Tofsportkampen - 2023 - voorjaar en zomer

Page 1

ACTIVITEITEN VOOR KINDEREN VAN 0 TOT 15 JAAR 2023 voorjaar & zomer Start online inschrijvingen kampen en speelpleinen zondag 29 januari 2023 om 10 uur 29 JAN 2023

voorwoord

Ben jij al plannen aan het maken voor een speels, sportief en leuk 2023? Daar helpen wij je graag bij. In deze brochure vind je een overzicht van de activiteiten die de stad in het voorjaar en de zomer organiseert.

Wie van sport houdt, kan in de paas- en zomervakantie deelnemen aan een van de 113 stedelijke Tofsportkampen. Van atletiek tot capoeira, van snorkelen tot rugby: er is keuze te over. En omdat we graag iedereen laten sporten, zijn er ook enkele kampen voor G-sporters en voor wie wat extra ondersteuning nodig heeft.

In de krokus-, paas- en zomervakantie zijn er stedelijke speelpleinen en jeugdkampen.

Je leeft je er elke dag uit: ravotten, knutselen, koken, kampen bouwen, tochten maken … Mooie herinneringen verzekerd!

En tussendoor kan je genieten van wonderlijke theatervoorstellingen, verrassende museumparcours, indrukwekkend circus en stapels boekenpret.

Zin in nóg meer? Dan kan je terecht bij de vele Leuvense cultuur-, sport- en jeugdorganisaties. Hun aanbod staat niet in deze brochure, maar vind je op www.uitinleuven.be.

Veel plezier!

2 voorwoord

inhoud

activiteiten voor kinderen van 0 tot 15 jaar

Tofsportkampen 4 Speelpleinen en jeugdkampen 30 Doen Familieparcours Albast (M Leuven) 41 Tilles Tour 41 Ontdek M met Vlieg 41 De Kunstroof 41 Babybabbel 42 Verkeerslesjes 42 Buitenspeeldag 42 Erfgoeddag 42 Velodroom Afterschool 42 Theater Wezen 43

Dit is niet de titel 43 Ambregris 43 Eiland 44 BOK 44 Wat was en wat nu 44 BOEF! 44 Circus Exit 45 CIRKL 45 Boeken Alfapret 45 Jeugdboekenmaand 45 Boekstart-dag 45 UiTPAS 47

3
inhoudstafel

TOFSPORT K AMPEN

Wat?

De stad organiseert samen met tientallen Leuvense sportclubs en -verenigingen 113 Tofsportkampen in de paas- en zomervakantie. Korfbal, ijshockey, tennis, dansen, atletiek, zelfverdediging, hengelen, fietsen … er is voor elke sportliefhebber wat wils!

Voor wie?

Voor kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar (geboortejaren 2005 tot 2020).

G-sport / extra ondersteuning

Heel wat organisatoren doen inspanningen voor wie extra zorg nodig heeft. Ze organiseren kampen waarop kinderen en jongeren met een beperking samen met de andere deelnemers sporten. Die kampen staan groen gemarkeerd in het overzicht op blz. 8 tot 17.

Sommige sportkampen zijn voorbehouden voor kinderen en jongeren met extra ondersteuningsnoden, en hun broer(s) of zus(sen). Die kampen staan blauw gemarkeerd in het overzicht op blz. 8 tot 17, en de doelgroep staat erbij vermeld:

• LVE = lichte verstandelijke beperking

• ZVE = zware verstandelijke beperking

• ASS = autismespectrumstoornis zonder verstandelijke beperking

• FYS S = fysieke beperking – stapper

• FYS R = fysieke beperking – roller

• VI = blind en slechtziend

• AU = doof en slechthorend

Vind je het perfecte kamp, maar is er geen extra ondersteuning voorzien? Neem dan contact op met het Tofsportloket (zie blz. 7), we zoeken samen naar een oplossing.

4
Tofsportkampen

Waar?

Op 28 locaties in en rond Leuven. De locatie staat bij elk Tofsportkamp vermeld.

Wanneer?

Paasvakantie

Pasen 1: 3/4 – 7/4

Pasen 2a: 10/4 – 14/4

Pasen 2b: 11/4 – 14/4 (4 dagen)

Zomervakantie

Zomer 1: 3/7 – 7/7

Zomer 2: 10/7 – 14/7

Zomer 3a: 17/7 – 21/7

Zomer 3b: 17/7 – 20/7 (4 dagen)

Zomer 4: 24/7 – 28/7

Zomer 5: 31/7 – 4/8

Zomer 6: 7/8 – 11/8

Zomer 7: 14/8 – 18/8

Zomer 8: 21/8 – 25/8

Zomer 9: 28/8 – 31/8 (4 dagen)

Prijs?

De prijs van een Tofsportkamp varieert tussen 40 en 199 euro. Wie een UiTPAS met kansentarief heeft, betaalt 20% van de kampprijs.

Kampuren en opvang

• voormiddag: van 9 tot 12 uur (opvang vanaf 8 en tot 13 uur*)

• namiddag: van 13 tot 16 uur (opvang vanaf 12 en tot 17 uur*)

• hele dag: van 9 tot 16 uur (opvang vanaf 8 en tot 17 uur*)

* Niet elk sportkamp organiseert opvang. Doe navraag of kijk op de website. Tijdens de opvang vinden geen activiteiten plaats. Als een deelnemer niet wordt opgehaald binnen de opvanguren, dan mag de club 10 euro per begonnen halfuur aanrekenen.

Handig om te weten

• Enkele dagen voor de start van het kamp, krijg je een mail met praktische informatie: kampuren, opvangmogelijkheden, locatie, wat je moet meenemen, welke sportkledij je het beste draagt ...

• De organiserende club bepaalt de samenstelling van de groepen.

