Page 1

HEBT U OOK IETS TE VERTELLEN?


2

STUDIO TORNADO verkoopt geen wind maar staat garant voor krachtige grafische ontwerpen die een blijvende indruk nalaten. Al bijna 30 jaar raast Rudi Devolder door het wereldje, als geen ander weet hij uw communicatie de nodige dynamiek te bezorgen. Studio Tornado staat garant voor al uw offline en online communicatie, van logo’s tot volledige campagnes, bedrijfscatalogi, bedrijfsfolders en zoveel meer. Dit ervaren, creatieve en dynamische ontwerpbureau stemt de grafische vormgeving helemaal af op uw noden en wensen, maar uiteraard – en niet in het minst - ook op de doelgroep die u wenst te bereiken. Het resultaat is een boodschap die niet alleen aankomt, maar ook blijft nazinderen en de ontvanger tot actie aanspoort! TORNADO BOOKS ontwerpt magazines en boeken die uw bedrijfscultuur optimaal reflecteren. Een eigen team van journalisten en fotografen zorgt – indien gewenst – voor een inspirerende redactionele invulling. Viert uw bedrijf een heugelijke verjaardag?, Staat er een belangrijk evenement of productlancering op til? Dan is Tornado Books hét ideale aanspreekpunt! TORNADOSHOP is de online webshop met een brede waaier aan creatief drukwerk. Dit op alle mogelijke dragers en diverse formaten: van flyers en postkaarten tot vlaggen en reclameborden, … Niets is Tornadoshop te gek!


3

WE LUISTEREN GRAAG, DE KOFFIE STAAT KLAAR


4

MICHELINE VAN DE VOORDE

Voor haar heldere strategische visie - en het vermogen die om te zetten in resultaten - werd ze in 2015 beloond met een finaleplaats voor de Womed Award, dé bekroning voor vrouwelijk ondernemerstalent. Ze voelt duidelijk tendensen aan, weet wat er leeft onder de mensen en slaagt erin dat te vertalen naar een duidelijk visie voor je zaak. Via haar coachingsbedrijf Blooming deelt ze haar businessinzichten op een eigenzinnige en inspirerende manier. Ze richt zich in het bijzonder op vrouwelijke ondernemers en professionals die zichzelf willen ontwikkelen. In hun werk en op persoonlijk vlak, want bij Micheline draait alles om balans en gelukkig zijn in wat je doet. Haar doel: businessopportuniteiten ontdekken, ondernemingen laten groeien en mensen begeleiden naar persoonlijk geluk én professioneel succes.

“Mensen die gaan voor hun passie zijn gelukkiger en succesvoller. Ik help hen te ontdekken waar hun passie ligt en toon hoe die kan bijdragen aan hun professionele groei.”

DE VISIE VAN BLOOMING Vrouwen adviseren, inspireren en helpen groeien, zodat ze hun innerlijke kracht en passie vinden én ten volle kunnen ontwikkelen. Dat is waar Blooming voor staat. Het vertrekpunt zijn mensen en hun talenten. Wat wil je? Waar wil je naartoe? Wat is jouw droom? Blooming gaat op zoek naar je sterktes en passies: waar ben je goed in en wat doet je hart sneller slaan? Met een pragmatische, hands-on aanpak - gebaseerd op onze eigen ervaring - helpen we je die optimaal te benutten en verder te ontwikkelen. Zo werken we samen aan je persoonlijke en professionele geluk, groei en succes.

MICHELINE VAN DE VOORDE

BLOOMING BVBA MICHELINE 0473 87 67 76 MICHELINE.VANDEVOORDE@BLOOMING.LIVE

WWW.BLOOMINGLIVE.BE

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT.

Op haar 21ste startte Micheline met haar eigen schoonheidsinstituut, dat ze op korte tijd uitbouwde tot een bloeiende onderneming. Toen ze 10 jaar later aan de slag ging als accountmanager bij een groot cosmeticabedrijf, slaagde ze er ook daar in om met haar visie en ondernemerstalent een sterke omzetstijging te realiseren. In 2005 richtte ze haar eigen bedrijf Saisons op, dat het Spaanse beautylabel Germaine de Capuccini verdeelt in België en uitgroeide tot de grootste cosmeticaleverancier voor professionals van het land.

