Page 1

Sport&Fritid

aktiv høst

Bli inspirert og finn de beste høstproduktene til hele familien. Smarte matpakker

Slik overrasker du barna med spennende lunsj.

Rull inn i høsten

Ekspertenes tips for en vellykket sykkeltur.

Moteriktig skolestart Dette bør du fylle garderoben din med i høst.


Sport&fritid Bær godt Turen blir enda bedre med riktig sekk på ryggen. Kr 1499,- hos G-Sport.

Moteriktig på bena Nike Air Relentless er både kule og tar vare på føttene dine. Kr 599,hos Anton Sport.

Til treningsturen Med god løpetights fra Asics blir treningen mer behagelig. Kr 599,- hos G-Sport.

For deg som vil løpe bedre Newton Gravity fra Löplabbet er en god startsko for deg som ønsker å forbedre teknikken. Kr 1700,- hos Löplabbet.

Gjør deg klar til ny sesong Snart ringer klokka inn igjen etter ferien. På Strømmen Storsenter er vi klare til å innta den nye sesongen sammen med deg. tekst Lise Vangerud foto ThinkStock

S

ommerferien er over for de fleste, og snart tar vi fatt på høsten. For veldig mange er det mye spennende som skal skje. Noen venter på sin aller første skoledag, noen skal starte i ny jobb, mens andre skal kanskje på sin aller første fotballtrening. Uansett hva høsten byr på for deg, er det ingen andre kjøpesentre som har bedre utvalg av klær og fritidsutstyr samlet på ett sted

2

enn Strømmen Storsenter. Her er over 200 butikker med alt man måtte trenge for å gå sensommeren og høsten i møte. Her finnes alt fra de nyeste moteplaggene til sportsutstyr for store og små. Så sent­ eret er absolutt stedet å oppsøke for å få inspirasjon og bli velutstyrt til den nye årstiden. Strømmen Storsenter markerer skolestart og ny sesong med å gi gode matpakketips og gratis matbokser til alle barna 14. og 15. august!

Her er over 200 butikker med alt man måtte trenge for å gå sensommeren og høsten i møte.

Tøff shorts Denim er høstens store vinner. Holder sensommeren seg varm bør denne shortsen få plass i garderoben. Kr 179,- hos Cubus.


Sport&fritid Se lenger

Ekstrem slitesterk

Ta med denne vanntette og duggfri kikkerten på tur, og se mer enn du ellers ville gjort. Kr 2399,- hos XXL.

Denne Trollveggen-jakka fra Norrøna er både vanntett, vindtett og «pustende». Fås hos Norrøna fra aug./ sept. Kr 3699,-

Hippe føtter Converse All Star er alltid en sikker vinner. Kr 699,- hos Anton Sport.

Sov godt Overnattingen blir ekstra god med riktig sovepose. Kr 799,- hos G-Sport.

Til de små Sørg for at barna går godt med gode joggesko. Kr 699,- hos Eurosko.

Denne sammenleggbare feltstolen gjør det enkelt å hvile beina hvor som helst. Kr 299,- hos XXL.

Helly Hansen New Aden gjør deg beredt til regnfulle høstturer. Kr 1299,- hos XXL.

Enkelt å drikke Dette drikkebeltet fra Nathan gjør det lett å ta med nok vann til løpeturen. Kr 400,- hos Löplabbet.

Alltid sitteplass

Holder deg tørr

Sporty høst

Butikkene bugner over av produkter som gjør det ekstra gøy å ta fatt på ny sesong.

Til løpejenta Med riktig treningstøy blir hele treningsopplevelsen bedre. Prøv denne toppen fra Bavac! Kr 599,- hos G-Sport.

Kul og praktisk Helly Hansen duffel-bag er en klassisk, slitesterk sportsbag eller fritidsbag. Kan også brukes som ryggsekk! Kr 399, - (50 ltr) og kr 499,- (90 ltr) hos Anton Sport.

Raskere sykkelglede Diamant Ultra 24 er terrengsykkelen for deg som vil sykle raskt og kontrollert. Kr 3999,- hos G-Sport.

Til joggeren Ta et stavtak Kom i gang med treningen igjen etter ferien! Kjapp gange med gåstaver kan være en start. Kr 149,- hos Clas Ohlson.

Hoka Stinson Evo er en ekstremt godt dempet løpesko som gir deg følelsen av å fly! Kr 1900,- hos Löplabbet.

A n svA r l i g u tg i v e r

Strømmen StorSenter www. strommenstorsenter.no

Fresh topp Knæsje farger gjør treningstøyet ekstra fint. Kr 199,- hos Cubus.