• Neem zelf drank, een tussendoortje en eventueel een lunchpakket mee.

• Denk aan zonnecrème, een pet of een zonnehoedje, en regenkledij.

• De deelnemer verklaart medisch geschikt te zijn om aan sport en spel deel te nemen. Hij weet dat de aansprakelijkheid van de organisatoren (stad Leuven en sportclubs) begint en eindigt op de tijdstippen vermeld in het programma. De organisatoren zijn niet aansprakelijk voor ongevallen of schade veroorzaakt buiten de opgegeven tijdstippen.

• Elke deelnemer heeft via de stad een verzekering lichamelijke ongevallen.

• Heb je een ongeval op sportkamp? Vraag dan een ongevallenformulier aan de kampleider en bezorg het zo snel mogelijk ingevuld terug. De deelnemer betaalt alle kosten en vraagt een attest voor het remgeld aan zijn ziekenfonds, en een onkostennota aan zijn apotheker. Per schadegeval geldt een franchise van ongeveer 30 euro voor de deelnemer.

• Heel wat ziekenfondsen en werkgevers geven een tegemoetkoming voor sportkampen. Daarvoor heb je een attest nodig. Een week na het kamp krijg je dat attest via je online profiel. Heb je geen computer? Contacteer ons dan.

• Geef bij je inschrijving aan of je een T-shirt wil ontvangen.

• Een sportkamp wisselen met een andere week, betekent hetzelfde als annuleren zonder medisch attest (zie blz. 7).

• Als er te weinig inschrijvingen zijn, kan de stad een kamp annuleren. De deelnemers krijgen dan het volledige inschrijvingsgeld terug.

• Na online inschrijving heb je 14 dagen bedenktijd, zoals de wet dat voorschrijft.

5
Tofsportkampen

Hoe schrijf je in voor een Tofsportkamp?

Eerst registreren ...

Is het je eerste inschrijving? Dan moet je je als ouder eerst registreren. Dat kan online of aan het Tofsportloket (op afspraak), en je doet dat het best vóór de inschrijvingen van start gaan.

Zo registreer je online:

1. Registreer je op www.leuven.be/tofsportkampen. Je krijgt meteen een bevestigingsmail.

TIP: Vermeld je UiTPAS-nummer bij je registratie. Op basis van dat nummer krijg je een kansentarief en spaar je UiTPASpunten. Hoe je de UiTPAS aanvraagt, lees je op blz. 47.

2. Klik op de link in de mail om je registratie te vervolledigen.

3. Maak per kind een fiche aan.

Zijn jij en je kind(eren) al geregistreerd? Kijk de fiches dan na en pas ze indien nodig aan.

Heb je hulp nodig bij het online registreren? Neem dan ten laatste op woensdag 25 januari 2023 contact op met het Tofsportloket, of kom langs (zie blz. 7).

... dan inschrijven

Als jij en je kind(eren) geregistreerd zijn, kan je ze inschrijven. Dat kan online vanaf zondag 29 januari om 10 uur, of aan het Tofsportloket vanaf woensdag 1 februari (zie blz. 7).

De betaling gebeurt onmiddellijk via online bankieren, achteraf betalen is niet mogelijk.

Heb je problemen bij het online inschrijven? Bel dan op zondag 29 januari tussen 10 en 12 uur naar het Tofsportloket, of contacteer het vanaf 30 januari (zie blz. 7).

Inschrijven kan tot de woensdag (9 uur) vóór de start van het kamp of tot het kamp volzet is.

Is het kamp volzet? Dan kan je je inschrijven op de wachtlijst.

Inschrijven met vriendjes

Je kan samen met max. 3 vriendjes inschrijven voor een Tofsportkamp. Dat doe je door een ouder toestemming te geven om de vriendjes samen in te schrijven. Geef die toestemming vóór de inschrijvingen van start gaan en nadat alle ouders en kinderen geregistreerd zijn.

• Wat doet diegene die toestemming geeft?

Log in op de website, klik op ‘Inschrijven via vriendjes’ en geef het mailadres op van de ouder die jouw kind mag inschrijven. Vergeet ook niet om de vragenlijst voor je kind in te vullen. Je vindt die in de rubriek ‘Vragenlijsten’ van je account.

• Wat doet diegene die toestemming krijgt?

Als een ouder je toestemming heeft gegeven, dan krijg je een mail. Klik op de link in de mail om per kind de toestemming goed te keuren. Als je nu op ‘Inschrijven via vriendjes’ klikt, krijg je de vriendjes te zien die jij kan inschrijven. Om in te schrijven, klik je op het kamp van je keuze en selecteer je alle kinderen en vriendjes die je wil inschrijven. Opgelet, de betaling moet onmiddellijk via online bankieren gebeuren. Elke ouder krijgt een bevestigingsmail en een fiscaal attest voor zijn of haar eigen kind.

6
Tofsportkampen
www.leuven.be/tofsportkampen

Annuleren

Annuleren en een terugbetaling aanvragen doe je via mail. Vermeld de naam van je kind, je rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder.

Annuleren met medisch attest kan alleen voor of tijdens het kamp en voor minimaal twee dagen. Je betaalt 5 euro annuleringskosten. Hoeveel je krijgt terugbetaald, hangt af van het aantal dagen dat je annuleert en van de kampprijs.

Annuleren zonder medisch attest kan tot een maand voor de start van het kamp. Je betaalt 25 euro annuleringskosten. De rest krijg je terugbetaald.

Kan het kamp niet doorgaan omwille van een te laag aantal inschrijvingen? Dan krijg je het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald.

Meer info

7
Tofsportkampen
Tofsportloket Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven 016 27 22 20 tofsport@leuven.be Het Tofsportloket werkt op afspraak. Maak je afspraak bij voorkeur op www.leuven.be/tofsportkampen of via 016 27 22 20.

