-Mirror 120 vit LED 11 150:- Högskåp 172x40 Vit. 5 470:SIGYN Handdukstork 11x120 krom. 4 260:- ERICA Elpatron 300W krom 2 455:- BARB 166 akrylbadkar 14 380:-


28

1.

2.

1. VASS porslinstvättställ 120x45 dubbel. 7 290:2. VASS porslinstvättställ 80x45. 3 665:-


29

En inredningsdetalj Naturligtvis har spegeln en uppgift att fylla, men se den också som en inredningsdetalj. Och snåla inte på storleken. Alla våra speglar hittar du på:

Sid. 97

FORMA Underdel 60x35 vit med 2 lådor, BOX ONE, integrerat handtag 7 och easy Clean. 6 735:- SKAPA Tvättställ 60x35 vit. 2 625:PIPE tvättställsblandare krom. 3 180:- IMAGO spegel 60 Vit matt LED. 4 470:-

FORMA


FORMA Underdel 60x35 blond ek med 2 lådor, BOX ONE, push open och easy Clean. 7 160:SAND porslinstvättställ 60x35. 2 625:- PIPE tvättställsblandare krom. 3 180:IMAGO spegel 60 Vit matt LED. 4 470:-


31

FORMA Underdel 50x35 vit med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 5 990:- SKAPA Tvättställ 50x35 vit. 1 720:TWIT Tvättställsblandare vit matt 4 540:- SKURU Spegelskåp 50 vit med LED-belysning. 5 890:- Högskåp 123x30 vit. 4 240:-


32

Smarta tillval Våra badrumsmöbler är välutrustade med många smarta funktioner från början. Men det går också att göra tillval, till exempel eluttag, förstoringsspegel eller tvättkorg. Läs mer:

Sid. 38

FORMA Underdel 60x45 svart Ek med 2 lådor, BOX ONE och Easy Clean. 6 855:- Handtag nr 5, 256 cc svart. 190:DEEP porslinstvättställ 60x45. 2 705:- TWIT tvättställsblandare krom. 2 835:- IMAGO spegel 60 Svart matt LED. 4 470:Högskåp 123x40 svart ek. 5 725:- Högskåp 172x40 svart ek. 7 380:- Toppskiva 40x35 svart ek. 575:- OVAL 170 gjutmarmorbadkar, 24 835:-


33

FORMA


34

FORMA Underdel 80x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 8 400:- VASS porslinstvättställ 80x45. 3 665:- KNOPP rund matt vit. 105:PIPE tvättställsblandare krom. 3 180:- SELFIE Spegel rund 80 LED. 6 950:- SIGYN Handdukstork 34x120 vit matt. 7 460:- ERICA Elpatron vit matt 300W. 2 455:- RITUAL Duschkabin Premium 91x91 vit matt profil och klarglas. 18 490:-


35

1.

Lådor som tål att synas I Forma ingår vårt lådkoncept Box One. Mot ett tillägg kan du få Box One+ och öka känslan med svart träinredning. Läs mer på:

Sid. 18

2.

1. FORMA Underdel 60x35 vit med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 5 990:- HANDTAG nr 5, 128 cc krom. 110:SKAPA Tvättställ 60x35 vit. 2 625:- PIPE tvättställsblandare krom. 3 180:2. Högskåp 123x40 vit. 4 240:-/st.

FORMA


Forma går att kombinera med SiD, Svedbergs individual Design. Det innebär att valfriheten blir många fler, bland annat när det gäller bänkskivor, mått och tillval.

Läs mer på sid. 16


FORMA Underdel 100x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 9 185:- LÄDERFLÄRP Naturfärgat läder 150:-/st. OCEAN porslinstvättställ 3 040:- PIPE fristående tvättställsblandare krom. 4 770:- STILL Top-Mirror 80 Skiffergrå LED, dimbar. 7 555:HÖGSKÅP 123x30 skiffergrå. 5 295:- BARB 166 akrylbadkar 14 380:-


38

Översikt Forma

UNDERDELAR

DJUP, CM

BREDD

35

45

35

45

45

45

1 DÖRR

FRI*** 1 LÅDA

2 LÅDOR

2 LÅDOR

4 LÅDOR

4 LÅDOR, 1 DÖRR

40

60, 80, 100

50, 60, 80

60, 80, 100, 120

120

140

TILLVAL

LÅDINSATSER

BOX ONE, PLASTINREDE

BOX ONE+, TRÄINREDE

BELYSNING

ELUTTAG

TRÄLÅDA

undre lådan 35 och 45 djup.

För mer info om vad som ingår se sid. 18.

TVÄTTSTÄLL TVÄTTSTÄLL FÖR BÄNKSKIVA MED TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

INTEGRERAT 35

35

45

45

SAND**

SKAPA**

FLOD**

KOSTER**

BREDD, CM

40, 50, 60, 80

40, 50, 60, 80

DJUP, CM

45

DJUP, CM

BÄNKSKIVOR

45

HELIX DEEP**

SQUARE

BREDD, CM

60, 80, 100, 120C

60, 80, 100

DJUP, CM

45

45

VASS

WAVE**

60, 80, 100, 120C, 120D

120D, 140D

TEBAS

ANVÄND VÅR KÖPGUIDE

BREDD, CM

Designer: ** Ehlén Johansson & Mia Lagerman

*** Forma Fri går endast att få med tvättställ Square.

Här ser du alla valmöjligheter Forma erbjuder. I vår köpguide hittar du alla fakta och detaljer som kan vara bra att veta.

Sid. 184


39 SIDOFÖRVARING

HÖJD, CM

VÄGGSKÅP

HÖGSKÅP

70

120

TILLVAL 123

172

ELUTTAG

BREDD, CM

30, 40

20

30, 40

30, 40

DJUP, CM

15

15

20, 35

20, 35

Överdelar

TVÄTTKORG

(endast 35 djup)

HANDTAG

Ett handtag kan förändra helhetsintrycket på vilken badrumsmöbel som helst. Klassiskt, modernt eller trendigt – vi ger dig valfriheten. Alla alternativ hittar du på:

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP

Sid. 92

För modeller, storlekar och tillval, se sid. 193. TVÄTTSTÄLL FÖR BÄNKSKIVA MED FRISTÅENDE BLANDARE 45

45

FYN

FÄRGER

OCEAN

45

45

FROSS REKTANGULÄR

VIT

SKIFFERGRÅ

BLOND EK

SVART EK

FROSS RUND

UTVALD FÄRGKOLLEKTION BÄNKSKIVOR

SIRIUS

Du kan också få Forma i dessa färger:

KEON

AURA

Finns till bredderna 60, 80 och 100 cm. Läs mer om materialet Dekton i vår materialguide på sid. 216.

Sid. 16

Med SiD kan du få måttanpassade bänkskivor som skapar ett exklusivt uttryck.

HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA

FORMA


40

DK Dansk formgivning av Morten Voss och Stinne Knudsen. Välj med eller utan benstativ. Lådkonceptet Box Two samt EasyClean vattenlås ingår. Går att kombinera med SiD (måttanpassade bänkskivor)

DK Underdel 100x45 vit med 2 lådor, BOX TWO och Easy Clean. 10 125:- Handtag nr 5, 128 cc vit. 110:- BÄNKSKIVA Aura 100 centrum. 7 785:FROSS Fristående Tvättställ 55x35 vit matt. 4 495:- FROSS tvättställ hylla vit matt. 995:- PIPE fristående fvättställsblandare vit matt 7 375:DK Spegel 100 vit LED. 8 895:- DK Högskåp 170x40 vit med 2 dörrar. 8 080:- VIST Duschbatteri vit matt 150 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:- SKOGA rak Skärmvägg 87 vit matt profil och klarglas.. 4 195:- Lera, mot pristillägg se sid. 188.


41

DK


42

Ett steg närmare den nordiska naturen Formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen ligger bakom möbelserien DK. De har hämtat influenser från den skandinaviska designtraditionen, med fokus på såväl det praktiska som det estetiska. Möbelserien har ett enkelt och luftigt uttryck som passar i många badrum.

EasyClean Smart vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent. Ingår som standard i Forma.

Badrumstips Förvaring går det aldrig att få för mycket av. Nöj dig därför inte med en vanlig låda i underdelen, se till att den är inredd och funktionell. Och har du plats och möjlighet att komplettera underdelen med ett sidoskåp ska du inte tveka. Belysning finns som tillval.

Köpguiden ger dig svaren Letar du efter mått, färger, priser och andra detaljer hittar du allt i vår köpguide på:

Sid. 188


DK Underdel 100x45 Vit/Blond ek med 2 lådor, BOX TWO, Push open och Easy Clean. 11 355:- DK Tvättställ Svale 100x45 vit. 11 230:TWIT Tvättställsblandare vit matt 4 540:- Bottenventil Easy Clean vit. 260:- SELFIE Spegel 100 med LED-belysning. 6 925:ZAGA Handdukstork 34x120 vit matt. 7 460:-


Flexibelt överskåp Överskåpet från DK kombinerar det estetiska med det praktiska. Välj om du vill ha förvarings­ skåpet till vänster, till höger eller både och.


DK Underdel 120x45 skiffergrå med 4 lådor, BOX TWO och Easy Clean. 16 580:- DK Handtag svart. 215:-/st. DK Bänkskiva Keon 120x45 med högerutförande. 8 900:- DK fristående Tvättställ Fyn vit. 2 925:DK låg Benstativ svart matt. 2 175:- DK Spegelskåp 120 skiffergrå med LED och eluttag. 10 565:DK Sidoskåp 80x45 skiffergrå med 1 låda och BOX TWO. 5 995:- DK Bänkskiva Keon 80x45. 5 340:DK Högskåp 170x40x35 skiffergrå med 1 dörr. 9 345:-


46

DK Underdel 100x45 Vit/Blond ek med 2 lådor, BOX TWO, Push open och Easy Clean. 11 355:- DK Tvättställ Svale 100x45 vit. 11 230:TWIT Tvättställsblandare vit matt 4 540:- DK Benstativ hög 100 vit matt. 2 175:- SELFIE Spegel 100 med LED-belysning. 6 925:ZAGA Handdukstork 34x120 vit matt. 7 460:- ERICA Elpatron vit matt 300W. 2 455:- SKOGA Hörndusch 90x90 vit matt profil och klarglas. 7 940:VIST Duschbatteri vit matt 160 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:- SAVON Fristående badkar i solid surface, 41 790:Bottenventil Easy Clean vit. 260:-


47

DK


48

1.

Tvättstället Svale Tunt och elegant men samtidigt funktionellt och hållbart. Väljer du vårt nya tvättställ Svale får du både och. Solid Surface är ett mycket formbart och lättskött material. Råkar du tappa något på det så att det blir en spricka kan det lagas till nyskick.

DK Nord med ett nytt uttryck lyser upp Formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen står bakom DK Nord som har tydliga influenser från den skandinaviska designtraditionen - och den nordiska naturen. Kombinationen av trä och vitt skapar en ljus och luftig känsla som bjuder in till såväl ro som rörelse. Precis som vår natur.

1. DK Underdel 120x45 Vit/Blond ek med 4 lådor, BOX TWO, Push open och Easy Clean. 18 030:- DK Tvättställ Svale 120x45 Vit vänster. 12 300:TWIT Tvättställsblandare vit matt 4 540:- Bottenventil Easy Clean vit. 260:-


49

DK Underdel 100x45 Blond ek med 2 lådor, BOX TWO+, Push open och Easy Clean. 12 245:- DK Tvättställ Falster 100x45 Vit. 4 310:TWIT Tvättställsblandare vit matt 4 540:- Bottenventil Easy Clean vit. 260:- Trälåda undre låda 45 Blond ek. 870:-

DK


50

Falster Tvättstället Falster är stilrent och minimalistiskt i sin framtoning. Höjden på den supertunna kanten är endast 14 mm. I serien DK är dessutom den smarta Easy Clean-lösningen som underlättar rengöringen av vattenlåset standard.

DK Underdel 80x45 blond ek med 2 lådor, BOX TWO och Easy Clean. 10 020:- DK Tvättställ Falster 80x45 vit. 3 590:- PIPE tvättställsblandare krom. 3 180:- DK Handtag vit. 215:-/st. DK Spegelskåp 80 blond ek med LED-belysning och eluttag. 9 170:SIGYN Handdukstork 26x80 vit matt. 5 860:- ERICA Elpatron vit matt 300W. 2 455:-


51

Visa upp lådorna För DK ingår vårt genomarbetade lådkoncept Box Two med träinrede i ek och två lösa trälådor. Mot ett tillägg kan du få Box Two+ vilket innebär trälock till de lösa lådorna och träsidor till lådgavlarna. Läs mer:

Sid. 18

Benstativen skapar rymd Bland produkterna för DK är det benstativen av stål något som sticker ut. En designdetalj som skapar karaktär, luft och rymd. Det finns något grafiskt över produkten och en omsorg för detaljernas betydelse.

DK


DK Underdel 60x45 vit med 2 lådor, BOX TWO, push open och Easy Clean. 9 255:- DK Tvättställ Falster 60x45 vit. 3 010:TWIT tvättställsblandare krom. 2 835:- DK Spegel 120 vit LED. 9 455:- DK Högskåp 170x40 vit med 2 dörrar. 8 080:DK Sidoskåp 60x45 vit med 1 låda, BOX TWO och push open. 5 665:- DK Bänkskiva 60x45 vit. 475:AMOR Elhanddukstork 10x85 blankpolerad 12W. 2 925:- OVAL 170 gjutmarmorbadkar, 24 835:-se sidan 153.


Sidoskåp eller avlastningsbänk? Svaret är både och. Den här lösningen med två sidoskåp bredvid varandra visar att lite kreativitet gör badrummet ännu mer inspirerande. Förvaringen får du på köpet.


Möbelserien DK går att komplettera med SiD (Svedbergs individual Design). Ett sätt att lyfta en redan spännande möbelserie ytterligare.

Läs mer på sid. 16

DK Underdel 60x45 vit med 2 lådor, BOX TWO och Easy Clean. 8 505:- DK Sidoskåp 80x45 vit med 1 låda och BOX TWO. 5 555:DK Handtag vit. 215:-/st. OCEAN porslinstvättställ 3 040:-/st. TWIT fristående tvättställsblandare krom. 4 990:-/st. DK låg Benstativ 60 vit matt. 2 175:- SELFIE Spegel rund 60 med LED-belysning. 5 690:-


Avrunda med en spegel Badrum har ibland en tendens att bli lite fyrkantiga. Det är dü den runda spegeln, som en vacker detalj, bryter av och mjukar upp känslan i hela badrummet.


56 Översikt DK

ANVÄND VÅR KÖPGUIDE Här får du en snabb överblick av alla möjligheter DK erbjuder. I vår köpguide hittar du all fakta som kan vara bra att veta.

Sid. 188

Koll på materialen Ibland kan det vara svårt att hålla koll på alla olika material. Men lugn, i vår materialguide får du veta allt som är värt att veta.

Sid. 216

LED ett bra miljöval LED-belysning har låg energiförbrukning och är fritt från kvicksilver. Dessutom är livslängden mycket längre än både glödlampor och lysrör.

Sid. 54

Badrummets viktigaste detalj Det kan kännas som en detalj, och det är det, men kanske den viktigaste detaljen i hela badrummet. Vi talar om handtaget. Våra hittar du på:

Sid. 92


57 UNDERDELAR DJUP, CM

TVÄTTSTÄLL 45

INTEGRERAT

45 DJUP, CM

BREDD, CM

2 LÅDOR

4 LÅDOR

60, 80, 100

120 BREDD, CM

LÅDINSATSER

*Finns i vänsteroch högerutförande.

BOX TWO, TRÄINREDE I EK

45

45

45

FALSTER

SVALE

WAVE

60, 80, 100

80, 100, 120*

120D

TVÄTTSTÄLL FÖR BÄNKSKIVA MED FRISTÅENDE BLANDARE

BOX TWO+, TRÄINREDE I EK

För mer info om vad som ingår se sid. 18.

FYN

OCEAN

TILLVAL

FROSS REKTANGULÄR

FROSS RUND

BÄNKSKIVOR BELYSNING

ELUTTAG

TRÄLÅDA

undre lådan.

BENSTATIV

SIDOFÖRVARING

HÖJD, CM

SIRIUS

SIDOSKÅP

HÖGSKÅP

25

170

KEON

AURA

Finns till bredderna 60, 80, 100 och 120 cm. Läs mer om materialet Dekton i vår materialguide på sid. 216.

ÖVERDELAR SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP

DJUP, CM

45

35

BREDD, CM

60, 80

40

För modeller, storlekar och tillval, se sid. 193. HANDTAG

Det är bara en detalj, men en viktig sådan. Handtagen på en badrumsmöbel förstärker stilen och skapar karaktär. Vi ger dig många handtag att välja mellan, du hittar dem på sid. 92.

Välj till bänkskiva, se sid. 199

UTVALD FÄRGKOLLEKTION

Färger

VIT

Du kan också få DK i dessa färger:

SKIFFERGRÅ

BLOND EK

BLOND EK/ VIT

HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA


58

Stil Klassiskt och tidlöst. Passar både stora och mindre badrum. Flera smarta funktioner. Lådkonceptet Box One samt EasyClean vattenlås ingår. Går att kombinera med SiD (måttanpassade bänkskivor).

STIL Underdel Ram 80x45 blond ek med 2 lådor, BOX ONE och Easy Clean. 9 640:- Handtag nr 5, 256 cc mässing. 190:FROSS Fristående Tvättställ Ø40 vit matt. 3 495:- BÄNKSKIVA Aura 80 centrum. 6 675:- PIPE fristående tvättställsblandare guld 7 375:DK Spegel 80 blond ek med LED-belysning och dold belysning. 8 675:- SCARLETT gjutmarmorbadkar vit. 15 170:-


59

STIL


60

Klassiskt med många valmöjligheter Raka och rena linjer i klassisk design med två olika uttryck, ram- eller fasfront. En tidlös möbelserie som skapar harmoni och trivsel i badrummet. Och som vanligt när det gäller våra badrumsmöbler är valmöjligheterna stora.

Köpguide Allt du behöver veta om Stil – mått, färger, priser och mycket annat. Du hittar det i vår köpguide.

Sid. 190

EasyClean Smart vattenlås som gör det enklare att rensa och hålla rent. Ingår som standard i Stil underdel

Badrumstips Det kan tyckas bagatellartat men ofta är det detaljerna som gör det där lilla extra. Tro det eller ej men krokar, knoppar, handtag och toalettpappershållare kan göra underverk. Och lyfta badrummet till nya höjder.


61

EasyClean underlättar rengöring Glöm krångliga, nästan akrobatiska ställningar under tvättstället när du ska göra rent vattenlåset. Easy Clean är ett enklare sätt och är standard för Stil.

STIL Underdel 60x45 vit ram med 2 lådor, BOX ONE och Easy Clean. 7 385:- Skålhandtag brons. 105:-/st. STIL Tvättställ 60x45 vit. 2 705:- SVEA tvättställsblandare brons. 4 540:- Bottenventil Easy Clean brons. 985:SKOGA rund 95x80 alu matt profil och klarglas. 11 800:- ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch i krom. 7 120:- SPEGELSKÅP Holger, vit matt. 2 805:-

STIL


STIL Underdel 120x45 vit fas med 4 lådor, BOX ONE och Easy Clean. 14 825:Skålhandtag brons. 105:-/st. WAVE porslinstvättställ 120x45 dubbel. 7 290:SVEA tvättställsblandare brons./st. 4 540:- Bottenventil Easy Clean brons. 985:-/st. TOP-LINE 120 Led, Vit. 12 960:- VÄGGSKÅP 70x40 Vit Fas. 2 900:-/st. KNOPP Oval brons 105:-/st. BELLE tassbadkar av akryl 12 720:CLASSIC Tassar, brons. 2 585:- Salvia, mot pristilägg se sid. 191.


Smidiga väggskåp Alla behöver mer förvaring. Lösningen är ett smidigt väggskåp. Den här lite mindre varianten upplevs lätt och luftig också i ett litet badrum.


64

STIL Underdel Ram 100x45 vit med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 9 970:- DEEP Tvättställ 100x45 vit. 4 985:TWIT tvättställsblandare krom. 2 835:- HAMRA Spegelskåp 100 vit med LED-belysning. 9 790:- THOR Handdukstork 50x140 krom. 5 745:ERICA Elpatron 300W krom 2 455:- KNOPP stål. 105:- Kalk, mot pristillägg se sid. 191.


65

Genomtänkt lådsystem När du väljer Stil ingår vårt lådsystem Box One. Materialet i lådans botten gör så att inget ska glida omkring. Mot ett tillägg kan du få Box One+ vilket innebär svart träinredning i ek och två, lösa trälådor.

Badrumstips Ett badrum kan ibland upplevas lite kallt, tomt och ge eko. Textilier är lösningen som skapar en ombonad och mysig känsla. Mattor på golvet och tavlor på väggarna tar också bort ekon. Och dämpar samtidigt alla ljud.

STIL


66

Stil är en av tre möbelserier som går att kombinera med SiD (Svedbergs individual Design). Det innebär att du får fler tillval att välja mellan och kan bland annat addera bänkskivor i valfri längd.

Läs mer på sid. 16

STIL Underdel Ram 100x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 10 420:- Skålhandtag brons. 105:-/st. FLOD porslinstvättställ. 2 385:- SVEA tvättställsblandare brons. 4 540:- Rund spegel 60 svart matt. 2 380:VÄGGSKÅP Ram 70x40 skiffergrå. 3 490:- OVAL 170 gjutmarmorbadkar, 24 835:- Bottenventil Easy Clean brons. 985:-


67

DET DÄR LILLA EXTRA Våra badrumsmöbler har allt du behöver, men om du vill kan du addera till det där lilla extra. Kanske en mer arbetad lådinsats, en annan färg eller en förstoringsspegel.


68

Översikt Stil

UNDERDELAR

DJUP, CM

BREDD, CM

35

35

45

45

1 DÖRR

2 LÅDOR

2 LÅDOR

4 LÅDOR

40

50, 60, 80

60, 80, 100

120

TILLVAL

LÅDINSATSER

BOX ONE, PLASTINREDE

BOX ONE+, TRÄINREDE

BELYSNING

ELUTTAG

TRÄLÅDA

undre lådan 35 och 45 djup.

För mer info om vad som ingår se sid. 18.

TVÄTTSTÄLL INTEGRERAT DJUP, CM

35

35 TVÄTTSTÄLL FÖR BÄNKSKIVA MED TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

BREDD, CM

DJUP, CM

SKAPA**

SAND**

40, 50, 60, 80

40, 50, 60, 80,

45

45

45

45

45

KOSTER**

FLOD**

BÄNKSKIVOR

BREDD, CM

STIL**

DEEP**

VASS

60, 80, 100

60, 80, 100

60, 80, 100 HELIX

DJUP, CM

BREDD, CM

45

45

WAVE**

VASS

120

120

Designer: Ehlén Johansson & Mia Lagerman

Sid. 16

TEBAS

Med SiD kan du få måttanpassade bänkskivor som skapar ett exklusivt uttryck.


69 SIDOFÖRVARING VÄGGSKÅP HÖJD, CM

HÖGSKÅP

70

120

TILLVAL 123

172

ELUTTAG

TVÄTTKORG (endast 35 djup)

HANDTAG BREDD, CM

30, 40

20

30, 40

30, 40

15

15

20, 35

20, 35

DJUP, CM

Ett handtag kan förändra helhetsintrycket på vilken badrumsmöbel som helst. Klassiskt, modernt eller trendigt – vi ger dig valfriheten. Alla alternativ hittar du på:

Sid. 92

ÖVERDELAR

FRONT

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP

FAS***

RAM

För modeller, storlekar och tillval, se sid. 193.

TVÄTTSTÄLL FÖR BÄNKSKIVA MED FRISTÅENDE BLANDARE 45 45

FYN

FÄRGER

OCEAN

45

45

FROSS REKTANGULÄR

FROSS RUND

VIT

SKIFFERGRÅ

BLOND EK

BÄNKSKIVOR UTVALD FÄRGKOLLEKTION

Du kan också få Stil i dessa färger: SIRIUS

KEON

AURA

Finns till bredderna 60, 80, 100 och 120 cm. Läs mer om materialet Dekton i vår materialguide på sid. 216.

***FAS finns i färgerna vit och skiffergrå

HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA

SVART EK


70

Skapa Passar alla badrum, speciellt de lite mindre. Genomtänkta detaljer. Skandinavisk formgivning ger ett luftigt intryck. Handtag nummer 11 krom ingår i Skapa-serien.

SKAPA Underdel 80x35 skiffergrå med 1 låda. 4 580:- SKAPA Tvättställ 80x35 vit. 3 425:- HALDE tvättställsblandare svart matt 1 995:- SKAPA Handtag svart. 70:- EASY CLEAN Vattenlås krom. 655:- SIGNUM Spegelskåp 80 skiffergrå med LED-belysning. 6 445:- SKOGA halvrund Hörndusch 90x90 svart matt profil och rökglas. Integrerat handtag. 8 360:- LOJSTA Duschbatteri svart matt 150 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdush 12 995:- Fristående Akrylbadkar Ume. 14 380:- ZAGA Handdukstork 34x120 svart matt. 7 460:- ERICA Elpatron 300W svart 2 455:-


71

S K A PA


72

Tänk lite mindre Det var precis det uppdraget som våra formgivare fick. Resultatet blev Skapa, badrumsmöbler som passar alla badrum, framförallt de som inte är så stora. Formspråket är tidlöst, detaljerna genomtänkta och variationerna många.

Badrumstips Att välja stil är inte alltid det enklaste, men när du väl har gjort det går allt så mycket snabbare. Från valet av badrumsmöbler, dusch och WC till kakel, klinker och detaljer. Håll sedan fast vid din stil så kommer badrummet att kännas harmoniskt.

Material som tål livet Vi använder många olika material när vi tillverkar våra badrumsmöbler. För att vara säkra på att de ska hålla för ett långt och lyckligt liv genomgår de tester. Du kan läsa mer om testerna på:

Sid. 10


73

Tillval De flesta väljer att sätta ett spegelskåp ovanför tvättstället, den stora utmaningen handlar om vilken som passar bäst. Därför ger vi dig många att välja mellan. Du hittar både spegelskåp och speglar på:

Sid. 97

SKAPA Underdel 45x25 vit med 1 dörr och 1 hylla. 1 880:- Handtag 11 krom. SKAPA Tvättställ 45x25 vit. 1 450:TWIT tvättställsblandare krom. 2 835:- Bottenventil krom. 340:- Spegel Plus 45x80. 1 350:-

S K A PA


74

SKAPA Underdel 50x35 skiffergrå med 1 låda. 3 775:- Handtag 12 svart. 70:- SKAPA Tvättställ 50x35 vit. 1 720:PIPE Tvättställsblandare svart matt 5 105:- Bottenventil krom. 340:- JENNY spegelskåp, svart matt. 3 280:VÄGGSKÅP 30 skiffergrå med 2 hyllor. 1 990:- S01 enkrok svart. 230:-


75

SKAPA Underdel 60x35 vit med 2 dörrar och 1 hylla. 2 435:- HALDE tvättställsblandare krom 1 695:- SKAPA Tvättställ 60x35 vit. 2 625:Porslinsknopp. 105:- EASY CLEAN Vattenlås krom. 655:- Spegel Plus 60x80. 1 750:- LED-Lampa 30 1 115:TOFTA Tassbadkar Emaljbadkar 160x40 vit. 10 990:-


76 Översikt Skapa

KOLLA IN VÅR KÖPGUIDE Om du vill ha mer detaljerad information om möbelserien Skapa hittar du det i vår köpguide:

Sid. 189

Läs om materialen I vår materialguide får du en snabböversikt av de flesta material vi använder i våra produkter. Intressant läsning som säger en hel del om hur vi tänker när det gäller hållbarhet och funktion.

Sid. 216

Riktigt bra belysning Belysningen i badrummet är viktigare än i de flesta andra rum. Därför har vi redan från början gjort ett kvalitetsval åt dig. LED-belysning är ett bra miljöval och har en livslängd som är fem gånger längre jämfört med en glödlampa.

Fler storlekar Nyheter för 2020 är att Skapa nu finns i storlekarna 40, 60 och 80 cm i 35 cm djup


77 UNDERDELAR 25

DJUP, CM

BREDD, CM

25

1 DÖRR

2 DÖRRAR

45

50, 55

35

35

35

1 DÖRR

40, 45

2 DÖRRAR

50, 55, 60, 80

BREDD, CM

45, 50, 55, 60, 80

ELUTTAG

Gäller endast underdel med låda.

ÖVERDELAR

TVÄTTSTÄLL DJUP, CM

1 LÅDA

TILLVAL

25

45, 50, 55

35

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP

40, 45, 50, 55, 60

80

För modeller, storlekar och tillval, se sid. 193.