Tlf. Informasjonen 63 80 58 00 Senterdirektør Per Kristian Trøen Markedssjef Christin Brandt Markedskoordinator Mona Delet Langbo D e s i g n & p r o D u Ks j o n

reDinK

www.redink.no Redaktør Ingunn Solli Art Director Christen Pedersen Design Mari Grafsrønningen Prosjektleder Henriette Salvesen Leikanger Forsidefoto ThinkStock Trykk Kroonpress Opplag 131.200

3


Sport&fritid

Gjør matpakka spennende Matpakkene skal både være sunne og gode, og friste barna. Og det bør være flere enn én. tekst Lise Vangerud foto Opplysningskontoret for brød og korn, Thinkstock

4


Sport&fritid Ta med toddy Denne flasken rommer hele 0,7 liter, og kan både brukes til varm og kald drikke. Kr 179,- hos XXL.

Alt i samme sett Gjør lunsjen til en piknik-opplevelse! Dette settet har matboks, flaske, skjæreunderlag og krydderboks. Kr 49,- hos Clas Ohlson.

Kunst på skiva Brødskivekunstneren Ida Skivenes pynter brødskivene mer enn de fleste kan rekke. Likevel mener hun det ikke bør være så vanskelig å lage morsomme brødskiver. – Det viktigste og enkleste trikset er å bruke mange ulike farger ved hjelp av frukt og grønt, sier hun.

Tøff drikke Kanskje blir det litt morsommere å drikke vann om flaska har et tøft dinosaurmønster som denne? Kr 199,- hos ARK Bokhandel.

Fargerike overraskelser Overrask barna med matpakke i flere småbokser. Fyll dem med frukt og nøtter, så holder energien hele dagen. Kr 79,- hos Kitch'n.

Flaske for jentene

Pakk mat i kofferten Matbokser kan både være fine og praktiske. Som denne fra ARK Bokhandel til kr 129,-

En rosa Barbieflaske kan fort bli favoritten for flere skolejenter. Kr 79,50 hos Brio.

L

ei av den svette brun­ osten på matpakka? Det er sikkert barna dine også. Med små grep kan lunsjen bli så mye bedre, og du kan sørge for at barna får i seg det de trenger i løpet av en dag. – Ungene trenger ordentlig mat og det er kanskje på tide å tenke nytt når det gjelder matpakka, slik at den blir mer fristende og mer ernæringsmessig riktig, sier Åse Kringlebotn, ernærings­ fysiolog og kommunikasjonssjef ved Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Barn har ofte like lange arbeidsdager som foreldrene, og trenger flere mål­ tider i løpet av skoledagen. Derfor kan det være lurt å sende med barna minst to matpakker. Kringlebotn anbefaler å kjøpe inn bokser i forskjellige størrelser med tett lokk, og noen drikkeflasker. – Bruk gjerne gårsdagens middags­ rester, og vær kreativ. Ett av måltidene kan gjerne bestå av annet enn brød­ skiver, oppfordrer Kringlebotn. Omelett eller en mettende pastasalat er bare noen eksempler. – Matpakke er omsorg både for deg selv og for dem du lager matpakker til. Ta deg en tur i butikken og tenk matpakke før feriestemningen er forbi og hverdagen er over oss igjen, sier Kringlebotn.

Ferskt brød

Lekne bokser

Fargerikt vann

Ole Brumm og vennene hans gjør det ekstra hyggelig for barna å ta opp matboksen fra skolesekken. Kr 79,50 hos Brio.

Blomsterflasken fra Kitch'n er både fin og lett å ta med seg. Kr 99,-

Matpakka blir ekstra god med ferskt brød. Derfor sørger BAKer HAnsen, MenY, reMA 1000 og W.B. sAMson på Strømmen Storsenter for å ha fersk bakst hver eneste dag.

Sett smak på vannet Sukkerfri tørstedrikke er viktig! Sett en drikkeflaske med en tredjedel vann i fryseren kvelden før. Fyll opp med friskt vann dagen etter og putt oppi saften av sitron, appelsin, mynte eller agurk. Så har barnet kaldt, godt vann hele dagen!

Fire matpakketips

1 2 3 4

Varier med ulike typer brød, baguetter, rundstykker og müsliboller. Bruk middagsrester fra dagen før. Krydre matpakka med oppkuttet frukt og grønnsaker. Legg pålegg i flere små bokser, så barna kan snekre sammen skivene selv.

Kilde: Opplysningskontoret for brød og korn

Deler ut gratis matbokser 14. og 15. August får matpakka ekstra oppmerksomhet på Strømmen Storsenter. Meny vil ha smaksprøver og stands hvor du kan få gode matpakketips. I tillegg deles det ut tøffe matbokser til de 1 000 første barna begge dager.