PASEN

TOFSPORTKAMP

Atletiek

CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA

23SKP101 2011 - 2016 hele dag check check

Capoeira 23SKP102 2005 - 2014 hele dag check check

Gymnastiek 23SKP103 2012 - 2016 hele dag check check

Hockey 23SKP104 2007 - 2018 hele dag check check

Initiatie ijshockey 23SKP105 2009 - 2017 voormiddag check check

Initiatie schaatsen 23SKP106 2010 - 2018 voormiddag check check

Kleuter-multimove en dans 23SKP107 2016 - 2018 hele dag check check

Mountainbike / omnisport (ASS, LVE, AU) 23SKP108 2005 - 2015 hele dag check check

Recreatieturnen 23SKP109 2011 - 2016 hele dag check check

Schermen voor beginners

23SKP110 2011 - 2017 voormiddag check

Tennis (midi) / bal- en racketsporten 23SKP111 2013 - 2014 hele dag check check

Tennis (mini) / bal- en racketsporten 23SKP112 2015 - 2017 hele dag check check

Vechtsport en zelfverdediging (VI)

2011 - 2017 hele

8
overzicht: Pasen
1: van 3 tot 7 april 2023 (ten laatste inschrijven op 29 maart 2023 om 9 uur)
PASEN 2a: van 10 tot 14 april 2023 (5 dagen - ten laatste inschrijven op 5 april 2023 om 9 uur) TOFSPORTKAMP CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA Badminton en omnisport 23SKP201 2007 - 2015 hele dag check check Capoeira 23SKP202 2005 - 2014 hele dag check check Hengelen 23SKP203 2009 - 2016 hele dag check check Initiatie ijshockey 23SKP204 2009 - 2017 voormiddag check check Initiatie schaatsen 23SKP205 2010 - 2018 voormiddag check check Kleutergym 23SKP206 2017 - 2019 voormiddag check check Vechtsport en zelfverdediging (VI) 23SKP207 2011 - 2017 hele dag check check overzicht: Pasen PASEN 2b: van 11 tot 14 april 2023 (4 dagen - ten laatste inschrijven op 5 april 2023 om 9 uur) TOFSPORTKAMP CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA Hockey 23SKP208 2007 - 2018 hele dag check check Minibasketbal 23SKP209 2011 - 2015 hele dag check check Start 2 Volley 23SKP210 2010 - 2016 hele dag check check Zwemmen beginners en zaalsporten 23SKP211 2011 - 2019 voormiddag check check
23SKP113
dag check check Voetbal 23SKP114 2010 - 2016 hele dag check check Wielrennen (weg) 23SKP115 2006 - 2015 hele dag check check Zwemmen beginners en zaalsporten 23SKP116 2011 - 2019 voormiddag check check Zwemmen gevorderden 23SKP117 2006 - 2013 voormiddag check check

LOCATIE PRIJS CLUB

AtletiekArena Gaston Roelants, Diestsesteenweg 272, Kessel-Lo € 71 Daring Club Leuven Atletiek Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 71 Mundo Capoeira Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 76 Blauwput Omnisport vzw KHC Leuven, Hertogstraat 203, Heverlee € 120

Koninklijke Hockey Club Leuven IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee € 100 Icehockey Club Leuven IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee € 100 Icehockey Club Leuven en Pirouette Leuven Sporthal Wilsele-centrum, Aarschotsesteenweg 163, Wilsele € 88 vzw Pump Stade Chomé, Hertogstraat 203, Heverlee

Turnzaal Pro Patria, Pastoor Bellonstraat 25, Wijgmaal

80 Koninklijke Turnkring Pro Patria Wijgmaal Sporthal UC Leuven, Kerspelstraat 70, Heverlee

67 Schermclub Parcival K. Stade Leuven, Kardinaal Mercierlaan 58, Heverlee

Koninklijke Stade Leuven Tennis Club K. Stade Leuven, Kardinaal Mercierlaan 58, Heverlee

Koninklijke Olympia SC Wijgmaal

9 overzicht:
Pasen
€ 92 LeuvenFietst
€ 102
Stade
€ 92 Wielerschool
€ 69 Leuven
€ 64 Leuven
LOCATIE PRIJS CLUB Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 81 De Dijlevallei BC Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 71 Mundo Capoeira Visvijver 't Fort, Armand Meyswijk, Wilsele € 93 Vissersclub 't Fort IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee € 100 Icehockey Club Leuven IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee € 100 Icehockey Club Leuven en Pirouette Leuven Turnzaal Pro Patria, Pastoor Bellonstraat 25, Wijgmaal € 63 Koninklijke Turnkring Pro Patria Wijgmaal Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy, Groenstraat 129, Heverlee € 102 Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy Met extra ondersteuning voor bijzondere doelgroepen LOCATIE PRIJS CLUB KHC Leuven, Hertogstraat 203, Heverlee € 101 Koninklijke Hockey Club Leuven Sporthal Redingenhof, R. Vandervaerenlaan 16, Leuven € 90 Leuven Bears Sporthal Heverlee, Hertogstraat 180, Heverlee € 68 Volley Haasrode Leuven Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 57 Leuven Aquatics Voorbehouden voor G-sporters (en broers/zussen)
101
101 Koninklijke Stade Leuven Tennis Club Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy, Groenstraat 129, Heverlee
Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy Sporthal Ymeria, Pastoor Bellonstraat 29, Wijgmaal
73
Chomé, Hertogstraat 203, Heverlee
Leuven Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee
Aquatics Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee
Aquatics

overzicht: zomer

ZOMER 1: van 3 tot 7 juli 2023 (ten laatste inschrijven op 28 juni 2023 om 9 uur)