SIDOFÖRVARING

HÖJD, CM

VÄGGSKÅP

HÖGSKÅP

70

123

TILLVAL 172

ELUTTAG

BREDD, CM

30, 40

30, 40

30, 40

DJUP, CM

15

20, 35

20, 35

FÄRGER

TVÄTTKORG

(endast 35 djup)

HANDTAG När du väljer Skapa ingår alltid Handtag 11 krom. Men du kan välja vilket handtag du vill som tillval, du hittar alla på:

Sid. 92

VIT

SKIFFERGRÅ

S K A PA


78

Intro Tåligt, tillverkat av galvaniserad plåt. Ren och avskalad formgivning. Tillverkad med miljövänligt rostskydd och färg.

INTRO Underdel 50x35 grafitgrå. 2 570:- SKAPA Tvättställ 50x35 vit. 1 720:- HALDE tvättställsblandare svart matt 1 995:- EASY CLEAN Vattenlås krom. 655:- INTRO Spegelskåp 50 grafitgrå med 2 hyllor. 2 860:- DOVRE 50 grafitgrå LED. 2 150:- ALTA Vägghängd WC inkl. sits. 3 995:Tryckplatta WC-modul svart. 420:- 180° rak/fast Hörndusch Rista 90x90 svart matt och klarglas. 14 635:- LOJSTA Duschbatteri svart matt 150 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdush 12 995:- AMOR 10x140 svart matt. 3 495:-


79

INTRO


80

Badrumsmöbeln som tål tuffa tag Det är rena linjer, det är praktiskt, det är hållbart. Intro är en badrumsmöbel av plåt som tål tuffa tag. Underdelarna är fukttåliga och smidiga att hålla rena.

Badrumstips Allt behöver inte gömmas i badrummet, olika prylar kan bli snygga stilleben. En stapel med snyggt, färgmatchade handdukar, doftljus och vackra krukor med gröna växter skapar fin känsla.

Material valt med omsorg Intro tillverkas av galvaniserad plåt, ett material som ursprungligen togs fram för bilindustrin. Behandlingen med en zink/järn-legering ger ett mycket bra skydd mot rost. Samtidigt ökar vidhäftningen vilket ger färgen hög finish.

Intro handtag Handtag i form av ett stansat hål är både praktiskt och tåligt samt lätt att hålla rent.


81

INTRO underdel 55 grafitgrå. 2 685:- SKAPA Tvättställ 55x35 vit. 1 780:- TOUCH ME tvättställsblandare krom. 2 050:Bottenventil krom. 340:- Spegel Plus 55x80. 1 505:-

INTRO


1.


83

2.

1. INTRO Underdel 45x35 vit matt. 2 235:- SKAPA Tvättställ 45x35 vit. 1 665:- TOUCH ME tvättställsblandare krom. 2 050:Bottenventil krom. 340:- INTRO spegelskåp 45 vit matt inkl. belysning och eluttag. 4 035:- 2. INTRO underdel 55 grafitgrå. 2 685:- SKAPA Tvättställ 55x35 vit. 1 780:- TOUCH ME tvättställsblandare krom. 2 050:Bottenventil krom. 340:-

INTRO


84

INTRO underdel 55 vit matt. 2 685:- SKAPA Tvättställ 55x35 vit. 1 780:- HALDE tvättställsblandare krom 1 695:EASY CLEAN Vattenlås krom. 655:- Spegel Plus 55x80. 1 505:- LED-Lampa 30 1 115:- AMOR 10x140 blankpolerad. 3 130:ALTA Vägghängd WC inkl. sits. 3 995:- WC-fixtur glasbox vit. 8 460:-


85 Översikt Intro

ALLT FINNS I KÖPGUIDEN På denna sida hittar du en snabböversikt av det Intro kan erbjuda. Det kompletta utbudet hittar du i vår köpguide.

UNDERDELAR DJUP, CM

35

2 DÖRRAR

BREDD, CM

45, 50, 55

Sid.189

TVÄTTSTÄLL DJUP, CM

35

BREDD, CM

45, 50, 55

FÄRGER

VIT MATT

GRAFITGRÅ

HANDTAG

ÖVERDELAR

Integrerade handtag.

SPEGLAR OCH SPEGELSKÅP

För modeller, storlekar och tillval, se sid. 193.

BELYSNING, NYHET DOVRE

För mer information, se sid. 107.

INTRO


86

Tvätt och tork Smarta lösningar för badrum och tvättstugor.

STIL Underdel Ram 80x35 blond ek med 2 lådor, BOX ONE och easy Clean. 9 345:- SKAPA Tvättställ 80x35 vit. 3 425:- Bygelhandtag krom 105:PIPE tvättställsblandare krom. 3 180:- STIL Top-Mirror Spegel 80 Blond ek LED, dimbar. 7 555:- TVÄTT & TORK Väggskåp Ram 40 blond ek med 1 dörr och 2 hyllor. 2 955:- TVÄTT & TORK Täcksida 35 blond ek. 560:- TVÄTT & TORK Täcksida tvättmaskin blond ek. 920:- Bänkskiva vit


87

T VÄT T O C H TO R K


88

Tvättstuga i badrummet Till dig som har badrum och lite yta över, nu kan du få en tvättstuga. Vi har utvecklat smarta lösningar som passar i de flesta badrum. Det handlar bara om att ta tillvara på och utnyttja de ytor som finns på bästa möjliga sätt.

Badrumstips Med lite planering går det att skapa bra tvätt- och torkmöjligheter i nästan vilket badrum som helst. Förutom planering och vitvaror är en arbetsbänk, torkställning och bra förvaring sådant du bör prioritera för att det ska bli riktigt bra.

Tillval Kom ihåg att köpa till täcksidor, vinkelbeslag och konsoler till våra skåp och hyllor. Se köpguiden på:

Sid. 192

Tål fuktig miljö Stommarna i våra skåp är gjorda av fukttåliga spånskivor. Vi vet att de är tåliga för vi har testat dem tre dagar i 20-gradigt vatten, en dag i 12-gradig kyla och tre dagar i 70-gradig värme.


Väggskåp 40 Vit. 2 120:- Handtag 3 CC 128, krom. 110:- Bänkskiva vit Konsol till bänkskiva 295:- FORMA Underdel 60x45 vit med 2 lådor, BOX ONE och Easy Clean. 6 110:- DEEP porslinstvättställ 60x45. 2 705:- TOP-LINE 60 vit LED. 7 705:-


90

Väggskåp 60

Väggskåp 40

Väggskåp 30

B:60 H:70 D:35

B:40 H:70 D:35

B:30 H:70 D:35

Skåpen passar bra till fronterna som finns i DK, Forma, Stil och Skapa. Det är rejäla skåp med gott om förvaring som går att få i olika färger och storlekar. Du har också möjlighet att komplettera med ett separat eluttag invändigt.

Tvättskåp 122x60

Tvättskåp 122x40

Tvättskåp 172x40

B:60 H:122 D:60

B:40 H:122 D:60

B:40 H:172 D:60

För mer information se köpguiden sidan 192.


91 ALLT FINNS I KÖPGUIDEN Här presenterar vi på ett överskådligt sätt möjligheter med våra tvätt- och torkprodukter. Komplett information hittar du i köpguiden.

Sid. 192

Översikt Tvätt och tork

SIDOFÖRVARING

BREDD, CM

30, 40

FÄRGER

TVÄTTSKÅP

VÄGGSKÅP

40, 60

60

40

VIT

1 DÖRR

2 DÖRRAR

1 DÖRR

1 DÖRR

HÖJD, CM

70

70

122

172

DJUP, CM

35

35

60

60

SKIFFERGRÅ

BLOND EK

*FAS

RAM

SVART EK

FRONT

SLÄT

* Finns endast i grått och vitt.

BÄNKSKIVOR FÄRGER

TÄCKSIDA OCH PASSBIT Skåpen har alltid vita stommar. Som tillbehör finns täcksida och passbit.

VIT

LJUSGRÅ

MÖRKGRÅ

SVART

HANDTAG Ett handtag kan förändra helhetsintrycket på vilken badrumsmöbel som helst. Klassiskt, modernt eller trendigt – vi ger dig valfriheten. Alla alternativ hittar du på:

Sid. 92

TILLVAL

ELUTTAG

TVÄTTKORG

Förutom eluttag och tvättkorg kan du välja till stödben, vinkelbeslag och konsol. Se köpguiden sid. 192.

T VÄT T O C H TO R K


92

Handtag De flesta av våra handtag fungerar till alla våra möbelserier. Men var noga när du väljer, handtaget är pricken över i:et.


93

H A N DTA G


94

Handtag 4 Handtag 2

Finns i krom och rostfritt samt i cc-mått: 128 och 256 mm.

Finns i krom och mattkrom samt i cc-mått 128, 256 och 480 mm.

Handtag 1 Finns i färgerna mattkrom, svart, krom och vit, samt i tre längder: 200, 400 och 600 mm.

Handtag 3 Finns i krom och mattkrom samt i cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Handtag 5 Finns i vit, svart, krom och mässing samt i cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Nyhet

Handtag 11 Finns i vit, svart, krom och mässing.

Handtag 6

Handtag 7

Integrerat handtag utvecklat för serien Forma.

Runt integrerat handtag utvecklat för serien Forma. Finns till kommoderna i vit och skiffergrå

Handtag 12 Finns i vit, svart, krom och mässing.


95

Knopp rund

Skålhandtag

Handtag DK

Finns i färgerna vit matt, svart matt, krom och mässing.

Finns i färgerna brons, stål och mässing.

Minimalistisk enkelhet i färgerna vit, svart, krom och mässing.

Bygelhandtag

Porslinsknopp

Knopp oval

Finns i färgerna krom och antik tenn.

Vit porslin – stilren och klassisk design.

Finns i brons, stål och mässing.

KROM

MÄSSING

Läderhandtag

Läderflärp

Finns i färgerna natur, brun och svart. Levereras med knappar i krom, mässing och svart. Välj själv hur du kombinerar.

Finns i färgerna natur, brun och svart. Levereras med knappar i krom, mässing och svart.

SVART

H A N DTA G


96

Överdelar Kort sagt allt sådant du placerar över tvättstället – speglar och spegelskåp.

SKURU Spegelskåp 80 vit med LED-belysning, eluttag, 2 hyllor och tvättställsljus. 8 590:- HALDE fristående tvättställsblandare krom. 2 495:FROSS Fristående Tvättställ 55x35 vit matt. 4 495:- SIGYN Handdukstork 11x120 krom. 4 260:-


97

ÖVERDELAR


98

Överdelar med fördelar Både insidan och utsidan räknas. Våra nya spegelskåp har både och. Såväl form som funktion. De passar många olika stilar och ger en personlig inramning i badrummet. Du kan kombinera modeller och sätta din egen prägel. Välj mellan olika bredder och stilar. Möjligheterna är många. Extra fokus har vi lagt på den viktiga belysningen. Den kan anpassas efter dig och vad du gör. Precis som det ska vara i ditt badrum.

Nyhet

SKURU Spegelskåp 80 skiffergrå med LED-belysning, eluttag, 2 hyllor och tvättställsljus. 9 190:- Industria fristående tvättställsblandare svart matt 7 695:- FROSS Fristående Tvättställ Ø40 svart matt. 4 495:- BÄNKSKIVA Sirius 80 centrum. 5 560:- FORMA Underdel 80x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE, push open och easy Clean. 9 190:- AMOR 10x140 svart matt. 3 495:-


99

Skuru går att få i vit, skiffergrå, blond ek och svart ek. Hamra går att få i vit och skiffergrå

Skuru Spegelskåp. 40, 50, 60, 80 och 100 cm

Hamra Spegelskåp. 40, 50, 60, 80 och 100 cm

Nyhet HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA

Som tillval kan du välja någon av färgerna från vår färgkollektion.

ÖVERDELAR


100 Nyhet

Hamra Ett spegelskåp som kombinerar ett modernt utseende med lantligt hantverk och passar många olika stilar. Hamra passar extra bra till Svedbergs signifikativa ram och fasfront. En praktisk magnet som du kan fästa till exempel nagelsax och pincett på är en liten bonus. Hamra finns i 40, 50, 60, 80 och 100 cm. Från 6 390:-


101 Nyhet

Skuru Vårt nya premiumskåp i skandinavisk design har en avancerad belysning som kan justeras efter tillfälle. Vrid upp när du ska städa, vrid ner när du ska gå på toaletten mitt i natten eller vill ta ett bad i en lite mjukare belysning. Skuru finns i 40, 50, 60, 80 och 100 cm. Från 5 890:-


102

Välj ljus efter vad du ska göra Det är skönt att kunna välja ljus efter vad du ska göra och vilken tid på dygnet det är. Mjuk eller lite starkare belysning? Selfie har belysning inbyggd i kanten som går att dimra. Selfie finns i runt och rektangulärt utförande.

Jenny Spegelskåp i plåt med förvaring, utvikbar dörr (svängel). Två hyllor. Storlek: Spegel 60 cm diameter. Skåp. B:35 H:43 D:8 cm. Totalt djup (spegel + skåp) 10cm. Färger: Vit matt och svart matt. Från 3 030:-

Holger

Jenny och Holger går att få i vit matt och svart matt

Spegelskåp i plåt med förvaring, utvikbar dörr (svängel). Tre hyllor. Storlek: Spegel B:45 H:60 cm. Skåp. B:43 H:58 D:10 cm. Totalt djup (spegel + skåp) 12 cm. Färger: Vit matt och svart matt. Från 2 805:-


103

Snyggt och praktiskt En rund spegel ger ett lite exklusivare uttryck. Den upplevs inte heller så platskrävande, därför är den perfekt om du har lutande tak, då gör den så att badrummet känns rymligare.

ÖVERDELAR


104 Nyhet

Plus Spegel. B: 40, 45, 50, 55, 60, 80, 100, 120 cm. H 80 cm. D: 6 cm.

Selfie rektangulär Spegel med dimbar LED-belysning 46W. IP44. Kelvin: 3400±135. B 60, 80, 100, 120 cm. H: 65 cm. D: 3 cm.

Imago 1. Spegel med övre ljuskälla LED. IP 44.* 2. Spegel med övre ljuskälla LED och tvättställsljus. IP 44. B: 40, 60, 80, 100, 120, 140 cm. H: 80/83 cm. D: 5/9 cm.

* Finns endast i 60 och 80 cm.

Intro Spegelskåp plåt. Utan belysning. B: 45, 50, 55 cm. H: 67 cm. D: 13,5 cm.


105

Sober

Signum

Skapa

Spegelskåp. Övre ljuskälla LED. Undre ljuskälla LED. IP44. 230 V eluttag

Spegelskåp. Ljuskälla LED. IP44. 230 V eluttag

Spegelskåp med LED-belysning och 230 V eluttag IP 44.

B: 60, 80, 100 cm. H: 69 cm. D: 12/14 cm.

B: 45, 50, 55 cm. H: 69 cm. D: 12/14 cm.

A60

Tvilling 65

B: 40, 60, 80 och 100 cm. H: 70 cm. D: 14 cm.

Line Spegelskåp trä. Utan belysning. Som tillval finns eluttag. B: 40, 55, 60 cm. H: 67 cm. D: 13 cm.

LED

ELUTTAG

IP-KLASS

Spegelskåp i trä, skjutbara speglar, två hyllor. B: 60 cm. H: 52 cm. D: 12,5 cm.

För mer information se köpguiden sidan 193-197.

Spegelskåp i trä, skjutbara speglar, två hyllor. B: 65 cm. H: 52,5 cm. D: 12,5 cm.

ÖVERDELAR


106

Tvilling 65 Spegelskåp i metall, skjutbara speglar, två hyllor. B: 65 cm. H: 39,5 cm. D: 12,5 cm.

Birdie 40 Spegelskåp i metall, tre hyllor, kan vänster- eller högerhängas. B: 40 cm. H: 70 cm. D: 13,5 cm.

För mer information se köpguiden sidan 193-197.

I:et 55 Spegelskåp i metall, skjutbara speglar, tre hyllor. B: 55 cm. H: 70 cm. D: 12,5 cm.

Ny-50 Spegelskåp i metall, utvikbar dörr. B: 40 cm. H: 50 cm. D: 14 cm.

Eagle Spegelskåp i metall, speglar på insidan, tre hyllor. B: 55 cm. H: 70 cm. D: 14,5 cm.

Medicinskåp I metall, barnsäkert skåp, levereras med två nycklar, två hyllor, kan vänster- eller högerhängas. B: 36,5 cm. H: 49,5 cm. D: 16 cm.


107

Välj till belysning/tillval Om du föredrar ett spegelskåp utan inbyggd belysning kan du komplettera med det separat. Vi har flera olika varianter att välja mellan, alla med LED som har längre livslängd och är ett bättre miljöval.

Nyhet Dovre lanseras i Juni 2020.

Dovre Ny belysningskeps i stilren design som ger ett mjukt men ändå starkt ljus. I ett litet badrum räcker det att ha den som enda ljuskälla. Dovre monteras enkelt och snabbt på ett nytt eller äldre spegelskåp. Passar både till träB: 40, 45, 50, 55, 60 och 65 cm och plåtspegelskåp. Passar till Eagel, Line, I:et, Birdie, H: 3,2 cm D: 17 cm A60, Tvilling och Intro.

Flattery - för spegelskåp

LED-lampa Finns i bredd: 30 och 50 cm. Passar till Plus Spegel samt Line 50 och 55 cm. B: 30, 50 cm H: 4,5 cm D: 11 cm

LED-lampa Plåtbelysning med LED. Med eller utan eluttag och jordfelsbrytare. IP 44. Passar till Eagel, Line, I:et, Birdie, A60 och Tvilling. B: 40, 55, 60, 65 cm H: 7 cm D: 20 cm

Intro Belysning Led Ljuskälla LED. IP44. Passar Intro Spegelskåp B: 45, 50, 55 cm H: 3,2 cm D: 15 cm

Spegla dig i Vain och Flattery Nu kan du välja mellan två snygga och praktiska förstoringsspeglar, Vain och Flattery. Båda har förstoring 5x, är lätta att montera och kan anpassas i höjd.

ÖVERDELAR


108

Tvättställ Idag är tvättstället ett designobjekt i badrummet. Välj mellan fristående, integrerat eller ovanpåliggande.

Pris på tvättställ är exkl. blandare och bottenventil. För mer information se svedbergs.se


109 OVANPÅLIGGANDE PORSLINSTVÄTTSTÄLL FÖR BLANDARE PASSAR TILL FORMA, STIL OCH SID.

KOSTER porslinstvättställ. B:53 H:16 D:42. 2 385:-

FLOD porslinstvättställ. B:57 H:14 D:42. 2 385:-

OVANPÅLIGGANDE PORSLINSTVÄTTSTÄLL FÖR FRISTÅENDE BLANDARE PASSAR TILL FORMA, DK, STIL OCH SID.

OCEAN porslinstvättställ B:45 H:18 D:45. 3 040:-

FYN porslinstvättställ. B:45 H:15 D:45. Vit 2 925:Vit matt 3 065:-

OVANPÅLIGGANDE SOLID SURFACETVÄTTSTÄLL FÖR FRISTÅENDE BLANDARE PASSAR TILL FORMA, DK, STIL OCH SID.

Nyhet

FROSS Rund Solid Surface tvättställ B:40 H:12 D:40 Vit Matt 3 495:-

Nyhet

FROSS Rund Solid Surface tvättställ B:40 H:12 D:40 Svart Matt 4 495:-

Nyhet

FROSS Rektangulär Solid Surface tvättställ B:55 H:12 D:35 Vit Matt 4 495:-

Nyhet

FROSS Rektangulär Solid Surface tvättställ B:55 H:12 D:35 Svart Matt 4 995:-

Hylla för Fross Vit Matt 995:Svart Matt 995:-

T VÄT T S TÄ L L


110 PORSLINSTVÄTTSTÄLL

PORSLINSTVÄTTSTÄLL 9090 för bult- eller konsolmontage. B:57 H:25 D:46. 1 020:-

SKAPA Tvättställ 45x25 vit. för konsolmontage. B:46 H:8,5 D:31. 1 450:-

SKAPA Tvättställ 50x25 vit. för konsolmontage. B:51 H:8,5 D:31. 1 560:-

Nyhet

SKAPA Tvättställ 40x35 vit. för bult- eller konsolmontage. B:41 H:8,5 D:41 1 665:-

SKAPA Tvättställ 55x25 vit. för konsolmontage. B:56 H:8,5 D:31. 1 675:-

Nyhet

SKAPA Tvättställ 45x35 vit. för bult- eller konsolmontage. B:46 H:8,5 D:41. 1 665:-

SKAPA Tvättställ 50x35 vit. för bult- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41. 1 720:-

SKAPA Tvättställ 55x35 vit. för bult- eller konsolmontage. B:56 H:8,5 D:41. 1 780:-

Nyhet

SKAPA Tvättställ 60x35 vit. för bult- eller konsolmontage. B:61 H:8,5 D:41 2 625:-

SKAPA Tvättställ 80x35 vit. för bultmontage. B:81 H:8,5 D:41 3 425:-

Nyhet

SAND porslinstvättställ 40x35. förberedd för bultmontage. B:41 H:5 D:38. 1 665:-

SAND porslinstvättställ 50x35. förberedd för bultmontage. B:51 H:5 D:38. 1 720:-

PELARTVÄTTSTÄLL AV PORSLIN

SAND porslinstvättställ 60x35. förberedd för bultmontage. B:61 H:5 D:38. 2 625:-

TILLBEHÖR

PORSLINSTVÄTTSTÄLL 9090 för bult- eller konsolmontage. B:57 H:25 D:46. 1 020:Pelare 90070. 1 035:-

2.

1.

Pris på tvättställ är exkl. blandare och bottenventil. För mer information se svedbergs.se

SAND porslinstvättställ 80x35. förberedd för bultmontage. B:81 H:5 D:38. 3 425:-

1. Vattenlås för avlopp i golv krom. 1 455:2. Vattenlås för avlopp i vägg krom. 1 150:-


111

Blandare Diskret eller med ett formsprük som tar fÜr sig? Viktigast är kanske att blandaren passar in i helhetsbilden.


112 TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

Nyhet

Nyhet

Nyhet

COLD START

TOUCH ME Tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96800. 2 050:-

NAVONA Tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96803. 2 950:-

HALDE Tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96816 1 695:Svart Matt. Art. nr. 96817 1 995:-

INDUSTRIA Tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96823 3 495:Svart Matt. Art. nr. 96824 5 395:-

BOLD Tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96825 5 995:Svart Matt. Art. nr. 96826 6 995:-

1. PIPE Tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96811. 3 180:Guld. Art. nr. 96812. 5 105:Svart Matt. Art. nr. 96814. 5 105:Vit Matt. Art. nr. 96815. 5 105:-

TWIT Tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96802. 2 835:Svart Matt. Art. nr. 96819. 4 540:Vit Matt. Art. nr. 96818. 4 540:-

SVEA Tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96804. 3 400:Brons. Art. nr. 96805. 4 540:-

INDUSTRIA Fristående tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96823-H 5 495:-. Svart Matt Art. nr. 96824-H 7 695:-.

Nyhet

HALDE Fristående tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96816-H 2 495:-. Svart Matt Art. nr. 96817-H 2 995:-

BADKARSBLANDARE

NICE sargmonterad blandare. Art. nr. 96956. 5 740:-

1. EASY CLEAN Bottenventil* Krom. Art. nr. 1214. 655:Brons. Art. nr. 1216. 985:Guld. Art. nr. 1217. 985:Vit Matt. Art. nr. 1218. 260:Svart Matt. Art. nr. 1219. 985:2. BOTTENVENTIL Krom. Art. nr. 98813. 340:Brons. Art. nr. 99074. 570:Guld. Art. nr. 98893. 570:-

FRISTÅENDE BLANDARE

Nyhet

2.

PIPE Fristående tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96811-H. 4 770:Guld. Art. nr. 96812-H. 7 375:Svart Matt. Art. nr. 96814-H. 7 375:Vit Matt. Art. nr. 96815-H. 7 375:-

TWIT Fristående tvättställsblandare Krom. Art. nr. 96802-H. 4 990:Svart Matt. Art. nr. 96819-H. 7 735:Vit Matt. Art. nr. 96818-H. 7 735:-

DUSCHBLANDARE

SMART Badkarsblandare 150 cc Krom. Art. nr. 96927. 3 655:-

SMART Duschblandare 150 cc Krom. Art. nr. 96926. 2 575:*Brons, guld, svart och vit är tillval till möbler där Easy Clean Krom ingår.


113 DUSCHBATTERI & DUSCHSET

Termostatblandare Dusch

1.

2.

Termostatblandare Badkar/Dusch

1. PIAZZA duschset exkl. termostatblandare, krom. Art. nr. 96969. 2 405:PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98150T. 7 215:PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98160T. 7 215:PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98150TB. 9 605:PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98160TB. 9 605:2. R OUND duschset exkl. termostatblandare krom. Art. nr. 96946. 2 400:ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. Art. nr. 96947T. 7 120:ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch i krom. Art. nr. 96949T. 7 120:ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc badkarspip, duschhuvud och handdusch krom. Art. nr. 96947TB. 9 490:ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch i krom. Art. nr. 96949TB. 9 490:-

3.

3. V IST Duschbatteri vit matt 150cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. Art. nr. 96976. 17 755:VIST Duschbatteri vit matt 160cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. Art. nr. 97006. 17 755:VIST Duschbatteri svart matt 150cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. Art. nr. 96972. 17 755:VIST Duschbatteri svart matt 160cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. Art. nr. 96978. 17 755:-

Väggbricka krom 160cc. Art. nr. 91202 985:Väggbricka vit matt 160cc. Art. nr. 91301 1 040:Väggbricka svart matt 160cc. Art. nr. 91300 1 040:-

Nyhet

7.

5. 4. LOJSTA Duschbatteri krom 150cc med termostatblandare, duschhuvud och handdush Art. nr. 97001T. 8 995:LOJSTA Duschbatteri krom 160cc med termostatblandare, duschhuvud och handdush Art. nr. 97003T. 8 995:LOJSTA Duschbatteri svart matt 150cc med termostatblandare, duschhuvud och handdush Art. nr. 97002T. 12 995:LOJSTA Duschbatteri svart matt 160cc med termostatblandare, duschhuvud och handdush Art. nr. 97004T. 12 995:INFO ROUND OCH PIAZZA: Självrengörande duschtallrik. Duschstången är justerbar i höjd, mer information och mått finns på svedbergs.se

6.

8.

5. STREAM Duschset Krom. Art. nr. 96820. 860:6. FLOW Duschset Krom. Art. nr. 99366. 1 190:7. O RION termostatblandare dusch cc150 krom. Art. nr. 96991. 5 805:ORION termostatblandare dusch 160 cc krom. Art. nr. 96992. 5 805:8. O RION termostatblandare badkar/dusch cc150 krom. Art. nr. 96993. 7 485:ORION termostatblandare badkar/dusch cc160 krom. Art. nr. 96994. 7 485:-

BLANDARE


114

Dusch Älskade dusch, aldrig har vi haft fler att välja på än nu. Här presenterar vi årets modeller, vilken passar dina behov och ditt badrum?

FORMA Underdel 100x45 skiffergrå med 2 lådor, BOX ONE och Easy Clean. 9 185:- BÄNKSKIVA Sirius 100 centrum 6 675:- FROSS Fristående Tvättställ Ø40 svart matt. 4 495:- PIPE fristående Tvättställsblandare svart matt 7 375:- SELFIE Spegel rund 80 LED. 6 950:- Högskåp 172x40 svart ek. 7 380:180° fast Skärmvägg Rista 88x200 svart matt och klarglas. 7 145:- VIST Duschbatteri svart matt 150 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:- SIGYN Handdukstork 26x120 svart matt. 6 395:-/st. LÄDERFLÄRP svart. 150:- ERICA Elpatron 300W svart 2 455:-


115

DUSCH


116

Skoga Vattenfall är en av naturens mest spännande uppfinningar. Platser där vattendrag faller rakt ned. Det är mäktigt. Vi har låtit produkter som på olika sätt ramar in de sköna stunderna i badrummet få namn efter såväl små som stora fall. Det är ju så rummets egna fall ser ut. Ibland små och rogivande. Ibland kraftiga och energigivande. Skoga, ett av Islands största vattenfall, är först ut. En serie som lyfter fram och ramar in. Som blommorna intill den porlande bäcken eller klippväggarna vid vattenfallet.

Formspråk som förhöjer Med sitt moderna formspråk är våra Skoga-produkter en stilren inramning i badrummet och tar upplevelsen till en ny nivå. Så tycker vi att det ska vara. Det ligger i vår natur.

Alla mått i köpguiden Skoga går att få i en mängd olika varianter. Du kan till exempel få vissa modeller i 225 cm höjd. I vår köpguide hittar du all information du behöver.

Sid. 200

Måttanpassa Skoga Udda mått eller lågt i tak? Du kan alltid skapa din nya dusch på svedbergs.se där vi ger dig möjlighet att välja modell, sätta färg på profiler samt välja glas. Testa dig fram och hitta din dusch.