ADVICE COACHINGTRAJECTEN INDIVIDUEEL OF IN TEAM Je bent klaar voor de volgende stap maar weet niet hoe je dat moet aanpakken? Je kan je professionele ambities maar niet waarmaken en de resultaten blijven uit? Met een individueel coachingtraject gaan we op zoek naar je talenten, pakken we eventuele obstakels aan en begeleiden we je naar een volgende fase in je zaak, bedrijf en je carrière. Werk je met personeel? Samen kijken we hoe we de dynamiek kunnen verbeteren. We gaan op zoek naar je talenten en hoe we die nog beter kunnen inzetten, en bekijken hoe we de communicatie binnen het team kunnen verbeteren. Nood aan advies en nieuwe inzichten? Samen brainstormen we over welke richting jouw zaak het best uit gaat. Heb je zakelijke ideeën maar je weet niet hoe ze te realiseren? Kom met ons praten, we helpen je op jouw pad naar ondernemerschap!

“We vertrekken van een specifieke vraag en zoeken samen naar een passend antwoord. Individueel of in groep, via een kort of een langer coachingtraject.”

INSPIRE

GROW

VROUWELIJK ONDERNEMERSCHAP STIMULEREN

SALES- EN BUSINESSTRAININGEN PERSOONLIJK EN IN GROEP, NATIONAAL EN INTERNATIONAAL

Ondernemen is uit je comfortzone komen, voortdurend blijven leren en je laten inspireren. Via inspiratiedagen, rondetafelsessies en inspirerende lezingen helpen we je aan nieuwe inzichten over ondernemen, work-lifebalans, persoonlijke en professionele groei,… Je wisselt er ervaringen uit met andere vrouwelijke ondernemers terwijl je geniet van een lekker ontbijt, een lunch of een drankje. En daarna kan je met tal van nieuwe invalshoeken, frisse ideeën en extra veel motivatie weer aan de slag om van je onderneming een succes te maken.

Hoe boost je de verkoop van je onderneming? En hoe vind je de kracht om veranderingen door te voeren die je zaak doen groeien? In onze sales- en businesstrainingen helpen we je business naar the next level. Daarbij vertrekken we van de identiteit, de waarden, de visie en missie van je bedrijf, werken we samen aan een succesvolle verkoopstrategie, en bieden we je tools en technieken aan om die in de praktijk om te zetten. Met inspirerende voorbeelden en tips uit de praktijk helpen we je bedrijf groeien. Daarnaast bieden we salesteams persoonlijke sales coaching aan om zo een blijvende groei te garanderen. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor zowel kleine als grote ondernemingen.

“Vrouwelijke ondernemers lopen vaak tegen dezelfde obstakels aan. Door hen samen te brengen, te laten leren van elkaar en van anderen, wil ik vrouwen empoweren en het vrouwelijk ondernemerschap stimuleren.”

“Met onze sales- en businesstrainingen wil ik mensen inspireren om hun droom te realiseren én bied ik hen daarvoor de nodige praktische tools.”

HAPPY WORKERS = HAPPY CLIENTS

DE VISIE VAN MICHELINE: LEREN ONDERNEMEN MET EEN HART LEIDT TOT SUCCES EN GELUK.

Blooming verzorgt individuele en collectieve coachingtrajecten voor zelfstandigen, ondernemers, professionals en bedrijfsleiders, organiseert praktijkgerichte sales- en businesstrainingen en staat ondernemers op regelmatige basis bij met professioneel advies en inspiratie. Daarbij richten we ons in de eerste plaats op vrouwen en de specifieke obstakels waarmee ze te maken krijgen. Zo helpen we vrouwen uit hun comfortzone te komen zodat ze hun talenten ten volle kunnen ontwikkelen.