TOFSPORTKAMP

CODE

GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA

Atletiek 23SKZ101 2011 - 2016 hele dag check check

Capoeira 23SKZ102 2005 - 2014 hele dag check check

Dans en spel 23SKZ103 2017 - 2020 hele dag check check

Duiken en vrijduiken 23SKZ104 2005 - 2011 voormiddag

Handbal en omnisport 23SKZ105 2009 - 2016 hele dag check check

Hockey 23SKZ106 2007 - 2018 hele dag check check

Initiatie volleybal 23SKZ107 2011 - 2016 hele dag check check

Rolschaatsen / inline skaten en multisport & spel 23SKZ108 2010 - 2018 hele dag check check

Mountainbike / omnisport (ASS, LVE, AU) 23SKZ109 2005 - 2015 hele dag check check

Schermen voor beginners 23SKZ110 2011 - 2017 voormiddag check

Squash en omnisport 23SKZ111 2007 - 2012 hele dag check check

Tennis en padel 23SKZ112 2010 - 2013 hele dag check check

Toestelturnen / mini-trampoline / airtrack 23SKZ113 2006 - 2016 hele dag check check

Ultimate frisbee 23SKZ114 2006 - 2012 hele dag check check

Vechtsport en zelfverdediging (VI) 23SKZ115 2011 - 2017 hele dag check check

Wielrennen (weg) 23SKZ116 2006 - 2015 hele dag check check

Zwemmen / survivalzwemmen / omnisport 23SKZ117 2007 - 2015 hele dag check check

Zwemmen beginners en zaalsporten 23SKZ118 2011 - 2019 voormiddag check check

10
14
(ten laatste inschrijven op 5 juli 2023 om 9 uur) TOFSPORTKAMP CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA Airtrack en
23SKZ201 2007 - 2014 hele dag check check Dans en
23SKZ202 2012 -
dag check check Dansen 23SKZ203
dag check check Dans: modern, showdans en streetdance 23SKZ204 2007 - 2013
dag check check Mountainbike / omnisport (ASS, LVE, AU) 23SKZ205 2005 - 2015 hele dag check check
23SKZ206 2010
dag check check
en
(VI)
check
2007
check
overizcht: zomer ZOMER 2: van 10 tot
juli 2023
trampoline
spel
2016 hele
2006 - 2016 hele
hele
Start 2 (beach)volley
- 2016 hele
Vechtsport
zelfverdediging
23SKZ207 2011 - 2017 hele dag check
Zwemmen / survivalzwemmen / omnisport 23SKZ208
- 2015 hele dag check

Voorbehouden voor G-sporters (en broers/zussen)

Met extra ondersteuning voor bijzondere doelgroepen

LOCATIE PRIJS CLUB

AtletiekArena Gaston Roelants, Diestsesteenweg 272, Kessel-Lo € 71

Daring Club Leuven Atletiek Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 71 Mundo Capoeira Studio Zuid, Frederik Lintsstraat 45, Leuven € 114

Studio Dansa (Studio Zuid) Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 106 Flippers Leuven Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 81 Handbal Leuven KHC Leuven, Hertogstraat 203, Heverlee € 120

Koninklijke Hockey Club Leuven Sporthal Korbeek-Lo, Pellenbergstraat 193, Kessel-Lo € 82 Lizards Lubbeek-Leuven Sporthal Heverlee, Hertogstraat 180, Heverlee € 98 RSC Leuven

Stade Chomé, Hertogstraat 203, Heverlee € 92

LeuvenFietst

Sporthal UC Leuven, Kerspelstraat 70, Heverlee € 67 Schermclub Parcival Sport & Squash Club De Vaart, Kolonel Begaultlaan 15, Wilsele € 117 Sport & Squash Club De Vaart TC Lovanium, Galgenbergstraat 41, Leuven € 149 TC Lovanium Sporthal Ymeria, Pastoor Bellonstraat 29, Wijgmaal € 70 Gymgroep Wijgmaal Jeugdvoetbalcentrum Leuven, Domeinstraat 61, Kessel-Lo € 86 Jetset Ultimate

Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy, Groenstraat 129, Heverlee € 102

Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy Stade Chomé, Hertogstraat 203, Heverlee € 92 Wielerschool Leuven Sportoase Wilsele-Putkapel, Pastoor Eralystraat 2, Wilsele € 87 New Tipo Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 69 Leuven Aquatics

LOCATIE PRIJS CLUB

Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 76 Blauwput Omnisport Studio Zuid, Frederik Lintsstraat 45, Leuven € 106 Studio Dansa (Studio Zuid) Sporthal Ymeria, Pastoor Bellonstraat 29, Wijgmaal € 58 Gymgroep Wijgmaal Sporthal Wilsele-centrum, Aarschotsesteenweg 163, Wilsele € 73 vzw Pump Stade Chomé, Hertogstraat 203, Heverlee

92 LeuvenFietst Sporthal Heverlee, Hertogstraat 180, Heverlee € 83 Volley Haasrode Leuven Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy, Groenstraat 129, Heverlee € 102

Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy Sportoase Wilsele-Putkapel, Pastoor Eralystraat 2, Wilsele € 87 New Tipo

11
overzicht: zomer

overizcht: zomer

ZOMER 3a: van 17 tot 21 juli 2023 (5 dagen - ten laatste inschrijven op 12 juli 2023 om 9 uur)

TOFSPORTKAMP

Artistiek zwemmen

CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA

23SKZ301 2012 - 2017 hele dag check check

G-voetbal (LVE, ASS) 23SKZ302 2005 - 2017 hele dag check check

Gymnastiek 23SKZ303 2011 - 2016 hele dag check check

ZOMER 3b: van 17 tot 20 juli 2023 (4 dagen - ten laatste inschrijven op 12 juli 2023 om 9 uur)

TOFSPORTKAMP CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA

Dans en multimove 23SKZ304 2015 - 2017 hele dag check

Zelfverdediging / kick- & thaiboksen / boksen / omnisport 23SKZ305 2013 - 2017 hele dag check check

