Page 1

plezier

in de tuin S E I Z O E N 2 0 12


W

at is er heerlijker dan lekker te

De Honda HRX 476 maait ‘fluisterstil’ uw gazon.

genieten van uw tuin? In het

En dat is heel plezierig want stiller kan het bijna niet.

voorjaar als de natuur in volle glorie haar prachtige kleuren toont. De geur

De Honda HRX 476 grasmaaier heeft niet alleen een nieuw jasje gekregen. Deze ‘alleskunner’ is ook nog eens heel stil. Dankzij het duurzame en geluiddempende Polystrong® maaidek en de speciale dubbele messen is de machine 30% stiller ten opzichte van de gebruikelijke standaard. Dat is wel zo comfortabel. Smartdrive® (variabele snelheidsregeling) zorgt voor precieze controle van de snelheid en de grote wielen maken de HRX 476 uiterst hanteerbaar. Andere opmerkelijke zaken: Versamow®, een revolutionair 4-in-1 systeem voor opvangen, mulchen, uitwerpen of versnipperen van bladeren.

van vers gemaaid gras. Vogels die zich laten horen. Honda helpt u graag een handje om plezier van uw tuin te hebben. Met grasmaaiers en handgereedschappen die betrouwbaar en comfortabel zijn. Bovendien heeft Honda een scherp oog

De krachtige, betrouwbare Honda 4-takt motor is dankzij de automatische choke heel gemakkelijk te starten. Maar ook naar de ergonomie is goed gekeken; vandaar dat de stuurboom verstelbaar is. Het maaidek is centraal, via één handgreep, in hoogte verstelbaar en zorgt door de constante maaihoogte voor perfect gemaaid gras. Zodat uw gazon weer een lust voor het oog is. VA N A F Voor gazons vanaf 500 m2. Ook in een maaibreedte van 42 cm leverbaar.

h 959,-

voor onze leefomgeving. Voor de aandrijving gebruikt Honda bijvoorbeeld de beproefde Honda 4-takt technologie.

Stiller, aangenamer en met minder

trillingen. Een Honda motor is ook nog eens tot 50% zuiniger dan vergelijkbare 2-takt motoren terwijl de uitlaatgassen minder schadelijke stoffen bevatten. Dus minder CO2-uitstoot. Dat is niet alleen

lekker genieten

goed voor ons milieu maar natuurlijk ook voor u.

van uw tuin

HONDA HELPT U GRAAG EEN HANDJE

Gemak dient de mens.

Of kiest u liever voor elektrisch?

Daar draait alles om bij de Honda IZY.

Bijvoorbeeld voor de lichte Honda HRE elektro grasmaaier.

Een benzine grasmaaier heeft tal van voordelen. Zoals onbeperkte vrijheid omdat er geen haspels en kabels nodig zijn. En overal gemakkelijk bij kunnen komen. De Honda IZY is snel, stil, licht, aangenaam te bedienen en zorgt voor een perfect gazon. Zo wordt grasmaaien wel een heel koud kunstje. Maaibreedtes van 41, 46 en 53 cm. Voor gazons tot 1.500 m2, afhankelijk van de maaibreedte. Zo gemakkelijk gaat het met de Honda IZY Gemakkelijk starten, gemakkelijk maaien en gemakkelijk bedienen. Ook het manoeuvreren, de grasvangzak legen en de machine onderhouden zijn het toppunt van gemak. Inderdaad, alles heel ‘easy’.

Ook een elektrische Honda grasmaaier heeft zo z’n voordelen. Het Is maar waar uw voorkeur naar uit gaat. De Honda HRE elektrische grasmaaier is comfortabel door z’n lichte gewicht, is sterk en doet vooral stil z’n werk. Zo is grasmaaien geen opgave meer maar geeft puur plezier. Zodat u kunt genieten van een perfect gazon. Ideaal voor de kleinere vlakke gazons zonder veel obstakels van 100 tot 500 m2. Maaibreedtes van 33, 37 en 41 cm. VA N A F

h 199,-

VA N A F

h 399,Op www.honda.nl vindt u alle prijzen en specificaties.

SMARTDRIVE® (VARIABELE SNELHEIDREGELING) De ergonomisch ontworpen bedieningshendel, waarmee u een precieze controle over de rijsnelheid heeft, kan in 5 posities worden ingesteld.