WWW.BLOOMINGLIVE.BE


5 LOGO, BELETTERING, FOLDER


6


7 HUISSTIJL


8 BESTEKHOUDERS EN TAFELONDERLEGGERS


9 LOGO, HUISSTIJL, BELETTERING


10 BRANDING

OUD VERWARMING SANITAIR BADKAMERS AIRCONDITIONING ELEKTRICITEIT KEUKENS WELLNESS

RIJSELSEWEG 106, 8900 IEPER • T 057-21 37 23 INFO@VANDERHAEGHEPATRICK.BE • WWW.VANDERHAEGHEPATRICK.BE

BEZOEK ONZE TOONZAAL!

RESTYLING

BEZOEK ONZE TOONZAAL!

VERWARMING SANITAIR BADKAMERS AIRCONDITIONING ELEKTRICITEIT KEUKENS WELLNESS


11 BRANDING


12 CAMPAGNE

ONTWIKKELING DRAAGTAS


13


14 WEBSITE


15 CAMPAGNES

6 MEI SANDRA BEKKARI SIGNEERSESSIE 13 MEI MAMA’S EN DOCHTERS OP DE CATWALK 20 MEI FLAIR ON TOUR

VR 23 I ZA 24 I ZO 25 JUNI

E ! UKES LECTI A

KOOPZONDAG 25 JUNI !

ERI E ZOMERRBTRRAIJDK KO

UR S 1 U ATIINGAN GRRKNK A PAT DA

DOORLOPEND MODEPLATFORMS!

ME

80 HANDELSZAKEN I 34.000 M 2 I CENTRUM VAN KORTRIJK

80 HANDELSZAKEN I 34.000 M 2 I CENTRUM VAN KORTRIJK

WWW.K-IN-KORTRIJK.BE I Steenpoort 2 I Ma tot za vanaf 10u tot 19u I Elke vrijdag open tot 20u! I Ondergrondse parking I 1150 plaatsen!

WWW.K-IN-KORTRIJK.BE I Steenpoort 2 I Ma tot za vanaf 10u tot 19u I Elke vrijdag open tot 20u! I Ondergrondse parking I 1150 plaatsen!

VAN 1 DECEMBER TOT EN MET 7 JANUARI 2018

WIN HET GROOTSTE VAN 1 TOT 31 DECEMBER

(1)

In december spaar je in K in Kortrijk via je Joyn spaarkaart(2) voor een unieke fles cava. Het etiket van je fles kan je voorzien van een gepersonaliseerde boodschap, een leuke verrassing voor AFHALEN INFOBALIE bijvoorbeeld NIV. -1 de ‘liefste mama’ of de ‘stoerste nonkel’.

Bij elke aankoop krijg je 1 punt, 5 punten is 1 gratis fles cava!

(1)

Zolang de voorraad strekt.

(2)

Het grootste kerstcadeau vind je dit jaar bij K in Kortrijk. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Kan jij de totaalprijs van alle items raden in dit reusachtig, doorzichtig cadeau?

Misschien ben jij de gelukkige die de volledige inhoud mee naar huis mag nemen. Bekijk het volledig wedstrijdreglement op www.k-in-kortrijk.be

Ontdek de deelnemende handelszaken van K in Kortrijk op www.k-in-kortrijk.be

80 HANDELSZAKEN I 34.000 M 2 I CENTRUM VAN KORTRIJK

WWW.K-IN-KORTRIJK.BE I Steenpoort 2 I Ma tot za vanaf 10u tot 19u I Elke vrijdag open tot 20u! I Ondergrondse parking I 1150 plaatsen!

80 HANDELSZAKEN I 34.000 M 2 I CENTRUM VAN KORTRIJK

WWW.K-IN-KORTRIJK.BE I Steenpoort 2 I Ma tot za vanaf 10u tot 19u I Elke vrijdag open tot 20u! I Ondergrondse parking I 1150 plaatsen!


16

01

02

&THECITY

03

&THECITY

Merkwaardig magazine • Voorjaar 2014

&THECITY

Merkwaardig magazine • Najaar 2014

Merkwaardig magazine • Voorjaar 2015

SHOP THE LOOK!