ZOMER 4: van 24 tot 28 juli 2023 (ten laatste inschrijven op 19 juli 2023 om 9 uur)

TOFSPORTKAMP CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA

Capoeira 23SKZ401 2005 - 2014 hele dag check check

Kindergym 23SKZ402 2012 - 2016 hele dag check check

Ponykamp 23SKZ403 2008 - 2017 hele dag check check

Tennis en padel 23SKZ404 2009 - 2012 hele dag check check

Trampoline / toestelturnen 23SKZ405 2006 - 2011 hele dag check check

Voetbal 23SKZ406 2010 - 2016 hele dag check check

Zelfverdediging / kick- & thaiboksen / boksen / omnisport 23SKZ407 2009 - 2013 hele dag check check

12

Voorbehouden voor G-sporters (en broers/zussen)

Met extra ondersteuning voor bijzondere doelgroepen

LOCATIE PRIJS CLUB

Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 92 Leuven Aquatics Voetbalterreinen Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 80 KVC Kessel-Lo 2000 Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 76 Blauwput Omnisport

LOCATIE PRIJS CLUB

Sporthal Wilsele-centrum, Aarschotsesteenweg 163, Wilsele € 70 vzw Pump 't Celestijntje, Celestijnenlaan 19, Heverlee € 64 Dawsu Leuven

LOCATIE PRIJS CLUB

Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 71 Mundo Capoeira Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 89 LB Dynamic Gym Wimpelhof, Toverbergstraat 8, Veltem-Beisem € 199 vzw Toverberg TC Lovanium, Galgenbergstraat 41, Leuven € 149 TC Lovanium Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 75 LB Dynamic Gym Sporthal Ymeria, Pastoor Bellonstraat 29, Wijgmaal € 73 Koninklijke Olympia SC Wijgmaal 't Celestijntje, Celestijnenlaan 19, Heverlee € 81 Dawsu Leuven

overzicht: zomer

13

overzicht: zomer

ZOMER 5: van 31 juli tot 4 augustus 2023 (ten laatste inschrijven op 26 juli 2023 om 9 uur)

TOFSPORTKAMP

Acrogym

CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA

23SKZ501 2013 - 2016 hele dag check check

Acrogym 23SKZ502 2005 - 2011 hele dag check check

Badminton en omnisport 23SKZ503 2007 - 2015 hele dag check check

G-atletiek (LVE, ZVE)

23SKZ504 2005 - 2013 voormiddag check check

Initiatie ijshockey 23SKZ505 2009 - 2017 voormiddag check check

Initiatie schaatsen 23SKZ506 2010 - 2018 voormiddag check check

Rolschaatsen / inline skaten / multisport en spel 23SKZ507 2010 - 2018 hele dag check check Sport en fun (ASS, LVE, FYS S)

G-sportspetters (ZVE)

23SKZ508 2008 - 2016 hele dag check check

23SKZ509 2008 - 2016 hele dag check check

Streetdance next level 23SKZ510 2010 - 2013 hele dag check check

Tennis (midi) / bal- en racketsporten 23SKZ511 2013 - 2014 hele dag check check

Tennis (mini) / bal- en racketsporten 23SKZ512 2015 - 2017 hele dag check check

Zelfverdediging / kick- & thaiboksen / boksen / omnisport 23SKZ513 2013 - 2017 hele dag check check

ZOMER 6: van 7 tot 11 augustus 2023 (ten laatste inschrijven op 2 augustus 2023 om 9 uur)

TOFSPORTKAMP

CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA

Atletiek 23SKZ601 2011 - 2016 hele dag check check

Capoeira 23SKZ602 2005 - 2014 hele dag check check

Gymnastiek 23SKZ603 2011 - 2016 hele dag check check

Initiatie schaatsen 23SKZ604 2010 - 2018 namiddag check check

Kleuter-multimove crea en dans 23SKZ605 2017 - 2019 hele dag check check Codekrakers en omnisport (AU) 23SKZ606 2008 - 2016 hele dag check check

Tafeltennis en omnisport 23SKZ607 2011 - 2017 hele dag check check Tennis (mini + midi) / bal- en racketsporten 23SKZ608 2013 - 2017 hele dag check check

Zelfverdediging / kick- & thaiboksen / boksen / omnisport 23SKZ609 2009 - 2013 hele dag check check

14

Voorbehouden voor G-sporters (en broers/zussen)

Met extra ondersteuning voor bijzondere doelgroepen

LOCATIE

PRIJS CLUB

Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 80 Blauwput Omnisport

Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 80 Blauwput Omnisport Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 81 De Dijlevallei BC

AtletiekArena Gaston Roelants, Diestsesteenweg 272, Kessel-Lo € 40

Daring Club Leuven Atletiek IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee € 100 Icehockey Club Leuven IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee € 100 Icehockey Club Leuven en Pirouette Leuven

Sporthal Heverlee, Hertogstraat 180, Heverlee € 98 RSC Leuven

Sportschuur Wilsele, Brandweg 8, Wilsele € 80 Special Team Spirit

Sportschuur Wilsele, Brandweg 8, Wilsele € 80 Special Team Spirit

Sporthal Wilsele-centrum, Aarschotsesteenweg 163, Wilsele € 73 vzw Pump

K. Stade Leuven, Kardinaal Mercierlaan 58, Heverlee € 101 Koninklijke Stade Leuven Tennis Club K. Stade Leuven, Kardinaal Mercierlaan 58, Heverlee € 101 Koninklijke Stade Leuven Tennis Club 't Celestijntje, Celestijnenlaan 19, Heverlee € 81 Dawsu Leuven

