Page 1

BIJZONDER ZAKELIJK STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK


WELKOM BIJ STAYOKAY! LAAT JE VERRASSEN

UNIEKE HOSTELS OP VERRASSENDE PLEKKEN Van de kust tot midden in de bossen; Stayokay heeft door het hele land prachtige locaties. Niet alleen voor vakantiegangers, maar juist ook voor kleine en grote groepen die een sfeervolle locatie zoeken voor vergaderingen, workshops en (bedrijfs)feesten. Bij Stayokay ben je aan het juiste adres als je echt even iets anders wilt. Een informele fijne plek waar jij en je gasten zich snel thuis gaan voelen. Daar ontstaan vaak de nieuwste ideeĂŤn en gaan de neuzen als vanzelf de dezelfde kant op. Let maar op!

ONZE BELOFTES - Persoonlijk contact - Huiselijke sfeer - Unieke locaties - Flexibele ruimtes (ĂŠn dito gastvrij personeel) - Professionele begeleiding: van catering tot begeleiding van teambuildingsactiviteiten - Goed bereikbaar met auto en/of OV - Steun het goede doel Stay4all - Duurzaam ondernemen: van de keuken tot aan de vergadertafel

Stayokay Amsterdam Vondelpark


DUURZAAM EN SOCIAAL Wist je dat vakantie vieren en duurzaamheid prima samengaan? Wij weten er alles van! Sinds 1929 staan we er mee op en gaan we ermee naar bed. Bij ons thuis vind je overal duurzame hints die bijdragen aan een mooiere planeet en een relaxed verblijf. En dat voelt goed! Van gerecyclede bedrijfskleding tot een uitgebreid assortiment aan (h)eerlijke producten op het menu. En natuurlijk inspireren we je met educatieve activiteiten om prachtige natuur en cultuur te ontdekken. Want ook dรกt is duurzaam.

STAY4ALL: EEN KLASSE-IDEE! Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuis blijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

VERGADER BIJ STAYOKAY STEUN HET GOEDE DOEL! Door te vergaderen bij Stayokay, steun je Stay4all automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar dit goede doel en beleven nog meer kinderen hun onvergetelijke schoolkamp. Kijk voor meer info op stayokay.com/stay4all.

Stayokay Amsterdam Vondelpark

GOEDGEKEURD! Sinds 2008 ontvangen we het Europees Ecolabel als eerste hostelketen. Bovendien zijn we ISO gecertificeerd. Meer weten? Ga dan snel naar stayokay.com/ duurzaam.


STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK DE MOOISTE TUIN VAN NEDERLAND Stayokay Amsterdam Vondelpark is gevestigd in de oude Amsterdamse Huishoudschool direct gelegen aan het Vondelpark. Een bijzondere plek voor een vergadering, of gezellige borrel! Bovendien kun je na afloop van de bijeenkomst heerlijk genieten van de gezellige Amsterdamse horecagelegenheden in de buurt. Of profiteren van het rijke culturele aanbod op loopafstand: Rijksmuseum, Van Gogh Museum of het Stedelijk Museum.

VERGADEREN & TEAMBUILDING Stayokay Vondelpark heeft één vergaderzaal. Deze zaal is gelegen op de eerste verdieping en is dé ideale ruimte voor vergaderingen, brainstormsessies, workshops of presentaties. De zaal is voorzien van alle audiovisuele hulpmiddelen om je bijeenkomst tot een succes te maken.

BORREL TOT 50 PERSONEN Feestje te vieren? Stayokay Amsterdam Vondelpark is geschikt voor jouw partij tot ca. 50 gasten in ons prachtige restaurant / bar The 5th. Dus heb je iets te vieren, organiseer je borrel, high tea of verjaardag bij ons!

STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK

Stayokay Amsterdam Vondelpark

LEKKER ETEN EN DRINKEN Drankarrangementen, dinerbuffetten, luxe hapjes, alles is bespreekbaar. Prijzen hangen af van je wensen en onze menu’s wisselen regelmatig, omdat we het liefste werken met lokale en seizoensgebonden producten. Dus neem contact met ons op en we helpen je verder.

STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK IS DE PERFECTE LOCATIE! - Het hostel ligt in het centrum van Amsterdam - Op loopafstand van vele musea en attracties - Schitterend monumentaal gebouw in het Vondelpark - Dynamische & internationale omgeving - Mogelijkheid tot lunchen in het Vondelpark (picknick) - We horen graag je wensen en op basis daarvan maken we altijd een offerte op maat!

BEREIKBAARHEID Stayokay Amsterdam Vondelpark is goed en snel te bereiken met het openbaar vervoer (10 minuten van Amsterdam CS) met o.a. tram 2 en 12.

HET HOSTEL


STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK IMPRESSIE

Stayokay Amsterdam Vondelpark


VERGADEREN ZAALOMSCHRIJVING & AUDIOVISUELE MIDDELEN

Onze prachtige meetingroom is gloednieuw en ideaal voor kleine vergaderingen, brainstormsessies en trainingen. De zaalopstelling staat vast en biedt ruimte aan max. 14 personen.

Prijs per dag Flatscreen voor presentaties (HDMI kabel aanwezig)

Inbegrepen bij zaalhuur

Flip-over

Inbegrepen bij zaalhuur

Andere wensen? Vraag het ons!