Meny-kokkens tips! Er du tom for ideer, kan det lønne seg å gå innom MenY for å bli inspirert. Her bugner det av delikate lunsj- og middagsfristelser. – I stedet for å sende med barna tørre brødskiver på skolen, kan det være moro å overraske med noe annet i blant. Wraps med kylling eller laks, pastasalater eller baguetter er noen tips, sier Meny-kokk på Strømmen Storsenter, Andreas Støa.

5


Sport&fritid

Jeg skal studere til høsten og kommer nok til å tenke på hva jeg har på meg første skoledag. Gard Østby Fornes (21)

Denim, print og farger. Her er tips til hva garderoben bør inneholde de neste månedene. tekst Lise Vangerud foto Espen Solli

Cap

S

nart ringer klokka inn igjen etter ferien! Noen venter spent på sin aller første skoledag, andre rykker opp til ungdoms­ skolen, mens noen tar fatt på studenttilværelsen. Men hva i all verden skal man ha på seg? – Vi får alltid stort besøk av mange som ønsker seg nye klær til skolestart. Mange vil fornye antrekket fra topp til tå, sier Martine Skjekkeland, butikkansatt hos Urban på Strømmen Storsenter.

Inn med denIm. Butikkene på stor­ senteret bugner over av moteriktige klær i forskjellige stiler. Skjekkeland tror høstens store hit blir ulike denimplagg. Både jakker, bukser og skjorter. – Særlig guttene har fått øynene opp for denimplagg, men også jentene begyn­ ner å ta etter. En av våre toppselgere er denimjakke med stoffermer og hette­ genser. I tillegg ser vi at chinosbuksene, som har vært populære en stund, er i ferd med å byttes ut med jeans, forteller Skjekkeland og legger til at 5 Panel Caps

6

i forskjellige farger sørger for å holde guttene moteriktige på hodet. PrInt og mønster. For jentene er gensere og T­skjorter med dyreprint en vinner. Det er også jeans med forskjellig mønster. Tøffe bomberjakker og plagg i sterke farger er definitivt et must i kles­ skapet. På føttene er Converse og Vans i forskjellige farger en hit. – Jentene kan også glede seg til fine, lange skjørt som kan brukes utover høsten, sier Skjekkeland. Kle deg som en new yorKer. Iordanos Michael, assisterende butikk­ sjef på Bik Bok, tror flere vil få øynene opp for hettegensere og store plagg i løpet av høsten. – Vi får inn mye klær med inspira­ sjon fra LA og New York. Klærne skal være store og behagelige, sier Michael. Høstfarger som burgunder og brunt vil fylle mye av butikken, og det vil også tøffe sko og annet tilbehør. Så her er det bare å glede seg!

Et tøft image krever en kul cap. Denne er fra The Hundreds og finnes i mange varianter. Kr 399,- hos Urban.

Jakke Denimjakke slår ikke feil i høst! Denne får du hos Urban til kr 899,-

T-skjorte Print er kommet for å bli en god stund til, skal vi tro moteekspertene. Kr 99,- hos Cubus.

Bukse Denim går ikke av mote med det første. Diesel har en haug av varianter å velge mellom. Kr 1199,- hos Volt.

Skateboard Det perfekte fremkomstmiddelet! Session hjelper deg med å finne brettet som passer deg. Kr 700,hos Session (ikke inkl. hjul).

Sko Skoene er viktig for et gjennomført antrekk. Det har Hub skjønt. Kr 899,- hos Urban.


Sport&fritid

Noen ganger liker jeg å ha på kjole, men aller helst genser eller singlet. Rakel Sofia Jensen (7)

Jeg liker å pynte meg litt, men ikke for mye. Til skolestart vil jeg ha på en sommerkjole eller en olabukse og fin topp. Julie Martinsen Kjernsli (15)

Fire hotte tips!

Til ham

T-skjorter med print slår ikke feil! Kr 399,- hos Superdry.

Til henne

Klærne skal både være behagelige og kule, derfor er hettegenser et hot tips. Kr 699,- hos Superdry.

Til skolestarteren

Smykke Fresh opp antrekket med fint stæsj! Kr 199,- hos Bik Bok.

Jakke Kule skinnjakker røffer opp stilen. Kr 479,95 hos Vero Moda.

Mac

Gjør deg ekstra tøff til skolestart med denne stilige jakka. Kr 299,- hos WOW.

Til studenten

Apples MacBook Air er så lett at den enkelt kan fraktes til og fra skolen. Fra kr 8290,- hos Lefdal.

Kjole Genser

Sekk

Freshe farger er også fint utover høsten. Kr 199,- hos Cubus.