117

SKOGA halvrund Hörndusch 90x90 svart matt profil och rökglas. Integrerat handtag. 8 360:- LOJSTA Duschbatteri svart matt 150 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdush 12 995:- Rak Magnetlist rökfärgad. 355:ZAGA Handdukstork 34x120 svart matt. 7 460:- ERICA Elpatron 300W svart 2 455:-

DUSCH – SKOGA


118

SKOGA rak Hörndusch 90x90 svart matt profil och klarglas. 7 940:- SKOGA Handtag svart matt. 255:- ZAGA handdukstork svart 26x120 cm. 6 395:- VIST Duschbatteri svart matt 150 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:- Rak Magnetlist rökfärgad. 355:-


119

2.

1.

1. 2.

Sparar golvutrymme De smarta lyftgångjärnen gör det enklare att öppna och stänga dörren. Släplisten håller tätt mot golvet så att du slipper stänk. När duschen inte används kan dörrarna vikas inåt för att spara utrymme. De smidiga profilerna tillåter rördragning.

1. SKOGA rak Hörndusch 80x80 alu matt profil och halvfrost. 8 360:2. SKOGA rak Hörndusch 70x90 vit matt profil och frostglas. 8 360:-

DUSCH – SKOGA


SKOGA Hörndusch 90x90 vit matt profil och klarglas. 7 940:- SKOGA Handtag vit matt. 255:VIST Duschbatteri vit matt 160 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:ZAGA Handdukstork 34x120 vit matt. 7 460:- ERICA Elpatron vit matt 300W. 2 455:-


121

1.

2.

3.

Genomtänkt formgivning Duschglaset i halvfrost ger ett bra insynsskydd. Gångjärnen gör det enkelt att öppna och stänga dörren, släplisten håller tätt mot golvet. Profilerna tillåter rördragning.

4.

4.

3.

1. 2.

3.

1. SKOGA halvrund Hörndusch 90x90 alu matt profil och klarglas. 7 940:- 2. SKOGA halvrund Hörndusch 90x90 alu matt profil och halvfrost. Integrerat handtag. 8 360:- 3. SKOGA rund 95x80 alu matt profil och klarglas. 11 800:4. SKOGA rak/rund Hörndusch 80x127 alu matt profil och klarglas. 10 780:- DUSCH – SKOGA


122

SKOGA rak Skärmvägg 90 alu blank profil och frostglas. 4 405:-


123

1.

2.

3.

1. 4.

2.

4.

5.

3.

För det lilla badrummet Gångjärnen gör det enkelt att öppna och stänga dörren och släplisten håller tätt mot golvet. Med staget (se bild 5) går det att få en rörlig dörr att bli fast. De smidiga profilerna tillåter rördragning.

1. SKOGA rak Skärmvägg 80 vit matt profil och klarglas. 4 195:- 2. SKOGA Skärmvägg böjd 90 svart matt profil och halvfrost. 5 635:- 3. SKOGA fast Skärmvägg 90 alu blank profil och klarglas. 4 170:4. SKOGA rak Skärmvägg 90 alu matt profil och frostglas. 4 405:- 5. Hörnstag dusch 670:-

DUSCH – SKOGA


124

1.

Duschupplevelse före och efter En duschupplevelse startar långt innan du har vridit på kranarna. Och varar långt efter att du är klar. Skogas formgivning gör duschen till ett smycke i badrummet. Och de praktiska detaljerna skapar bland annat mer golvyta och minimerar skvätt.

2.

1.

2.

3.

1. SKOGA Dubbel Nischdusch 158 svart matt profil och klarglas. 7 940:2. SKOGA Enkel Nischdusch 90 alu blank profil och frostglas. 5 880:-


125

3.

3. SKOGA dubbel nischdusch kombi 160 alu blank profil och klarglas. 8 595:-

DUSCH – SKOGA


126

SKOGA rak Hörndusch bad 83x83 alu blank profil och klarglas. 6 810:- DUSCHBADKAR 160 av akryl, 13 295:-


127

2.

Mindre stänk Med ett duschhörn på ett badkar slipper du stänk. Dörrarna kan dessutom vikas undan. Välj mellan fyra olika färger, vit matt, svart matt, aluminium matt och aluminium blank. Profilerna tillåter rördragning.

1.

1.

2.

1. SKOGA rak Skärmvägg bad 80 alu matt profil och frostglas. 3 860:2. SKOGA rak Hörndusch bad 83x83 vit matt profil och klarglas. 6 810:- SKOGA Handtag vit matt. 255:-

DUSCH – SKOGA


128

2.

3.

1.

1.

3.

Tar minimalt med plats Vikduscharna är konstruerade för att passa alla badrum och ta minimalt med plats. Välj mellan olika modeller och utföranden för att hitta en lösning som passar ditt badrum.

4.

5.

1. SKOGA vikbar/fast Hörndusch 90x93 svart matt profil och klarglas. Integrerat handtag. 10 270:- 2. SKOGA vikbar Skärmvägg 90 alu matt profil och klarglas. Integrerat handtag. 5 805:- 3. SKOGA vikbar enkel nischdusch 90 alu blank profil och halvfrost. Integrerat handtag. 7 135:4. SKOGA vikbar dubbel nischdusch 138 alu matt profil och klarglas. Integrerat handtag. 10 865:- 5. SKOGA vikbar/fast dubbel nischdusch 180 svart matt profil och frostglas. Integrerat handtag. 10 795:-


SKOGA vikbar hörndusch 90x90 alu blank profil och klarglas. Integrerat handtag. 10 865:- PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, duschhuvud och handdusch, krom. 7 215:-


130

Översikt Skoga

MODELL

HÖRN RAK

HÖRN RAK / FAST

HÖRN HALVRUND

SKÄRMVÄGG RAK

SKÄRMVÄGG BÖJD

SKÄRMVÄGG FAST

HÖRN RAK + RUND

NISCH ENKEL

GLAS

RUND

NISCH DUBBEL

RUND

NISCH DUBBEL /FAST

SKÄRMVÄGG BADKAR

HÖRN BADKAR

STORLEK Varje modell finns i en mängd olika storlekar för att öka din valfrihet. Alla storlekar, samt information om specialmått, hittar du enkelt i Köpguiden.

KLARGLAS

HALVFROST

FROSTGLAS

RÖKGLAS

PROFILFÄRG

Sid. 200

TILLVAL RELAXSITS

VIT MATT

ALUMINIUM MATT

ALUMINIUM BLANK

RING**

HANDTAG* (TILLVAL)

SVART MATT

Som tillval finns en skön och praktisk sits som enkelt går att montera på väggen. Fälls enkelt ner när den inte används.

HANDTAG

KNOPP*

*Finns i alla fyra profilfärger. ** Finns endast i aluminium matt, aluminium blank och svart matt.

Skapa och måttanpassa din dusch i produktstudion på svedbergs.se


131 ANVÄND VÅR KÖPGUIDE Vad vill du ha för glas, hur ska profilerna se ut, vilken storlek passar ditt badrum och vad kostar duschen? Alla de här frågorna och många till får du svar på i köpguiden:

Sid. 205

SKOGA VIKDUSCH

1. Börja med att välja utförande. Vikväggen (bild 1 och 2) går att kombinera med en fast skärmvägg i hörn (bild 3) eller nisch (bild 4). Det går även att kombinera ihop två vikväggar (bild 5 och 6).

1.

2.

3.

4.

5.

6.

2. Alla utföranden levereras i klarglas och frostglas. Vissa även i halvfrost.

3. Välj färg på vikväggarna: aluminium matt/mattkrom, aluminium blank/krom eller svart matt/svart matt. 4. Vilken storlek vill du ha: 70, 80, 90 eller 100 cm?

DUSCH – SKOGA


132

180 °/180° Rista Kännetecknande för 180° är de stora glasytorna som ger ett luftigt och exklusivt intryck. En duschserie formgiven för dig som söker både det estetiska och det funktionella. 180° Rista är en tydlig flirt med det industriella som vi ser mycket av nu. Bläddra vidare och hitta din favoritmodell.

Badrumstips Välj en duschvägg eller kabin av ett material som är enkelt att sköta och hålla rent. Ofta räcker det med ljummet vatten och en gummiskrapa eller fönsterputs och en mjuk trasa. Undvik städsvampar och rengöringsmedel med slipmedel.

Få den måttanpassad Om du inte skulle hitta en modell som passar just ditt badrum kan du få 180° måttanpassad. Exakt efter dina önskemål. Perfekt om du till exempel har snedtak eller vill att duschen går ända upp till tak.

Sid. 208


133

D U S C H – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


134

Rista 180° Rista som andas industriell känsla och ger badrummet ett lite råare uttryck. Svart är tidlöst.

Svarta detaljer Detaljernas betydelse är stor. Varje liten bit är viktig. Så välj var och en av dem med omsorg. Låt dem bli pricken över i:et genom att förstärka helheten eller skapa spännande kontraster. 1.

Tidlöst svart Det finns en anledning till att ”den lilla svarta” har blivit en modeklassiker. Svart andas tidlöshet. Varför förknippa svart med dysterhet och pessimism? Vi tänker hög kvalitet och stilrent. En naturlig badrumsklassiker.


135

Klassisk kontrast Låt vattnet strömma som ett vattenfall genom mörka toner. Där det ljusa och fräscha bryts av med klassiska kontraster.

2. 1. 180° fast Skärmvägg Rista 88x200 svart matt och klarglas. 7 145:- VIST Duschbatteri svart matt 150 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:2. 180° special, se sidan 208 VIST Duschbatteri svart matt 160 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:-

D U S C H – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


136

1.

2.

Olika nischmodeller För att hitta den bästa lösningen för ditt badrum kan du välja mellan olika nischmodeller. De stora glasytorna ger ett luftigt intryck och gör det dessutom lättstädat. Handtag, gångjärn, stag och golvfästet förstärker helhetsintrycket.

1.

2.

1. 180° Enkel nischdusch 78,5 krom kristallglas. 8 230:- 2. 180° Dubbel nischdusch 156,5 svart matt och kristall frostglas. 16 460:-


137

180° Nisch dubbel kombination special Klarglas, se sidan 208.

D U S C H – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


138

1.

Snyggt och praktiskt En praktisk detalj är att dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används vilket frigör golvyta. Dörrarna är också självstängande den sista biten. Välj mellan två dörrar eller en dörr och ett fast glas.

2.

1. 180° fast Skärmvägg Rista 88x200 svart matt och klarglas. 7 145:- VIST Duschbatteri svart matt 160 cc med termostatblandare, duschhuvud och handdusch. 17 755:- 2. 180° rak Hörndusch 90x90 svart matt och klarglas. 13 445:-

2.


139

1.

Välj både och En praktisk lösning för dig som vill kombinera badkar och dusch. Gångjärnen är kromade och alla montage och klämskruvar dolda. Spaltmåttet mot väggen är endast 8 mm vilket minimerar stänk. 1.

2.

2

3.

1. 180° Skärmvägg bad 81 krom kristallglas. 7 680:2. 180° Hörndusch bad 83x83 krom klarglas. 12 365:3. 180° fast Skärmvägg 78 krom klarglas. 6 550:-

2.

3.

D U S C H – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


140 Översikt 180° MODELL

HÖRNDUSCH 2 DÖRRAR

HÖRNDUSCH 1 DÖRR

HÖRNDUSCH BADKAR

NISCH ENKEL

SKÄRMVÄGG FAST

SKÄRMVÄGG DÖRR

NISCH DUBBEL

NISCH DUBBEL KOMBINATION

GLAS

BESLAG

Välj mellan tre olika glas: klarglas, kristallglas eller kristall frostglas.

Finns i svart eller krom.

KLARGLAS

KRISTALLGLAS

KRISTALL FROSTGLAS

SVART MATT

SKÄRMVÄGG BADKAR

TILLVAL

KROM

RELAXSITS

Som tillval finns en skön och praktisk sits som enkelt går att montera på väggen. Fälls enkelt ner när den inte används.

Specialmått 180°? Vi löser dina önskemål Alla hus har sina egenheter, mått och vinklar. Hittar du inte duschen som passar så kan vi specialanpassa alla mått efter dina behov och önskemål. Se mer i köpguiden Sid. 207.


141 Storlekar 180° Rista Rista skärmvägg och hörndusch finns i bredderna 80 och 90 cm samt höjd 200 cm. Nischduscharna finns i 80, 90, 160 och 180 cm samt höjd 200 cm Se mer i köpguiden Sid. 207.

Översikt 180° Rista MODELL I KÖPGUIDEN HITTAR DU INFORMATION

HÖRNDUSCH 2 DÖRRAR

HÖRNDUSCH 1 DÖRR

SKÄRMVÄGG FAST

SKÄRMVÄGG DÖRR

På ett lättöverskådligt sätt har vi samlat all information om duscharna i serien 180° på ett ställe – i köpguiden. Där finns en översikt som underlättar alla valmöjligheter.

Sid. 207

NISCH ENKEL

NISCH DUBBEL

NISCH DUBBEL KOMBINATION

GLAS

BESLAG

På Rista har industridekoration härdats på glasets utsida, vilket ger karaktär åt badrummet.

Finns i svart.

INDUSTRIDEKOR

SVART MATT

D U S C H – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


142

RITUAL Vår duschkabin Ritual finns i flera utföranden. Modellerna tar liten plats, har säkerhetsglas och ger en skön duschupplevelse. Ritual finns dessutom i två ytterligare utföranden (se nästa uppslag). Oavsett vad du väljer får du en ritual att älska.

Fördelar med Ritual 10 fördelar som ingår när du väljer Classic eller Premium:

Två aluminiumprofiler ger en stabil och stadig skjutdörr. Dörren glider tyst tack vare dubbla, kullagrade boogievagnar samt fjädring. Skjutdörr skapar mer golvyta. Åtta hjul på dörrpartiet gör det stabilt och enkelt att öppna. Finns i vitt med klarglas alternativt frostade bakväggar. Enkelt att göra rent tack vare fjäderupphängning.

1.

Integrerade handtag i profilerna. Stabilt gjutmarmorkar (med dolt avlopp). Ingångsmått: 47 cm. Enkel att montera tack vare snäppfunktion.

Classic Vår duschkabin Ritual Classic har alla de fördelar en duschkabin har, inte minst när det gäller bekvämlighet och säkerhet. Classic tar liten plats, har säkerhetsglas och ger en skön duschupplevelse. Välj mellan två storlekar, 90 x 90 och 80 x 90 cm.


143

Premium Ritual Premium är lite mer påkostad. Tryggheten med en duschkabin är det väldigt många som sätter stort värde på. Även den här varianten tar liten plats, har säkerhetsglas och ger en skön duschupplevelse. Finns i storlekarna 90 x 90 och 80 x 90 cm.

2.

BADRUMSTIPS Att välja en duschkabin innebär många fördelar. Det finns till exempel inga krav på särskilda våtrumsväggar när en duschkabin installeras.

3.

1. RITUAL Duschkabin Classic 91x91 vit matt profil och klarglas/frostglas. 13 465:- 2. RITUAL Duschkabin Premium 91x91 vit matt profil och klarglas. 18 490:- 3. RELAX Duschsits, Utfällbar. 2 085:-

DUSCH – RITUAL


144

Två ritualer att njuta av Oavsett vad du har för badrum kommer du att hitta en Ritual som passar. Förutom Classic och Premium kan du välja mellan två nischduschar. Alla snyggt designade med säkerhetsglas och praktiska funktioner.

1.

Smart montering utan skruvar Tack vare en smart konstruktion kan Rituals nischduschar monteras utan några skruvar i väggen. Perfekt när du ska byta dusch i ett befintligt badrum och inte får bryta våtrumsskiktet. Tack vare en aluminiumprofil och fjädrande gummikuddar kläms duschen fast mellan väggarna. 2.

Badrumstips Olika glas ger olika intryck och känslor i badrummet. Klart glas uppskattas ofta för sin luftighet, rummet upplevs också som större. Alla våra duschar i Ritual-serien har klarglas.

2.

1. RITUAL Nischdusch 85-90 vit klarglas. 1 dörr. 6 725:- 2. RITUAL Nischdusch 140-145 vit matt profil, klarglas 2 dörrar. 7 800:-


145 Översikt Ritual MODELL

GLAS Ritual-serien finns i klarglas (med frostglas på bakväggarna i kabinerna).

DUSCHKABIN CLASSIC

DUSCHKABIN PREMIUM

KLARGLAS

TILLVAL RELAXSITS

NISCHDUSCH 2-GLAS

NISCHDUSCH 4-GLAS

Som tillval finns en skön och praktisk sits som enkelt går att montera på väggen. Fälls enkelt ner när den inte används. Sitsen passar även i Ritual duschkabin premium.

STORLEK Varje modell finns i flera olika storlekar för att öka din valfrihet. Alla storlekar hittar du enkelt i Köpguiden. HYLLA

SID. 209

PROFILFÄRG

Smart förvaringslösning för duschen med tre flyttbara hyllor. Monteras på profilen eller väggen.

VIT

I KÖPGUIDEN HITTAR DU ALL INFORMATION I vår köpguide hittar du all information om duscharna i serien Ritual: lättöverskådligt och tydligt så att du enkelt kan göra ditt val.

Sid. 209

DUSCH – RITUAL


146

Bad Gjutmarmor, Emalj, Akryl, Lucite eller Solid surface – hur ser det perfekta badkaret ut i ditt badrum?

DK Underdel 60x45 vit med 2 lådor, BOX TWO och Easy Clean. 8 505:- DK Handtag CC 192 krom. 215:DK Tvättställ Falster 60x45 vit. 3 010:- Pipe tvättställsblandare krom. 3 180:- Skuru Spegelskåp 60 vit med LED-belysning. 7 490:DK Högskåp 170x40 vit med 2 dörrar. 8 080:- Handdukshängare enkrok krom. 130:- Lule Lucitebadkar 170x83 vit matt. 16 990:Smart badkarsblandare. 3 655:- Amor 10x140 blankpolerad. 3 130:-


147

BAD


148

Solid Surface Badkar i materialet Solid surface kan se ut nästan hur som helst, eftersom materialet är så formbart. Det är också ett mycket lättskött material. Och om du tappar något så att det blir en spricka kan badkaret lagas till nyskick.

Fördelar med Solid Surface Hemligheten med Solid surface är det porlösa kompositmaterialet som har många fördelar. Slitstyrkan är extremt hög och hygienegenskaperna mycket goda. Dessutom kan materialet utseendemässigt imitera trä, sten och andra naturliga material men är betydligt mer flexibelt.

Savon Vårt nya rymliga och exklusiva badkar Savon är utformat i ett förstklassiskt material. Solid surface ger dessutom en sidenmatt och fin linje på möbeln. Savon har stabila integrerade ben som ger ett karakteristiskt uttryck.


149

B A D – S O L I D S U R FA C E


150

Gjutmarmor Det mest kännetecknande för gjutmarmor är att det gör badkaren extremt stabila. Men det finns fler fördelar, till exempel att det håller värmen länge. Optimalt för dig som älskar långa, avkopplande bad. Välj mellan olika former och storlekar.

Du bestämmer I vår materialguide kan du läsa mer om gjutmarmor. Och i vår köpguide hittar du komplett information om alla våra badkarsmodeller.

Sid. 216


151

Reyk Reyk är skapat i det slitstarka naturmaterialet gjutmarmor som består av kristalliserade bergs-mineraler. Detta för tankarna till naturens varma källor. Tack vare sina värmebevarande egenskaper får du ett skönare bad som dessutom värnar om vår natur.

BAD – GJUTMARMOR


152

Scarlett Praktiskt och bekvämt badkar med klassisk design. Den höga kortsidan är inte bara estetiskt tilltalande, den ger skönt stöd för ryggen. Att det är fristående gör dessutom badkaret lättplacerat. Välj till blandare för väggmontage.


153

Oval 170/158 Djupt kar i gjutmarmor som skänker badupplevelser utöver det vanliga. Ergonomisk design med mjukt rundade former. Finns i två storlekar. Design: Pelikan Copenhagen

BAD – GJUTMARMOR


154

Lucite Förutom att badkar av lucite är trevliga att vila ögonen på är det ett mycket praktiskt och lättstädat material. Att det är extremt formbart gör det möjligt att skapa badkar i nästan vilken form som helst.

Fördelar med lucite Lucite kan inte släppa igenom smutspartiklar, det är förklaringen till att det är så lättstädat. Det är också ett material som är UV-beständigt vilket gör att badkaret kommer att behålla sitt utseende under hela sin livstid.

Badrumstips Ställ några enkla frågor till dig själv innan du väljer badkar. Hur stort får du plats med, ska det vara utmed vägg eller fristående? Och precis som när du köper säng, provsitt badkaret innan du bestämmer dig.


155 Nyhet

Lule 158/170 Form och funktion i ett och samma badkar. Runt och ergonomiskt. Tillverkat i lucite som är starkare och ger en lyxigare yta än akryl.

BAD – LUCITE


156

Ume Ume har en rund och ergonomisk utformning som gör att det är skönt att sitta i. Har ett baddjup på 45 cm. Levereras med avloppssats.

Eno Eno är rektangulärt och har en skön lutning för ryggen. Minimalistiskt formspråk med raka linjer. Har ett baddjup på 44 cm. Genomtänkt placering av avloppet. Levereras med avloppssats.


157

Barb Den ovala formgivningen skapar ett mjukt och modernt intryck. Att det är fristående är inte bara snyggt, det gör dessutom badkaret lättplacerat i de flesta badrum. Generöst baddjup med gott om plats. Välj till blandare för väggmontage.

BAD – LUCITE


158

Akryl Förutom att badkar av akryl är trevliga att vila ögonen på är det ett mycket praktiskt och lättstädat material. Att det är extremt formbart gör det möjligt att skapa badkar i nästan vilken form som helst. Med eller utan massagesystem.

Duschbadkar Z150, Z1600 och Z1700 Tre praktiska badkar med rejält duschutrymme. Perfekt för dig med litet utrymme men som både vill kunna bada och duscha. Går att få i både höger och vänsterutförande (stora bilden visar höger). Kan även kompletteras med skärmvägg. Se sidan 126 och 139.


159

Hörnbadkar Buzz Ett lite mindre hörnbadkar, med integrerade fronter, som passar perfekt i det lilla badrummet. Bra avställningsytor för tvål, schampo och badskum. Ett perfekt val för barnfamiljen.

Badkar Z160 Snyggt och enkelt badkar, precis lagom för en person. De mjukt rundade formerna är både estetiskt tilltalande och ger skön komfort.

BAD – AKRYL


160

Badkar Belle Ett klassiskt tassbadkar som sätter fin prägel på badrummet. En lyxig och personlig känsla. Samtidigt modernt, bekvämt och funktionellt. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Tassarna finns i krom, mässing, brons och vit matt.

Badkar classic Bekvämt och snyggt badkar i klassisk design med tassar. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Tassarna finns i krom, mässing, brons och vit matt.


161

Emalj Säg emalj och många får något nostalgiskt i blicken. Att emalj är så älskat beror inte bara på att det är ett material som har en historia, det är också praktiskt och robust. De här badkaren har det mesta, utom möjligheten att lägga till ett massagesystem.

Nyhet

Ett klassiskt material Emalj är ett material som har använts i hundratals år, från köksprodukter till badkar. Det är en ren naturprodukt som står emot slitage och repor på ett bra sätt. Dessutom ger emaljen badkaren en vacker, lite blank yta.

Tofta Traditionellt badkar i klassisk emalj med en generös avställningskant. Maximalt skydd mot slitage. Står stadigt på alla underlag.

Sid. 212

BAD – EMALJ


162

Skoga skärmvägg för dig som kombinerar dusch och badkar (se sidan 126).

1.

1.Sittbadkar Formpressad plåt med emaljerad yta. Ergonomiskt utformad och väl avvägd sittyta för bästa komfort och enklare i- och urstigning. 2. Emaljbadkar Formpressad plåt med emaljerad yta. Finns i flera storlekar, se köpguiden sid. 212. 2.

Tilläggsfront för dig som föredrar en heltäckande front (finns i vitt eller svart).

Tack vare benens hörnplacering har utrymmet under badkaret öppnats upp för förvaring. Som en bonus blir det samtidigt lättare att hålla rent.


163

BAD – EMALJ


164

Handdukstork Här hittar du både elstyrda och vattenburna handdukstorkar. Och några goda råd för en säker installation.


165

HANDDUKSTORK


166

Höjder Vilken storlek och rätt höjd är viktigt när du väljer handdukstork. Försök gärna att hitta en placering som utgår från badrummets inredning – duschväggen eller badrumsskåpet.


167

Goda råd vid val av handdukstork Det finns i princip två varianter av handdukstorkar att välja mellan. Antingen värms de upp med el eller via bostadens befintliga vattensystem. Dessutom finns möjlighet att kombinera dessa två. Vilken variant du bör välja beror på vad du har för värmesystem i bostaden idag. Oavsett vilket erbjuder vi ett brett sortiment av snyggt formgivna handdukstorkar. Vissa med inbyggda funktioner som energieffektiviserar användningen, andra där det finns möjlighet att lägga till det.

Handdukstork el

Viktigt vid montering

Det här är en bra och smidig lösning som passar i de flesta badrum. Inkopplingen är enkel, det är bara att sätta i sladden i närmaste kontakt så är den igång. I våra eldrivna handdukstorkar är både timer och boost inbyggda vilket gör att du kan välja att spara extra energi. Timern går att ställa in på tider som passar dig när den ska gå igång och stängas av. Boosten trycker du igång manuellt när du vill ha snabb effekt, samtidigt väljer du hur länge den ska vara på.

Var extra noga när du bestämmer vilken position och höjd din handdukstork ska ha. Det är speciellt viktigt idag när handdukstorkar kan vara olika höga och vara formgivna på många olika sätt.

Handdukstork vattenfylld Det fina med handdukstorkar som har vattenburen värme är att de tar tillvara på den värme som redan cirkulerar i huset. De kopplas helt enkelt till bostadens befintliga, slutna vattensystem. Under årets varma period, när vattnet i värmesystemet inte värms upp lika mycket, kan handdukstorken behöva lite extra hjälp av en elpatron. En vattenfylld handdukstork kan även drivas enbart med el, då behövs en elpatron. Du har två elpatroner att välja mellan. En som kan regleras mellan 30°–60° C med inbyggd strömbrytare. Eller så väljer du Erica elpatron som kan regleras mellan 30°–60° C och har inbyggd strömbrytare samt timer-, boost- och antifrysfunktion. Du behöver också köpa till en ventil. Läs mer på sid. 171.

240 220

H:140

H:100

H:85

H:80

H:65

200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 0 240 220

H:142

H:120

H:100

H:80

200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 0

Rekommenderad monteringshöjd.

HANDDUKSTORK


168

En elhanddukstork är enkel att koppla in Sätt bara i sladden i närmaste kontakt så är handdukstorken igång. Timer och boost är inbyggda vilket gör att du kan välja att spara extra energi.


169

Vattenfylld handdukstork tar tillvara värmen Kan kopplas till bostadens befintliga, slutna vattensystem. Under årets varma period kan en elpatron behövas, varför inte en med timer-, boost- och antifrysfunktion? En vattenfylld handdukstork kan även drivas enbart med el, då behövs en elpatron.

HANDDUKSTORK


170 Nyhet


171

HANDDUKSTORKAR EL

Nyhet

Nyhet

Diana -SL/SR

Diana -QL/QR

Loki

Elhanddukstork 56W med timer och boost. Rostfritt stål. Finns i vänsteroch högerutförande

Elhanddukstork 56W med timer och boost. Rostfritt stål. Finns i vänster- och högerutförande

Elhanddukstork 56W. Rostfritt stål. Finns i vänster- och högerutförande

Storlek: 48 x 80.

Storlek: 48 x 80.

Storlek: 48 x 80.

Flora -SL/-SR

Amor

Elhanddukstork 42W med timer och boost. Rostfritt stål. Finns i vänster- och högerutförande.

Elhanddukstork 10x85 (12W), 10x140 (17W) med timer och boost. Rostfritt stål.

Storlek: 50 x 65.

Storlek: 10 x 85.

Storlek: 10 x 140.

HANDDUKSTORK


HANDDUKSTORKAR VATTENFYLLDA

Bas

Easy

Thor

Vento

Handdukstork Välvd.

Handdukstork

Handdukstork

Handdukstork Vändbar.

Storlek: 50 x 69, 50 x 100, 50 x 142, 37 x 142 (Rak).

Storlek: 50 x 80, 50 x 140.

Storlek: 50 x 100, 50 x 140.

Storlek: 55 x 80, 55 x 120.

Zaga

Sigyn

Eir

Handdukstork

Handdukstork

Handdukstork

Storlek: 10,8 x 120, 26 x 80, 26 x 120, 34 x 120.

Storlek: 11 x 120, 26 x 80, 26 x 120, 34 x 120.

Storlek: 40 x 75, 40 x 120.


173

ELPATRONER OCH VENTILER TILL VATTENFYLLDA HANDDUKSTORKAR

Elpatron Erica 300W Dold eller synlig anslutning, allpolig strömbrytare. Med timer och boost. Pris: 2 345:-

Meg Reglerbar elpatron 300 W Med synlig anslutning. Krom. Art. nr. 54301 Pris: 1 740:-

Badrumstips Om du väljer att köpa till en elpatron till din vattenburna handdukstork är det viktigt att stänga ventilen till handdukstorken, annars värmer patronen upp bostadens hela värmesystem.