Ontdek de nieuwe zomermode in Kortrijk

BACK 2 BASICS

DE GROTE VERLEIEDING

ERED BY Herfst- enPS OO WLwintercollectie AR ENERGY

Feest in stad & regio na 20 jaar Leiewerken

SPECIAL

T IS S OT T-TO U CH EXPERT SO LAR. TACTILE WATCH POWERED BY SO LAR E N E R G Y, O F F E R I N G 2 0 F U N C T I O N S I N C L U D I N G W E AT H E R F O R E C A S T, A LTIMETER AND CO MPASS. IN N OVATO RS BY TRADITIO N .

SHOPPING & INTERIEUR T-TO U C H. C O M

SPECIAL

FUN&FASHION

N YS JU WELIERS K IN KO RTRIJ K STEENPOO RT 2 KO RTRIJ K T056212340 WWW.NYS.BE

NEEM DEEL AAN ONZE WEDSTRIJDEN!

in Kortrijk

En maak kans op mooie prijzen

Zomermode aan de Leie

04

SPECIAL EDITION!

AN ICON JUST GOT LARGER

Merkwaardig magazine • December 2014

05

&THECITY

PHOTOGRAPHY: DIRK VAN OVERWALLE • DRESSED BY SCOTCH & SODA

&THECITY

&THECITY

Merkwaardig magazine • Najaar 2015

MERKWAARDIG MAGAZINE / MAART 2016

I N C I N EMAS

URBAN FASHION

BELEEF, PROEF EN GENIET

Met tips van Justine & Jani

THE NEW NAVITIMER 46 mm

CADEAUTJESTIJD

e Steenstraat, 20 • 8500 Kortrijk

Win 4000 euro aan geschenken!

+32 56 22 26 30 • www.nys.be

Nieuwe shops, nieuwe collecties! 1

Swatch adv JB18 LOCAL Magazine-OMEGA 210x297.indd 1

16-09-15 14:57

07

06

&THECITY MERKWAARDIG MAGAZINE • OKTOBER 2016

TRENDY VOORJAARSMODE

Win een overnachting in een B&B!

AVAILABLE AT : Juweliers Nys, Lange Steenstraat 20, 8500 Kortrijk, 056/22 26 30, info@nys.be

11/11/14 12:01

&THECITY

© DIRK ALEXANDER VOOR BELMODO

Nys 02.indd 1

Muziek, lekker eten, toffe events!

KORTRIJK 2025

STAD IN VERANDERING

JAMES BOND’S CHOICE

Merkwaardig magazine • Voorjaar 2017

08

&THECITY

FOTOGRAFIE: GERALD VAN RAFELGHEM

WINTER IN KORTRIJK Ontdek een magisch eindejaar!

Merkwaardig magazine • Najaar 2017

DE SUCCESFORMULE VAN

TRENDY NAJAARS MODE!

SANDRA BEKKARI

Ontdek de komende evenementen in Kortrijk!

Special

URBAN FASHION Lente- en zomercollectie Must do’s!

LIZE FERYN & GILLIAN VANHOENACKER

OVER HUN PASSIE VOOR MODE… EN SHOPPEN BIJ K IN KORTRIJK

5 LENTETRENDS VOLGENS

TIANY KIRILOFF VAN BELMODO.BE

COSY@HOME TIPS

BIËNNALE INTERIEUR

Ontdek de komende evenementen in Kortrijk!

Special

HOT FASHION for cooler days LIZE FERYN VAN BELMODO.BE

HET PERFECTE COMMUNIEFEEST

De mooiste decoratie voor jouw feesttafel!


17 MAGAZINES

SPECIAL EDITION

&THECITY

MERKWAARDIG MAGAZINE • DECEMBER 2017

AU-IDEEËN & ZOVEEL MEER...

500 m

WIN HET GROOTSTE KADO!

J

ine aderfolder

KORTRIJK BELOOFT JE EEN WARM EINDEJAAR!