LOCATIE PRIJS CLUB

AtletiekArena Gaston Roelants, Diestsesteenweg 272, Kessel-Lo € 73

Daring Club Leuven Atletiek Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee € 71 Mundo Capoeira

Turn- en Sporthal Boudewijnstadion, Diestsesteenweg 270, Kessel-Lo € 76 Blauwput Omnisport

IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee € 100 Icehockey Club Leuven en Pirouette Leuven Sporthal Wilsele-centrum, Aarschotsesteenweg 163, Wilsele € 88 vzw Pump Sportschuur Wilsele, Brandweg 8, Wilsele € 80 Special Team Spirit Sporthal VTI, Brabançonnestraat 22, Leuven € 104 TTC Meerdaal Leuven K. Stade Leuven, Kardinaal Mercierlaan 58, Heverlee € 101 Koninklijke Stade Leuven Tennis Club 't Celestijntje, Celestijnenlaan 19, Heverlee € 81 Dawsu Leuven

15
overzicht: zomer

ZOMER

TOFSPORTKAMP

Dansen

Initiatie

Initiatie

Korfbal

Minibasketbal

Tafeltennis

overzicht: zomer

ZOMER 8: van 21 tot 25 augustus 2023 (ten laatste inschrijven op 16 augustus 2023 om 9 uur)

TOFSPORTKAMP

Atletiek

CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA

23SKZ801 2011 - 2016 hele dag check check

Handbal en omnisport 23SKZ802 2009 - 2016 hele dag check check

Hengelen 23SKZ803 2009 - 2016 hele dag check check

Inclusief sporten 'on wheels' (ASS, FYS S, FYS R) 23SKZ804 2008 - 2016 hele dag check check

Initiatie ijshockey 23SKZ805 2009 - 2017 voormiddag check check

Initiatie schaatsen 23SKZ806 2010 - 2018 voormiddag check check

Judo (ASS, LVE, VI, AU) 23SKZ807 2005 - 2017 voormiddag check check

Judo en cardiogoal (ASS) 23SKZ808 2010 - 2017 hele dag check check

Kleutergym 23SKZ809 2017 - 2020 voormiddag check check

Mountainbike / omnisport (ASS, LVE, AU)

Onderwateravonturenkamp

23SKZ810 2005 - 2015 hele dag check check

23SKZ811 2007 - 2012 voormiddag check

Rugby / omnisport 23SKZ812 2009 - 2017 hele dag check check

Tafeltennis en omnisport 23SKZ813 2011 - 2017 hele dag check check

Voetbal

ZOMER

TOFSPORTKAMP

16
Vechtsport en zelfverdediging (VI) 23SKZ814 2011 - 2017 hele dag check check
23SKZ815 2011 - 2017 hele dag check check Wielrennen (weg) 23SKZ816 2005 - 2016 hele dag check check
9: van 28 tot 31 augustus 2023 (ten laatste inschrijven op 23 augustus 2023 om 9 uur)
CODE GEBOORTEJAAR DUUR OPVANG VOOR OPVANG NA Vechtsport en zelfverdediging (VI) 23SKZ901 2011 - 2017 hele dag check check
7: van 14 tot 18 augustus 2023 (ten laatste inschrijven op 9 augustus 2023 om 9 uur)
OPVANG
CODE GEBOORTEJAAR DUUR
VOOR OPVANG NA
23SKZ701 2006 - 2016 hele dag check check
ijshockey / sport en spel 23SKZ702 2009 - 2016 hele dag check check
schaatsen 23SKZ703 2010 - 2018 voormiddag check check
/ bewegingsschool 23SKZ704 2013 - 2018 hele dag check check
23SKZ705 2012 - 2016 hele dag check check
en omnisport 23SKZ706 2011 - 2017 hele dag check check Vechtsport en zelfverdediging (VI) 23SKZ707 2011 - 2017 hele dag check check G-zwemspetters (ASS, LVE) 23SKZ708 2013 - 2016 voormiddag check check

LOCATIE

Sporthal Ymeria, Pastoor Bellonstraat 29, Wijgmaal

Gymgroep Wijgmaal

Icehockey Club Leuven IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee

IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee

CLUB Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy, Groenstraat 129, Heverlee

88 Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy

17
€ 71 Daring
€ 81
€ 93 Vissersclub
€ 80
€ 100 Icehockey
€ 100 Icehockey
€ 76
€ 80 Special
€ 52 Gymgroep
€ 92 LeuvenFietst
€ 149 Duikcentrum
€ 90 Rugbyclub
€ 104 TTC
Brasa
Groenstraat 129,
€ 102 Brasa
€ 75 OH
€ 92 Wielerschool
overzicht: zomer
LOCATIE PRIJS CLUB AtletiekArena Gaston Roelants, Diestsesteenweg 272, Kessel-Lo
Club Leuven Atletiek Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee
Handbal Leuven Visvijver 't Fort, Armand Meyswijk, Wilsele
't Fort Sporthal Redingenhof, R. Vandervaerenlaan 16, Leuven
Leuven Bears IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee
Club Leuven IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, Heverlee
Club Leuven en Pirouette Leuven Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee
Judocentrum Leuven Sportschuur Wilsele, Brandweg 8, Wilsele
Team Spirit Sporthal Ymeria, Pastoor Bellonstraat 29, Wijgmaal
Wijgmaal Stade Chomé, Hertogstraat 203, Heverlee
Sportoase Philipssite, Philipssite 6, Heverlee
Dolphin Buddys Rugbycomplex, Koetsweg 204A, Kessel-Lo
Leuven Sporthal VTI, Brabançonnestraat 22, Leuven
Meerdaal Leuven
Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy,
Heverlee
Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy Jeugdvoetbalcentrum Leuven, Domeinstraat 61, Kessel-Lo
Leuven Stade Chomé, Hertogstraat 203, Heverlee
Leuven
LOCATIE PRIJS
PRIJS CLUB
58
€ 109
€ 102
€ 40
155
100 Icehockey Club Leuven en Pirouette Leuven Van Hovestadion, A. Dejonghestraat 2, Kessel-Lo
Korfbalclub Leuven Sporthal Redingenhof, R. Vandervaerenlaan 16, Leuven
102 Leuven Bears Sporthal VTI, Brabançonnestraat 22, Leuven
104 TTC Meerdaal Leuven Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy, Groenstraat 129, Heverlee
Brasa Belgium - Brazilian Jiu Jitsu Academy Sportoase Wilsele-Putkapel, Pastoor Eralystraat 2, Wilsele
vzw Pump Met extra ondersteuning voor bijzondere doelgroepen Voorbehouden voor G-sporters (en broers/zussen)