Ventil för vattenburet värme­ system, ej VVC. Krom. Art. nr. 54080 Pris: 1 565:Svart. Art. nr. 54100 Pris: 2 570:-

Ventil för vattenburet värmesystem, ej VVC.Rostfritt. Art. nr. 54060 Pris: 1 040:-

HANDDUKSTORK


174

WC Vi erbjuder m책nga olika varianter, fr책n den klassiska modellen till snygga och praktiska, v채ggh채ngda WC-stolar.


175 Checklista för val av wc-stol

WC 9085 med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Från 4 040:-

Säker vatten- installation Vi är medlemmar i branschorganet ”Säker vatteninstallation”. Alla våra WC-stolar uppfyller standarden EN 997 och alla kopplingsslangar är typgodkända. För din trygghet.

WC 9087 med dolt P-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Från 4 040:-

Lätt att rengöra Våra WC har både dolt avlopp och vattenlås vilket gör städningen enklare. Vattentanken har inga skarvar som samlar smuts.

Säker service Justering av vattenvolym vid spolning eller byte av mekanism är enkelt att komma åt. Plasttanken minimerar risken för läckage.

Kondensfri cistern I alla Svedbergs WC finns en plasttank som håller spolvattnet. En lösning som dämpar ljudet när vatten fylls på.

Reservdelar Hur bra kvaliteten än är, ibland behövs reservdelar. Vi har dem på lager.

Lätt att rengöra Den avtagbara sitsen gör det enkelt att komma åt och städa.

Sits med snabbkoppling Sitsen i WC 9085/9087 är anpassad efter WC-stolens form. Snabbkopplingen gör det lätt att montera sitsen (och ta av den vid rengöring).

EasyClean

Bekväm sitthöjd Sitthöjden är alltid 43 cm, en standard vi satte redan för 15 år sedan.

I våra WC är skålen EasyCleanbehandlad vilket gör att smuts inte fäster. Spolkanaler, spolrännor och avloppsdelen är glaserade för kort efterrinningstid.

WC


176 Låt wc-stolen bli en inredningsdetalj Vägghängda WC-stolar är inte bara snygga, de är också väldigt praktiska. Golvytan under WC-stolen blir till exempel hur enkel som helst att komma åt. Vi har flera modeller att välja mellan, vilken passar bäst i ditt badrum?

TRYCKPLATTA

WC-fixtur.

Vägghängda WC-skålar.

Nyhet

Nyhet

WC Alta Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits, med dämpning (vit).

WC Lossen Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits, med dämpning (vit).

Vägghängd WC med Rimless spolning (släta ytor både på insida och utsida). Hygieniskt och lättare att rengöra. Tunn sits som är anpassad efter WC-stolens form, utan kanter som sticker ut och stör designen. Soft close – Sakta och ljudlöst stänger sig lock och ring. Snabbkoppling gör det lätt att montera och ta bort vid rengöring.


177

Smart och snygg WC-modul. Snyggt formgiven WC-modul som höjer det estetiska intrycket i badrummet. Marknadens första WC-modul för S-lås montage. Hygieniskt och lätt att rengöra. Miljövänlig – välj hel- eller halvspolning. Endast 41 cm bred, får lätt plats i befintligt utrymme. Bekväm sitthöjd, ca 43 cm (beroende på WC-skål).

Nyhet

Släta ytor i glas, välj mellan vit och svart. Säker service, allt går enkelt att komma åt under en stilren glastopp. Avsättningsmått: 95– 140 mm (18 cm).

WC Fixtur glasbox vit. 90424 8 460:-

WC Fixtur glasbox svart. 90425 8 460:-

Välj mellan olika WC-skålar, se sid. 176.

WC


178

Tillbehör Vår tillbehörsserie har formgivits av Lina Odhe, med känsla för de små detaljerna och för ett komplett badrum.


179 DESIGNSERIE S

Enkrok. Art. nr. S01-K (Krom). 230:S01-B (Borstad). 230:S01-S (Svart). 230:-

Tvåkrok. Art. nr. S02-K (Krom). 345:S02-B (Borstad). 345:S02-S (Svart). 345:-

Toalettpappershållare Art. nr. S03-K (Krom). 575:S03-B (Borstad). 575:S03-S (Svart). 575:-

Tvåkrok. Art. nr. Z02-K (Krom). 265:Z02-B (Borstad). 265:-

Toalettpappershållare. Art. nr. Z03-K (Krom). 370:Z03-B (Borstad). 370:-

Stor krok Art. nr. S04-B (Borstad). 345:-

DESIGNSERIE Z

Enkrok. Art. nr. Z01-K (Krom). 210:Z01-B (Borstad). 210:-

DESIGNSERIE C

UPPFÄSTNING

SKRUV

TEJP

Symbolen till vänster betyder att produkten sätts upp med skruv (ingår ej). Den andra symbolen beskriver att dubbelhäftande tejp används. Enkrok. Art. nr. C01-K (Krom). 160:C01-B (Borstad). 160:-

Toalettpappershållare. Art. nr. C03-K (Krom). 400:C03-B (Borstad). 400:-

TILLBEHÖR


180

DESIGNSERIE X

UPPFÄSTNING

SKRUV

TEJP

Symbolen till vänster betyder att produkten sätts upp med skruv (ingår ej). Den andra symbolen beskriver att dubbelhäftande tejp används. Enkrok. Art. nr. X01-B (Borstad). 140:-

Tvåkrok. Art. nr. X02-K (Krom). 265:X02-B (Borstad). 210:-

SERIE A

Enkrok. Art. nr. A01-K (Krom). 115:A01-B (Borstad). 115:A01-S (Svart). 115:-

Tvåkrok. Art. nr. A02-K (Krom). 190:A02-B (Borstad). 140:A02-S (Svart). 190:-

Toalettpappershållare. Art. nr. A03-K (Krom). 285:A03-S (Svart). 285:-

Fyrkrok. Art. nr. A04-K (Krom). 265:A04-S (Svart). 285:-


181 SERIE O

Enkrok. Art. nr. O01-K (Krom). 130:O01-B (Borstad). 130:-

Tvåkrok. Art. nr. O02-K (Krom). 190:O02-B (Borstad). 190:-

SERIE E

Enkrok. Art. nr. E01-K (Krom). 105:E01-B (Borstad). 105:-

Toalettpappershållare. Art. nr. O03-K (Krom), 295:O03-B (Borstad). 295:-

Fyrkrok. Art. nr. O04-K (Krom). 285:O04-B (Borstad). 285:-

SERIE U

Tvåkrok. Art. nr. E02-K (Krom). 135:E02-B (Borstad). 135:-

Spegelkrokar. Art. nr. U05-K (Krom). 210:U05-B (Borstad). 210:-

TILLBEHÖR


182

Forma

184-187 184

DK

188 188

Skapa

189 189

Stil

190-191 189

Intro

192 190

Tvätt och tork

192 192

Överdelar 193-197 193 Sidoförvaring 198-199 198 Dusch

200-209 199

Bad

210-212 200

WC

213 210

Handdukstorkar 214-215 213 Materialguide 216 214 216


183

KÖPGUIDE I vår köpguide har vi gjort det enkelt för dig att hitta det du söker. Här finns information om de olika produktserierna, mått, material, färger och tillval. Och vad som går att kombinera och variera. Är det något du undrar över är du alltid välkommen att kontakta återförsäljare eller oss. Gå in på svedbergs.se för kontaktinfo.

1.

2.

3.

Du har en idé om hur ditt nya badrum ska se ut.

Ta fram tumstock, papper och penna, gör en ruff skiss.

Leta upp produkterna du vill ha, gör dina val.

KÖPGUIDE


Forma

184 UNDERDELAR, DJUP 35 BREDD

40

Underdel inkl dörr, plåthylla, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:40 H:50 D:35

LÅDINSATS

Färg

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

5 990:-

A15611

5 990:-

A15811

7 545:-

Handtag 6

- -

U15516*

6 735:-

A15616

6 735:-

A15816

8 330:-

Handtag 7

- -

U15517*

6 735:-

A15617

6 735:-

A15817

8 330:-

Push open

- -

U15512*

6 735:-

A15612

6 735:-

A15812

8 330:-

Skiffergrå

U870410*

3 085:-

U870511*

6 415:-

A870611

6 415:-

A870811

7 995:-

Handtag 6

- -

U870516*

7 160:-

A870616

7 160:-

A870816

8 780:-

Handtag 7

- -

U870517*

7 160:-

A870617

7 160:-

A870817

8 780:-

Push open

- -

U870512*

7 160:-

A870612

7 160:-

A870812

8 780:-

U19410*

3 085:-

U19511*

6 415:-

A19611

6 415:-

A19811

7 995:-

Handtag 6

- -

U19516*

7 160:-

A19616

7 160:-

A19816

8 780:-

Push open

- -

U19512*

7 160:-

A19612

7 160:-

A19812

8 780:-

U18410*

3 415:-

U18511*

6 735:-

A18611

6 735:-

A18811

8 330:-

Handtag 6

- -

U18516*

7 480:-

A18616

7 480:-

A18816

9 120:-

Push open

- -

U18512*

7 480:-

A18612

7 480:-

A18812

9 120:-

Svart Ek

Box One+ Träinredning av svartbetsad ek. B

Art. nr.

Pris

U15410*

Art. nr.

Vit

– –

– –

B15611

7 025:-

B15811

8 615:-

Handtag 6

– –

– –

B15616

7 770:-

B15816

9 400:-

Handtag 7

– –

– –

B15617

7 770:-

B15817

9 400:-

Push open

– –

– –

B15612

7 770:-

B15812

9 400:-

Skiffergrå

– –

– –

B870611

7 450:-

B870811

9 065:-

Handtag 6

– –

– –

B870616

8 195:-

B870816

9 850:-

Handtag 7

– –

– –

B870617

8 195:-

B870817

9 850:-

Push open

– –

– –

B870612

8 195:-

B870812

9 850:-

Blond ek

– –

– –

B19611

7 450:-

B19811

9 065:-

Handtag 6

– –

– –

B19616

8 195:-

B19816

9 850:-

Push open

– –

– –

B19612

8 195:-

B19812

9 850:-

Svart Ek

– –

– –

B18611

7 770:-

B18811

9 400:-

Handtag 6

– –

– –

B18616

8 515:-

B18816

10 190:-

Push open

– –

– –

B18612

8 515:-

B18812

10 190:-

47895 655:-

Trälåda för undre låda

– –

47895 655:-

Belysning i låda

– –

47975

Eluttag

1212 545:-

1212 545:-

Utvald färgkollektion** Handtag

TVÄTTSTÄLL Porslin

80

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:80 H:50 D:35

U15511*

Blond ek A

60

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:60 H:50 D:35

2 760:-

Vit Box One Lådinredning i formsprutad plast.

50

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:50 H:50 D:35

+2 000:-

-COL

1 395:+2 000:-

-COL

1 395:-

1212 545:-COL

+2 000:-

47895 655:47975

1 395:-

1212 545:-COL

+2 000:-

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

47971

SAND

SAND

SAND

SAND

B:41 H:5 D:38

B:51 H:5 D:38

B:61 H:5 D:38

B:81 H:5 D:38

Art. nr. 14035

Pris 1 665:-

Art. nr. 15035

Pris 1 720:-

Pris

Art. nr. 16035

2 625:-

Art. nr. 18035

Pris 3 425:-

SKAPA 40

SKAPA 50

SKAPA 60

SKAPA 80

för bult- eller konsolmontage. B:41 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:61 H:8,5 D:41

för bultmontage. B:81 H:8,5 D:41

Art. nr. 37340

Pris 1 665:-

Art. nr. 37350

Pris 1 720:-

Art. nr. 37360

Pris 2 625:-

Art. nr. 37380

Pris 3 425:-

* Artikelnummer som börjar på "U" levereras utan lådinredning. ** Pristillägg utgår från pris på vit möbel. Pris på följande produkter +2 000:-/st. Utvald färgkollektion: Leveranstid 2-6 veckor.


185 DJUP 45 BREDD

60

Underdel FRI inkl 1 låda, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:60 H:30 D:45

LÅDINSATS

Färg

Vit Box One Skiffergrå Lådinredning i Blond ek formsprutad Svart Ek plast. A

Vit Box One+ TräSkiffergrå inredning av Blond ek svartbetsad Svart Ek ek. B

Belysning i låda Utvald färgkollektion** Handtag

TVÄTTSTÄLL Porslin

Art. nr.

Pris

80

Underdel FRI inkl 1 låda, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:80 H:30 D:45

Art. nr.

Pris

100

Underdel FRI inkl 1 låda, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:100 H:30 D:45

5 065:-

A158045

5 435:-

A1510045

5 720:-

A176045

5 580:-

A178045

5 970:-

A1710045

6 255:-

A196045

5 580:-

A198045

5 970:-

A1910045

6 255:-

A186045

6 100:-

A188045

6 505:-

A1810045

6 790:-

B156045

6 100:-

B158045

6 505:-

B176045

6 615:-

B1510045

6 790:-

B178045

7 040:-

B196045

6 615:-

B1710045

7 325:-

B198045

7 040:-

B186045

7 135:-

B1910045

7 325:-

B188045

7 575:-

B1810045

7 860:-

47971

1 395:-

47975

1 395:-

47973

1 395:-

-COL

2 000:-

-COL

2 000:-

-COL

2 000:-

SQUARE

SQUARE

B:62 H:2 D:48

B:82 H:2 D:48

B:102 H:2 D:48

Pris 2 705:-

Art. nr. 2008

SKIFFERGRÅ

BLOND EK

SVART EK

HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA

Se sidan 199

Se sidan 199

SQUARE

Art. nr. 2006

VIT

Pris

Art. nr.

A156045

Se sidan 199

FÄRGER

Pris 3 665:-

Art. nr. 2010

Utvald färgkollektion finns som tillval.

Pris 4 985:-

KÖPGUIDE


Forma

186 UNDERDELAR, DJUP 45 BREDD

60

LÅDINSATS

Box One Lådinredning i formsprutad plast.

A

Box One+ Träinredning av svartbetsad ek.

100

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:100 H:50 D:45

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

A15621

6 110:-

A15821

7 955:-

A151011

8 735:-

Handtag 6

A15626

6 855:-

A15826

8 740:-

A151016

9 520:-

Handtag 7

A15627

6 855:-

A15827

8 740:-

A151017

9 520:-

Push open

A15622

6 855:-

A15822

8 740:-

A151012

9 520:-

Skiffergrå

A870621

6 540:-

A870821

8 400:-

A871011

9 185:-

Handtag 6

A870626

7 285:-

A870826

9 190:-

A871016

9 970:-

Handtag 7

A870627

7 285:-

A870827

9 190:-

A871017

9 970:-

Push open

A870622

7 285:-

A870822

9 190:-

A871012

9 970:-

Blond ek

A19621

6 540:-

A19821

8 400:-

A191011

9 185:-

Handtag 6

A19626

7 285:-

A19826

9 190:-

A191016

9 970:-

Push open

A19622

7 285:-

A19822

9 190:-

A191012

9 970:-

Svart Ek

A18621

6 855:-

A18821

8 740:-

A181011

9 520:-

Handtag 6

A18626

7 605:-

A18826

9 525:-

A181016

10 305:-

Push open

A18622

7 605:-

A18822

9 525:-

A181012

10 305:-

Vit

B15621

7 145:-

B15821

9 025:-

B151011

9 805:-

B15626

7 890:-

B15826

9 810:-

B151016

10 590:-

B15627

7 890:-

B15827

9 810:-

B151017

10 590:-

B15622

7 890:-

B15822

9 810:-

B151012

10 590:-

B870621

7 575:-

B870821

9 470:-

B871011

10 255:-

B870626

8 320:-

B870826

10 260:-

B871016

11 040:-

B870627

8 320:-

B870827

10 260:-

B871017

11 040:-

B870622

8 320:-

B870822

10 260:-

B871012

11 040:-

B19621

7 575:-

B19821

9 470:-

B191011

10 255:-

B19626

8 320:-

B19826

10 260:-

B191016

11 040:-

B19622

8 320:-

B19822

10 260:-

B191012

11 040:-

B18621

7 890:-

B18821

9 810:-

B181011

10 590:-

B18626

8 640:-

B18826

10 595:-

B181016

11 375:-

B18622

8 640:-

B18822

10 595:-

B181012

11 375:-

Handtag 6 Handtag 7 Push open Skiffergrå Handtag 6 Handtag 7 Push open Blond ek Handtag 6

B

80

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:80 H:50 D:45

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:60 H:50 D:45

Push open Svart Ek Handtag 6 Push open

Trälåda för undre låda Belysning i låda Eluttag Utvald färgkollektion** Handtag

TVÄTTSTÄLL Porslin

47896 765:-

47896 765:-

47971

47975

1 395:-

1212 545:-

-COL

-COL

47973

1 395:-

1212 545:+2 000:-

-COL

+2 000:-

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Pris

47896 765:-

1 395:-

1212 545:+ 2 000:-

Art. nr.

DEEP

SQUARE

DEEP

SQUARE

DEEP

SQUARE

B:61 H:6 D:46

B:62 H:2 D:48

B:81 H:6 D:46

B:82 H:2 D:48

B:101 H:6 D:46

B:102 H:2 D:48

** Pristillägg utgår från pris på vit möbel. Pris på följande produkter +2 000:-/st. Utvald färgkollektion: Leveranstid 2-6 veckor.

Art. nr. 6060

Pris 2 705:-

Art. nr. 2006

Pris 2 705:-

Art. nr. 6080

VASS B:61 H:12 D:47

Pris 3 665:-

Art. nr. 2008

Art. nr. 60100

VASS

Pris 4 985:-

Centrum

Pris 2 705:-

Art. nr. 8047

Art. nr. 2010

Pris 4 985:-

VASS B:101 H:12 D:47

B:81 H:12 D:47

Centrum Art. nr. 6047

Pris 3 665:-

Centrum

Pris 3 665:-

Art. nr. 1047

Pris 4 985:-

OVANPÅLIGGANDE TVÄTTSTÄLL TILL BÄNKSKIVA FÖR TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

FÖR FRISTÅENDE BLANDARE

FLOD

KOSTER

B:57 H:14 D:42

B:53 H:16 D:42

Art. nr. 8067

Pris 2 385:-

Art. nr. 8086

Pris 2 385:-

Färg Vit Vit matt

FYN

OCEAN

B:45 H:15 D:45

B:45 H:18 D:45

Art. nr.

Pris

3522

2 925:-

3523

3 065:-

Art. nr. 8056

Pris 3 040:-

FROSS B:40 H:12 D:40

Färg

Art. nr.

Vit Matt

2440

Svart Matt

8440

Pris

FROSS B:55 H:12 D:35

Art. nr.

Pris

3 495:-

2455

4 495:-

4 495:-

8455

4 995:-

Hylla Fross Vit Hylla Fross Svart

2441 995:8441 995:-


187

FÄRGER VIT

BREDD

A

Box One+ Träinredning av svartbetsad ek.

SVART EK

HAV

ASKA

120

Färg

Art. nr.

KALK

LERA

SAND

SALVIA

120

140

Underdel 120x45 Dubbel inkl 4 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:120 H:50 D:45

Underdel 140x45 Dubbel inkl 4 lådor, 1 dörr med push open, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:140 H:50 D:45

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Utvald färgkollektion finns som tillval.

Pris

Vit

A151200

10 895:-

A151240

13 820:-

A151411

16 515:-

Handtag 6

A151206

11 680:-

A151246

15 390:-

A151416

18 085:-

Handtag 7

A151207

11 680:-

A151247

15 390:-

A151417

18 085:-

Push open

A151202

11 680:-

A151242

15 390:-

A151412

18 085:-

Skiffergrå

A871200

11 345:-

A871240

14 265:-

A871411

16 960:-

Handtag 6

A871206

12 130:-

A871246

15 840:-

A871416

18 535:-

Handtag 7

A871207

12 130:-

A871247

15 840:-

A871417

18 535:-

Push open

A871202

12 130:-

A871242

15 840:-

A871412

18 535:-

Blond ek

A191200

11 345:-

A191240

14 265:-

A191411

16 960:-

Handtag 6

A191206

12 130:-

A191246

15 840:-

A191416

18 535:-

Push open

A191202

12 130:-

A191242

15 840:-

A191412

18 535:-

Svart Ek

A181200

11 680:-

A181240

14 605:-

A181411

17 300:-

Handtag 6

A181206

12 470:-

A181246

16 175:-

A181416

18 870:-

Push open

A181202

12 470:-

A181242

16 175:-

A181412

18 870:-

Vit

B151200

11 965:-

B151240

14 890:-

B151411

17 585:-

B151206

12 750:-

B151246

16 460:-

B151416

19 155:-

B151207

12 750:-

B151247

16 460:-

B151417

19 155:-

B151202

12 750:-

B151242

16 460:-

B151412

19 155:-

B871200

12 415:-

B871240

15 335:-

B871411

18 030:-

B871206

13 200:-

B871246

16 910:-

B871416

19 605:-

B871207

13 200:-

B871247

16 910:-

B871417

19 605:-

B871202

13 200:-

B871242

16 910:-

B871412

19 605:-

B191200

12 415:-

B191240

15 335:-

B191411

18 030:-

B191206

13 200:-

B191246

16 910:-

B191416

19 605:-

B191202

13 200:-

B191242

16 910:-

B191412

19 605:-

B181200

12 750:-

B181240

15 675:-

B181411

18 370:-

B181206

13 540:-

B181246

17 245:-

B181416

19 940:-

B181202

13 540:-

B181242

17 245:-

B181412

19 940:-

Handtag 6 Handtag 7 Push open Skiffergrå Handtag 6 Handtag 7 Push open Blond ek

B

BLOND EK

Underdel centrum inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil B:120 H:50 D:45

LÅDINSATS

Box One Lådinredning i formsprutad plast.

SKIFFERGRÅ

Handtag 6 Push open Svart Ek Handtag 6 Push open

Trälåda för undre låda Belysning i låda Eluttag Utvald färgkollektion** Handtag

47896 765:-

47896 765:-

47896 765:-

47975

1 395:-

47971 (x2) 1 395:-/st.

47971 (x2) 1 395:-/st.

1212 545:-

1212 545:-

1212 545:-

-COL

-COL

-COL

+2 000:-

TVÄTTSTÄLL

DEEP

VASS

WAVE

VASS

WAVE

B:121 H:6 D:46

B:121 H:12 D:47

B:121 H:5 D:46

B:120 H:12 D:47

B:141 H:5 D:46

Art. nr. 60120

Pris 6 680:-

Art. nr. 1247

Pris 6 680:-

Art. nr. 61120 Höger

Centrum

Pris 7 290:Vänster

+2 000:-

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Porslin

+ 2 000:-

Art. nr.

Pris

1248

Art. nr. 60140

7 290:-

Höger

Dubbel

Pris 8 630:Vänster

Dubbel

BÄNKSKIVOR, DJUP 45 FÖR TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

FÖR FRISTÅENDE BLANDARE

TEBAS Svart Silestone H:2 D:47

SIRIUS Svart Dekton H:1,2 D:46

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum *** 120/Centrum *** 120/Höger *** 120/Vänster *** 120/ Dubbel *** 140/Höger *** 140/Vänster *** 140/ Dubbel ***

Art. nr. 19281 19283 19285 19286 19287 19288 19287-D 19289 19290 19289-D

HELIX Marmorliknande Silestone H:2 D:47 Pris 4 190:4 925:5 750:6 565:6 565:6 565:7 690:7 385:7 385:8 510:-

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum *** 120/Centrum *** 120/Höger *** 120/Vänster *** 120/ Dubbel *** 140/Höger *** 140/Vänster *** 140/ Dubbel ***

Art. nr. Pris 19311 5 135:19313 6 580:19315 7 735:19316 9 005:19317 9 005:19318 9 005:19317-D 10 130:19319 10 385:19320 10 385:19319-D 11 510:-

Bänkskivor levereras med 15 mm överhäng. ***Leveranstid 7-8 veckor.

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

Art. nr. 370699 370899 371098

KEON Grå Dekton H:1,2 D:46 Pris 4 305:5 560:6 675:-

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

Art. nr. 130062 130082 130102

Bänkskivor levereras med 3 mm överhäng. ***Leveranstid 7-8 veckor.

AURA Vit Dekton H:1,2 D:46 Pris 5 380:6 675:7 785:-

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

Art. nr. 130063 130083 130103

Pris 5 380:6 675:7 785:-

Bänkskiva 60-100 går endast få i centrum.


DK

188 UNDERDELAR, DJUP 45 BREDD

60

80

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:60 H:52 D:45

LÅDINSATS

Färg

Art. nr.

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:80 H:52 D:45

Pris

Art. nr.

Pris

100

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:100 H:52 D:45

Pris

Art. nr.

120

Underdel inkl 4 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:118,7 H:52 D:45

Art. nr.

A135061

8 505:-

A135081

9 460:-

A135101

10 125:-

A135121

16 025:-

Push open Box Two Träinredning, Skiffergrå två trälådor. Push open

A135062

9 255:-

A135082

10 235:-

A135102

10 905:-

A135122

17 585:-

A137061

9 045:-

A137081

10 020:-

A137101

10 680:-

A137121

16 580:-

A137062

9 795:-

A137082

10 795:-

A137102

11 460:-

A137122

18 140:-

Blond ek

A139061

9 045:-

A139081

10 020:-

A139101

10 680:-

A139121

16 580:-

Push open

A139062

9 795:-

A139082

10 795:-

A139102

11 460:-

A139122

18 140:-

Vit/Blond ek

A138061

8 940:-

A138081

9 910:-

A138101

10 575:-

A138121

16 475:-

Push open

A138062

9 690:-

A138082

10 685:-

A138102

11 355:-

A138122

18 030:-

Vit Box Two+ Push open Box Two, med trälock Skiffergrå och träsidor. Push open

B135061

9 255:-

B135081

10 235:-

B135101

10 905:-

B135121

17 585:-

B135062

10 010:-

B135082

11 020:-

B135102

11 685:-

B135122

19 140:-

B137061

9 795:-

B137081

10 795:-

B137101

11 460:-

B137121

18 140:-

B137062

10 550:-

B137082

11 575:-

B137102

12 245:-

B137122

19 695:-

Blond ek

B139061

9 795:-

B139081

10 795:-

B139101

11 460:-

B139121

18 140:-

Push open

B139062

10 550:-

B139082

11 575:-

B139102

12 245:-

B139122

19 695:-

Vit/Blond ek

B138061

9 690:-

B138081

10 685:-

B138101

11 355:-

B138121

18 030:-

B138062

10 445:-

B138082

11 470:-

B138102

12 135:-

B138122

19 590:-

B

Push open Trälåda för undre låda

47894 870:-

47894 870:-

47894 870:-

47894 870:-

Lådbelysning övre

47975

1 395:-

47975

1 395:-

47975

1 395:-

47975 (x2) 1 395:-/st.

Lådbelysning övre/nedre

47976

1 995:-

47976

1 995:-

47976

1 995:-

47976

Eluttag Utvald färgkollektion** Handtag

1212 545:-

1212 545:-

-COL

-COL

+2 000:-

+2 000:-

Solid surface

1212 545:-

-COL

-COL

SVALE

SVALE

B:81 H:1,2 D:46

B:101 H:1,2 D:46

BLOND EK

BLOND EK/ VIT

HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA

+2 000:-

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

TVÄTTSTÄLL

SKIFFERGRÅ

1 995:-

1212 545:+2 000:-

VIT

Pris

Vit

A

FÄRGER

Utvald färgkollektion finns som tillval.

SVALE B:119,3 H:1,2 D:46

** Pristillägg utgår från pris på vit möbel. Pris på följande produkter +2 000:-/st. Art. nr. 3880

Pris 10 695:-

Art. nr. 3810

Pris 11 230:-

Höger

Art. nr. Pris 3811 12 300:-

Vänster 3812 Porslin

Utvald färgkollektion: Leveranstid 2-6 veckor.

12 300:-

FALSTER

FALSTER

FALSTER

WAVE

B:61 H:1,4 D:46

B:81 H:1,4 D:46

B:101 H:1,4 D:46

B:121 H:5 D:46

BENSTATIV

Art. nr. 35102

Pris 4 310:-

Art. nr. 61120

Pris 7 290:-

Låg till Fyn och Ocean. 240mm (+ 10mm/- 5mm justeringsmån ställbar fot.).

2 175:-

135264

2 175:-

135265

2 175:-

2 175:-

135268

2 175:-

135269

2 175:-

Mellan till Wave. 330mm (+ 10mm/- 5mm justeringsmån ställbar fot.).

Art. nr. 3562

Pris 3 010:-

Art. nr. 3582

Pris 3 590:-

Låg/Vit

135262

2 175:-

135263

Låg/Svart

135266

2 175:-

135267

BENSTATIV

Mellan/Vit

- -

- -

- -

135253

2 175:-

Mellan/Svart

- -

- -

- -

135257

2 175:-

Hög/Vit

135274

2 175:-

135275

2 175:-

135276

2 175:-

135286

2 175:-

Hög/Svart

135278

2 175:-

135279

2 175:-

135280

2 175:-

135287

2 175:-

Centrum

Centrum

Centrum

OVANPÅLIGGANDE TVÄTTSTÄLL TILL BÄNKSKIVA FYN

OCEAN

B:45 H:15 D:45

B:45 H:18 D:45

FROSS B:40 H:12 D:40

3522

2 925:-

Art. nr. Pris 8056 3 040:-

Vit matt

3523

3 065:-

– –

2440

3 495:-

– –

– –

8440

4 495:-

Svart Matt

Art. nr.