Skolesekken skal både være god å bære og se fin ut. Kr 549,- hos Condo.

Shorts

Støvler

Lenge leve sommeren! Fine shortser er fint til skolestart. Kr 249,- hos Wow.

Rosa Hunter-støvler er nok mange jenters favoritt! Kr 799,- hos Eurosko.

Bruk søte sommerkjoler så lenge som mulig! Kr 349,- hos Bik Bok.

Sko Toms er både moteriktig og gode å gå i. Og passer nesten ethvert antrekk! Kr 699,- hos Eurosko.

Denne tøffe skinnbagen fra Tiger gjør det lettere å frakte med seg PCen. Kr 2799,- hos Follestad.

7


Sport&fritid

Fire tips til en god sykkeltur!

1 Desto lettere syklene er, jo lettere er det for barna å bruke dem. Werner Seljetun, sykkelansvarlig G-Sport

2 3 4

Ikke legg ut på for lang tur med barna. Husk at det skal være lystbetont. Ha med niste og ta gode pauser. Sørg for at både barn og voksne har riktig utstyr.

Prøv fiskelykken! Å dra på fisketur kan være morsomt for både store og små. Med riktig utstyr og litt research for å finne vann med mye fisk, kan fiskelykken bli enda større. Sportsbutikkene på Strømmen Storsenter hjelper deg med tips!

Legg ut på telttur! Sensommeren og høsten er ypperlig for uteaktiviteter. Legg ut på telttur i marka. Husk gode soveposer tilpasset temperaturen og hvor varm eller kald du er. Velg mellom sesongsoveposer, sommersoveposer eller vintersoveposer. Riktig liggeunderlag er også viktig for at natten i telt skal bli god. Om sommeren og høsten anbefales selvoppblåsende liggeunderlag.

Gjør sykkelturen morsom

Få napp!

Sensommeren er perfekt for fine sykkelturer med hele familien. Men husk å ta forholdsregler!

XXL hjelper deg med å velge riktig fiskestang. Kr 499,-

tekst Lise Vangerud foto Thinkstock

I

kke legg ut på for lang tur! Rådet kommer fra Werner Seljetun, sykkelansvarlig ved G­Sport på Strømmen Storsenter. Det gjelder selvsagt ikke for de ivrige syklist­ ene som skal slå nye rekorder i sykkelritt, men for barnefamiliene. Sykkelsesongen er definitivt ikke over, og sensommeren og høsten er ypperlig for rullende turer. – Sørg for at barna har sykkel som passer. Det er dumt å kjøpe for stor syk­ kel fordi barna skal ha noe å vokse i. Da blir sykkelopplevelsen sjelden god, sier Seljetun. Velg en lettVeKter. Han forteller at flere og flere har fått øynene opp for sykling, og mange har blitt mer opptatt av å ha så lette sykler som mulig.

8

– Ofte er barnesyklene tyngre enn syklene til voksne. Desto lettere syklene er, jo lettere er det for barna å bruke dem. Derfor har vi kommet med vår egen lettvektserie, Ultra, som også har barne­ sykler, forklarer Seljetun. Selv har han også alltid med en sykkel­ tilhenger når han tar med familien på tur, så kan de minste få hvile beina om mot­ villigheten trer inn. tøft utstyr. På lik linje med mange voksne, som synes sykkelturen blir ekstra morsom med moderne utstyr, kan det være noe å tenke på for barna også. – Morsomme tuter til å ha på styret, tøffe hjelmer og en stilig t­skjorte kan nok gjøre sykkelturen enda mer fristende for de små, sier Seljetun.

Lettvekter Diamant Ultra 16 har mye lavere vekt enn tradisjonelle 16”-sykler. Derfor gjør den både sykkelgleden og sikkerheten bedre! Kr 1699,- hos G-Sport.


Sport&fritid

Praktisk vann Det er nesten umulig å søle ut vannet fra drikkeflasken til Camelbak. Kr 209,- fra G-Sport.

Til den klassiske Diamant Classic 30 har moderne klassisk design og passer perfekt til fritidssykling. Kr 4999,- hos G-Sport.

Forstyrrer ikke naboen. Det digitale trommesettet fra Yamaha har også hodetelefoner slik at du kan spille så høyt du vil. Kr 3695,- hos Backstage Musikk.

Naturtro lyd Yamaha Clavinova 400-serien leder utviklingen av digitale pianoer. Fra kr 12 995,- hos Backstage Musikk.

Til fjellgeitene Forbereder deg En solid fotpumpe gjør deg klar til sykkelturen. Kr 499,- hos XXL.