Acrogym

Blauwput Omnisport

Acrobatische gymnastiek is een spectaculair onderdeel van gymnastiek. Je springt trampoline, doet trucjes op de mat en op de airtrack, bouwt menselijke piramides, gooit salto’s … Je gaat ook eens zwemmen.

Periode Zomer 5 Zomer 5

Geboortejaar 2013 - 2016 2005 - 2011

Atletiek

Daring Club Leuven Atletiek

Van verspringen tot discuswerpen en van hoogspringen tot hordelopen: maak spelenderwijs kennis met atletiek. Hoe snel ben je? Hoe ver spring je? Je kan het tijdens dit kamp testen.

Duur hele dag hele dag

Periode

Pasen 1 Zomer 1 Zomer 6 Zomer 8

Geboortejaar 2011 - 2016 2011 - 2016 2011 - 2016 2011 - 2016

Duur hele dag hele dag hele dag hele dag

Badminton / omnisport

De Dijlevallei BC

Tijdens dit kamp oefen je badminton en speel je wedstrijdjes. Tussendoor proef je van enkele andere sporten, en ga je eens zwemmen. Breng je eigen racket mee.

Periode

Airtrack en trampoline

Blauwput Omnisport

Deze week leer je gymnastische sprongen op de verschillende trampolines, op de airtrack en op de vloer. Je gaat ook eens zwemmen.

Periode

Zomer 2

Geboortejaar 2007 - 2014 Duur hele dag

Artistiek zwemmen

Leuven Aquatics

Artistiek zwemmen, waterballet, synchroonzwemmen en kunstzwemmen: het zijn verschillende namen voor dezelfde sport die gym, dans en zwemmen combineert. Vergeet je zwemkledij niet. Breng ook comfortabele kledij mee om op het droge te oefenen.

Periode

Zomer 3a

Geboortejaar 2012 - 2017 Duur hele dag

Pasen 2a Zomer 5

Capoeira

Mundo Capoeira

Geboortejaar 2007 - 2015 2007 - 2015

Dans: modern, showdance, streetdance

vzw Pump

Duur hele dag hele dag

Kom erbij … en dans! Maar liefst drie verschillende dansstijlen komen aan bod tijdens dit kamp. Op vrijdag geef je een optreden. Deelnemers worden opgedeeld volgens dansniveau.

Periode: zomer 2 Geboortejaar: 2007 - 2013 Duur: hele dag

Deze Braziliaanse sport is een combinatie van vechttechnieken, muziek en acrobatie. Beweeg je graag op muziek en heb je interesse in vechtsport? Dan is dit kamp echt iets voor jou.

Periode

Pasen 1 Pasen 2a Zomer 1 Zomer 4 Zomer 6

Geboortejaar 2005 - 2014 2005 - 2014 2005 - 2014 2005 - 2014 2005 - 2014

Duur hele dag hele dag hele dag hele dag hele dag

Dans: streetdance

next

level vzw Pump

Dit danskamp draait helemaal rond streetdance. Je hebt best al wat ervaring met deze dansstijl, al mag dat op recreatief niveau zijn. Het tempo ligt hoog en je danst heel wat choreografieën.

Periode: zomer 5 Geboortejaar: 2010 - 2013 Duur: hele dag

18
Tofsportkampen

Dansen

Gymgroep Wijgmaal

Wil je nieuwe dansstijlen leren of je moves verbeteren? Tijdens dit kamp zetten beginners hun eerste danspasjes en leren gevorderde dansers nieuwe bewegingen. Deelnemers worden opgedeeld volgens leeftijd en danservaring. Op vrijdag geef je een dansvoorstelling.

Periode Zomer 2 Zomer 7

Geboortejaar 2006 - 2016 2006 - 2016

Dans en multimove

vzw Pump

Duur hele dag hele dag

Heb jij dansbenen? Maar vind je het ook leuk om andere sporten te beoefenen? En ben je graag creatief bezig? Dan is dit kamp iets voor jou. Elke dag dansen we, proberen we een andere sport uit en doen we een creatieve activiteit.

Periode: zomer 3b

Geboortejaar: 2015 - 2017

Duur: hele dag

Dans en spel

Studio Dansa (Studio Zuid)

Dit kamp zit vol dansen, spelen, knutselen en ontdekken. Je maakt kennis met verschillende dansstijlen, beleeft leuke spelmomenten en doet creatieve activiteiten.

Periode Zomer 1 Zomer 2

Geboortejaar 2017 - 2020 2012 - 2016

Duur hele dag hele dag

Duiken en vrijduiken

Flippers Leuven

Ga je mee op onderwateravontuur?

De Flippers laten je op een veilige manier kennismaken met verschillende onderwatersporten: flesduiken, vrijduiken, snorkelen, onderwaterhockey ... Opgelet, je moet minstens 100 m kunnen zwemmen.

Periode Zomer 1 Geboortejaar 2005 - 2011 Duur voormiddag

G-atletiek

Daring Club Leuven Atletiek

Trek je sportkledij aan en spring in je sportschoenen, want deze week ben je een echte atleet! Je verkent alle disciplines binnen de atletiek (lopen, springen, werpen) op een speelse en eenvoudige manier.