Pris

Vänster

Dubbel

BÄNKSKIVOR, DJUP 45

Vit

Färg

Höger

Hög till Falster och Svale. 350mm (+ 10mm/- 5mm justeringsmån ställbar fot.)

Art. nr.

Pris

– –

Hylla Fross Vit Hylla Fross Svart

FROSS B:55 H:12 D:35

Pris Art. nr. – – 2455 4 495:8455 4 995:2441 995:8441 995:-

SIRIUS Svart Dekton H:1,2 D:46 Bredd/Placering Art. nr. 60/Centrum 370699 80/Centrum 370899 100/Centrum ***371098 120/Höger ***130122 120/Vänster ***130121 120/ Dubbel ***130123

Pris 4 305:5 560:6 675:7 785:7 785:8 900:-

KEON Grå Dekton H:1,2 D:46

AURA Vit Dekton H:1,2 D:46

Pris Bredd/Placering Art. nr. 60/Centrum 130062 5 380:80/Centrum 130082 6 675:100/Centrum ***130102 7 785:120/Höger ***130125 8 900:120/Vänster ***130124 8 900:120/ Dubbel ***130126 10 010:-

Pris Bredd/Placering Art. nr. 60/Centrum 130063 5 380:80/Centrum 130083 6 675:100/Centrum*** 130103 7 785:120/Höger*** 130128 8 900:120/Vänster*** 130127 8 900:120/ Dubbel*** 130129 10 010:-

Centrum

Höger

Vänster

Bänkskivor levereras med 3 mm överhäng. ***

Leveranstid 7-8 veckor.

Bänkskiva 60-100 går endast få i centrum.

Dubbel


Skapa

189

FÄRGER

UNDERDELAR, DJUP 35 BREDD

VIT

40

Underdel inkl 1 dörr och handtag nr 11 krom B:40 H:50 D:35

45

Underdel inkl 1 dörr och handtag nr 11 krom B:45 H:50 D:35

50

Underdel inkl 2 dörrar och handtag nr 11 krom B:50 H:50 D:35

55

Underdel inkl 2 dörrar och handtag nr 11 krom. B:55 H:50 D:35

SKIFFERGRÅ

60

Underdel inkl 2 dörrar och handtag nr 11 krom. B:60 H:50 D:35

80

Underdel inkl 2 dörrar och handtag nr 11 krom. B:80 H:50 D:35

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

370340

2 115:-

370345

2 115:-

370350

2 215:-

370355

2 330:-

370360

2 435:-

370380

2 585:-

Skiffergrå

374340

2 330:-

374345

2 330:-

374350

2 445:-

374355

2 555:-

374360

2 655:-

374380

2 790:-

Vattenlås inkl slang

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

Vattenlås, Easy Clean, Krom

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

Vattenlås, Easy Clean, Vit

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Handtag

Underdel inkl 1 låda och handtag nr 11 krom. B:45 H:50 D:35

Underdel inkl 1 låda och handtag nr 11 krom. B:50 H:50 D:35

Underdel inkl 1 låda och handtag nr 11 krom. B:55 H:50 D:35

Underdel inkl 1 låda och handtag nr 11 krom. B:60 H:50 D:35

Underdel inkl 1 låda och handtag nr 11 krom. B:80 H:50 D:35

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

370347

3 335:-

370352

3 440:-

370358

3 560:-

370361

3 680:-

370381

4 240:-

Skiffergrå

374346

3 665:-

374351

3 775:-

374356

3 890:-

374362

4 035:-

374382

4 580:-

Eluttag

1213 545:-

1213 545:-

1213 545:-

1213 545:-

1213 545:-

Vattenlås inkl slang

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

Vattenlås, Easy Clean, Krom

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

Vattenlås, Easy Clean, Vit

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Handtag

TVÄTTSTÄLL Porslin

SKAPA 40

SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

SKAPA 60

SKAPA 80

för bult- eller konsolmontage. B:41 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:46 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:56 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:61 H:8,5 D:41

för bultmontage. B:81 H:8,5 D:41

Art. nr. 37340 Väggkonsol Bult

Pris 1 665:255:-

9003

90901 95:-

Art. nr. 37345

Pris 1 665:255:-

9003

90901 95:-

Art. nr. 37350

Pris 1 720:255:-

9003

90901 95:-

Art. nr. 37355

Pris 1 780:255:-

9003

90901 95:-

Art. nr. 37360

Pris 2 625:-

Art. nr. 37380

Pris 3 425:-

255:-

– –

90901 95:-

90901 95:-

9003

UNDERDELAR, DJUP 25 BREDD

45

Underdel inkl 1 dörr och handtag nr 11 krom B:45 H:50 D:25

50

Underdel inkl 2 Dörrar och handtag nr 11 krom B:50 H:50 D:25

55

Underdel inkl 2 dörrar och handtag nr 11 krom. B:55 H:50 D:25

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

370245

1 880:-

370250

1 995:-

370255

2 115:-

Skiffergrå

374245

2 115:-

374250

2 215:-

374255

2 330:-

Vattenlås inkl slang

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

Vattenlås, Easy Clean, Krom

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

Vattenlås, Easy Clean, Vit

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

Handtag

TVÄTTSTÄLL Porslin SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

för konsolmontage. B:46 H:8,5 D:31

för konsolmontage. B:51 H:8,5 D:31

för konsolmontage. B:56 H:8,5 D:31

Art. nr. 37045

Pris 1 450:-

90030 255:-

Art. nr. 37050

Pris 1 560:-

90030 255:-

Art. nr. 37055

Pris 1 675:-

90030 255:-

Väggkonsol

KÖPGUIDE


Stil

190 UNDERDELAR, DJUP 35 BREDD

40

Underdel inkl dörr, plåthylla, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:40 H:50 D:35

Färg

LÅDINSATS Box One Lådinredning i formsprutad plast. A

RAM

Art. nr.

Pris

50

60

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:60 H:50 D:35

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:50 H:50 D:35

Art. nr.

80

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:80 H:50 D:35

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

U25418

3 850:-

U25518*

7 260:-

A25618

7 260:-

A25818

8 895:-

Skiffergrå

U27418

4 175:-

U27518*

7 680:-

A27618

7 680:-

A27818

9 345:-

Blond ek

U29418

4 175:-

U29518*

7 680:-

A29618

7 680:-

A29818

9 345:-

Svart Ek

U28418

4 500:-

U28518*

8 005:-

A28618

8 005:-

A28818

9 680:-

Vit

U25416*

3 850:-

U25519*

7 260:-

A25615

7 260:-

A25815

8 895:-

Skiffergrå

U27419*

4 175:-

U27519*

7 680:-

A27619

7 680:-

A27819

9 345:-

FAS

RAM Vit Box One+ TräSkiffergrå inredning av Blond ek svartbetsad Svart Ek ek. B

– –

– –

B25618

8 295:-

B25818

9 965:-

– –

– –

B27618

8 715:-

B27818

10 415:-

– –

– –

B29618

8 715:-

B29818

10 415:-

– –

– –

B28618

9 040:-

B28818

10 750:-

FAS

Vit

– –

– –

B25615

8 295:-

B25815

9 965:-

Skiffergrå

– –

– –

B27619

8 715:-

B27819

10 415:-

Trälåda för undre låda

– –

47895 655:-

47895 655:-

47895 655:-

Belysning i låda

– –

47975

47971

47975

Eluttag

1212 545:-

1212 545:-

1212 545:-

1212 545:-

-COL

-COL

-COL

Utvald färgkollektion** Handtag

TVÄTTSTÄLL Porslin

-COL

+2 000:-

Se sidan 199

1 395:+2 000:-

Se sidan 199

1 395:+2 000:-

1 395:+2 000:-

Se sidan 199

Se sidan 199

SAND

SAND

SAND

SAND

B:41 H:5 D:38

B:51 H:5 D:38

B:61 H:5 D:38

B:81 H:5 D:38

Pris 1 665:-

Art. nr. 14035

Art. nr. 15035

Pris

Art. nr.

1 720:-

Art. nr.

Pris

16035

2 625:-

Pris

18035

3 425:-

SKAPA 40

SKAPA 50

SKAPA 60

SKAPA 80

för bult- eller konsolmontage. B:41 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:61 H:8,5 D:41

för bultmontage. B:81 H:8,5 D:41

Art. nr. 37340

Pris 1 665:-

Art. nr. 37350

Pris 1 720:-

Art. nr. 37360

Pris 2 625:-

Art. nr. 37380

Pris 3 425:-

* Artikelnummer som börjar på "U" levereras utan lådinredning. ** Pristillägg utgår från pris på vit möbel. Pris på följande produkter +2 000:-/st. Utvald färgkollektion: Leveranstid 2-6 veckor.

OVANPÅLIGGANDE TVÄTTSTÄLL TILL BÄNKSKIVA FÖR TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

FÖR FRISTÅENDE BLANDARE

FLOD

KOSTER

B:57 H:14 D:42

B:53 H:16 D:42

Art. nr. 8067

Pris 2 385:-

Art. nr. 8086

Pris 2 385:-

Färg Vit Vit matt

FYN

OCEAN

B:45 H:15 D:45

B:45 H:18 D:45

Art. nr.

Pris

3522

2 925:-

3523

3 065:-

Art. nr. 8056

Pris 3 040:-

FROSS B:40 H:12 D:40

Färg

Art. nr.

Vit Matt

2440

Svart Matt

8440

Pris

FROSS B:55 H:12 D:35

Art. nr.

Pris

3 495:-

2455

4 495:-

4 495:-

8455

4 995:-

Hylla Fross Vit Hylla Fross Svart

2441 995:8441 995:-


191 UNDERDELAR, DJUP 45 BREDD

60

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:60 H:50 D:45

Färg

LÅDINSATS

RAM

Vit Box One LådSkiffergrå inredning i Blond ek formsprutad Svart Ek plast. A

Art. nr.

Pris

80

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:80 H:50 D:45

Art. nr.

Pris

100

Art. nr.

FÄRGER

120

Underdel inkl 2 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:100 H:50 D:45

Underdel inkl 4 lådor, Easy Clean vattenlås och bottenventil. B:120 H:50 D:45

Art. nr.

Pris

VIT

SKIFFERGRÅ

BLOND EK

SVART EK

HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA

Pris

A25628

7 385:-

A25828

9 190:-

A251018

9 970:-

A251248

14 825:-

A27628

7 815:-

A27828

9 640:-

A271018

10 420:-

A271248

15 275:-

A29628

7 815:-

A29828

9 640:-

A291018

10 420:-

A291248

15 275:-

A28628

8 140:-

A28828

9 975:-

A281018

10 755:-

A281248

15 615:-

Vit

A25625

7 385:-

A25825

9 190:-

A251025

9 970:-

A251245

14 825:-

Skiffergrå

A27629

7 815:-

A27829

9 640:-

A271029

10 420:-

A271249

15 275:-

FAS

Ram Vit Box One+ TräSkiffergrå inredning av Blond ek svartbetsad Svart Ek ek. B

B25628

8 420:-

B25828

10 260:-

B251018

11 040:-

B251248

15 895:-

B27628

8 850:-

B27828

10 710:-

B271018

11 490:-

B271248

16 345:-

B29628

8 850:-

B29828

10 710:-

B291018

11 490:-

B291248

16 345:-

B28628

9 175:-

B28828

11 045:-

B281018

11 825:-

B281248

16 685:-

Vit

B25625

8 420:-

B25825

10 260:-

B251025

11 040:-

B251245

15 895:-

Skiffergrå

B27629

8 850:-

B27829

10 710:-

B271029

11 490:-

B271249

16 345:-

Fas

Trälåda för undre låda Belysning i låda Eluttag Utvald färgkollektion** Handtag

TVÄTTSTÄLL Porslin

47896 765:-

47896 765:-

47896 765:-

47896 765:-

47971

47975

47973

1 395:-

47971 (x2) 1 395:-/st.

1212 545:-

1212 545:-

1212 545:-

-COL

-COL

-COL

1 395:-

1212 545:+2 000:-

-COL

1 395:+ 2 000:-

Se sidan 199

Se sidan 199

Se sidan 199

+2 000:-

+2 000:-

Se sidan 199

Utvald färgkollektion finns som tillval.

STIL

STIL

STIL

WAVE

B:61 H:10/14 D:47

B:81 H:10/14 D:47

B:101 H:10/14 D:47

B:121 H:5 D:46

Pris 2 705:-

Art. nr. 9645

Pris 3 665:-

Art. nr. 9845

Art. nr. 91045

Pris 4 985:-

Art. nr. 61120

Pris 7 290:-

VASS

VASS

VASS

VASS

B:61 H:12 D:47

B:81 H:12 D:47

B:101 H:12 D:47

B:120 H:12 D:47

Art. nr. 6047

Pris 2 705:-

Art. nr. 8047

Pris 3 665:-

Art. nr. 1047

Pris 4 985:-

DEEP

DEEP

DEEP

B:61 H:6 D:46

B:81 H:6 D:46

B:101 H:6 D:46

Pris 2 705:-

Art. nr. 6060 Centrum

Art. nr. 6080

Pris 3 665:-

Centrum

Art. nr. 60100

Art. nr.

Pris

1248

7 290:-

Pris 4 985:Vänster

Centrum

Höger

Dubbel

BÄNKSKIVOR, DJUP 45 FÖR TVÄTTSTÄLLSBLANDARE

FÖR FRISTÅENDE BLANDARE

TEBAS Svart Silestone H:2 D:47

SIRIUS Svart Dekton H:1,2 D:46

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum *** 120/Höger *** 120/Vänster *** 120/ Dubbel ***

Art. nr. 19281 19283 19285 19287 19288 19287-D

Pris 4 190:4 925:5 750:6 565:6 565:7 690:-

HELIX Marmorliknande Silestone H:2 D:47 Pris Bredd/Placering Art. nr. 19311 5 135:60/Centrum 19313 6 580:80/Centrum 7 735:100/Centrum *** 19315 9 005:120/Höger *** 19317 9 005:120/Vänster *** 19318 *** 19317-D 10 130:120/ Dubbel

Bänkskivor levereras med 15 mm överhäng. ***Leveranstid 7-8 veckor.

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

Art. nr. 370699 370899 371098

KEON Grå Dekton H:1,2 D:46 Pris 4 305:5 560:6 675:-

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

Art. nr. 130062 130082 130102

Bänkskivor levereras med 3 mm överhäng. ***Leveranstid 7-8 veckor.

AURA Vit Dekton H:1,2 D:46 Pris 5 380:6 675:7 785:-

Bredd/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

Art. nr. 130063 130083 130103

Pris 5 380:6 675:7 785:-

Bänkskiva 60-100 går endast få i centrum.


Tvätt och tork

192 VÄGGSKÅP, DJUP 35 BREDD x HÖJD

TVÄTTSKÅP, DJUP 60

30x70

40x70

60x70

40x122

40x172

60x122

Väggskåp Vit stomme inkl dörr och 2 trähyllor B:30 H:70 D:35

Väggskåp Vit stomme inkl dörr och 2 trähyllor B:40 H:70 D:35

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

712711

1 910:-

712751

2 120:-

712761

2 550:-

712461

5 380:-

712451

5 500:-

712471

5 500:-

Push open

712611

2 005:-

712651

2 215:-

712661

2 630:-

– –

– –

Ram

712921

2 490:-

712971

2 665:-

712961

3 655:-

712982

6 070:-

712973

6 645:-

712972

6 990:-

Fas

712311

2 490:-

712351

2 665:-

712361

3 655:-

712483

6 070:-

712481

6 645:-

712485

6 990:-

Skiffergrå

712717

1 910:-

712757

2 120:-

712767

2 550:-

712491

5 960:-

712492

5 725:-

712494

5 725:-

Push open

712617

2 005:-

712657

2 215:-

712667

2 630:-

– –

– –

Ram

712922

2 490:-

712969

2 665:-

712962

3 655:-

712984

6 300:-

712975

6 870:-

712974

7 330:-

Fas

712842

2 490:-

712852

2 665:-

712862

3 655:-

712884

6 300:-

712882

6 870:-

712886

7 330:-

Blond ek

712718

2 120:-

712758

2 250:-

712768

2 895:-

712491

5 960:-

712493

6 070:-

712495

6 070:-

Push open

712618

2 230:-

712658

2 355:-

712668

2 990:-

– –

– –

Tvättskåp Vit stomme inkl. dörr och 2 trähyllor B:40 H:122 D:60

Väggskåp Vit stomme inkl 2 dörrar och 2 trähyllor B:60 H:70 D:35

Tvättskåp Vit stomme inkl. dörr och 3 trähyllor B:40 H:172 D:60

Tvättskåp Vit stomme inkl. dörr och 2 trähyllor B:60 H:122 D:60

– –

– –

– –

Ram

712923

2 630:-

712967

2 955:-

712963

3 895:-

712986

6 645:-

712966

7 215:-

712976

7 670:-

Svart Ek

712714

2 230:-

712754

2 320:-

712764

2 960:-

712467

6 190:-

712457

6 300:-

712477

6 300:-

Push open

712614

2 350:-

712654

2 415:-

712664

3 055:-

– –

– –

– –

Ram

712924

2 865:-

712965

3 185:-

712964

4 235:-

712978

712968

712488

Stommarna består av melaminbelagd, fuktbeständig, spånskiva.

Passbit Väggskåp H:70 B:20 D:1,6

Färg

Art. nr.

Pris

Täcksida Väggskåp B:35 H:70 D:1,2

6 870:-

7 445:-

Stommarna består av melaminbelagd, fuktbeständig, spånskiva.

Täcksida Tvättskåp 122 B:60 H:122 D:1,2

Täcksida Tvättskåp 172 B:60 H:172 D:1,2

Täcksida tvättmaskin Inkl. Ställfot B:63 H:84 D:1,7 Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

712911 515:-

712811 515:-

712821

1 145:-

712831

1 265:-

712411 865:-

Skiffergrå

712917 515:-

712817 515:-

712827

1 265:-

712837

1 375:-

712417 920:-

Blond ek

712918 560:-

712818 560:-

712828

1 720:-

712838

1 830:-

712418 920:-

Svart Ek

712914 615:-

712814 615:-

712824

1 830:-

712834

1 945:-

712414

Konsol

47920 295:-

Vinkelbeslag

47910 70:-

Tvättkorg till Tvättskåp, Krom 40

712804 575:-

Tvättkorg till TvättskåpKrom 60

712806 690:-

Stödben

1322 470:-

Beslagspåse Push open

71200 170:-

Elbox till högskåp

72 265:-

Art. nr.

8 010:-

1 035:-

Intro

FÄRGER

UNDERDELAR, DJUP 35 VIT MATT

FÄRGER

VIT

45

Underdel I plåt, inkl. 2 dörrar B:45 H:50 D:35

SKIFFERGRÅ

BLOND EK

Höjd: 2,8 cm, Djup: 63 cm, Längd måttanpassas. Art. nr.

Pris

Vit

BSK01 790:-/m

Ljusgrå

BSK02 790:-/m

Mörkgrå Svart

BSK03 790:-/m

55

Underdel I plåt, inkl. 2 dörrar. B:55 H:50 D:35

SVART EK

BÄNKSKIVOR

Färg

50

Underdel I plåt, inkl. 2 dörrar B:50 H:50 D:35

GRAFITGRÅ

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit matt

294045

2 235:-

294050

2 570:-

294055

2 685:-

Grafitgrå

294245

2 235:-

294250

2 570:-

294255

2 685:-

Vattenlås inkl slang

8989 320:-

8989 320:-

8989 320:-

Vattenlås, Easy Clean, Krom

1214 655:-

1214 655:-

1214 655:-

Vattenlås, Easy Clean, Vit

1224 655:-

1224 655:-

1224 655:-

BSK04 790:-/m Leveranstid av samtliga bänkskivor är 3-4 veckor.

FÄRGER

VIT

LJUSGRÅ

MÖRKGRÅ

SVART

SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

för bult- eller konsolmontage. B:46 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

för bult- eller konsolmontage. B:56 H:8,5 D:41

Art. nr. 37345

Pris 1 665:-

Art. nr. 37350

Pris 1 720:-

Art. nr. 37355

Pris 1 780:-


Överdelar

193

FÄRGER

VIT

BREDD

40

40

Spegel Plus 40 Utan belysning B:40 H:80 D:3

Färg

SKIFFERGRÅ

40

BLOND EK

SVART EK

VIT MATT

40

NCS

SVART MATT

GRAFITGRÅ

40

40

Imago Spegel 40 LED ³ Top-Mirror 40 LED Sober 40 Höger Skuru 40 Sober 40 Vänster Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla LED: 1x770 lm Övre ljuskälla LED 6,7 W 480 lm Övre ljuskälla LED 6,7 W 480 lm Övre ljuskälla LED: 320-350 lm Övre ljuskälla 5,6W 400 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Undre ljuskälla LED 2,2 W Undre ljuskälla LED 2,2 W Undre ljuskälla LED: 170-200 lm Undre ljuskälla 5,6W 365 Systemeffekt 12 W. IP44. 75 lm. IP44. 230 V eluttag Systemeffekt 11,9W. IP44. 75 lm. IP44. 230 V eluttag lm. IP44. Dimbar. B:40 H:70 D: 13 230 V eluttag B:40 H:70 D: 13 B:40 H:83 D:5/9 B:40 H:73 D:9 B:40 H:72 D:19

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

– –

– –

655400

6 055:-

211040

5 570:-

211041

5 570:-

425040

5 890:-

Skiffergrå

– –

– –

675400

6 395:-

215040

5 815:-

215041

5 815:-

427040

6 290:-

Blond ek

– –

– –

695400

6 395:-

216040

5 815:-

216041

5 815:-

424040

6 690:-

Svart Ek

– –

– –

685400

6 505:-

214040

6 015:-

214041

6 015:-

428040

6 690:-

Vit matt

– –

395044

4 240:-

– –

– –

– –

– –

Svart matt

– –

397044

4 240:-

– –

– –

– –

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Spegel

Art. nr.

Pris

1 295:-

765400

BREDD

Art. nr.

40

45

Hamra 40 Övre ljuskälla LED: 320-350 lm Undre ljuskälla LED: 170-200 lm Systemeffekt 11,9W. IP44. 230 V eluttag B:40 H:72,5 D:21

Spegel Plus 45 Utan belysning B:45 H:80 D:3

45

45

Skapa spegelskåp 45 ² Spegelskåp Intro plåt 45 Kit Ljuskälla LED, 563 lm 9,4W. Inkl. Skåp, belysning LED 550 IP44. 230 V eluttag lm 8W samt eluttag B:45 H:69 D:12/14 B:45 H:70 D:15

50

50

Spegel Plus 50 Utan belysning B:50 H:80 D:3

Skapa spegelskåp 50 ² Ljuskälla LED, 657 lm 10,5W. IP44. 230 V eluttag B:50 H:69 D:12/14

Färg

Art. nr.

Pris

Pris

Art. nr.

Pris

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

325040

6 390:-

– –

370845

4 055:-

– –

– –

370850

4 380:-

Skiffergrå

327040

4 495:-

Art. nr.

Art. nr.

Pris

Art. nr.

6 790:-

– –

374845

4 165:-

– –

– –

374850

Blond ek

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Svart Ek

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Vit matt

– –

– –

– –

295046

4 035:-

– –

– –

Grafitgrå

– –

– –

– –

295246

4 035:-

– –

– –

Spegel

– –

765450

1 350:-

– –

– –

765500

– –

BREDD

50

50

50

55

Spegelskåp Intro plåt 50 kit Skuru 50 Hamra 50 Inkl. Skåp, belysning LED 600 Övre ljuskälla LED: 320-350 lm Övre ljuskälla LED: 320-350 lm lm 9W samt eluttag Undre ljuskälla LED: 170-200 lm Undre ljuskälla LED: 170-200 lm B:50 H:70 D:15 Systemeffekt 11,9W. IP44. Systemeffekt 11,9W. IP44. 230 V eluttag B:50 H:72 D:19 230 V eluttag B:50 H:72,5 D:21

Färg

1 450:-

55

Spegel Plus 55 Utan belysning B:55 H:80 D:3

55

Spegelskåp Intro plåt 55 Kit Skapa spegelskåp 55 ² Ljuskälla LED, 11,5W, 720 lm. Inkl. Skåp, belysning LED 690 lm 10W samt eluttag IP44. 230 V eluttag B:55 H:70 D:15 B:55 H:69 D:12/14

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

– –

425050

5 890:-

325050

6 390:-

– –

370855

4 495:-

– –

Skiffergrå

– –

427050

6 290:-

327050

6 790:-

– –

374855

4 605:-

– –

Blond ek

– –

424050

6 690:-

– –

– –

– –

– –

Svart Ek

– –

428050

6 690:-

– –

– –

– –

– –

Vit matt

295051

4 640:-

– –

– –

– –

– –

295056

4 860:-

Grafitgrå

295251

4 640:-

– –

– –

– –

– –

295256

4 860:-

– –

– –

– –

765550

– –

– –

Spegel

Art. nr.

² Vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -JFB efter artikelnumret Pris: 1 495:LED ljusarmatur har inbyggda lysdiodlampor. Brinntid ca 50.000 timmar.

Art. nr.

1 505:-

Art. nr.

Pris

KÖPGUIDE


Överdelar

194 BREDD

60

60

60

60

Spegel Plus 60 Utan belysning B:60 H:80 D:3

Spegel Plus 60x90 Utan belysning B:60 H:90 D:3

Imago Spegel 60 LED Övre ljuskälla LED 7,9 W 610 lm. IP44. B:60 H:83 D:5/9

60

60

NCS

Spegel 60 Selfie rund Imago Spegel 60 LED Top-Mirror 60 LED Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Frostad belysning LED 34W. Övre ljuskälla 7,9 W 610 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm 855 lm. IP44. Kelvin 3400. Ø:60 D:3,5 Undre ljuskälla 10 W 650 Systemeffekt 18,8W. IP44. lm. IP44. Dimbar. B:60 H:83 D:5/9 B:60 H:73 D:5/9

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

– –

– –

– –

– –

655600

6 515:-

– –

Skiffergrå

– –

– –

– –

– –

675600

6 850:-

– –

Blond ek

– –

– –

– –

– –

695600

6 850:-

– –

Svart Ek

– –

– –

– –

– –

685600

6 970:-

– –

Vit matt

– –

– –

395062

4 470:-

395064

4 805:-

– –

– –

Svart matt

– –

– –

397062

4 470:-

397064

4 805:-

– –

– –

765600

765690

– –

– –

– –

452061

Färg

Spegel

Art. nr.

BREDD

Pris

1 750:-

Art. nr.

Pris

2 060:-

60

60

Spegel 60 Selfie Frostad belysning LED 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. B:59 H:65 D:3

Spegel DK 60 Frostad belysning LED 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. B:62 H:68 D:13

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Art. nr.

60

NCS

60

5 690:-

60

60

Sober 60 Skuru 60 Hamra 60 Signum Spegelskåp 60 Övre ljuskälla LED: Övre ljuskälla LED: 530-600 lm Ljuskälla LED 11,2 W 800 lm. Övre ljuskälla LED 11,2 W 810 lm Undre ljuskälla LED 2,2 W 530-600 lm Undre ljuskälla LED: 250-300 lm IP44. 230 V eluttag. 75 lm. IP44. Undre ljuskälla LED: 250-300 lm Systemeffekt 18,9W. IP44. B:60 H:69 D:12/14 230 V eluttag Systemeffekt 18,9W. IP44. 230 V eluttag B:60 H:70 D: 13 230 V eluttag B:60 H:72 D:19 B:60 H:72,5 D:21

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

– –

135063

6 890:-

271260

4 930:-

211060

6 670:-

425060

7 490:-

325060

7 990:-

Skiffergrå

– –

137063

7 210:-

271261

5 460:-

215060

6 935:-

427060

7 890:-

327060

8 390:-

Blond ek

– –

139063

7 210:-

271262

5 460:-

216060

6 935:-

424060

8 290:-

– –

Svart Ek

– –

– –

271267

5 675:-

214060

7 205:-

428060

8 290:-

– –

452060-D

– –

– –

– –

– –

Färg

Spegel

BREDD

5 550:-

60

60

NCS

80

80

Spegel Plus 80 Utan belysning B:80 H:80 D:3

Imago Spegel 80 LED Övre ljuskälla LED 10W 750 lm. IP44. B:80 H:83 D:5/9

NCS

Top-Line 60 ²4 Top-Line 60 LED ² Lysrörsbelysning 1x13W Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Tvättställsljus 1x8W. IP44. 230 Undre ljuskälla LED: 1x349 lm V eluttag. Systemeffekt: 18,8W. IP44. B:60 H:70 D:14/19 230 V eluttag. Dimbar. B:60 H:70 D:14/19

– –

80

80

NCS

Top-Mirror 80 LED Imago Spegel 80 LED Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla 10W 750 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Systemeffekt 18,8W. IP44. Undre ljuskälla 13,5W 900 Dimbar. lm. IP44. B:80 H:73 D:5/9 B:80 H:83 D:5/9

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

450600

6 410:-

455600

7 705:-

– –

– –

– –

655800

7 205:-

Skiffergrå

470600

6 795:-

475600

8 095:-

– –

– –

– –

675800

7 555:-

Blond ek

490600

6 795:-

495600

8 095:-

– –

– –

– –

695800

7 555:-

Svart Ek

480600

7 080:-

485600

8 370:-

– –

– –

– –

685800

7 675:-

Vit matt

– –

– –

– –

395082

5 315:-

395084

5 775:-

– –

Svart matt

– –

– –

– –

397082

5 315:-

397084

5 775:-

– –

Spegel

– –

– –

765800

– –

– –

– –

Art. nr.