Bæresystemet til denne Trollveggen-sekken gjør at den er god å bære – selv om du fyller den tung! Fås hos Norrøna fra aug./ sept. Kr 1699,-

Tar tiden Denne måler blant annet gjennomsnittstiden og hvor fort du sykler! Kr 99,- hos Clas Ohlson.

Spiller på flere strenger

Det er ikke bare sportsbutikkene som merker at ny sesong nærmer seg. Også Backstage Musikk forventer storbesøk de neste ukene. Til den tøffe Xeed Eco 3 Sportterrengsykkel er et godt valg for skogsturene! Kr 3499,- hos Anton Sport.

La barna sove godt Denne soveposen fra Norheim gjør teltturen ekstra god for de små! Kr 499,hos G-Sport.

Lur back-up Joytrax sykkelhenger har plass til to barn og er en anbefalt back-up for nybegynnerne. Kr 3999,- hos G-Sport.

Godt grep Vindtette sykkelhansker fra Craft forlenger sykkelsesongen! Kr 399,- hos G-Sport.

tekst Lise Vangerud

H

østen er høysesong for nye hobbyer og aktiviteter. Og det er mer en fotball, hånd­ ball og ballett som gjelder. – Ved skolestart er det typisk at mange begynner med nye aktivi­ teter. Det merker også vi. Det å spille et instrument blir mer og mer populært, sier Vidar Hovind, butikksjef i Backstage Musikk på Strømmen Storsenter. De neste ukene regner han med å få besøk av musikkspirer som ønsker å lære seg et nytt instrument, eller som ønsker å bytte ut det gamle med et nytt. De fleste går for gitar og digitalt piano, i tillegg er de digitale trommesettene populære. – Særlig gitarsalget har vokst de siste årene. Musikk er veldig tilgjengelig, og med musikk­ konkurranser på TV blir nok flere inspirert til å prøve å få til noe selv, tror Hovind. Lær det seLv. Og det trenger ikke være så avansert. Selv om flere velger å melde seg inn på musikkskoler, kan mye læres selv. – Lærer du deg tre grep på gitar, kan du spille mellom 200 og 300 sanger, sier Hovind og legger til at de håper å kunne starte en mus­ ikkskole i Strømmen­området etter hvert. – Vi har startet musikkskole i Sandvika, med over 400 elever, og vi ser at det er et marked for det her også, sier han.

9


Sport&fritid

10


Sport&fritid

Velg riktig brett

Tar av på brett

Session finner skateboardet som passer til deg.

Det er ikke bare de tøffe gutta som ruller gjennom byen. Flere og flere jenter inntar skateboardmiljøene. tekst Lise Vangerud foto Thinkstock

S

Deathwish skatedeck, kr 700,-

Baker Reynolds skatedeck, kr 700,-

AntiHero skatedeck, kr 700,-

Cap fra Nixon. Kr 199,-

imon Scheie i skatebutikken Session merker at det blir mer og mer populært å stå på skate­ board. Og det er ikke bare gut­ tene som ruller gatelangs. Også jentene har fått øynene opp for brettene. – Skaterne er ikke lenger de som ruller rundt og skremmer gamle damer, ler Simon Scheie i skatebutikken Session.

Hjul fra Spitfire. Kr 400,per sett med fire stk.

Ingen regler. Han har selv skatet i syv år, og opplever at flere har fått øynene opp for brettmiljøet. Han tror fleksibiliteten og det at det kreves så lite planlegging er en av grunnene til at flere får skating som hobby. – Du trenger ikke møte opp til trening på et fast tidspunkt og er ikke bundet til noen regler. Du kan skate akkurat som du vil, sier Scheie. VIKtIg utstyr. Session selger brett hele året, men om våren, sommeren og hele høsten er det størst pågang. Og målgruppen er alle. Scheie understreker hvor viktig det er å kjøpe skateboard i en butikk som er spesialisert på nettopp det. – Da får du brett som faktisk er laget til å skate med og som er tilpasset ditt nivå, forklarer han. I tillegg trengs gode skatesko, hjelm og behagelige klær med for eksempel stretch som tåler å nærme seg asfalten. – Mange kommer innom butikken vår for å få skatetips eller bare slå av en prat og se på skatefilmer. Vi har faktisk nesten blitt et lite klubbhus for skatere, sier Scheie.

Flip Skatedeck, kr 700,-

Simon Scheie hos Session velger riktig skateboard til deg.

