Page 1

Golfbaan Kasteel Engelenburg Een Unieke Businessclub Business & Conferenties Golf Arrangementen


Sla nu zakelijk uw slag: Golf & Businessclub Kasteel Engelenburg

Met de Businessclub van Golfbaan Kasteel Engelenburg krijgt uw bedrijf de beschikking over een eeuwenoud landgoed van 230 hectare, een uniek kasteelrestaurant met conferentie- en hotelaccommodatie voorzien van alle denkbare faciliteiten en een professionele 9 holes golfbaan. Dit alles op een prachtig landgoed in een historische setting. Dit voormalige jachtgebied van vele grote ondernemers biedt een unieke zakelijke gelegenheid voor bedrijven en organisaties met hun relaties.

Gastvrijheid Landgoed Kasteel Engelenburg heeft een gastronomische traditie hoog te houden. Baron Schimmelpennink van Oyen, Jasper van Capellen en voormalig Commissaris van de Koningin Jonkheer Schelto van Citters ontvingen er hun gasten en relaties voor een onvergetelijk verblijf en vormde aanleiding voor vele zakelijke successen. Tot op de dag van vandaag behoort deze gastvrijheid en unieke ambiance tot de grote aantrekkingskracht van

De beste zaken ontluiken binnen de juiste ambiance, respect voor relaties en teamwork. Golf & Businessclub Kasteel Engelenburg biedt u een unieke locatie waar er geen tweede van te vinden is.

Engelenburg. Met een bedrijfslidmaatschap van de Businessclub kunt u te allen tijde als gastheer optreden voor uw relaties. 9 HOLES PAR 72 ANWB GOLFACADEMY

GOLFCLINICS & ARRANGEMENTEN

BUSINESS & CONFERENTIES

Golfbaan en arrangementen Je hoeft geen golfer te zijn om de schoonheid van Golfbaan Kasteel Engelenburg te ontdekken. De golfers onder uw relaties zullen niet uitgesproken raken over de schitterende 9 holes baan tussen de enorme eiken, waterpartijen en doorzichten op de IJsselvallei. Er zijn concrete plannen om de 9 holes baan in 2006 uit te breiden naar 18 holes.

HOTEL | RESTAURANT

GOLFSHOP

Deze golfbaan behoort tot een van de mooiste golfbanen van Nederland met als centrum een kasteel dat in 2004 verkozen is tot ‘Kasteel van het Jaar’ door het genootschap Chateaux et Residences Gastronomique.


Een Unieke Businessclub |

BUSINESS & CONFERENTIES

Voor elk gezelschap, beginnend of gevorderd, biedt Golfbaan Kasteel Engelenburg golfclinics voor relatie- en bedrijfsbijeenkomsten. Na de golfclinic kunt u voldaan en ontspannen de dag voortzetten in het restaurant, de Engelse lounge met honderdveertig verschillende malt-wisky’s of in de sfeervolle wijnkelders met de grootste collectie Zuid-Afrikaanse wijnen in Nederland. Het kasteel beschikt over separate conferentieruimtes en vergaderzalen met presentatiefaciliteiten voor groepen van tien tot tachtig mensen. Voor elke zakelijke bijeenkomst kan

Businessclub: relaties ontmoeten relaties Golfbaan Kasteel Engelenburg is het ‘visitekaartje’ van veel gerenommeerde ondernemingen uit heel Nederland. Het is een buitengewoon interessante ontmoetingsplaats waar men op zeer plezierige wijze nieuwe relaties kan ontmoeten. Met of zonder golfclubs. Het netwerk van Golfbaan Kasteel Engelenburg is betrouwbaar, veelzijdig en exclusief maar kent geen strikte formaliteiten. Hier kan iedereen zichzelf zijn en genieten van een stijl en een

‘Golf means business. The more you play, the more you get’ Golfbaan Kasteel Engelenburg een arrangement voor u samenstellen in combinatie met een golfclinic onder professionele begeleiding of een wandel- of fietstocht met de jachtopziener van het landgoed Engelenburg.

Wereldse gastronomie Landgoed Kasteel Engelenburg beroept zich naast de unieke ambiance op culinair meesterschap. De chef-koks van Engelenburg genieten een internationale reputatie als het lunch, diner en high-tea betreft. De vermaardheid van deze Franse en Zuid-Afrikaanse keuken is tot ver over de grenzen bekend. U bezorgt uw relaties onvergetelijke momenten in het riante en stijlvolle serrerestaurant met uitzicht over de slotgracht en de golfbaan.

niveau dat men nog op weinig plaatsen in de wereld tegenkomt. Als u lid wordt van onze Businessclub maar u beheerst het golfspel nog niet, dan wordt u gratis opgeleid voor het Golfvaardigheidsbewijs.

Ook interesse voor een lidmaatschap? Een bedrijfslidmaatschap van de Golf & Businessclub Golfbaan Kasteel Engelenburg betekent vooral een exclusief bedrijfsinstrument voor nieuwe en bestaande relaties. Voor een bedrijfslidmaatschap en alle aanvullende informatie staat de manager van Golfbaan Kasteel Engelenburg u graag te woord. Ook voor een kennismaking en rondleiding kunt u bellen met 0575 56 99 98.


Een Unieke Businessclub |

BUSINESS & CONFERENTIES

9 HOLES PAR 72 Driving Range; Oefenbunkers; Putting Green

BUSINESS & CONFERENTIES Vergader en Conferentieruimte voor groepen van 10-80 personen

ANWB GOLFACADEMY Cursussen: Individueel en groepen; GVB Opleiding; Jeugdopleiding; Toernooien

HOTEL | RESTAURANT Serrerestaurant; SociĂŤteitszaal; Engelenburgbar; Engelse Lounge; Spieghelzaal; VIP Lounge 30 hotelkamers

GOLF ARRANGEMENTEN Golfclinics; Bedrijsdagen;

GOLFSHOP Verkoop- en verhuur complete golfuitrusting

Golfbaan Kasteel Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen T 0575 56 99 98 f 0575 56 99 90

www.golfbaanengelenburg.nl info@golfbaanengelenburg.nl

Golfbaan Kasteel Engelenburg bv is onderdeel van GMG Golf Management Group International bv, te Bussum.

Golf G r

Management o u p

Engelenburg  

brochure Golfclub

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you