2

T KERS PPING SHO

MEUBELEN MERKEN & MEER

-zat 10u00-18u30 gen 13u30-18u30 TEN OP DINSDAG

E17 KORTRIJK/GENT - AFRIT 4

STATIONSSTRAAT 233 8540 DEERLIJK T 056 78 32 01 info@gaverzicht.be www.gaverzicht.be

Feestkledij, cadeautips en zoveel meer… Ontdek onze

KOOPZONDAGEN


18 DRAAGTAS ‘SPERIENCE’


19 HUISSTIJL, ADVERTENTIE

License to refuel

Zelfstandig? Vraag uw tankkaart!

License to refuel

Staatsbaan 28, 8610 Kortemark

Zelfstandig? Vraag uw tankkaart!

License to refuel

Zelfstandig? Vraag uw tankkaart! www.desimpelenergygroup.be


20 BELETTERING

License ense to refuel

Kwaliteitsbrandstof aan een scherpe prijs! Tot uw dienst 051 566 334

Zelfstandig? Vraag uw tankkaart!

www.desimpelenergygroup.be

License to refuel

Kwaliteitsbrandstof aan een scherpe prijs!

Kwaliteitsbrandstof Kwali Kw waliteitsb eitsbrand eitsb rands rand andsto of aan een scherpe prijs! Tot uw dienst 051 566 334

Zelfstandig? Vraag uw tankkaart!

www.desimpelenergygroup.be


21 VLAGGEN


22 BRANDING


KIJK. LUISTER. BELEEF.


24 ADVERTENTIES


25 ROLL-UP


26 BRANDING

OPEN OP ZONDAG!

SHOPPEN AAN ZEE

KAPELLESTRAAT - WAPENPLEIN / OOSTENDE

6000 m2 winkelplezier in de nabijheid van het wapenplein.

Het Wapenplein in Oostende vormt het decor voor de wondere wereld van Winterijs, de grootste overdekte ijspiste van België.

Volgende winkels verwelkomen u graag: Appel’s • Claire’s Elles sont belles • Esprit H&M • Ici Paris XL Jack & Jones • River Woods Sacha • Stracciatella Swarovski • Twice As Nice Vero Moda