Tre

skatetips fra Session

1 Vi har faktisk nesten blitt et lite klubbhus for skatere. Simon Scheie, Session

2 3

Øve, øve, øve, øve, og øve litt mer. Vær fokusert på å lære nye ting, og push deg til å gjøre vanskeligere triks. Om du er god eller ikke er ikke så nøye, så lenge du har det gøy. Det er viktigst! Element Appleyard skatedeck, kr 700,-

Baker skatedeck, kr 700,-

11


Sport&fritid NORDISKE INNKJØP + EFFEKTIVE VAREHUS = XTRA XTRA LAVE PRISER

S T R O P S E T XXL - ENES * ! E T F Ø L S I R P D E KJEDE M SJEKK N! E S I R P

Bestselger

SJEKK N! PRISE

399,- 399,1083063

1079222

149,-

Drikkeflaske og matboks XO 20L STARS & DIAMONDS Anatomisk formede skulderremmer. Ryggplate med innsydd aluminiumsspile som kan formes etter brukerens rygg. Justerbar brystrem. Stabiliseringsremmer for å trekke sekkeposen godt inntil skuldrene. Bærehåndtak i rygg. Festepunkter for XO Spider. Vekt: 0,9 kg. Høyde: 110-135 cm. VN: 1083063

Vanntett

1078074/1086937

SKALLJAKKE TIL BARN Helly Hansen Shelter Jacket er en vind-, vanntett og ventilerende skalljakke for barn. Jakken har avtagbar hette, og reflekser for synlighet i mørket. VN: 1079222

FOODBAG/SWISH SPORTSFLASKE Sportsflaske i lekker design (500ml) med Autoseal-teknolgi som gjør at flasken er selvlukkende og dermed unngår å søle. Svært brukervennlig til turer og praktisk i bilen. Foodbag i silikon i tar liten plass og er enkel å rengjøre. VN: 1078074/1086937

399,-

8-12 år

1079359

VANNTETT BARNESKO Breeze GTX er en modell fra Viking med Gore-Tex. Tekstil og syntetiske materiale. Gummi yttersåle sørger for godt grep. Str 21-35. VN: 1079358/59

SJEKK N! PRISE

BIKERZ 433 24’’ BARNESYKKEL JENTE Kvalitetssykkel med bagasjebrett for unge skolejenter. Shimano 3 gir i navet - enkel betjening fra håndtaket. Lett og stabil DBS sykkel som er lett og beherske. Ramme: Alu. Gir: Shimano Nexus 3. Brems: Spectra V-brems. VN: 1089236

Strømmen 12

1999,-

Vi tar forbehold om trykkfeil, evt forsinkede vareleveranser og at varer kan bli utsolgt. Tilbudene gjelder 13.-17. august 2013. Tilbudene gjelder kun XXL Strømmen. *Les mer om vårt prisløfte på xxl.no

1089236


Sport&fritid

R Y T S T U G I T RIK ! S I R P L I E F HELT

, IL T S K E T R E M M O S E D G EN MEN SKO OG SYKLER TIL

30%

50%

70%

Hos Anton Sport Strømmen finner du riktig utstyr fra de beste merkevarene. Denne uken kan du gjøre et kupp på noen av våre bestselgere innen tekstiler, sko og sykkel NB! Gjelder kun hos Anton Sport Strømmen!

Norge skal aldri kjøpe feil utstyr igjen

13


Sport&fritid

14


Sport&fritid

ALLTID GODE PRISER! RISEN!

SJEKK P

1499,-

MAMMUT CREON PRO SEKK

Lett dagstursekk med god ventilasjon og STREAM Buttfly Vario™ bæresystemet. Ryggen kan justeres lengdemessig. Mange fine detaljer.

RISEN!

SJEKK P

1699,-

NORHEIM ODIN 80 TURSEKK

Funksjonell og slitesterk tursekk. Komfortabelt og justerbart bæresystem. Ergonomiske skulderstropper. Flere praktiske lommer.

N! E S I R P SJEKK

NORHEIM BÆREMEIS

, 9 99

Bæremeis i meget god kvalitet, godkjent av tyske TÜV. Meisen har justerbart bæresystem, godt polstret hoftebelte og bærereimer som gir god bærekomfort. Barnet sikres en behagelig og sikker tur med regulerbar sittehøyde, trepunkts sikkerhetssele og den praktiske støttebøylen som gjør det enkelt å plassere eller ta ut barnet. Sekken er ellers utstyrt med stort rom for utstyr og sidelommer av netting for små-saker.

EN!

SJEKK PRIS

499,-

BECKMANN SKOLESEKK

Utviklet i samarbeid med fysioterapeuter for å oppnå de beste bæreegenskapene for ryggen. Innlagt aluminiumsspile i ryggen som kan gjøre sekken individuell tilpasset. Toppstrammere og innvendig kompresjon.

RISEN!