Stayokay Amsterdam Vondelpark


VERGADEREN VERGADERARRANGEMENTEN

Prijs per persoon

€ 21,-

• 1 vergaderruimte voor 1 dagdeel met flip-over & flatscreen • Stayokay pennen, notitieblok en Stayokay vergaderkoffer • Onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf • Assortiment muffins en snoepjes • Gratis WiFi

€ 39,50

• 1 vergaderruimte voor 2 dagdelen met flip-over & flatscreen • Stayokay pennen, notitieblok en Stayokay vergaderkoffer • Onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf • Assortiment muffins en snoepjes • Stayokay vergaderlunch • Frisdrankassortiment; 1 flesje per persoon • Gratis WiFi

4-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

Omschrijving

Zakelijk, ontspannen en teambuilding - Combineer eens een vergadering met een wandeling door het park of een leuke activiteit in de stad. - Mochten er andere wensen zijn, geen punt, we gaan er mee aan de slag.

LOSSE ZAALHUUR

Zaal

Dagdeel

Twee dagdelen

Hele dag

Vergaderzaal

€ 150,-

€ 250,-

€ 350,-

Stayokay Amsterdam Vondelpark


VERGADEREN LUNCH & DINER

Broodjeslunch

€ 12,00

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: Assortiment van vers afgebakken broodjes (2 per persoon) met verschillend beleg, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange

Luxe broodjeslunch

€ 14,50

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: Soep, assortiment van vers afgebakken luxe broodjes (2 per persoon) royaal belegd, verse fruitsalade, melk, karnemelk en jus d’orange

Dinerbuffet

€ 15,50

In buffetvorm geserveerd in ons restaurant: 2 soorten soepen, 2 soorten salades, 4 warme gerechten en 2 soorten desserts

Luxe dinerbuffet

v.a. € 19,50

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Vraag naar onze menusuggesties


VERGADEREN VERGADERBREAKS

Prijs per persoon

Omschrijving

Ochtendbreak

€ 7,-

Croissant met jam & boter, handfruit en jus d’orange

Healthbreak

€ 6,-

Biologische sapjes, mueslireep en fruit

Middagbreak

€ 6,-

Hostelspecifiek, bv soep met brood

Borrelarrangement 1 uur

€ 12,-

Bier, frisdranken, wijn, olijven en nootjes

Hollandse hapjes

€ 6,-

Bitterballen, kaasstengels, kaas, leverworst, mosterd en uitjes

Mediterrane hapjes

€ 8,-

Calamares, tapasgarnalen, ciabatta met tapenade

Oosterse hapjes

€ 10,-

Vegetarische loempiaatjes, yakitori en garnalen in filodeeg

Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden en dienen ter inspiratie! Wij horen graag wat de wensen zijn en op basis daarvan sturen we een passende offerte met lekkere opties om je vergadering even te onderbreken of te eindigen.

Stayokay Amsterdam Vondelpark


LUNCHEN IN DE ACHTERTUIN VAN AMSTERDAM

Wat is er nou fijner om bij mooi weer te pauzeren en te lunchen in het Vondelpark? Stayokay verzorgt graag een uitgebreide broodjeslunch in het park. Met slecht weer is het restaurant met uitzicht over het park natuurlijk ook beschikbaar.

Stayokay Amsterdam Vondelpark


BIJZONDER FEESTELIJK STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK


STAYOKAY AMSTERDAM VONDELPARK

Stayokay Amsterdam Vondelpark


THE 5TH BORREL IN ONZE LIVING SPACE

Feestje te vieren? Stayokay Amsterdam Vondelpark is geschikt voor jouw partij tot ca. 50 gasten in ons prachtige restaurant / bar The 5th. Dus heb je iets te vieren, organiseer je borrel, high tea, verjaardag of jubileum bij ons! Qua feestelijke hapjes, drankjes en lekkere gerechten is heel veel mogelijk! En natuurlijk bereidt onze kok de gerechten met zoveel mogelijk duurzame en seizoensgebonden producten. EEN PARTIJ IS ALTIJD MAATWERK, DAT WETEN WE ALS GEEN ANDER! Kom gerust langs om de sfeer te proeven. Of bel of mail ons. We horen graag je wensen en maken graag een offerte op maat.

Stayokay Amsterdam Vondelpark


FEESTELIJK BORRELTIJD

Prijs per persoon

Omschrijving

Borrelarrangement 1 uur

€ 12,50

Bier, frisdranken, wijn, olijven en nootjes

Hollandse hapjes

€ 6,00

Bitterballen, kaasstengels, kaas, leverworst, mosterd en uitjes

Mediterrane hapjes

€ 8,00

Calamares, tapasgarnalen, ciabatta met tapenade

Oosterse hapjes

€ 10,00

Vegetarische loempiaatjes, yakitori en garnalen in filodeeg

LEKKER VERS! Natuurlijk hebben we een uitgebreide drank-, menu- en borrelkaart. Deze wisselt regelmatig, omdat we graag werken met verse seizoensgebonden en lokale producten. Mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan gerust even contact met ons op!

Stayokay Amsterdam Vondelpark


TOT ZIENS IN STAYOKAY!

Stayokay Amsterdam Vondelpark staat voor je klaar om op een persoonlijke, informele en professionele wijze jullie dag tot een succes te brengen. Stayokay Amsterdam Vondelpark Zandpad 5 1054 GA Amsterdam T 020-58 98 999 E vondelpark@stayokay.com

facebook.com/StayokayAmsterdamVondelpark

Bekijk hier de routedetails.

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Profile for Stayokay

Bijzonder Zakelijk & Feestelijk Amsterdam Vondelpark  

Bijzonder Zakelijk & Feestelijk Amsterdam Vondelpark  

Profile for stayokay