WAPENPLEIN

OOSTENDE


27


28

De Sprong S t e d e l i j k i n f o b l a d Wa re g e m

VERSCHIJNT 5X PER JAAR - 15

E

JAARGANG - FEBRUARI 2017

- 01

De Sprong S t e d e l i j k i n f o b l a d Wa re g e m

VERSCHIJNT

5X PER JAAR - 15

E

JAARGANG

-

APRIL

2017

-

02

De Sprong S t e d e l i j k i n f o b l a d Wa re g e m

VERSCHIJNT

5X PER JAAR - 15

E

JAARGANG

-

JUNI

2017

-

03

IS HET NU 50, 70 OF 90? ERFGOEDDAG IN DE KARMEL

FESTIVAL ZOMER

CYCLOCROSS MASTERS Budget en investeringen 2017

TOURNÉE MINÉRALE

KEREKEWERE

ZET GROTE OGEN OP TIJDENS

OPENING ZUIDBOULEVARD

#werkenring IK GA OP REIS EN NEEM MEE… ELEGANTIETOCHT

Het jaar van het paard 02

I I n f o b l a d Wa r e g e m 2 0 1 7 I 1

de sprong_3_2017C.indd 1

26/05/17 09:42


29 STADSMAGAZINE

De Sprong

De Sprong

S t e d e l i j k i n f o b l a d Wa re g e m

VERSCHIJNT

5X

PER

JAAR

-

15

E

JAARGANG

-

SEPTEMBER

2017

-

De Sprong

S t e d e l i j k i n f o b l a d Wa re g e m

04

VERSCHIJNT

5X

PER

JAAR

-

15

E

JAARGANG

-

NOVEMBER

2017

-

S t e d e l i j k i n f o b l a d Wa re g e m

05

VERSCHIJNT

5X

PER

JAAR

-

16

E

JAARGANG

-

FEBRUARI

2018

-

01

Welkom in HIPPO.WAR BEWEGEN OP VERWIJZING De agent van jouw wijk

JONG GEWELD

Jeugdboekenmaand

NOORD-ZUIDPROJECTEN Budget 2018

Heraanleg Posterijstraat DIGITALE WEEK

de sprong_4_2017A_R2.indd 1

WIELERVOORJAAR

EINDEJAAR IN WAREGEM

Parkeerkaart voor personen met handicap 10/09/17 19:54

de sprong_5_2017_rudi.indd 1

12/11/17 13:39

de sprong_1_2018.indd 1

25/01/18 15:47


30


31 BOEK


32 WEBSITE

www.justfruitcompany.be


33 LOGO, HUISSTIJL


34


35 LIFESTYLEBOEK


36 LIFESTYLEBOEK

WAREGEM KOERSE

3

170 JAAR WAREGEM KOERSE Vol trots kunnen we u deze vierde editie van het Waregem Koerse Lifestyleboek voorstellen. Als lezer proberen we u mee te nemen in de sfeer van de meest prestigieuze paardenmeeting van ons land. Waregem Koerse is een evenement dat in de regio al 170 jaar een vaste waarde is. De voorbije decennia bleef de grote dinsdag groeien en bloeien. Elk jaar zakken meer dan 40.000 toeschouwers af naar de Gaverbeekhippodroom. Zij kunnen genieten van een evenement dat qua concept uniek is in de wereld. Met dit boek willen we de toon zetten voor een nieuwe editie van deze feestelijke dag. Want dat we ons in 2017 mogen opmaken voor een uitzonderlijk jaar, staat nu al vast. Deze zomer wordt de Grote Steeple-Chase van Vlaanderen immers voor de 150ste keer verreden. 170 jaar Waregem Koerse met de 150ste Grote Steeple als hoogtepunt. Vol spanning kijken we uit naar deze speciale gebeurtenis. BEELD STADSARCHIEF WAREGEM

Het is dan ook met een warm gevoel dat we onze partners willen danken voor hun medewerking en steun. We wensen iedereen een prachtige en

2017

onvergetelijke Waregem Koerse toe.

FOTOGRAFIE PIET EGGERMONT

NO HOUR OF LIFE IS WASTED THAT IS SPENT IN THE SADDLE. WAREGEM KOERSE 2017

WAREGEM KOERSE

Voor wie dol is op feiten en weetjes,

WAREGEM KOERSE IN CIJFERS FOTOGRAFIE DIGITAL CLICKX

84

WAREGEM KOERSE

1

Het is een eer om in de Grote Steeple met het nummer 1 te mogen starten. Dit betekent dat je volgens de handicap theoretisch het beste paard aan de start brengt.

3

Dit aantal vrouwen konden al een ren winnen op Waregem Koerse. Suzy Jans-Lavigne (2005) en Veronique Depuydt (2012) scoorden in de drafsport. Barbara Guenet (2014) was de eerste vrouwelijke jockey die een hindernisren won.

4

Er zijn 4 hindernisrennen en 4 drafrennen op Waregem Koerse.

5

Tijdens de ganse namiddag wordt er in totaal 5 keer over de Gaverbeek gesprongen, waarvan 2 keer in de Grote Steeple.

6

Zes zeges na elkaar voor dezelfde eigenaar en trainer is een record. Patrice Quinton kon dit klaarspelen van 2011 tot 2016.

7

Het recordaantal zeges behaald in de Grote Steeple. Redpath won voor het eerst in 1887 en het laatst in 1896.

8

Waregem Koerse omvat traditioneel acht koersen.

13

Het totale aantal hindernissen op de hippodroom.

Dit jaar wordt de 150ste editie van de Grote Steeple-Chase van Vlaanderen verreden.

170

Waregem Koerse bestaat 170 jaar.

14

1.107

25

2.350

27+38

4.600

72

40.000

Het maximale aantal starters in de galoprennen.

Het aantal hindernissen dat gesprongen moet worden in de Grote Steeple-Chase van Vlaanderen.

Het aantal jockeys en drivers dat vorig jaar deelnam aan Waregem Koerse.

72 keer uw inzet. Dat was het bedrag dat je kon winnen als je in 2014 een gokje waagde op het paard Novisad in de GP van de Stad Waregem. Een mega-winst voor een van de meest verrassende winnaars ooit.