SJEKK P

1499,-

ALFA CUMULUS TURSTØVEL TIL DAME OG HERRE

En lett, komfortabel og robust tekstilsko med GORE-TEX® for variert bruk i skog og mark. Laget i et slitesterkt materiale med forsterkninger på utsatte steder. God demping i mellomsålen og godt mønster i yttersålen sikrer godt feste til underlag .

Ferskvann -og lett sjøfiskesett

Ill.bilder

! PRISEN K K E J S

SHIMANO LETT FERSK VANN 6’6”

, 9 , 4 9 49

Et ferskvann -og lett sjøfiskesett. Dette er et haspelsett som passer for innlandsfiske etter ørret, abbor og annen ferskvannsfisk samt lett sjøfiske. Settet består av stang, snøre og snelle.

ARETTI ALUMINIUM THERMOS 0,7L

God termos i aluminium med skrukork og kopp. 0,7 ltr.

GGESKO O J R IO N U J G O BARN

÷20%

G SPORT STRØMMEN STORSENTER

Tlf. 63 81 13 15

15


Sport&fritid

parkering

Få eksklusive rabatter og tilbud

på Strømmen Storsenter

Bli medlem av Strømmen Storsenters kundeklubb og motta eksklusive tilbud og rabatter på SMS/e-post.

Strømmen Storsenter har over 2000 parkeringsplasser, hvorav 1600 er fordelt på to P-hus.

GRATIS 3 TIMER

FRA E6, HVAM/SKJETTEN FRA LILLESTRØM STRØMMEN STASJON (TOG)

For å melde deg inn, send kodeord STRØMMEN til 2242.

SAGBRUKVEIEN

SKEIDAR

FRYDEN

LUNDVE

O SL AO

FR

EIEN

1000 PLASSER

N JO AS ST

Medlemskapet er gratis.

IEN

STRØMSVEIEN

600 PLASSER

STØPER IV

SHELL

IEN

A

FR

Parker så lenge du vil, og betal for p-tiden etterskuddsvis. Uteområde: 300 gratis p-plasser på Storsenterets vestside, på fabrikkområdet, samt nord for nybygget (vis-á-vis Skeidar Møbler) 3 timer gratis. Trekk billett. Ekspressparkering: 60 plasser ved inngang mot Støperiveien. Kr 15,- per time HC-parkering gratis ute.

E SV

Strømmen Pluss KUNDEKLUBB

2 timer gratis parkering

– deretter kr. 10,- per påbegynte time inntil 24 timer.

Ladestasjon for el-bil: Plasser i Plan 2 i «gamle» P-hus, og Plan 2 i «nye» P-hus.

LO OS

Telefonliste! Kundeservice 63805800 e-post: kundeservice@strommenstorsenter.no Adresse: Støperiveien 5, 2010 Strømmen Web: www.strommenstorsenter.no

DAGLIGVARE, MAT OG KIOSK

Baker Hansen Ben & Jerrys Den blinde ku Dropsen Meny Mix Kiosk Narvesen Kiosk Narvesen Kiosk Torget Oliviers&Co Rema 1000 Snadder Sjøveien Torghandleren Vinmonopolet W.B. Samson

63814330 95477532 90067505 95486925 64843200 63818851 63816233 63803030 92050083 63801075 41660018 63800256 63803011 04560 93245090

ELEKTRONIKK OG UNDERHOLDNING

Game Stop Clas Ohlson EB Games Expert Humac Japan Photo Lefdal Elektromarked NetCom Shop Spaceworld Strømmen Bilradio Teknikmagasinet Telekiosken Telenor Telering Xpress Tele2 Torshov Bilrekvisita

GAVER, HOBBY OG INTERIØR

Backe i Grensen Bellas Emne Bohus Christiania Belysning Christiania Glasmagasin Condo Enklere Liv Hansen & Dysvik Home & Cottage Indiska Interflora Jernia

63815060 64845170 63815088 64003311 23407000 63817060 81558800 63801180 63803017 63897070 21317555 63899510 90644500 22227650 02000 81566304

63800530 41348276 63804080 63816590 46611201 40168103 47483650 63803690 81559460 63802201 63802010 64845510

Kid Interiør Kitch’n Kremmerhuset Lampehuset Mester Grønn Morris Nille Nille v/Meny Ny & Ne Panduro Hobby Princess Interiør Saeids Tepper Strømmen Husflid Søstrene Grene Tilbords Åhlens

HELSE OG VELVÆRE

Apotek 1 Boots Apotek Design Haircare Design Haircare, P-hus Gratiae Headmasters Kicks/Mac Kondomeriet Lakkbar Lemon Heads Frisør Leslie Frisør Life Helsekost Lucky Duck Lush Mac/Kicks Organic Store Helsekost Skin Tonic Stenders The Body Shop Vita Vitus apotek