ROTOSTOP®

HOOGTEVERSTELLING

VERSAMOW®

Stopt het maaimes maar niet de motor zodat de grasvangzak gemakkelijk is te legen.*

Met deze hendel stelt u eenvoudig de hoogte van uw maaier in 7 standen in.

Revolutionair 4-in-1 systeem, instelbaar voor opvangen, mulchen, uitwerpen of versnipperen door eenvoudig de Clip-Director® te verschuiven.

*Op bepaalde modellen.

Q model blijft onveranderd.

Op www.honda.nl vindt u alle prijzen en specificaties.


VA N A F

Gaat u er maar eens even goed voor zitten.

h 3.399,-

Op de Honda zitmaaier zit u namelijk eerste rang. Alstublieft. De meest comfortabele manier van grasmaaien. En plezieriger kan het bijna niet. Met de Honda zitmaaier bent u elk grasveld, hoe groot ook, moeiteloos de baas. De Honda zitmaaier is doordacht tot in het kleinste detail. Deze robuuste machine beschikt over een gepatenteerd luchtstroomsysteem voor een perfecte afvoer van het maaisel naar de grasvangbak. Want er blijft geen grassprietje liggen. Dankzij de stille viertakt 2-cilinder V-motor is de grasmaaier trillingsarm, heeft een laag brandstofverbruik en voldoet vanzelfsprekend aan de strenge emissienormen.

Niet verwonderlijk dat de Honda zitmaaier, mede door het grote bedieningsgemak, het toppunt van comfort mag worden genoemd. Het inschakelen van het maaisysteem bijvoorbeeld gaat gewoon met een druk op de knop. Zo wordt grasmaaien niet alleen een noodzakelijke bezigheid maar vooral een klusje waaraan u gewoon groot plezier zult beleven. En ga er, nadat u klaar bent, nog maar eens goed voor zitten om te genieten van een perfect gazon.

Honda’s innovatieve luchtstroomsysteem. Er blijft geen grassprietje liggen.

heerlijk die geur

van vers gemaaid gras De breedste in z’n klasse: de Honda HRX 537.

VA N A F

h 1.349,-

De ideale grasmaaier als u een maatje meer wilt. Met een maaibreedte van maar liefst 53 cm is deze grasmaaier breed. Heel breed. De Honda HRX 537 is een grasmaaier van superieure kwaliteit met tal van in het oog springende eigenschappen. Naast maximaal bedieningscomfort beschikt de grasmaaier over een supersterk Polystrong® maaidek en over het revolutionaire Versamow®, 4-in-1 systeem voor opvangen, mulchen, uitwerpen of bladeren versnipperen. Met de Clip-Director® kunt u kiezen uit 10 standen tussen alles vangen, alles mulchen of alle combinaties daartussenin. Honda Smartdrive® of hydrostatische aandrijving zorgt er voor dat u met gemak in alle hoekjes van uw tuin kunt komen. Via de handige bedieningshendel op de stuurboom is de snelheid bovendien traploos regelbaar. Kortom, een grasmaaier voor grote oppervlakken die moeiteloos zorgt voor een perfect gazon waar u trots op mag zijn.

ROTO-STOP® Stopt de messen maar niet de motor.

SMARTDRIVE®

Clip-Director®

Variabel instelbare rijsnelheid door het indrukken van de bedieningshendel op de stuurboom.

Instelbaar in 10 standen om te kiezen tussen alles vangen, alles mulchen of alle combinaties daar tussenin.

Extra openingen bovenop het maaidek zuigen meer lucht aan voor een optimale luchtstroom.

Twee turbines bovenop de messen versnellen de luchtstroom die het maaisel transporteert naar het uitwerpkanaal.

Het conische design van het uitwerpkanaal versnelt het transport van het maaisel richting grasvangbak.

De textiel grasvangzak zorgt voor een optimale luchtafvoer waardoor verstoppingen vermeden worden.

Niet van toepassing op HF 1211 en HF 2315 SB.

Op www.honda.nl vindt u alle prijzen en specificaties.

Op www.honda.nl vindt u alle prijzen en specificaties.


De Honda tuinfrees, een onvermoeibare grondwerker. Frezen, ploegen en cultiveren gemakkelijk en grondig. Nog zo’n Honda machine die z’n uitstekende prestaties in de praktijk ruimschoots heeft bewezen. De Honda tuinfrees. Een uitgebreid accessoires-programma maakt van deze robuuste machine een echte ‘alleskunner’. Duurzame constructie, superkrachtige aandrijving en metalen transmissie. Optimale ergonomie en gemakkelijk te starten. Minimale verbruiks- en emissiewaarden. Het zware werk een stuk lichter en vooral gemakkelijker maken. Dat is de grondgedachte. VA N A F

Kantensnijder

h 499,-

zo is het onderhoud

grondig en snel aan de kant

Verticuteren

Beluchten

Honda bosmaaiers en trimmers zijn lekker stil en supersterk. Van welke kant je het ook bekijkt.

