MICCS 8p 170x240mm FC

Page 1

Glasfolies Vijf tinten grijs

MASTERS IN COMMUNICATION CREATION & SIGN

Wij maken naam!


• Tot 99% wering van UV-straling • Minder warm achter het raam in de zon • Minder inkijk van buiten naar binnen • Lastiger toegankelijk voor inbrekers • Betere bescherming van je interieur tegen verkleuring door de zon

• Minder rondvliegend glas bij een ongeluk • Stoere, unieke en chique uitstraling

2

MICCS Masters in communication, creation & sign


Voor elk motorvoertuig: rust, comfort en uitstraling De getinte zonwerende folie van MICCS geeft je voertuig een meer­ waarde. Het ziet er mooi en stoer uit. Daarnaast geeft het je comfort. Je hoeft niet meer te knijpen met je ogen en de kans op hoofdpijn door fel licht neemt af. Ook fijn is dat je niet zo in het zicht zit, dat geeft een gevoel van privacy. Het zicht op de weg is beter omdat de folie zorgt voor meer contrast. Door de wering van UV-straling verkleurt het interieur minder en dat is gunstig bij verkoop in de toekomst. De folie houdt de intense warmte buiten, waardoor de airco minder energie hoeft te gebruiken: duurzame keus! MICCS heeft vijf tinten grijze glasfolies die veel tot weinig zonlicht doorlaten. Wat past bij jou? MICCS helpt je kiezen. De zonwerende folie houdt bij breuk de glassplinters redelijk bij elkaar, zodat je minder kans hebt op persoonlijk letsel.

MAST ER Wij COMM S IN UNICA mak CREA TION TION en n & SIG N aam !

V ijf

Glas

foli

es tinte n gr ijs

15

%

4%

Dat staat goed, ik zie het helemaal zitten!

22

%

3 2%

70%

MICCS Masters in communication, creation & sign

3


Voor elke raampartij Getinte zonwerende glasfolie is er ook voor ramen van gebouwen en huizen. Vooral ramen die op het zuiden staan krijgen op zonnige dagen veel straling en warmte. De folie houdt de warmte en het felle licht buiten. De zon kan kleuren verbleken en dat voorkom je zo. Een lichtkoepel voorzien van zonwerende folie is in veel opzichten een grote toegevoegde waarde! Bij MICCS kun je naast zonwerende folie ook terecht voor veiligheids­ folie en innovatieve energiebesparende folie. Veiligheidsfolie Gebroken ruiten veroorzaken gevaarlijke glassplinters. De veiligheids­ folies voorkomen splinters en verminderen het risico van persoonlijk letsel en materiële schade. De folie is speciaal voor de strenge richt­lijnen rond hygiëne. Zo zijn er folies die speciaal ontworpen zijn tegen doorvallen, vandalisme (ook graffiti), inbraak of heftige weersomstandigheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, stijlen en kwaliteiten. Daarnaast beschermt ook deze folie tegen zonlicht, UV-straling en inkijk. Energiebesparende folie De innovatieve energiebesparende folies (isolatiefolie) isoleren door een laag die warmte tegenhoudt en de andere laag die zorgt dat kou niet doordringt. Dus verkoeling in de zomer en warmtebehoud in de winter: zo heb je elk seizoen een prettig binnenklimaat. En daarmee bespaar je flink op de energiekosten, zeker bij enkel glas. Experts MICCS heeft alle kennis in huis om je optimaal te adviseren voor je woning, kantoor of bedrijfspand, zodat je een goede keus kan maken voor zonwerende, veiligheids of energiebesparende folie.

4

MICCS Masters in communication, creation & sign


MICCS Masters in communication, creation & sign

5


6

MICCS Masters in communication, creation & sign


De facelift voor je motorvoertuig: carwrappen MICCS heeft jaren ervaring met het beplakken van de carrosserie met een wrapfolie. Zo geef je je auto, bus, vrachtwagen of wagenpark snel een andere kleur en uitstraling, eventueel met opvallend en sportief design of print. Je kan de folie ook voorzien van reclame of je persoonlijke touch. Helaas werkt wrapping niet op roestplekken en lakschade: de onder­ grond moet zo schoon en effen mogelijk zijn. Voordelen De wrapfolie is sterk en beschermt de lak tegen steenslag en zonlicht. Overweeg je de carrosserie te laten spuiten of lakken, dan ben je met wrappen goedkoper uit. Je beschermt de lak waardoor je auto meer waarde heeft bij verkoop. De wrap is zonder schade te verwijderen en gaat jaren mee. Tot 5 jaar is deze ook eenvoudig te verwijderen. Ook hebben wij speciale zelfherstellende anti-steenslagfolie, waar wij je graag meer over vertellen. De grafische designers van MICCS zorgen voor een unieke en persoonlijke folie met spannende kleurschakeringen, patronen en beeldmotieven, wat je maar wil!

Informeer en laat je inspireren!

MICCS Masters in communication, creation & sign

7


Veilig

Lakbescherming

Strak

Koel

Stoer

CHIQUE Privacy

Minder inkijk WELZIJN Duurzaam

WAARDE VERHOGEND

Eigentijds COMFORT

Steenslagbescherming

Inbraak vertragend

METAMORFOSE

UV BESCHERMEND

Kosten besparen

Energie besparen

MASTERS IN COMMUNICATION CREATION & SIGN

Wij maken naam!

Griendweg 100 - 4209 DB Schelluinen - 0184 631 800 - info@miccs.nl - www.miccs.nl