100

Het gemiddeld aantal paarden dat aan de start komt.

LAMON-NUYTENS

MODE IN LEER EN BONT Gemaakt in eigen atelier

Van een trendy jurk uit het fijnste leer tot een winterjas met een warme bonten kraag, alleen bij Lamon-Nuytens vind je zo’n uitgebreide kledingcollectie in luxueus leer, daim en bont. Het zijn staaltjes puur vakmanschap, want alles wordt ontworpen Ên gemaakt in het eigen atelier. Je kan er zelfs terecht voor een ontwerp compleet op jouw maat. Lamon-Nuytens speelt bovendien in op de bonten ledertrend met eigen ontwerpen van de meest hoogwaardige materialen. Hun trendy oversized jassen met wijdvallende kragen in vos combineer je vlot met skinny leggings in leder en daim. Voor modieuze mannen zijn er blousons van omgekeerd lam, korte jassen in leer en bont en warme pelsen mannensjaals. Deze winter zijn ook de broeken met brede pijpen en capevesten helemaal terug van weggeweest. Met een exemplaar in echt kwaliteitsleer steel je dit najaar gegarandeerd de show. LAMON-NUYTENS Krauwelstraat 31 I 9790 Wortegem-Petegem T 055 31 29 16 www.lamon-nuytens.be

150

De omtrek van de drafbaan in meters.

De klassieke afstand voor dravers in Waregem. Over deze afstand wordt de Grote Prijs van de Stad Waregem gelopen.

De afstand van de Grote Steeple. Hierdoor kunnen we spreken van de langste koers van ons land.

Het aantal toeschouwers op de hippodroom.

100.000

De totale prijzenpot van de Grote Steeple-Chase van Vlaanderen.

301.000

De totale prijzenpot van de acht rennen samen.

85


37 CANVASSEN


38


39 MAGAZINE

F I N A L I S T E

M I S S

B E L G I Ë

2 0 1 8

ANGELINE FLOR PUA

15

WOONPLAATS Antwerpen GEBOORTEDATUM 17/04/95 STUDIES Student piloot, 3° jaar vliegacademie HOBBY’S Reizen, sporten, vliegen, bakken, ..

The Sun is shining so I’m Smiling! Mijn beste vriend, de mopshond, heet My Love Bobby The Pug. Het grappigste is tijdens de zomer, als hij weer eens last heeft van de warmte, laat hij zich tijdens het wandelen gewoon vallen op de grond en blijft hij daar liggen. Dan moet ik hem dragen als mijn baby. PHOTOGRAPHER CHRISTELLE VERSTRAETE & SELINA DE MAEYER / HAIR OLIVIER DACHKIN / MAKE-UP KRYOLAN / JEWELS ORAGE / DRESSED BY CAROLINE BISS / BEACHWEAR NICKEY NOBEL / SHOES PARIS LONDRES / LOCATION BARON RESORT SHARM EL SHEIKH / THANKS TO TUI & EGYPT

82


40 BRANDING


41 BRANDING


42

EN ZOVEEL MEER…


43

REFERENTIES ACA PHARMA ALLAERT BLOOMING COMITE MISS BELGIE CUEBALL DANCE CONTROL DANSSCHOOL MOVIMENTO DE TERRINE DEKORATIEF DVO PHOTO-GRAPHIC FAGRON GOVAR GRANDS PRÉS HORECA DESIMPEL JOYN K IN KORTRIJK LAMON-NUYTENS NEW HOMES NEW INTERIEUR OAKWOODPROJECTS PERLE D’EAU SAISONS DAVID SELEN SHIRAZ ESTATE SHOPPING RIVE GAUCHE STAD KORTRIJK STAD WAREGEM VAN GILS VANDERHAEGHE PATRICK VIKA VSM BELGIUM WAREGEM KOERSE


Drukwerk nodig? Tornadoshop.be is uw partner.

www.studiotornado.be

Profile for Studio Tornado

Studiotornado portfolio  

Studiotornado portfolio  

Advertisement