Trimmer

Bij elke machine die Honda ontwikkelt wordt intensief naar de ergonomie, de functionaliteit en de dagelijkse praktijk gekeken. De Honda bosmaaiers zijn daar een mooi voorbeeld van. Bijzonder licht, geluidsarm en door de perfecte balans gemakkelijk hanteerbaar. En dankzij Honda’s 4-takt technologie voldoen ook deze machines aan de strengste emissienormen. De comfort draaggordel* heeft zachte draagriemen met een dikke voering. De perfecte gewichtsverdeling en de verdeelde belasting op de schouders maken het werken aangenaam en ontlasten de rug. Daarbij is slechts één hand nodig om de bosmaaier aan of af te koppelen. Honda bosmaaiers: doordacht en betrouwbaar. Maaien en trimmen was nog nooit zo gemakkelijk. Hoe je het ook bekijkt.

Frezen

Snelsluiting met veiligheidslus.

VA N A F

Geknipt voor de heg: 4-takt heggenscharen.

VA N A F

h 299,*Draaggordel alleen op de UMK 425 en 435 bosmaaiers.

De trekkrachten van de bosmaaier worden zodanig over de schouders en heupen verdeeld, dat de machine nog lichter aanvoelt.

Op www.honda.nl vindt u alle prijzen en specificaties.

Keuze uit 3 modellen: 2 typen met dubbel mes (meslengte 58 of 72 cm) en 1 type met enkel mes (72 cm). Modellen met dubbel mes hebben een schuin geplaatste draaihandgreep om uw handen te beschermen tegen stekelige hagen etc.

h 649,-

Alle blaadjes aan de kant met de 4-takt bladblazer. Krachtig, stil en gemakkelijk te starten. Doordacht tot in het kleinste detail. En door de eenvoudige bediening uiterst gebruiksvriendelijk. VA N A F

h 469,-

Op www.honda.nl vindt u alle prijzen en specificaties.


VA N A F

Honda generatoren, elektriciteit waar u maar wilt.

h 789,-

Voor elk doel en om overal te beschikken over elektriciteit is er de complete serie Honda generatoren in diverse capaciteiten. Van 700 tot maar liefst 7.000 VA. Honda generatoren leveren optimale spanningsstabiliteit, zijn zuinig in verbruik en zijn ook nog eens lichter dan vergelijkbare generatoren. Invertertechnologie en intelligent motormanagement maken lange bedrijfstijden mogelijk. En bovendien zijn Honda generatoren ook nog eens extra stil. Niet voor niets is Honda ’s werelds grootste producent van motoren.

altijd heel handig

om bij de hand te hebben De waterhuishouding op orde met Honda waterpompen.

VA N A F

h 449,-

Honda waterpompen zijn ideaal voor het oppompen van slootwater en daarom zeer geschikt voor de irrigatie van uw tuin, uw gazon, boomgaard of groentetuin. Maar ook voor andere toepassingen heeft Honda een complete serie waterpompen in diverse capaciteiten. Bijvoorbeeld vuilwaterpompen voor modder of water met kleine verontreinigingen. En multipompen voor chemicaliĂŤn, zoutwater of toepassingen in de landbouw. Overal waar geen elektriciteit beschikbaar is doen Honda waterpompen snel, zuinig en betrouwbaar hun werk.

Wij zoeken altijd naar nieuwe oplossingen die onze klanten voldoening geven en dat alles met respect voor het milieu. Wat we ook doen, wat we ook ontdekken, Honda wijst de weg naar The Power of Dreams.

Op www.honda.nl vindt u alle prijzen en specificaties. Uw Honda-dealer geeft u graag alle informatie

De informatie in deze publicatie is correct ten tijde van drukken. Vanwege een voortdurend programma van productontwikkeling behoudt Honda Nederland het recht om prijzen, modellen en uitvoeringen te wijzigen.

Honda assortiment 2012  
Honda assortiment 2012  

Brochure van alle tuinmachines welke Stoop tuinmachines uit Noord Holland - Nederland levert.

Advertisement