Pris

1 875:-

Art. nr.

Pris

Art. nr.


195

² Vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -JFB efter artikelnumret Pris: 1 495:LED ljusarmatur har inbyggda lysdiodlampor. Brinntid ca 50.000 timmar. ⁴ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A+ till A. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: A.

BREDD

80

80

80

Spegel 80 Selfie rund Frostad belysning LED 48W. 1090 lm. IP44. Kelvin 3400. Ø:80 D:3,5

Spegel 80 Selfie Frostad belysning LED 46W. 1770 lm. IP44. Kelvin 3400±135. B:79 H:65 D:3

Spegel DK 80 Frostad belysning LED 22,5W. IP44. B:82 H:68 D:13

80

80

80

Signum Spegelskåp 80 Ljuskälla LED 14,7 W 1080 lm. IP44. 230 V eluttag. B:80 H:69 D:12/14

Sober 80 Övre ljuskälla LED 14,5W 925 lm Undre ljuskälla LED 2,2W 75 lm. IP44. 230 V eluttag B:80 H:70 D: 13

Skuru 80 Övre ljuskälla LED: 530-600 lm Undre ljuskälla LED: 250-300 lm Systemeffekt 20,7W. IP44. 230 V eluttag B:80 H:72 D:19

NCS

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

– –

– –

135083

8 340:-

271280

5 895:-

211080

8 060:-

425080

8 590:-

Skiffergrå

– –

– –

137083

8 675:-

271281

6 445:-

216080

8 380:-

427080

9 190:-

Blond ek

– –

– –

139083

8 675:-

271282

6 445:-

215080

8 380:-

424080

9 890:-

Svart Ek

– –

– –

– –

271287

6 665:-

214080

8 700:-

428080

9 890:-

6 290:-

– –

– –

Färg

Spegel

Art. nr.

Pris

6 950:-

452081

BREDD

Art. nr.

452080-D

80

80

80

NCS

80

NCS

Top-Line 80 LED ² Hamra 80 Spegelskåp DK 80 Höger Övre ljuskälla LED: 530-600 lm Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Frostad belysning LED Undre ljuskälla LED: 250-300 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin Systemeffekt: 18,8W. IP44. Systemeffekt 20,7W. IP44. 3400±135. 230 V eluttag. 230 V eluttag. 230 V eluttag B:82 H:68 D:13 Dimbar. B:80 H:72,5 D:21 B:80 H:70 D:14/19

– –

100

100

Spegel Plus 100 Utan belysning B:100 H:80 D:3

Imago Spegel 100 LED Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla 12,3W 940 lm Undre ljuskälla 14,6W 1050 lm. IP44. B:100 H:83 D:5/9

NCS

Spegelskåp DK 80 Vänster Frostad belysning LED 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V eluttag. B:82 H:68 D:13

– –

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

325080

9 090:-

455800

9 140:-

135085

8 840:-

135084

8 840:-

– –

– –

Skiffergrå

327080

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

9 690:-

475800

9 590:-

137085

9 170:-

137084

9 170:-

– –

– –

Blond ek

– –

495800

9 590:-

139085

9 170:-

139084

9 170:-

– –

– –

Svart Ek

– –

485800

10 055:-

– –

– –

– –

– –

Vit/Blond ek

– –

– –

138085

138084

9 170:-

– –

– –

Vit matt

– –

– –

– –

– –

– –

395104

6 465:-

Svart matt

– –

– –

– –

– –

– –

397104

6 465:-

Spegel

– –

– –

– –

– –

765100

– –

100

BREDD

100

NCS

9 170:-

100

Spegel 100 Selfie Top-Mirror 100 LED Frostad belysning LED Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm 49W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. Systemeffekt 18,8W. IP44. B:99 H:65 D:3 Dimbar. B:100 H:73 D:5/9

100

100

100

Signum Spegelskåp 100 Ljuskälla LED 18 W 1360 lm. IP44. 230 V eluttag. B:100 H:69 D:12/14

Sober 100 Övre ljuskälla LED 17,9W 1240 lm Undre ljuskälla LED 2,2W 75 lm. IP44. 230 V eluttag B:100 H:70 D: 13

Skuru 100 Övre ljuskälla LED: 530-600 lm Undre ljuskälla LED: 250300 lm Systemeffekt 22,5W. IP44. 230 V eluttag B:100 H:72 D:19

NCS

Spegel DK 100 Frostad belysning LED 49W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. B:102 H:68 D:13

2 130:-

Färg

Art. nr.

Pris

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

655100

7 675:-

– –

135103

8 895:-

271210

7 025:-

211100

8 705:-

425100

9 290:-

Skiffergrå

675100

8 025:-

– –

137103

9 230:-

271211

7 580:-

215100

9 140:-

427100

9 890:-

Blond ek

695100

8 025:-

– –

139103

9 230:-

271212

7 580:-

216100

9 140:-

424100

10 590:-

Svart Ek

685100

7 795:-

214100

9 570:-

428100

10 590:-

Art. nr.

8 265:-

– –

– –

271217

Vit/Blond ek

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Spegel

– –

452100-D

– –

– –

– –

– –

6 925:-

KÖPGUIDE


Överdelar

196 BREDD

100

100

100

NCS

100

NCS

100

NCS

120

NCS

Top-Line 100 LED ² Spegelskåp DK 100 Höger Spegelskåp DK 100 Vänster Spegelskåp DK 100 Dubbel Hamra 100 Frostad belysning LED Övre ljuskälla LED: 530-600 lm Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Frostad belysning LED 22,5W. Frostad belysning LED 22,5W. IP44. 230 V eluttag. 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin IP44. 230 V eluttag. Undre ljuskälla LED: 250-300 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm B:102 H:68 D:13 3400±135. 230 V eluttag. Systemeffekt: 18,8W. IP44. B:102 H:68 D:13 Systemeffekt 22,5W. IP44. B:102 H:68 D:13 230 V eluttag. Dimbar. 230 V eluttag B:100 H:70 D:14/19 B:100 H:72,5 D:21

Spegel Plus 120 Utan belysning B:120 H:80 D:3

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

325100

9 790:-

455100

9 830:-

135105

9 450:-

135104

9 450:-

135106

10 005:-

– –

Skiffergrå

327100

Art. nr.

Pris

10 390:-

475100

10 660:-

137105

9 790:-

137104

9 790:-

137106

10 345:-

– –

Blond ek

– –

495100

10 660:-

139105

9 790:-

139104

9 790:-

139106

10 345:-

– –

Svart Ek

– –

485100

10 995:-

– –

– –

– –

– –

Vit/Blond ek

– –

– –

138105

138104

138106

– –

Spegel

– –

– –

– –

BREDD

120

120

9 790:-

Spegel DK 120 Frostad belysning LED 29,7W. IP44. B:122 H:68 D:13

765120

2 355:-

120

NCS

NCS

Spegelskåp DK 120 Höger Top-Line 120 LED ² Frostad belysning LED Övre ljuskälla LED: 2x1540 lm Undre ljuskälla LED: 2x349 lm 49W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V eluttag. Systemeffekt: 37,6W. IP44. B:122 H:68 D:13 230 V eluttag. Dimbar. B:120 H:70 D:14/19

Pris

Art. nr.

Pris

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

– –

655120

11 150:-

– –

135123

9 455:-

455120

12 960:-

135125

10 230:-

Skiffergrå

– –

675120

11 855:-

– –

137123

9 795:-

475120

13 285:-

137125

10 565:-

Blond ek

– –

695120

11 855:-

– –

139123

9 795:-

495120

13 285:-

139125

10 565:-

Svart Ek

– –

685120

12 085:-

– –

– –

485120

13 610:-

– –

Vit/Blond ek

– –

Färg

Art. nr.

120

120

Spegel 120 Selfie Top-Mirror 120 LED Imago Spegel 120 LED Frostad belysning LED Övre ljuskälla LED: 2x1540 lm Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla 15,7W 1050 lm Undre ljuskälla LED: 2x349 lm 53W. 1920 lm. IP44. Kelvin 3400±135. Undre ljuskälla 17,9W 1240 Systemeffekt 2x18,8W. IP44. B:119 H:65 D:3 Dimbar. lm. IP44. B:120 H:73 D:9 B:120 H:83 D:5/9

10 345:-

– –

– –

120

NCS

9 790:-

Art. nr.

– –

– –

– –

– –

138125

Vit matt

395124

7 505:-

– –

– –

– –

– –

– –

Svart matt

397124

7 505:-

– –

– –

– –

– –

– –

– –

– –

452120-D

– –

– –

– –

Spegel

BREDD

120

120

NCS

7 880:-

140

NCS

140

Spegelskåp DK 120 Vänster Spegelskåp DK 120 Dubbel Top-Line 140 LED ² Imago Spegel 140 LED Frostad belysning LED Övre ljuskälla LED: 2x1540 lm Frostad belysning LED 22,5W. Inkl. Tvättställsljus 49W. 1820 lm. IP44. Kelvin IP44. 230 V Övre ljuskälla 17,9W 1290 lm Undre ljuskälla LED: 2x349 lm 3400±135. 230 V eluttag. Systemeffekt: 37,6W. IP44. eluttag. Undre ljuskälla 17,9W 1240 B:122 H:68 D:13 230 V eluttag. Dimbar. B:122 H:68 D:13 lm. IP44. B:140 H:70 D:14/19 B:140 H:83 D:5/9

Art. nr.

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

135124

10 230:-

135126

10 790:-

- -

455140

13 505:-

Skiffergrå

137124

10 565:-

137126

11 120:-

- -

475140

13 810:-

Blond ek

139124

10 565:-

139126

11 120:-

- -

495140

13 810:-

Svart Ek

– –

– –

- -

485140

14 055:-

138124

138126

- -

- -

Vit/Blond ek

10 565:-

11 120:-

Vit matt

– –

– –

395144

7 735:-

- -

Svart matt

– –

– –

397144

7 735:-

- -

NCS

UTVALD FÄRGKOLLEKTION Pristillägg utgår från pris på vit möbel. Leveranstid 2-6 veckor. Utvald färgkollektion

-COL

+2 000:-/st.

HAV

ASKA

KALK

LERA

SAND

SALVIA

Utvald färgkollektion finns som tillval.

10 565:-


Spegelskåp BREDD

36,5

Väggskåp Medicinskåp B:36,5 D:16 H:49,5

Färg

Art. nr.

197

² Vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -JFB efter artikelnumret Pris: 1 495:LED ljusarmatur har inbyggda lysdiodlampor. Brinntid ca 50.000 timmar. ⁴ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A+ till A. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: A. * Skall monteras över jordfelsbrytare

Pris

40

NY50 metall Utan belysning. B:40 H:50 D:14

Art. nr.

Pris

40

Birdie metall Utan belysning. B:40 H:70 D:13,5

Art. nr.

Vit

38 955:-

310 955:-

320

Utan eluttag

– –

– –

Med eluttag

– –

– –

Pris

40

55

I:et metall 55 Utan belysning. B:55 H:70 D:12,5

Line 40 Utan belysning B:40 H:67 D:13

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

55

Eagle metall Utan belysning. B:55 H:70 D:14,5

Art. nr.

Pris

– –

339

– –

250140

2 235:-

– –

– –

– –

250240

2 685:-

– –

– –

1 385:-

1 275:-

325

2 335:-

Belysning LED ³ Utan eluttag

– –

374040

1 905:-

374040

1 905:-

374040

1 905:-

375540

2 125:-

375540

2 125:-

230 V eluttag i hö. sida exkl. jfbr*

– –

374041

2 125:-

374041

2 125:-

374041

2 125:-

375541

2 325:-

375541

2 325:-

230 V eluttag i vä. sida exkl. jfbr*

– –

374042

2 125:-

374042

2 125:-

374042

2 125:-

375542

2 325:-

375542

2 325:-

230 V eluttag i hö. sida inkl. jfbr

– –

– –

– –

– –

230 V eluttag i vä. sida inkl. jfbr

– –

– –

– –

– –

375543 375544

3 135:3 135:-

375543 375544

3 135:3 135:-

BREDD

55

Line 55 Utan belysning B:55 H:67 D:13

Färg Vit

Art. nr.

Pris

60

A60 Utan belysning. B:60 H:52 D:12,5

Art. nr.

Pris

60

Line 60 Utan belysning B:60 H:67 D:13

Art. nr.

Pris

65

65

Tvilling 1 metall Utan belysning. B:65 H:39,5 D:12,5

Art. nr.

Pris

Tvilling 1 trä Utan belysning. B:65 H:52,5 D:12,5

Art. nr.

Pris 1 615:-

– –

13 995:-

9

– –

250160

2 570:-

– –

– –

– –

250260

3 015:-

– –

– –

– –

7000

Utan eluttag

250155

2 345:-

Med eluttag

250255

2 790:-

1 035:-

Belysning LED ³ Utan eluttag

375540

2 125:-

376040

2 210:-

376040

2 210:-

376540

2 210:-

376540

2 210:-

230 V eluttag i hö. sida exkl. jfbr*

375541

2 325:-

376041

2 385:-

376041

2 385:-

376541

2 385:-

376541

2 385:-

230 V eluttag i vä. sida exkl. jfbr*

375542

2 325:-

376042

2 385:-

376042

2 385:-

376542

2 385:-

376542

2 385:-

230 V eluttag i hö. sida inkl. jfbr

375543 375544

3 135:3 135:-

376043 376044

3 435:3 435:-

376043 376044

3 435:3 435:-

376543 376544

3 435:3 435:-

376543 376544

3 435:3 435:-

230 V eluttag i vä. sida inkl. jfbr

BREDD

45

60

Jenny Holger Skåp i plåt med förvaring, Skåp i plåt med förvaring. utvikbar dörr (svängel). Två Utvikbar dörr (svängel). Tre hyllor. hyllor. Spegel Ø:60 Skåp B:35 H:43 D:8 B:45 H:60 D:12

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

60

Art. nr.

Pris

Vit matt

3310

2 805:-

3320

3 030:-

3060

2 315:-

Svart matt

3311

3 030:-

3321

3 280:-

3062

2 380:-

BREDD

Belysning LED-lampa 30  Fristående LED-armatur 5W. IP44. B: 30

Rund spegel 60 Ø:60 D:5

45

50

55

Spegelskåp Intro plåt 45 Utan belysning B:45 H:67 D:13,5

Spegelskåp Intro plåt 50 Utan belysning B:50 H:67 D:13,5

Spegelskåp Intro plåt 55 Utan belysning B:55 H:67 D:13,5

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit matt

295045

2 300:-

295050

2 860:-

295055

3 015:-

Grafitgrå

295245

2 300:-

295250

2 860:-

295255

3 015:-

Färg Krom

Art. nr. 7030

Pris 1 115:-

Belysning LED-lampa 50  Fristående LED-armatur, 8 W. IP44. B: 50

Art. nr. 7050

Pris 1 675:-

FÖRSTORINGSPEGEL FLATTERY – för spegelskåp 5x förstoring 15 cm diameter

Art. nr.

Pris

7095 400:-

VAIN - för speglar - Förstoringsspegel med magnet på baksidan. - 5x förstoring.

Art. nr.

Pris

7080 245:-

Eluttag 230V 2956 350:-

2957 350:-

2958 350:-

2976

2 570:-

2947 350:-

2948 350:-

2946 350:-

2947 350:-

2948 350:-

2916

2 570:-

2917

2 570:-

2918

2 570:-

Vit matt

2951

1 515:-

2952

1 565:-

2953

1 620:-

Grafitgrå

2941

1 515:-

2942

1 565:-

2943

1 620:-

Vit matt Exkl jordfelsbrytare* Vit matt Inkl. jordfelsbrytare Grafitgrå Exkl jordfelsbrytare* Grafitgrå Inkl. jordfelsbrytare LED-belysning ³

KÖPGUIDE


Sidoförvaring

198 FORMA/STIL/SKAPA BREDD x HÖJD

30x70

Väggskåp inkl dörr och 2 glashyllor. Vändbar. B:30 H:70 D:15

40x70

Väggskåp inkl dörr och 2 glashyllor. Vändbar. B:40 H:70 D:15

30x123

Högskåp inkl dörr och 2 trähyllor. Vändbar. B:30 H:123 D:20

30x123

30x172

Högskåp inkl dörr och 2 trähyllor. Vändbar. B:30 H:123 D:35

Högskåp inkl dörr och 4 trähyllor. Vändbar. B:30 H:172 D:20

30x172

Högskåp inkl dörr och 4 trähyllor. Vändbar. B:30 H:172 D:35

Färg

Art. nr.

Pris

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

754022

1 585:-

75404

2 070:-

755052

4 240:-

754852

4 240:-

754952

5 470:-

754752

5 470:-

Handtag 6

754026

2 055:-

754016

2 525:-

755056

4 700:-

754856

4 700:-

754956

5 935:-

754756

5 935:-

Ram

854023

2 610:-

85414

2 900:-

855053

4 670:-

854853

4 670:-

854953

5 935:-

854753

5 935:-

Fas

754029

2 610:-

754019

2 900:-

755059

4 670:-

754859

4 670:-

754959

5 935:-

754759

5 935:-

Skiffergrå

894022

1 990:-

89404

2 575:-

895052

5 295:-

894852

5 295:-

894952

6 830:-

894752

6 830:-

Handtag 6

894026

2 450:-

894016

3 040:-

895056

5 755:-

894856

5 755:-

714956

7 295:-

894756

7 295:-

Ram

894023

3 295:-

89414

3 490:-

895053

5 900:-

894853

5 900:-

894953

7 470:-

894753

7 470:-

Fas

894029

3 295:-

894019

3 490:-

895059

5 900:-

894859

5 900:-

894959

7 470:-

894759

7 470:-

Blond ek

714022

1 990:-

71404

2 575:-

715052

5 295:-

714852

5 295:-

714952

6 830:-

714752

6 830:-

Handtag 6

714026

2 450:-

714016

3 040:-

715056

5 755:-

714856

5 755:-

894956

7 295:-

714756

7 295:-

Ram

714023

3 295:-

71414

3 490:-

715053

5 900:-

714853

5 900:-

714953

7 470:-

714753

7 470:-

Svart Ek

884022

2 145:-

88404

2 785:-

885052

5 725:-

884852

5 725:-

884952

7 380:-

884752

7 380:-

Handtag 6

884026

2 600:-

884016

3 240:-

885056

6 180:-

884856

6 180:-

884956

7 835:-

884756

7 835:-

Ram

784023

3 520:-

78414

3 830:-

785053

6 400:-

784853

6 400:-

784953

8 105:-

784753

8 105:-

BREDD x HÖJD

40x123

Högskåp inkl dörr och 2 trähyllor. Vändbar. B:40 H:123 D:20

Art. nr.

40x123

Högskåp inkl dörr och 2 trähyllor. Vändbar. B:40 H:123 D:35

40x172

Högskåp inkl dörr och 4 trähyllor. Vändbar. B:40 H:172 D:20

40x172

Högskåp inkl dörr och 4 trähyllor. Vändbar. B:40 H:172 D:35

20x120

Högskåp Push open med 3 glashyllor och 1 trähylla. Upphängningslist ingår. Vändbar. B:20 H:120 D:13

TILLBEHÖR Tvättkorg 30 Vit,B:30 H:42 D:35 Art. nr.

Pris

3539 720:-

Tvättkorg 40 Vit,B:40 H:42 D:35 Art. nr.

Pris

3538 720:Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

754652

4 240:-

754053

4 240:-

754552

5 470:-

754352

5 470:-

15200

Handtag 6

754656

4 700:-

754056

4 700:-

754556

5 935:-

754356

5 935:-

– –

Ram

854653

4 670:-

854063

4 780:-

854553

5 935:-

854362

6 060:-

– –

Fas

754659

4 670:-

754059

4 780:-

754559

5 935:-

754359

6 060:-

– –

Skiffergrå

894652

5 295:-

894453

5 295:-

894552

6 830:-

894352

6 830:-

14200

Handtag 6

894656

5 755:-

894056

5 755:-

894556

7 295:-

894356

7 295:-

– –

Ram

894653

5 900:-

894463

6 025:-

894553

7 470:-

894362

7 640:-

– –

Fas

864659

5 900:-

864459

6 025:-

864559

7 470:-

864359

7 640:-

– –

Art. nr.

Pris 2 780:-

3 240:-

Blond ek

714652

5 295:-

714453

5 295:-

714552

6 830:-

714352

6 830:-

19202

Handtag 6

714656

5 755:-

714456

5 755:-

714556

7 295:-

714356

7 295:-

– – – –

3 240:-

Ram

714653

5 900:-

714463

6 025:-

714553

7 470:-

714362

7 640:-

Svart Ek

884652

5 725:-

884453

5 725:-

884552

7 380:-

884352

7 380:-

18202

Handtag 6

884656

6 180:-

884456

6 180:-

884556

7 835:-

884356

7 835:-

– –

Ram

784653

6 400:-

784463

6 545:-

784553

8 105:-

784362

8 285:-

– –

3 355:-

Trådkorg 30 Vit,B:30 H:19 D:35 Art. nr.

Pris

3548 600:-

Trådkorg 40 Vit,B:40 H:19 D:35 Art. nr.

Pris

3547 600:-

Elbox till högskåp tre uttag. Art. nr.

Pris

72 265:-

Beslagspåse Push open Art. nr.

Pris

71200 170:Toppskiva för högskåp 172 Toppskiva för högskåp 172 Toppskiva för högskåp 172 Toppskiva för högskåp 172 B:30 D:35 B:40 D:20 B:40 D:35 B:30 D:20 Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

Vit

75032 450:-

75033 450:-

75042 450:-

75043 450:-

Skiffergrå

89032 505:-

89033 505:-

89042 505:-

89043 505:-

Blond ek

71032 505:-

71033 505:-

71142 505:-

71143 505:-

Svart Ek

88032 575:-

88033 575:-

88042 575:-

88043 575:-


Sidoförvaring

199

DK

FÄRGER

BREDD x HÖJD

LÅDINSATS Box Two Träinredning, två trälådor.

60x25

80x25

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

A135067

5 235:-

A135087

5 555:-

Push open

A135068

5 665:-

A135088

5 995:-

Skiffergrå

A137067

5 665:-

A137087

5 995:-

Push open

A137068

6 100:-

A137088

6 430:-

Blond ek

A139067

5 665:-

A139087

5 995:-

Push open

A139068

6 100:-

A137088

6 430:-

A138067

5 665:-

A138087

5 995:-

Push open

A138068

6 100:-

A138088

6 430:-

Vit Box Two+ Push open Box Two, med trälock Skiffergrå och träsidor. Push open Blond ek B

B135067

5 775:-

B135087

6 100:-

B135068

6 210:-

B135088

6 540:-

B137067

6 210:-

B137087

6 540:-

B137068

6 645:-

B137088

6 975:-

B139067

6 210:-

B139087

6 540:-

Vit/Blond ek

B139068

6 645:-

B139088

6 975:-

B138067

6 210:-

B138087

6 540:-

B138068

6 645:-

B138088

6 975:-

Push open Push open

TILLVAL BÄNKSKIVA

Högskåp Dörr, Innerlåda, 2 glashyllor, 3 trähyllor B:40 H:170 D:35

Vit Blond ek

Sirius/Dekton Keon/Dekton Aura/Dekton

Högskåp 2 dörrar, innerlåda, 2 glashyllor, 3 trähyllor B:40 H:170 D:35 VIT

SKIFFERGRÅ

SVART EK

BLOND EK

130067 475:-

130087 515:-

130068 580:-

130088 630:-

130069 580:-

130089 630:-

130064

3 225:-

130084

4 450:-

130065

4 090:-

130085

5 340:-

130066

4 090:-

130086

5 340:-

Färg

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris

BLOND EK/ VIT

HAV

Vit

135170

8 080:-

135171

8 080:-

Skiffergrå

137170

9 345:-

137171

9 345:-

Blond ek

139170

9 345:-

139171

9 345:-

Vit/Blond ek

138170

9 345:-

138171

9 345:ASKA

KALK

UTVALD FÄRGKOLLEKTION

Färg Skiffergrå

40x170

Pris

Vit

Vit/Blond ek

A

40x170

Sidoskåp B:80 H:25 D:45

Sidoskåp B:60 H:25 D:45

Pristillägg utgår från pris på vit möbel. Utvald färgkollektion

-COL

+2 000:-/st.

SAND

LERA

Utvald färgkollektion finns som tillval.

Handtag

SALVIA Handtag nr 2 1-pack

Handtag nr 1 1-pack

Handtag nr 4 1-pack

Handtag nr 3 1-pack

Handtag nr 5 1-pack

Pris

Färg

Pris

Färg

Pris

Färg

Pris

Färg

Mattkrom / 200 cc

1529 230:-

Krom / 128 cc

12338 110:-

Krom / 128 cc

12334 110:-

Krom / 128 cc

12362 110:-

Krom / 128 cc

12368 110:-

400 cc

1530 365:-

256 cc

1315 190:-

256 cc

12358 190:-

256 cc

12363 190:-

256 cc

12369 190:-

600 cc

1531 365:-

480 cc

1317 190:-

480 cc

12359 190:-

Rostfritt / 128 cc

12365 110:-

480 cc

12370 190:-

Vit / 200 cc

1528 230:-

Mattkrom / 128 cc

12339 110:-

Mattkrom / 128 cc

12335 110:-

256 cc

12366 190:-

Vit / 128 cc

12371 110:-

400 cc

1534 365:-

256 cc

12356 190:-

256 cc

12360 190:-

256 cc

12372 190:-

/ 600 cc

1535 365:-

480 cc

12357 190:-

480 cc

12361 190:-

480 cc

12373 190:-

Krom / 200 cc

1544 230:-

Svart / 128 cc

12374 110:-

400 cc

1545 365:-

256 cc

12375 190:-

600 cc

1546 365:-

480 cc

12376 190:-

Svart / 200 cc

1555 230:-

Mässing / 128 cc

12392 110:-

400 cc

1553 365:-

256 cc

12393 190:-

/ 600 cc

1554 365:-

480 cc

12394 190:-

Färg

Art. nr.

Art. nr.

Handtag nr 6 Integrerat handtag

Art. nr.

Handtag nr 7 Integrerat handtag

Handtag nr 12 1- pack 128cc

Handtag nr 11 1- pack 128cc

Art. nr.

Pris

Skålhandtag 1-pack

Knopp Oval 1-pack

Knopp Rund 1-pack

Art. nr.

Pris

Färg

Pris

Färg

Pris

Färg

Pris

Färg

Krom

71394 70:-

Krom

71392 70:-

Mässing

12950 105:-

Brons

12930 105:-

Brons

12920 105:-

Färg

Art. nr.

Art. nr.

Art. nr.

Art. nr.

Art. nr.

Pris

Vit

71384 70:-

Vit

71387 70:-

Svart matt

12951 105:-

Stål

12931 105:-

Stål

12921 105:-

Svart

71385 70:-

Svart

71388 70:-

Vit matt

12952 105:-

Mässing

12932 105:-

Mässing

12922 105:-

Mässing

71386 70:-

Mässing

71389 70:-

Krom

12953 105:-

Bygelhandtag 1-pack

Färg

Pris

Färg

Krom

12910 105:-

Vit porslin

Antik Tenn

12911 105:-

Art. nr.

**1-pack Levereras med knappar i krom, mässing och svart. CC 128.

Läderflärp 1-pack**

Porslinsknopp

Handtag DK 1-pack

Läderhandtag 1-pack**

Pris

Färg

Pris

Färg

Pris

Färg

71375 105:-

Natur

1411 150:-

Natur

1401 175:-

Krom

1375 215:-

Brun

1412 150:-

Brun

1402 175:-

Vit

1378 215:-

Svart

1413 150:-

Svart

1403 175:-

Svart

1377 215:-

Mässing

1376 215:-

Art. nr.

Art. nr.

Art. nr.

Art. nr.