64846740 64845600 63818700 91168088 63800370 63817200 63801860 63812195 92666901 63812464 40726180 63812533 63810202 90691317 63801860 45459278 63810230 63818537 63818139 63811943 67492350

LEKER, BØKER, MUSIKK OG REISE

Ark Bokhandel Backstage Musikk Boklageret BR Leker Brio Standard Hobby & Leker Notabene Ticket Reisebyrå Platekompaniet

ÅpningstiDer: Mandag–fredag: 10–21 Lørdag: 10–19

16

63892300 63800095 91702661 63811123 32229621 63817581 97474025 Åpnet juni 95799818 63803050 63810606 63803900 63812320 63813099 63814160 63800952

96625675 63801444 98355972 21602349 63899520 64001671 81511188 63803940

MOTE, KLÆR OG SKO

7 Camicie Aldo Aud’s Undertøysalong B-Young Barnas Hus Benetton Bertoni Bianco Footwear Biazuzzi Bik Bok Bjørn Borg Boomerang Boys Of Europe Brandstad Buntmaker Nilsen Camilla Risøe Carlings Chantal Claire Coast Companys Cubus Deguy Din Sko Dna Dressmann Dressmann XL Ecco Store Follestad Gant Gerry Weber Gerts Gina Tricot Grensen Sko Hennes & Mauritz Huset Høyer Ilse Jacobsen Image Indiska Jack & Jones Junior Barneklær KappAhl Lace Laundry Levi's Store Lindex Match/Mango

Følg oss pÅ:

63812381 63809030 63802980 63810080 40642997 63811796 67215771 63892060 63810250 63802965 69351016 63816400 63801070 48018450 63803182 63811900 63810680 46416764 63814687 63800579 92039400 63809505 90415270 63814415 63800946 63817444 63899611 63819938 63813032 63814600 46422163 63810029 63800504 63819555 64843880 40027722 63812199 45419540 63802201 63802152 63801700 90617147 93037917 21422042 63803212 63816610 63001366

Me & My Cousin Mph Milesperhour Moods Of Norway More Than Shoes Mousumi Name It New Yorker Next To Nothing Noa Noa Ny & Ne Oasis Only Paris Fashion PM/Personlig Mote Rockopop Sapatos Session Skoringen Sorbet Studio G12 Superdry Urban Vero Moda Vic Victoria of Sweden Vivikes Volt Wow Zizzi Zjoos Økonomisko

SMYKKER, BRILLER OG UR

Accessorize Arts & Crafts Bjørklund Ur og Gull Brilleland Cmyk Glitter Gull Funn Juvelen Gullsmed Krogh Optikk Mestergull Specsavers Urmaker Ø. Thomassen

www.facebook.com/StrommenStorsenter

63800708 22051100 94025261 63819280 21390612 93458807 63812300 63803770 63803477 95799818 63803398 63800766 46624819 63801242 94027311 47202057 21079720 63811005 63813846 64870400 63892952 63802992 63001400 45502916 63800857 63810924 63803857 92251500 21079720 63803130 63809222 63811010 63817381 63813004 63011559 63810838 63810630 63803080 63890650 63800608 63816747 63811719

SPISE- OG SERVERINGSTEDER

Baker Hansen Ben & Jerrys Big Bite Bit Burger King Cafe Opus Dolly Dimple's Dus kafè & kos Eataly Egon Ice Dream is & kaffebar Jordbærpikene Kaffemakeriet Lille Café Lille Persille Mc Donald's Mujo Smoothie Xchange W.B. Samson

SPORT OG FRITID

Anton Sport Army Shop Fotballshop G-Sport Löplabbet Norrøna Session XXL

ANDRE VIRKSOMHETER

Aleris Medisinske senter Amme/stellestue Bowling 1 Buddy Zoosenter Handz On Bilpleie Flexi systue Kundeservice Lekepark Mr. Minit Multiservice Sportsbaren/ Aktivitetshuset Staals Strømmen Bingo Strømmen Klinikken Strømmen Postkontor Strm. Rens & Skjorteservice Tannlegesenteret (Aleris)

63814330 95477532 63801020 98217843 63814537 63814546 47911333 63800700 40727122 63815322 63803101 92697969 93089710 63810699 63017312 63873800 40724988 63817400 93245090 23891055 63816520 23691044 63811315 92254784 48898605 47202057 24083300 63800330 63805800 63803536 63811846 63817850 40165777 63805800 63802601 63800333 63813355 63818809 63891980 81000710 63819110 64840310

www.instagram.com/strommenstorsenter

Sport og fritid  

Sport og fritid DM Strømmen Storsenter

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you