Page 1

Fruktige smaker

Supert humør Unike aktiviteter visitnorsjo.no


Velkommen til Norsjø Hotell Omgitt av Norges nest største fruktdistrikt og Telemarkskanalen. Dette setter sitt preg på identiteten til hotellet – både i smaker fra kjøkken og bar, i tillegg til bilder og opplevelsen som helhet. Hotellet har historie tilbake til starten av 1950-tallet og fikk nye eiere/drivere i 2017. Før sesongen 2019 har alle rommene blitt oppgradert samtidig som fellesarealene er preget av mange nye spennende elementer i form av foto. Har du vært her før, kan du glede deg til et nytt besøk.


Norsjø Ferieland Norsjø Ferieland ligger rett ved hotellet og kan tilby overnatting i hytter og a la carte restaurant. Dette er en stor turistmagnet med stor campingplass, marina og Norges eneste vannski/wakeboard anlegg (550 meter vannskitrekk som gür i en runde ute i vannet).


Telemarkskanalen M/S Telemarken er vår egen rutebåt som går på Telemarkskanalen. Den har plass til 140 passasjerer og legger fra kai hver dag i sommersesongen. Vi kjører det som kalles kremen av kanalen, mellom Ulefoss og Lunde. Der opplever du de flotteste sluseanleggene og historien rundt kanalen. Grupper kan være med hele strekningen vår som går fra Akkerhaugen (hotellet) til Lunde, eller deler av strekningen. Dette er fleksibelt slik at opplevelsen kan passe inn i en tidsplan.


Her er forslag til dagstur og overnattingstur. Dette er bare eksempler, vi skreddersyr gjerne for din gruppe.

Dagspakke Ankomst hotellet på formiddagen til kaffe/te og 2 halve rundstykker. Båttur kl. 13:45 fra Lunde – Ulefoss – Akkerhaugen, med 2-retters middag på hotellet ca. kl. 17:30. Pris kr. 750,- pr. person Pris uten «formiddagsmat», kr. 665,- pr. person. Kun båtbillett: kr. 410,pr. person Gjelder: Akkerhaugen – Lunde eller Lunde - Akkerhaugen

Overnattingspakke Ankomst ettermiddag / kveld til middag på hotellet. Overnatting med frokost. Etter frokost, båttur fra Akkerhaugen (hotellet) kl. 09:45, til Ulefoss med ankomst Lunde kl. 13:15. Pris kr. 1 185,- pr. person i dobbeltrom. Tillegg for lett lunsj om bord eller på hotellet, kr. 140,- pr. person.


Fruktbygda Norsjø Hotell er Fruktbygda-hotellet. Vi ligger midt i Norges nest største fruktdistrikt hvor rundt 100 fruktbønder produserer masse spennende fra vin, øl til eplemoster, cider, syltetøy, gele og ulike smakstilsetninger. Om lag 500 fotballbaner med til sammen 30 millioner epler blir håndplukket hvert år. I tillegg til epler er Fruktbygda store på plommer og moreller. Det produseres mengder av surkirsebær, bringebær, rips, jordbær, hageblåbær og druer.


Fruktbygda har Norges største fruktpakkeri som er verdt et besøk. Vi har flere store produsenter/leverandører som tar imot grupper hvor smaking og historier er en viktig del av opplevelsen. Norsjø Hotell er bindeleddet mellom gruppene og produsentene for slike opplevelser. Så la oss finne en god løsning for din gruppe.


Velkommen til en unik perle! visitnorsjo.no

CAMPING Tlf. 35 95 84 30 – post@norsjo-ferieland.no HOTELL / MS TELEMARKEN Tlf. 35 95 50 00 – post@norsjohotell.no

Profile for Superlativ Media

Norsjø Hotell - Velkommen!  

Norsjø Hotell - Velkommen!