KÖPGUIDE

Pris


Skoga

200 HÖRNDUSCHAR SKOGA HÖRNDUSCH RAK Består av två öppnings­bara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 85-127 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörnet. Glas

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Klarglas/Knopp

Profil

Vit matt

70 x 70

60500177

Frostglas/Knopp

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

60500277

60500377

60500477

60501177

70 x 80

60500178 1 60500278 1 60500378

60500478

70 x 90

60500179 1 60500279 1 60500379

70 x 100

Rökglas/Knopp

Halvfrost/Knopp Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

60503477

2

60501178 2 60501278 2 60501378 2 60501478 2

60503278 2 60503378 2 60503478 2

60500479

60501179 2 60501279 2 60501379 2 60501479 2

60503279 2 60503379 2 60503479 2

60500171 1 60500271 1 60500371

60500471

60501171 2 60501271 2 60501371 2 60501471 2

60503271 2 60503371 2 60503471 2

80 x 80

60500188

60500288

60500388

60500488

60501188

60501288

60501388

60501488

60503288

60503388

60503488

60502188

60502288

60502388

60502488

80 x 90

60500189

60500289

60501289

60501389

60501489

60503289

60503389

60503489

60502189

60502289

60502389

60502489

-

-

-

-

1

1

2

Svart matt

Alu matt

60501277

60501377

2

Alu blank 2

60501477

2

Svart matt

Alu matt

60503277

60503377

2

2

60500389

60500489

60501189

60500181 1 60500281 1 60500381

60500481

60501181 2 60501281 2 60501381 2 60501481 2

60503281 2 60503381 2 60503481 2

90 x 90

60500199

60500399

60500499

60501199

60503299

90 x 100

60500191

60500391

60500491

60501191

60500111 1 60500211 1 60500311

60500411

80 x 100

100 x 100

60500299 1

60500291

Pris

Glas

1

60502199

60502299

60502399

60502499

2

-

60501111 2 60501211 2 60501311 2 60501411 2

60503211 2 60503311 2 60503411 2

-

-

-

8 360:-

8 360:-

60501299 2

60501291

7 940:-

Klarglas/Hålgrepp

60501399 2

60501391

Rökglas/Hålgrepp

60501499 2

60501491

2

60503291

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

80x80

60507288

60507388

60507488

60511288

60511388

60511488

60509288

60509388

60509488

80x90

60507289

60507389

60507489

60511289

60511389

60511489

60509289

60509389

60509489

90x90

60507299

60507399

60507499

60511299

60511399

60511499

60509299

60509399

60509499

7 940:-

60503391

60503499 2

60503491

8 360:-

Halvfrost/Hålgrepp

Profil

Pris

60503399 2

8 360:-

8 360:-

SKOGA HÖRNDUSCH RAK 225CM Består av två öppnings­bara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 227 cm. Dörröppning 99-113 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörnet.

Glas

Klarglas/Knopp

Profil

Alu blank

80x80

60505488 2

80x90

60505489 2

90x90

60505499 2

Pris

12 855:-

SKOGA HÖRNDUSCH HALVRUND Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 99-128 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörnet. Glas Profil

Kan måttanpassas i höjd max 198cm. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Klarglas/Knopp Vit matt

Svart matt

Frostglas/Knopp Vit matt

Svart matt

Rökglas/Knopp

Svart matt

Alu matt

Alu blank

60603279 2 60603379 2 60603479 2

60603271

60603488

60602188

60602288

60602388

60602488

60603489

60602189

60602289

60602389

60602489

-

-

-

60602199

60602299

60602399

60602499

Alu blank

60600179 1 60600279 1 60600379

60600479

60601179 2 60601279 2 60601379 2 60601479 2

70 x 100

60600171

60600371

60600471

60601171

80 x 80

60600188

60600288

60600388

60600488

60601188

60601288

60601388

60601488

60603288

60603388

80 x 90

60600189

60600289

60601289

60601389

60601489

60603289

60603389

70 x 90

1

60600271

1

2

60601271

2

Alu matt 60601371

Alu blank 2

60601471

2

Halvfrost/Knopp Vit matt

Svart matt

Alu matt

2

Alu matt 60603371

Alu blank 2

60603471

2

60600389

60600489

60601189

60600181 1 60600281 1 60600381

60600481

60601181 2 60601281 2 60601381 2 60601481 2

60603281 2 60603381 2 60603481 2

60600199

60600399

60600499

60601199

60603299

90 x 100

60600191 1 60600291 1 60600391

60600491

60601191 2 60601291 2 60601391 2 60601491 2

60603291 2 60603391 2 60603491 2

100 x 100

60600111 1 60600211 1 60600311

60600411

60601111 2 60601211 2 60601311 2 60601411 2

60603211 2 60603311 2 60603411 2

8 360:-

8 360:-

80 x 100 90 x 90

60600299

Pris

Glas

60601299

7 940:-

Klarglas/Hålgrepp

Rökglas/Hålgrepp

60601399

60601499

Halvfrost/Hålgrepp

Profil

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

80x80

60607288

60607388

60607488

60611288

60611388

60611488

60609288

60609388

60609488

80x90

60607289

60607389

60607489

60611289

60611389

60611489

60609289

60609389

60609489

90x90

60607299

60607399

60607499

60611299

60611399

60611499

60609299

60609399

60609499

Pris

7 940:-

Normal ledtid 5 dagar. 1 Leveranstid 2 veckor . 2 Leveranstid 4 veckor.

8 360:-

8 360:-

60603399

60603499

8 360:-


201 HÖRNDUSCHAR SKOGA HÖRNDUSCH RUND Glas

Består av två dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Kan placeras assymetriskt eller symetriskt i hörn, alternativt mitt på vägg. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 198 cm.

Klarglas/Knopp

Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

90x67

61300179 1 61300279 1 61300379 1 61300479 1

95x80

61300181

61300281 61300381 61300481

Pris

11 800:-

SKOGA HÖRNDUSCH RUND/RAK Består av två öppnings­bara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 130-156 cm. Samtliga mått är vändbara höger alt vänsterplacering av duschhörnet.

Glas Profil

Den raka väggen kan måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive modell. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Klarglas/Knopp Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

80x117

60800187 1 60800287 1 60800387

60800487

80x127

60800188

60800388

60800488

80x137

60800189

60800389

60800489

80x147

60800181

60800381

60800481

60800288 60800289 1

60800281

Pris

1

10 780:-

SKOGA HÖRNDUSCH FAST VÄGG/DÖRR Består av en fast skärm med draperistång (max 105 cm), golvfäste och transparent tätningslist mot golv, plus en öppningsbar dörr med transparent tätningslist mot golv och mellan glasen. Tröskelfri handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 30 mm från vägg. Duscharna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 198 cm (201 cm ovankant stag). Dörröppning 60-90 cm.

Glas Profil

Klarglas/Knopp

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Frostglas/Knopp

Rökglas/Knopp Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

62001177 2 62001277 2 62001377 2

62001477 2

62003277 2

62003377 2

62003477 2

62000478

62001178 2 62001278 2 62001378 2

62001478 2

62003278 2

62003378 2

62003478 2

62000179 1 62000279 1 62000379

62000479

62001179 2 62001279 2 62001379 2

62001479 2

62003279 2

62003379 2

62003479 2

70x103*

62000171 1 62000271 1 62000371

62000471

62001171 2 62001271 2 62001371 2

62001471 2

62003271 2

62003371 2

62003471 2

80x73*

62000187 1 62000287 1 62000387

62000487

62001187 2 62001287 2 62001387 2

62001487 2

62003287 2

62003387 2

62003487 2

80x83*

62000188

62000288

62000388

62000488

62001188

62001288

62001388

62001488

62003288

62003388

62003488

80x93*

62000189

62000289

62000389

62000489

62001189

62001289

62001389

62001489

62003289

62003389

62003489

80x103*

62000181 1 62000281 1 62000381

62000481

62001181 2 62001281 2 62001381 2

62001481 2

62003281 2

62003381 2

62003481 2

90x73*

62000197 1 62000297 1 62000397

62000497

62001197 2 62001297 2 62001397 2

62001497 2

62003297 2

62003397 2

62003497 2

90x83*

62000198

62000398

62000498

62001198

62001498

62003298

62003398

62003498

90x93*

62000199

62000399

62000499

62001199

90x103*

62000191

62000391

62000491

62001191

100x73*

62000117 1 62000217 1 62000317

62000417

62001117 2 62001217 2 62001317 2

62001417 2

100x83*

62000118 1 62000218 1 62000318

62000418

62001118 2 62001218 2 62001318 2

100x93*

62000119 1 62000219 1 62000319

62000419

100x103*

62000111 1 62000211 1 62000311

62000411

Alu matt

Alu blank

70x73*

62000177 1 62000277 1 62000377

62000477

70x83*

62000178 1 62000278 1 62000378

70x93*

Svart matt

Vit matt

62000298 62000299 1

Pris

62000291

1

Svart matt

Vit matt

Alu matt

62001398

62001298 62001299

62001499

62001399

62003499 62003491 2

62003217 2

62003317 2

62003417 2

62001418 2

62003218 2

62003318 2

62003418 2

62001119 2 62001219 2 62001319 2

62001419 2

62003219 2

62003319 2

62003419 2

62001111 2 62001211 2 62001311 2

62001411 2

62003211 2

62003311 2

62003411 2

62001291

2

62001391

2

62001491

62003399

62003299

2

2

9 120:-

8 595:-

2

62003291

2

62003391

9 120:-

* Längd fast glas

SKOGA HÖRNDUSCH FAST VÄGG/DÖRR 225CM Består av en fast skärm med draperistång (max 105 cm), golvfäste och transparent tätningslist mot golv, plus en öppningsbar dörr med transparent tätningslist mot golv och mellan glasen. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 30 mm från vägg. Duscharna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 227 cm (230 cm ovankant stag). Dörröppning 70-80 cm.

Glas

Klarglas/Knopp

Profil

Alu blank

80x83*

62005488 2

80x93*

62005489 2

90x83*

62005498 2

90x93*

62005499 2

Pris

12 965:-

* Längd fast glas

KÖPGUIDE


Skoga

202 SKÄRMVÄGGAR SKOGA SKÄRMVÄGG RAK Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Skärmvägg, djup 70-100 cm.Höjd 198 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm.

Glas Profil 52 57 62

Frostglas/Knopp

Klarglas/Knopp Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

-

-

60300355

1

60300360

1

60300365

1

-

-

-

-

60300455

1

60300460

1

60300465

1

Alu blank

2

-

-

-

-

-

-

-

60301460

2

-

-

-

-

-

-

-

60301465

2

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

-

-

60301355

2

60301360

2

60301365

2 2

60301470 2 60303270 2 60303370 2 60303470 2

-

-

-

-

60300170 1 60300270 1 60300370

60300470

60301170 2 60301270 2 60301370

77

60300180

60300280

60300380

60300480

60301180

60301280

60301380

87

60300190

60300290

60300390

60300490

60301190

60301290

60301390

97

60300110 1 60300210 1 60300310

60300410

60301110 2 60301210 2 60301310

Glas

Alu matt

60301455

Svart matt

Svart matt

67

4 195:-

Pris

2

60301480

60303280

60303380

60303480

60302180

60302280

60302380

60302480

60301490

60303290

60303390

60303490

60302190

60302290

60302390

60302490

-

-

-

-

Alu blank

60301410 2 60303210 2 60303310 2 60303410 2

4 405:-

4 405:-

Profil

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt1

Alu matt

Alu blank

77

60307280

60307380

60307480

60311280

60311380

60311480

60309280

60309380

60309480

87

60307290

60307390

60307490

60311290

60311390

60311490

60309290

60309390

60309490

Pris

4 195:-

4 405:-

Halvfrost/Hålgrepp

Rökglas/Hålgrepp

Klarglas/Hålgrepp

Halvfrost/Knopp

Rökglas/Knopp Alu blank

Vit matt

4 405:-

4 405:-

SKOGA SKÄRMVÄGG BÖJD Skärmvägg, djup 80, 90 cm, med transparent tätningslist mot golv. Höjd 198 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm.

Glas

Kan måttanpassas i höjd max 198cm. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Halvfrost

Frostglas

Klarglas

Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

80

6040018

6040028

6040038

6040048

6040118

6040128

6040138

6040148

6040218

6040228

6040238

6040248

90

6040019

6040029

6040039

6040049

6040119

6040129

6040139

6040149

6040219

6040229

6040239

6040249

Pris

5 330:-

5 635:-

5 635:-

SKOGA SKÄRMVÄGG FAST Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid 2 veckor.

Levereras komplett med draperistång (max 105 cm), golvfäste och transparent tätningslist mot golv. Höjd 198 cm (201 cm ovankant stag). Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Glas

Klarglas

Profil

Vit matt

70

6120017

80

6120018

90

6120019

100

6120011

1

Alu matt

Alu blank

Vit matt

6120027

6120037

6120047

6120117

6120038

6120048

6120118

6120039

6120049

6120119

6120031

6120041

6120111

1

6120028 6120029 1

6120021

Pris

1

4 170:-

2

Svart matt

Alu matt

6120127

6120137

2

6120121

2

2

6120131

6120147

2

6120148 2

6120141

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

6120327

6120337 2

6120347 2

-

-

-

-

6120338

6120348

6120218

6120228

6120238

6120248

6120339

6120349

6120219

6120229

6120239

6120249

6120331 2

6120341 2

-

-

-

-

2

6120328

6120149

6120139

6120129 2

Alu blank

6120138

6120128

Halvfrost

Rökglas

Frostglas

Svart matt

6120329 2

6120321

2

4 485:-

4 485:-

4 485:-

SKOGA SKÄRMVÄGG RAK 225CM

SKOGA SKÄRMVÄGG FAST 225CM

Skärmvägg, djup 80-90 cm.Höjd 227 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm.

Levereras komplett med draperistång (max 105 cm), golvfäste och transparent tätningslist mot golv. Höjd 227 cm (230 cm ovankant stag). Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm.

Glas

Klarglas/Knopp

Glas

Klarglas

Profil

Alu blank

Profil

Alu blank

77

60305480 2

80

6120548

2

87

60305490 2

90

6120549

2

Pris

7 000:-

Normal ledtid 5 dagar. 1 Leveranstid 2 veckor. 2 Leveranstid 4 veckor.

Pris

6 065:-


203 SKÄRMVÄGGAR/BADKAR HÖRN SKOGA SKÄRMVÄGG BAD Består av en öppningsbar dörr med transparent tätningslist mot badkarskanten. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Höjd 141,2 cm.

Glas Profil 80

Klarglas

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 141cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Frostglas

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

61000180

61000280

61000380

61000480

61001180

61001280

61001380

61001480

Pris

3 650:-

3 860:-

SKOGA HÖRNDUSCH BAD Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist mot badkarskanten. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg. Höjd 141,2 cm.

Glas

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 141cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Klarglas/Knopp

Frostglas/Knopp

Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

83x83

61100188

61100288

61100388

61100488

61101188

61101288

61101388

61101488

Pris

6 810:-

7 230:-

TILLVAL Duschsits Relax

Skoga Knopp Rund

Skoga Handtag

Skoga Byggprofil 30 Pris

Färg

Pris

Färg

Pris

Färg

2 085:-

Vit matt

60041 255:-

Vit matt

60031 255:-

Vit matt

632101 690:-

634101 690:-

Svart matt

60042 255:-

Svart matt

60032 255:-

Svart matt

632102 690:-

634102 690:-

Mattkrom

60043 255:-

Mattkrom

60033 255:-

Alu matt

632103 690:-

634103 690:-

Krom

60044 255:-

Krom

60034 255:-

Alu blank

632104 690:-

634104 690:-

Art. nr. 6292

Golvlist rak Art. nr.

Golvlist halvrund Pris

50–115 cm

625 655:-

115–185 cm

635 655:-

Art. nr.

Färg

Art. nr.

Art. nr.

Pris

Pris

Färg Vit

Art. nr.

Art. nr.

Pris

Pris

Färg Vit

Art. nr.

Art. nr.

Pris

Pris

98210 240:-

Expander 75-220 cm

61060 460:-

Art. nr.

Släplist Skoga 1 pack.

65986 240:-

Draperistång

621 670:-

Art. nr.

Släplist, hög (rund/rak)

691 655:-

Hörnstag dusch

Krom

Art. nr.

Pris

Skoga Byggprofil 50

Magnetlist Skoga Hörn/ Dubbelnisch

Pris

Färg

61061 230:-

Transparent

98215 355:-

Art. nr.

Pris

Rökfärgad

98207 355:-

Duschhylla Stream

Art. nr.

Pris

96821 860:-

KÖPGUIDE


Skoga

204 NISCHDUSCHAR SKOGA NISCHDUSCH ENKEL Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Enkel nisch, finns från 70-100 cm. Duschväggen kan justeras 2,5 cm, se tabell sid 114. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 30 alt 50 mm. Vändbar åt höger och vänster. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning 60-90 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg.

Glas Profil

Klarglas/Knopp

Frostglas/Knopp

Rökglas/Knopp

Halvfrost/Knopp

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Justerbar

Öppning

70

(69,5-72)

60

60100170 1

60100270 1

60100370

60100470

60101170 2

60101270 2

60101370 2

60101470 2

60103270 2

60103370 2

60103470 2

-

-

-

-

80

(79,5-82)

70

60100180

60100280

60100380

60100480

60101180

60101280

60101380

60101480

60103280

60103380

60103480

60102180

60102280

60102380

60102480

90

(89,5-92)

80

60100190

60100290

60100390

60100490

60101190

60101290

60101390

60101490

60103290

60103390

60103490

60102190

60102290

60102390

60102490

100

(99,5-102)

90

60100110 1

60100210 1

60100310

60100410

60101110 2

60101210 2

60101310 2

60101410 2

60103210 2

60103310 2

60103410 2

-

-

-

-

Pris

5 670:-

5 880:-

5 880:-

5 880:-

SKOGA NISCHDUSCH DUBBEL Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Dubbel nisch, finns från 140-200 cm. Duschväggarna kan justeras 4 cm, se tabell nedan. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 30 alt 50 mm. Tröskelfri handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning120-180cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg.

Klarglas/Knopp

Glas Profil Justerbar

Vit matt

Svart matt

Frostglas/Knopp

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Rökglas/Knopp

Alu matt

Halvfrost/Knopp

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

2

Alu blank

Öppning 1

1

-

-

60201355

-

-

-

-

-

-

-

-

-

60201360 2 60201460 2

-

-

-

-

-

-

-

2

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

108

(105-109)

90

-

-

60200355

118

(115-119)

100

-

-

60200360 1

60200460 1

-

1

1

-

60200365

60200455 60200465

-

-

60201365

2

2

60201455 60201465

128

(125-129)

110

138

(135-139)

120

60200170 1 60200270 1 60200370

60200470

60201170 2 60201270 2 60201370 2 60201470 2

60203270 2 60203370 2 60203470 2

158

(155-159)

140

60200180

60200280

60200380

60200480

60201180

60201280

60201380

60201480

60203280

60203380

60203480

60202180

60202280

60202380

60202480

178

(175-179)

160

60200190

60200290

60200390

60200490

60201190

60201290

60201390

60201490

60203290

60203390

60203490

60202190

60202290

60202390

60202490

198

(195-199)

180

60200110 1 60200210 1 60200310

60200410

60201110 2 60201210 2 60201310 2 60201410 2

60203210 2 60203310 2 60203410 2

-

-

-

-

8 360:-

8 360:-

Pris

7 940:-

8 360:-

SKOGA NISCHDUSCH DUBBEL/KOMBI Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Dubbel nisch, finns från 140-200 cm. Duschväggarna kan justeras 4 cm, se tabell nedan. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 30 alt 50 mm. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm, 201cm ovankant stag. Dörröppning 60-90 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg.

Klarglas/Knopp

Glas Profil Justerbar

Vit matt

Svart matt

Frostglas/Knopp

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Rökglas/Knopp

Alu matt

Svart matt

Alu blank

Alu matt

Alu blank

Öppning

140 (139,5-143,5)

60

61900177 1 61900277 1 61900377

61900477

61901177 2 61901277 2 61901377 2 61901477 2 61903277 2 61903377 2 61903477 2

160 (159,5-163,5)

70

61900188

61900388

61900488

61901188

180 (179,5-183,5)

80

61900199

61900399

61900499

61901199

200 (199,5-203,5)

90 Pris

Normal ledtid 5 dagar. 1 Leveranstid 2 veckor. 2 Leveranstid 4 veckor.

61900111

61900288 61900299 1

61900211

1

61900311

8 595:-

61900411

61901111

61901288

61901388

61901299 2

61901211

61901311

9 120:-

61903288

61901488

61901399 2

61901411

61903388

61903299

61901499 2

2

61903211

61903488

61903399 2

61903311 9 120:-

61903499 2

61903411 2


205 VIKDUSCHAR SKOGA VIKHÖRNDUSCH DÖRR Består av två öppningsbara vikdörrar (180°) med transparent tätningslist mot golv och mellan glasen. Dörrarna kan öppnas/ vikas inåt, praktiskt när man har möbler i vägen utanför och för att frigöra golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 30 mm från vägg. Duscharna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 85-127 cm.

Glas Profil

Klarglas/Hålgrepp Svart matt

Alu matt

Alu blank

Frostglas/Hålgrepp Alu matt

Svart matt

Halvfrost/Hålgrepp

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

70x70

61607277

1

61609477

1

70x80

61607278

1

61607378

61607478

61608278

1

61608378

1

61608478

1

61609278

1

61609378

1

61609478

1

70x90

61607279

1

61607379

61607479

61608279

1

61608379

1

61608479

1

61609279

1

61609379

1

61609479

1

70x100

61607271

1

61607371

61607471

61608271

1

61608371

1

61608471

1

61609271

1

61609371

1

61609471

1

80x80

61607288

61607388

61607488

61608288

61607389

61607489

61608289

61607381

61607481

61608281

61607399

61607499

61608299

61607377

61607477

61608277

1

61608377

1

61608388

61608477

1

61609277

1

61609377

1

61608488

61609388

61609288

61609488

80x90

61607289

80x100

61607281

90x90

61607299

90x100

61607291

1

61607391

61607491

61608291

1

61608391

1

61608491

1

61609291

1

61609391

1

61609491

1

100x100

61607211

1

61607311

61607411

61608211

1

61608311

1

61608411

1

61609211

1

61609311

1

61609411

1

1

Pris

61608389 1

61608381

61608489 1

61608399

10 865:-

61608481

61609389

61609289 1

61608499

61609281

1

61609381

61609489 1

61609399

61609299

11 285:-

61609481

1

61609499

11 285:-

SKOGA VIKHÖRNDUSCH FAST VÄGG/DÖRR Består av en fast skärm med draperistång (max 105 cm), golvfäste och transparent tätningslist mot golv, plus en öppningsbar vikdörr (180°) med transparent tätningslist mot golv och mellan glasen. Dörren kan öppnas/vikas inåt, praktiskt när man har möbler i vägen utanför. Tröskelfri handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 30 mm från vägg. Duscharna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm. Höjd 198 cm (201 cm ovankant stag). Dörröppning 60-90 cm.

Glas

Klarglas/Hålgrepp

Frostglas/Hålgrepp

Profil

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

70x73*

61707277 1

61707377

61707477

61708277 2 61708377 2 61708477 2

70x83*

61707278 1

61707378

61707478

61708278 1 61708378 1 61708478 1

70x93*

61707279 1

61707379

61707479

61708279 1 61708379 1 61708479 1

70x103*

61707271 1

61707371

61707471

61708271 2 61708371 2 61708471 2

80x73*

61707287 1

61707387

61707487

61708287 2 61708387 2 61708487 2

80x83*

61707288

61707388

61707488

61708288

61708388

61708488

80x93*

61707289

61707389

61707489

61708289

61708389

61708489

80x103*

61707281 1

61707381

61707481

61708281 2 61708381 2 61708481 2

90x73*

61707297 1

61707397

61707497

61708297 2 61708397 2 61708497 2

90x83*

61707298

61707398

61707498

61708298

90x93*

61707299

61707399

61707499

61708299

90x103*

61707291

1

100x73*

61707217

1

61707317

100x83*

61707218 1

100x93* 100x103*

Alu blank

Alu matt

61708498

61708398

61708499

61708399

61708291

2

61707417

61708217

2

61707318

61707418

61708218 1 61708318 1 61708418 1

61707219 1

61707319

61707419

61708219 1 61708319 1 61708419 1

61707211 1

61707311

61707411

61708211 2 61708311 2 61708411 2

Pris

61707391

61707491

61708391

2

61708491 2

61708317

2

61708417 2

10 270:-

10 795:-

* Längd fast glas

SKOGA VIKSKÄRMVÄGG MED DÖRR Skärmvägg, djup 70-100 cm. Höjd 198 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 30 mm från vägg. Duscharna kan kompletteras med byggprofiler 30 alt 50 mm.

Glas

Klarglas/Hålgrepp

Profil

Svart matt

67

61407270

77

61407280

87

61407290

97

61407210

Pris

1

1

Frostglas/Hålgrepp

Alu matt

Alu blank

Svart matt

61407370

61407470

61408270

61407380

61407480

61408280

61407390

61407490

61408290

61407310

61407410

61408210

5 805:-

1

Alu matt 61408370

1

61408380 61408310 6 015:-

61408470

Svart matt 1

61408480

61408390 1

Halvfrost/Hålgrepp

Alu blank

61408410

1

61409280

61408490 1

61409270

61409210

Alu blank 1

61409380

61409290 1

Alu matt 61409370

61409310

1

61409480

61409390 1

61409470 61409490

1

61409410

1

6 015:-

KÖPGUIDE


Skoga

206 VIKDUSCHAR SKOGA VIKNISCH ENKEL Enkel nisch finns från 70-100 cm. Duschväggen kan justeras 2,5 cm, se tabell nedan. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 30 alt 50 mm. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning 60-90 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 30 mm från vägg.

Glas Profil Justerbar

Klarglas/Hålgrepp Svart matt

Alu matt

Alu blank

Frostglas/ Hålgrepp Svart matt

Alu matt

Halvfrost/ Hålgrepp Svart matt

Alu blank

Alu matt

Alu blank

Öppning

70

(69,5-72)

60

61507270

80

(79,5-82)

70

61507280

90

(89,5-92)

80

61507290

100

(99,5-102)

90

61507210

1

1

Pris

61507370

61507470

61508270

61507380

61507480

61508280

61507390

61507490

61508290

61507310

61507410

61508210

1

61508370

1

61508380

6 925:-

61508310

61508410

1

61509210

61509370

1

61509380

61509290

61508490 1

61509270

1

61509280

61508480

61508390 1

61508470

1

7 135:-

61509310

1

61509480

61509390 1

61509470 61509490

1

61509410

1

7 135:-

SKOGA VIKNISCH DUBBEL Dubbel nisch, finns från 140-200 cm. Duschväggarna kan justeras 4 cm, se tabell nedan. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 30 alt 50 mm. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning 120-180 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg.

Glas Profil

Klarglas/ Hålgrepp

Frostglas/ Hålgrepp

Halvfrost/ Hålgrepp

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Justerbar

Öppning

138

(135-139)

120

60707277 1

60707377

60707477

60708277 1

60708377 1

60708477 1

60709277 1

60709377 1

60709477 1

158

(155-159)

140

60707288

60707388

60707488

60708288

60708388

60708488

60709288

60709388

60709488

178

(175-179)

160

60707299

60707399

60707499

60708299

60708399

60708499

60709299

60709399

60709499

198

(195-199)

180

60707211 1

60707311

60707411

60708211 1

60708311 1

60708411 1

60709211 1

60709311 1

60709411 1

Pris

10 865:-

11 285:-

11 285:-

SKOGA VIKNISCH KOMBI Dubbel nisch, finns från 140-200 cm. Duschväggarna kan justeras 4 cm, se tabell nedan. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 30 alt 50 mm. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm, 201 cm ovankant stag. Dörröppning 60-90 cm Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 30 mm från vägg.

Glas Profil Justerbar

Klarglas/ Hålgrepp Svart matt

Frostglas/ Hålgrepp

Alu matt

Alu blank

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Öppning

140 (139,5-143,5)

60

60907277 1 60907377

60907477

60908277 2 60908377 2 60908477 2

160 (159,5-163,5)

70

60907288

60907388

60907488

60908288

60908388

60908488

180 (179,5-183,5)

80

60907299

60907399

60907499

60908299

60908399

60908499

200 (199,5-203,5)

90

60907211 1 60907311

60907411

60908211 2 60908311 2 60908411 2

Pris

10 270:-

SKOGA SPECIAL 1 Höjd om annat än standard max 198 cm. Bredd om annat än standard max 100 cm. Glas kan snedkapas. 2 655:-/Glas

Normal ledtid 5 dagar. 1 Leveranstid 2 veckor. 2 Leveranstid 4 veckor.

10 795:-


180°/Rista

207

HÖRNDUSCHAR 180° HÖRNDUSCH DÖRR Består av två öppningsbara dörrar med magnetlist. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar. Höjd 200 cm. Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 200cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Glas Profil

Klarglas Blank krom

Svart matt

Kristallglas** Blank krom

Svart matt

Kristall Frostglas** Blank krom

Svart matt

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 200cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning. * = Längd fast glas

Svart matt

80 x 80

653788

683788

653588

683588

653488

683488

693788

80 x 90

653789

683789

653589

683589

653489

683489

693789

80 x 100

653781

683781

653581

683581

653481

683481

-

90 x 90

653799

683799

653599

683599

653499

683499

693799

90 x 100

653791

683791

653591

683591

653491

683491

-

100 x 100

653711

683711

653511

683511

653411

683411

-

Pris

13 445:-

16 805:-

16 805:-

14 635:-

Måttanpassad

16 455:-

20 845:-

23 040:-

- ***

Glas

Klarglas

Kristallglas**

Kristall Frostglas**

180° HÖRNDUSCH KOMBI Består av en öppningsbar dörr samt ett fast glas inkl. stag och golvfäste. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar. Höjd 200 cm (201 cm ovankant stag). Dörröppning 75-95 cm.

Rista Industridekor

Profil

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Rista Industridekor Svart matt

80 x 80*

654788

684788

654588

684588

654488

684488

694788

80 x 90*

654789

684789

654589

684589

654489

684489

694789

80* x 90

654798

684798

654598

684598

654498

684498

694798

80 x 100*

654781

684781

654581

684581

654481

684481

-

80* x 100

654718

684718

654518

684518

654418

684418

-

90 x 90*

654799

684799

654599

684599

654499

684499

694799

90 x 100*

654791

684791

654591

684591

654491

684491

-

90* x 100

654719

684719

654519

684519

654419

684419

-

100 x 100*

654711

684711

654511

684511

654411

684411

-

Pris

13 445:-

16 805:-

16 805:-

14 635:-

Måttanpassad

17 555:-

21 940:-

24 135:-

- ***

Glas

Klarglas

Kristallglas**

Kristall Frostglas**

SKÄRMVÄGGAR 180° SKÄRMVÄGG MED DÖRR Består av en öppningsbar dörr. Dörren kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfrihandikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar. Höjd 200 cm. Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 200cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Profil

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Rista Industridekor Svart matt

78

651778

681778

651578

681578

651478

681478

691778

88

651788

681788

651588

681588

651488

681488

691788

98

651798

681798

651598

681598

651498

681498

Pris

6 550:-

8 230:-

8 230:-

Måttanpassad

8 775:-

10 970:-

12 065:-

7 145:- ***

180° SKÄRMVÄGG MED FOT OCH STÅNG Består av ett fast glas inkl. stag och golvfäste. Tröskelfrihandikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Dolda montage & klämskruvar. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Höjd 200 cm (201 cm ovankant stag). Kan monteras tätt mot vägg. Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 200cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Glas Profil

Klarglas Blank krom

Svart matt

Kristallglas** Blank krom

Svart matt

Kristall Frostglas** Blank krom

Svart matt

Rista Industridekor Svart matt

78

652778

682778

652578

682578

652478

682478

692778

88

652788

682788

652588

682588

652488

682488

692788

98

652798

682798

652598

682598

652498

682498

Pris

6 550:-

8 230:-

8 230:-

Måttanpassad

10 420:-

12 065:-

13 165:-

Klarglas Blank krom Svart matt

Kristallglas** Blank krom Svart matt

Kristall Frostglas** Blank krom Svart matt

7 145:- ***

SKÄRMVÄGGAR/BADKAR HÖRN 180° SKÄRMVÄGG BAD Består av en öppningsbar dörr. Dörren kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal badyta. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar. Höjd 140 cm. Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 140cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Glas Profil 81

657781

687781

657581

687581

657481

687481

Pris

6 010:-

7 680:-

7 680:-

Måttanpassad

7 680:-

9 875:-

10 970:-

Klarglas Blank krom Svart matt

Kristallglas** Blank krom Svart matt

Kristall Frostglas** Blank krom Svart matt

180° HÖRNDUSCH BAD Består av två öppningsbara dörrar med magnetlist. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal badyta. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar. Höjd 140 cm. Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 140cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Glas Profil 83 x 83

658788

688788

658588

688588

658488

688488

Pris

12 365:-

15 705:-

15 705:-

Måttanpassad

15 360:-

19 750:-

21 940:-

**Leveranstid 2-3 veckor ***180° Rista går ej att få måttanpassad samt går endast att få i utvalda storlekar.

KÖPGUIDE


180°/Rista

208 NISCHDUSCHAR 180° NISCH ENKEL Består av en öppningsbar dörr. Dörren kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar. Höjd 200 cm. Dörröppning 75-95 cm.

Glas Profil

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 200cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

180° NISCH DUBBEL

Klarglas Svart matt

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Svart matt

78,5

651778

681778

651578

681578

651478

681478

691778

88,5

651788

681788

651588

681588

651488

681488

691788

98,5

651798

681798

651598

681598

651498

681498

8 230:-

8 230:-

Måttanpassad

8 775:-

10 970:-

12 065:-

Glas

Klarglas

Kristallglas**

7 145:- ***

Kristall Frostglas**

Rista Industridekor

Profil

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Svart matt

156,5

655716

685716

655516

685516

655416

685416

695716

176,5

655718

685718

655518

685518

655418

685418

695718

196,5

655720

685720

655520

685520

655420

685420

Pris Måttanpassad

Består av en öppningsbar dörr samt ett fast glas inkl. stag och golvfäste. Dörren kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar. Höjd 200 cm (201 cm ovankant stag). Dörröppning 75-95 cm.

Rista Industridekor

Blank krom

6 550:-

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 200cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 200cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Kristall Frostglas**

Pris

Består av två öppningsbara dörrar. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Till varje dörr medföljer 4 st mellanlägg som kan användas till sneda badrumsväggar, max 8mm. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar. Höjd 200 cm. Dörröppning 150-170 cm.

180° NISCH KOMBI

Kristallglas**

Glas

13 100:-

16 460:-

16 460:-

16 455:-

20 845:-

23 040:-

Klarglas

Kristallglas**

14 290:- ***

Kristall Frostglas**

Rista Industridekor

Profil

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Blank krom

Svart matt

Svart matt

156,5

656716

686716

656516

686816

656416

686416

696716

176,5

656718

686718

656518

686818

656418

686418

696718

196,5

656720

686720

656520

686820

656420

686420

-

Pris

13 100:-

16 460:-

16 460:-

14 290:-

Måttanpassad

17 555:-

21 940:-

24 135:-

- ***

SPECIALDUSCHAR Alla hus har sina egenheter, mått och vinklar. Hittar du inte duschen som passar så kan vi specialanpassa alla mått efter dina behov och önskemål. Se några förslag nedan:

Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

180° SPECIAL 3

180° SPECIAL 4

180° SPECIAL 8

Skärmvägg mot tak 1 fast

Skärmvägg 1 dörr, 1 fast

Skärmvägg öppen 1 fast

Glas

Klarglas

Glas

Klarglas

Glas

Pris

12 615:-

Pris

20 845:-

Pris

14 260:-

Glas

Kristallglas

Glas

Kristallglas

Glas

Kristallglas

Pris

14 260:-

Pris

25 235:-

Pris

17 555:-

Glas

Kristall Frostglas

Glas

Kristall Frostglas

Glas

Kristall Frostglas

Pris

16 455:-

Pris

27 430:-

Pris

20 845:-

Klarglas

180° SPECIAL 15

180° SPECIAL 29

180° SPECIAL 32

Hörndusch 1 dörr, 2 fasta

Nischdusch 2 dörrar, 2 fasta

Mitt på vägg 2 dörrar, 2 fasta

Glas

Klarglas

Glas

Klarglas

Glas

Klarglas

Pris

31 270:-

Pris

41 695:-

Pris

41 695:-

Glas

Kristallglas

Glas

Kristallglas

Glas

Kristallglas

Pris

37 850:-

Pris

50 470:-

Pris

50 470:-

Glas

Kristall Frostglas

Glas

Kristall Frostglas

Glas

Kristall Frostglas

Pris

40 045:-

Pris

54 860:-

Pris

54 860:-

TILLVAL Släplist

Duschsits Relax Art. nr.

Art. nr. 6292

Ballonglist Pris

12 mm

98186 215:-

23 mm

98187 215:-

Art. nr.

Magnetlist Pris

98185 325:-

Art. nr.

Pris

Transparent

98180 345:-

Rökfärgad

98181 345:-

Pris 2 085:-

**Leveranstid 2-3 veckor ***180° Rista går ej att få måttanpassad samt går endast att få i utvalda storlekar.


Ritual

209

NISCHDUSCHAR RITUAL NISCHDUSCH 2 DÖRRAR Nisch med skjutdörr, finns från 80-120 cm. Vändbar åt höger och vänster. Höjd 190 cm. Dörröppning 35-46cm (se tabell). 4 & 6 mm härdat säkerhetsglas. Fjädrande dörr på åtta kullager. Klämmontage, inga skruvar i väggen. Justerbar tätningslist ingår. Leveranstid 2-3 veckor

RITUAL NISCHDUSCH 4 DÖRRAR Glas

Klarglas

Profil

Vit matt

Nisch med skjutdörrar, finns från 120-160 cm. Höjd 190 cm. Dörröppning 53-70 cm (se tabell). 4 & 6 mm härdat säkerhetsglas. Fjädrande dörrar på åtta kullager. Klämmontage, inga skruvar i väggen. Justerbar tätningslist ingår.

Öppning 80-85

35

672080

85-90

36

672085

90-95

36

672090

95-100

36

672095

100-105

46

105-110

Glas

Klarglas

Profil

Vit matt

Öppning 120-125

53

672120

125-130

58

672125

130-135

53

672130

135-140

58

672135

672100

140-145

53

672140

44

672105

145-150

58

672145

110-115

46

672110

150-155

65

672150

115-120

44

672115

155-160

70

672155

Pris

6 725:-

Leveranstid 2-3 veckor

Pris

7 800:-

DUSCHKABIN RITUAL DUSCHKABIN CLASSIC

RITUAL DUSCHKABIN PREMIUM

Levereras komplett med duschkar i gjutmarmor, avloppssats. Handdusch inkl. slang. Säkerhetsglas 4 mm. Fjädrande dörr med 8 kullager. Öppningsmått 47 cm, höjd = 202 cm, inre höjd = 192 cm. Minsta takhöjd för montering = 210 cm.

Levereras komplett med duschkar i gjutmarmor, avloppssats. 2-vägs termostatblandare, kopplingar för vattenanslutning, toppdusch och handdusch inkl. slang. Säkerhetsglas (4 mm). Fjädrande dörr med 8 kullager. Öppningsmått 47 cm, höjd = 218 cm, inre höjd = 192 cm. Minsta takhöjd för montering = 225 cm.

Glas

Glas

Klarglas

Bakvägg

Klarglas

Frostglas

Profil

Vit matt

Vit matt

Klarglas

Bakvägg

Klarglas

Frostglas

Profil

Vit matt

Vit matt

AxB

AxB

81 x 91

67289

67789

81 x 91

67389-N

67889-N

91 x 81

67298

67798

91 x 81

67398-N

67898-N

91 x 91

67299

67799

91 x 91

67399-N

Pris

Pris

13 465:-

67899-N 18 490:-

TILLVAL Anslutningskoppling G 3/4" Anslutningskoppling M26 Anslutningskoppling blandare Anslutningskoppling blandare Dusch kabin Ritual Classic, G Dusch kabin Ritual Classic, 3/4", utv.gänga 1 par. M26, inv.gänga 1 par.

Art. nr.

Pris

91210 325:-

Art. nr.

Pris

91209 325:-

Duschsits Relax

Art. nr. 6292

Pris 2 085:-

Duschhylla Stream

Art. nr.

Ritual Byggprofil Nisch

Pris

96821 860:-

Art. nr.

Pris

30 mm

98193 690:-

40 mm

98194 690:-

50 mm

98195 690:-

KÖPGUIDE


Badkar

210 SOLID SURFACEBADKAR Savon Grundval Vit

Art. nr. 59802

Pris 41 790:Baddjup: 45 cm Badvattenvolym: 260  l

GJUTMARMORBADKAR Oval 158 Grundval

Art. nr.

Pris

Vit

5853-0

24 835:-

58535-0

28 940:-

Bräddavlopp

= Ingår

Kudde Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 275  l

Oval 170 Grundval

Art. nr.

Pris

Vit

5503-0

24 835:-

55035-0

28 940:-

Bräddavlopp

= Ingår

Kudde Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 300  l

Scarlett Grundval Vit

Art. nr. 58167

Pris 15 170:-

Badkarskudde Oval svart

97025 860:-

Vanilla svart

97026 860:Baddjup: 44 cm Badvattenvolym: 160  l

Reyk Grundval Vit

Art. nr. 58180

Pris 21 935:-

Badkarskudde Oval svart

97025 860:-

Vanilla svart

97026 860:-

Baddjup: 46 cm Badvattenvolym: 240  l


211 LUCITEBADKAR Tillval

Barb (166x75) Grundval Vit

Art. nr. 59700

Pris

Badkarskudde

14 380:-

Oval svart

97025 860:-

Vanilla svart

97026 860:-

Baddjup: 44 cm Badvattenvolym: 325  l

Ume (160x75) Grundval Vit

Art. nr. 59901

Art. nr.

Pris

Pris 14 380:Baddjup: 45 cm Badvattenvolym:  230 l

Eno (162x72) Grundval Vit

Art. nr. 59801

Pris 14 380:Baddjup: 44 cm Badvattenvolym:  250 l

Lule (158x86) Grundval Vit

Art. nr. 59823

Pris 16 990:Baddjup: 43 cm Badvattenvolym:  215 l

Lule (170x83) Grundval Vit

Art. nr. 59822

Pris 16 990:Baddjup: 44 cm Badvattenvolym:  210 l

DUSCHBADKAR AV AKRYL Z150 (150x70/85) Välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval

Art. nr.

Pris

Höger

Z150H

13 295:-

Vänster

Z150V

13 295:-

= Ingår

= Tillval Höger

Vänster

Front Gavel

1 170:-

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 180  l

Z1600 (160x70/85) Välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval

Art. nr.

Pris

Höger

Z1600H

13 295:-

Vänster

Z1600V

13 295:-

= Ingår

= Tillval

Höger

Vänster

Front Gavel

1 170:-

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 210  l

Z1700 (170x70/85) Välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval

Art. nr.

Pris

Höger

Z1700H

13 295:-

Vänster

Z1700V

13 295:-

= Ingår

= Tillval Höger

Vänster

Front Gavel

1 170:-

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 230  l

KÖPGUIDE


Badkar

212 AKRYLBADKAR Belle (161x71)

Classic (156x73)

Badkar med tassar.

Grundval

Pris

Grundval

59900

12 720:-

Classic tassbadkar akryl

Krom

5941

1 575:-

Mässing

5942

1 795:-

Brons

5943

2 585:-

Vit Matt

5944

2 085:-

Belle tassbadkar akryl

Art. nr.

Tassar 4-pack

Krom

Art. nr.

Pris

59400

6 960:-

Krom

5941

1 575:-

Mässing

5942

1 795:-

Brons

5943

2 585:-

Vit Matt

5944

2 085:-

98595

1 075:-

Tassar 4-pack

Utloppssats Vit Matt

Badkar med tassar.

Utloppssats 98595

1 075:-

98598 415:-

Buzz (127x127)

Krom Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 135  l

Vit Matt

98598 415:-

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 130  l

= Tillval

Grundval Vit Blandare Nice med pip

Art. nr. 59800

Pris 16 590:5 740:Baddjup: 44 cm Badvattenvolym: 200  l

Z160 (160x75) Grundval Vit

Art. nr. Z160

Pris 10 740:-

= Ingår = Tillval – = Icke valbar

Front Gavel

1 170:-

Blandare Nice med pip

5 740:-

(Håltagning ingår vid beställning av blandare). Se blandarna på sidan 108.

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 160  l

EMALJBADKAR Sittbadkar Formpressad plåt med emaljerad yta.

Extra tilläggsfront

Art. nr.

Art. nr.

Pris

Färg

130x70 Vit

1203

5 970:-

12103 730:-

Vit

12108 660:-

130x70 Svart

1231

5 970:-

12113 730:-

Svart

12118 660:-

140x70 Vit

1204

5 970:-

12104 730:-

140x70 Svart

1241

5 970:-

12114 730:-

150x70 Vit

1205

5 970:-

12105 730:-

150x70 Svart

1251

5 970:-

12115 730:-

160x70 Vit

1200

5 970:-

12106 730:-

160x70 Svart

1260 1272 1273

5 970:5 970:5 970:-

12116 730:12107 730:12117 730:-

170x70 Vit 170x70 Svart

Tofta (160x70) Grundval Vit

Art. nr.

Pris

12060 8.245:Baddjup: 39 cm Badvattenvolym:  140 l

Formpressad plåt med emaljerad yta. Ergonomiskt utformad och väl avvägd sittyta för bästa komfort och enklare i- och urstigning.

Pris

Mått/Färg

Pris

Art. nr.

Extra tilläggsgavel

130/140/150/160/170

Mått/Färg

Art. nr.

105x70 Vit

1250

Pris 5 160:-


WC

213 WC-fixtur glasbox* Rekommenderat avsättningsmått 95-140 mm cc. B:41, H:100, D:18-20

Färg Vit Svart

Art. nr. 90424 90425

Pris 8 460:8 460:-

WC Alta WC Lossen Rimless. Integrerad och Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits, med lätt avtagbar hård sits, med dämpning (vit). dämpning (vit).

WC Avstängningskran Vattenanslutningssats 40 cc med lättillgänglig avstängningskran, används när vattenanslutning hamnar bakom fixturen.

Art. nr.

Art. nr.

Pris

9072

98987 515:-

Pris 3 995:-

Art. nr. 9071

Pris 2 495:-

*WC-skål ingår ej

WC-fixtur. Dubbelspolning B:50 H:111,5-116,5 D:13,522,5

Tryckplatta WC.

SVART

KROM

MATTKROM

Art. nr. 90410

Färg

Pris

Färg

Art. nr.

2 435:-

Svart

90411 420:-

Pris

Krom

90412 420:-

Mattkrom

90413 420:-

WC 9085 med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter.

WC 9087 med dolt P-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter.

Art. nr.

Art. nr.

Pris

Pris

9085

4 040:-

9087

4 040:-

Sits med dämpning vit.

9085-01

4 400:-

9087-01

4 400:-

Svart sits med dämpning.

9085-51

4 555:-

9087-51

4 555:-

Sits standard vit.

KÖPGUIDE


Handdukstorkar

214 HANDDUKSTORKAR VATTENFYLLDA BREDD x HÖJD

50x69

Handdukstork Bas Välvd.

50x142

Art. nr.

Handdukstork Easy

Pris

Färg

Art. nr. 55699-02

3 655:-

55109-02

4 175:-

56209-02

5 220:-

56309-02

4 700:-

56802-02

56311

2 295:-

56312

3 130:-

56313

3 655:-

56314

2 715:-

– –

BREDD x HÖJD

10,8x120

Handdukstork Zaga

Pris

26x80

Handdukstork Zaga

Art. nr.

Pris

26x120

Art. nr. 55011

4 260:-

55012

5 860:-

55013

6 395:-

55015

7 460:-

Svart matt

57011

4 260:-

57012

5 860:-

57013

6 395:-

57015

7 460:-

Vit matt

56011

4 260:-

56012

5 860:-

56013

6 395:-

56015

7 460:-

11x120

Handdukstork Sigyn

Pris

Pris

26x80

Handdukstork Sigyn

Pris

Art. nr.

26x120

– –

Handdukstork Sigyn

Art. nr. 55111

4 260:-

55112

5 860:-

55113

6 395:-

55115

7 460:-

Svart matt

57111

4 260:-

57112

5 860:-

57113

6 395:-

57115

7 460:-

Vit matt

56111

4 260:-

56112

5 860:-

56113

6 395:-

56115

7 460:-

Art. nr.

3 655:-

34x120

Handdukstork Sigyn

Färg

Pris

56800-02

Pris

Art. nr.

Krom

Art. nr.

Pris

Art. nr.

Pris 2 610:-

Handdukstork Zaga

Färg

Art. nr.

Art. nr.

Handdukstork Easy

34x120

Handdukstork Zaga

Krom

BREDD x HÖJD

Pris

Art. nr.

50x140

50x80

37x142

Handdukstork Bas

Handdukstork Bas Välvd.

Krom Vit matt

Pris

50x100

Handdukstork Bas Välvd.

Pris

Art. nr.

Pris

HANDDUKSTORKAR EL BREDD x HÖJD

Färg

10x85

Elhanddukstork Amor 12W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr.

Pris

Blankpolerad

58221

2 925:-

Blankpolerad Svart Svart

- -

10x140

Elhanddukstork Amor 17W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr. 58222

Pris 3 130:-

9x85

Elhanddukstork Juno 12W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr. 58321

Pris 2 925:-

9x140

Elhanddukstork Juno 17W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr. 58322

Pris 3 130:-

48x80

Elhanddukstork DianaS 56W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr.

Pris

48x80

Elhanddukstork DianaQ 56W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr.

Pris

58121-SR

3 130:-

58121-QR

3 655:-

- -

58121-SL

3 130:-

58121-QL

3 655:-

57222

58221-SR

3 495:-

- -

58221-SL

3 495:-

- -

3 495:-

Alla våra elhanddukstorkar levereras inkl 1,5m sladd med kontakt och dold anslutning. Kan monteras mot dosa i vägg.


215 HANDDUKSTORKAR VATTENFYLLDA BREDD x HÖJD

50x100

Handdukstork Thor

Färg

Art. nr.

Krom

50012-02

Pris 4 700:-

50x140

55x80

Handdukstork Thor

Art. nr.

Handdukstork Vento Vändbar

Pris

Art. nr.

Pris

50013-02

55x120

Handdukstork Vento Vändbar

Pris

Art. nr.

5 745:-

50040

4 905:-

50030

6 395:-

Svart matt

– –

– –

50041

4 905:-

50031

6 395:-

Vit matt

– –

– –

50042

4 905:-

50032

6 395:-

BREDD x HÖJD

40x75

Handdukstork Eir

Färg

Art. nr.

Krom

55211

Pris 4 905:-

Elpatron Erica 300W Dold eller synlig anslutning, allpolig strömbrytare. Med timer och boost.

40x120

Handdukstork Eir

55212

5 970:-

Reglerbar elpatron Meg 300 W Med synlig anslutning.

Ventil för vattenburet värmesystem, ej VVC

1. Vid elanslutning, välj elpatron som är reglerbar mellan 30-60° med strömbrytare. Elpatronen ansluts i valfritt nedre hörn, där extern elanslutning placeras. Vid montering av elpatronen fylls elementet med rent vatten eller med vatten/glykol blandning (90/10). Antifrysfunktion, 5-7°C.

Ventil för vattenburet värmesystem, ej VVC

2. Till befintligt vattenburet värmesystem, välj till en av våra ventiler, för bästa funktion. Ventilen är omställbar från ett- till tvårörs och kan förinställas. Levereras komplett med insticksnippel och handratt. Endast inkoppling på slutet system, ej vvc-system.

Färg

Art. nr.

Krom

54041

2 455:-

54301

Svart matt

54042

2 455:-

Vit matt

54043

2 455:-

Pris

Handdukstorken levereras för vattendrift och ansluts på tre sätt:

Pris

Art. nr.

Art. nr.

Art. nr.

Pris

Pris

54060

Pris

Art. nr.

1 040:-

54080

1 565:-

– –

– –

54100

2 570:-

– –

– –

– –

1 820:-

3. Välj båda alternativen vilket är en fördel på sommaren då det vattenburna värmesystemet ofta är avstängt.

HANDDUKSTORKAR EL BREDD x HÖJD

Färg

46x100

Elhanddukstork VenusQ 55W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr.

Pris

Blankpolerad

58521-QR

5 220:-

Blankpolerad

58521-QL

5 220:-

50x65

Elhanddukstork FloraSL 42W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr. 58421-SL

Pris 4 175:-

50x65

Elhanddukstork FloraSR 42W med timer och boost. Rostfritt stål.

Art. nr. 58421-SR

Pris 4 175:-

Alla våra elhanddukstorkar levereras inkl 1,5m sladd med kontakt och dold anslutning. Kan monteras mot dosa i vägg.

48x80

Elhanddukstork Loki 56W med på- och avstängningsknapp. Rostfritt stål.

Art. nr.

Pris

58122-SR

2 795:-

58122-SL

2 795:-

KÖPGUIDE


216

Materialguide

Stommar

Lack

Äkta träfaner

Till våra stommar använder vi alltid fuktbeständigt material. För att för­segla träskivan mot fukt använder vi dess­ utom färger som tränger in i materialet. Resultatet blir stommar som klarar krävande och fuktiga miljöer.

Våra trämöbler är målade med fyra lager lack som klarar krävande våtrumsmiljöer. Med flera-lager-­lacktekniken skapas en skyddande yta som hindrar fukt från att tränga in i träet.

Vi använder äkta träfaner i stommar och fronter. Fronterna lackas sedan med två lager matt klarlack för att få en vacker och fukttålig yta. Ekfaner har en naturlig variation i färg och struktur.

Lucite

Gjutmarmor

Solid surface

Lucite har alla fördelarna som ett akrylmaterial, men med ytterligare bättre egenskaper. Materialet är starkare och har en lyxigare ytfinishsom håller färgen över tid och med en fantastisk färgbeständig ytfinish som ger en varm, mjuk känsla på huden.

En konstgjord marmor som ger ett formbart och slitstarkt material. Förutom det är det ett material som håller värmen länge, en värde­full egenskap för alla som älskar långa bad.

Ett mycket formbart material som också är lättskött. Slitstyrkan är extremt hög och hygienegenskaperna mycket goda. Dessutom kan materialet utseendemässigt imitera trä, sten och andra naturliga material.


217 Oavsett vilken produkt du väljer från oss på Svedbergs kan du vara säker på att vi har valt material med omsorg. Dels för formgivningens skull, men också för att produkten ska hålla för ett långt och lyckligt liv i badrum där förhållandena är speciella med varierande fukthalt och temperaturer. Det ställer extra höga krav. På det här uppslaget får du en kort beskrivning av de flesta material vi använder.

Akryl

Porslin

Plåt

En av de äldsta syntetiska fibrer som finns på marknaden. Materialet har en låg fuktabsorption, är tåligt och enkelt att hålla rent. Det är också mycket formbart vilket ofta ses i formgivningen.

Ordet porslin kommer från italienskans porcella som betyder porslins­snäcka. Vi lägger på en glaserad yta som gör porslinet repfritt och enkelt att hålla rent. Effekten blir samtidigt att porslinet tål de flesta kemikalier.

Vi använder galvaniserad plåt som pulverlackas för att stå emot rost, slag och repor. Allt behandlas i en sluten process i vår egen lacklinje med det miljövänliga Bonderite NT och färg utan lösningsmedel.

Emalj

Silestone

Dekton

En glasmassa i form av pulver som hettas upp tills det smälter och sedan stelnar. Ett robust material som har förknippats med badkar i decennier. Under emaljen på våra badkar finns en grund av form­pressad stål.

Materialet består i huvudsak av naturlig kvarts som är bland de hårdaste mineraler som finns på jorden. Det är reptåligt och nöts inte. Silestones låga porositet gör att det är enkelt att tvätta bort fläckar av vin, kaffe och makeup.

Böjhållfasthet är högre än granit samtidigt som materialet klarar höga temperaturer. Det reptåliga och UV-beständiga materialet bleks inte och den icke-­porösa ytan gör att skivan är lätt att rengöra. M AT E R I A LG U I D E


Utvecklat miljöarbete

Trygg och säker el

Material valda med omsorg

Flera lager lack

Fullt utdragbara lådor Mjukstängande lådor


Energisnål belysning

SE

Tillverkat i Sverige

Nordiska formgivare

Lådor med det lilla extra

Möjlighet att göra individuella val

KAKEL: Konradssons Kakel AB 036-12 51 15, www.konradssons.com Mer information om kakel och färger på våra miljöbilder hittar du på svedbergs.se TACK TILL: House Doctor, Mio, Hemtex, Casa Home, NK Göteborg, Mariella, Åhlens, Kicks, horsemeup.se, Thomas Lissert, Fellas.se, On Interiör och Village. IDÉ OCH PRODUKTION: Consid. Svedbergs Marketing Group. Ny studio. Foto: Superstudio, Marcus Lawett, Björn Ceder, Klas Svensson Mimbild. Industriromatik. Styling: Louise Svensson

RESERVATIONER: Vi bedriver en ständig produktutveckling. Därför förbehåller vi på Svedbergs oss rätten till ändringar i utförande, konstruktion och pris samt reserverar oss för slutförsäljningar. Trä är naturmaterial. Variationer i färg och strukturer mellan enskilda dörrar/fronter och leveranser kan därför förekomma. Av trycktekniska skäl kan färger hos träslag och andra ytor i Badrumsboken avvika från verkligheten. Se färgprov som finns hos Svedbergs återförsäljare. VI RESERVERAR OSS FÖR AVVIKELSER OCH TRYCKFEL. ANGIVNA PRISER ÄR REKOMMENDERADE KONSUMENTPRISER I SVENSKA KRONOR INKLUSIVE MOMS. LOKALA VARIATIONER KAN FÖREKOMMA


SE

svedbergs.se

7 392533 076281

Huvudkontor; Verkstadsvägen 1, 514 63 Dalstorp Telefon växel 0321 - 53 30 00 www.svedbergs.se kundservice@svedbergs.se Miljöutställning; Dalstorp, öppet; månd-fred 08.00-16.30 SE