Dit kamp is voorbehouden voor kinderen met een lichte tot matige of zware verstandelijke beperking.

Periode: zomer 5 Geboortejaar: 2005 - 2013 Duur: voormiddag

G-voetbal

KVC Kessel-Lo 2000

Een hele week lang staat voetbal- en spelplezier centraal en leef je je helemaal uit op het voetbalveld.

Gymnastiek

Blauwput Omnisport

Dit is een kamp vol verrassingen. Je vliegt van het ene toestel naar het andere: van de balk naar de rekstok en van de trampoline naar de brug. Je verveelt je geen seconde! Je gaat ook eens zwemmen.

Periode

Pasen 1 Zomer 3a Zomer 6

Geboortejaar

2012 - 2016 2011 - 2016 2011 - 2016

Duur hele dag hele dag hele dag

Dit kamp is voorbehouden voor kinderen met een autismespectrumstoornis zonder verstandelijke beperking en voor kinderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Periode Zomer 3a

Geboortejaar 2005 - 2017 Duur hele dag

19 Tofsportkampen

Handbal en omnisport

Handbal Leuven

Maak kennis met een van de oudste en leukste balsporten ter wereld: handbal. Tussendoor komen andere sporten en spelen aan bod.

Periode Zomer 1 Zomer 8

Hengelen

Visserclub ’t Fort

Geboortejaar 2009 - 2016 2009 - 2016

Duur hele dag hele dag

Hockey

Koninklijke Hockey Club Leuven

Inclusief

sporten

‘on wheels’

Leuven Bears

Een hele week lang proberen we sporten uit in een rolstoel: rolstoelbasket, rolstoelrugby, zelfverdediging, tafeltennis …

Op dit kamp zijn G-sporters welkom: kinderen met een autismespectrumstoornis zonder verstandelijke beperking en kinderen met een fysieke beperking (roller en stapper).

Tijdens dit kamp word je ondergedompeld in de hengelsport: je leert vissen met een vaste hengel, hengellijnen maken en haken zetten. Je hoeft niets mee te nemen, de club zorgt voor het materiaal.

Periode Pasen 2a Zomer 8

Geboortejaar 2009 - 2016 2009 - 2016

Tijdens dit kamp ontdek je de coole hockeysport. De club zorgt voor heel wat materiaal, maar scheenbeschermers en een bitje neem je zelf mee. Tussendoor doe je andere sporten en spelen.

Periode: zomer 8 Geboortejaar: 2008 - 2016 Duur: hele dag

Duur hele dag hele dag

IJshockey (initiatie)

Icehockey Club Leuven Met een stick in je handen en schaatsen aan je voeten zet je je eerste stappen op het ijs als ijshockeyspeler. Kan je al schaatsen? Dat is mooi meegenomen, maar het hoeft niet. De club zorgt voor schaatsen en kledij.

Periode Pasen 1 Pasen 2a Zomer 5 Zomer 8

Geboortejaar 2009 - 2017 2009 - 2017 2009 - 2017 2009 - 2017

Duur voormiddag voormiddag voormiddag voormiddag

Periode

Pasen 1 Pasen 2b Zomer 1

Geboortejaar

2007 - 2018 2007 - 2018 2007 - 2018

Duur hele dag hele dag hele dag

Judo

Judocentrum Leuven

Tijdens dit kamp maak je kennis met de judosport.

Op dit kamp zijn G-sporters welkom: kinderen met een autismespectrumstoornis zonder verstandelijke beperking, kinderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking, kinderen die blind of slechtziend zijn en kinderen die doof of slechthorend zijn.

Periode: zomer 8 Geboortejaar: 2005 - 2017 Duur: voormiddag

IJshockey (initiatie) / sport en spel

Icehockey Club Leuven

Hockey op ijs: da’s voor durvers! Iedereen kan deelnemen, je hoeft geen schaatstalent te zijn. In de voormiddag trek je het ijs op, in de

namiddag speel je andere sporten en spelletjes. De club zorgt voor schaatsen en kledij.

Periode: zomer 7 Geboortejaar: 2009 - 2016 Duur: hele dag

20 Tofsportkampen

Judo en cardiogoal

Special Team Spirit

Tijdens dit kamp komen verschillende sporten aan bod. In de voormiddag zijn er judo en cardiogoal, in de namiddag staan andere sporten en activiteiten op het programma.

Cardiogoal is een teamsport die je in twee ploegen van zes spelers en met de handen speelt. Het doel is om een bal of een frisbee door een van de drie ringen op 3 m hoogte te mikken.

Op dit kamp zijn G-sporters welkom: kinderen met een autismespectrumstoornis zonder verstandelijke beperking.

Periode: zomer 8 Geboortejaar: 2010 - 2017 Duur: hele dag

Kleutergym

Koninklijke Turnkring

Pro Patria Wijgmaal

Klimmen, springen, rollen en bollen: tijdens dit kamp beweeg je op allerlei manieren. Na een week boordevol leuke oefeningen sta je ongetwijfeld versteld van wat je allemaal kan!

Periode: Pasen 2a Geboortejaar: 2017 - 2019 Duur: voormiddag

Kleutergym

Gymgroep Wijgmaal Kleuters oefenen hun motorische vaardigheden op een afwisselend parcours. Turnen en spelen staan centraal.

Periode: zomer 8 Geboortejaar: 2017 - 2020 Duur: voormiddag Kleutermultimove

crea en dans

vzw Pump

Deze week proeven kleuters niet alleen van verschillende sporten en dans, er komen ook creatieve activiteiten aan bod. En of het leuk wordt!

Periode: zomer 6 Geboortejaar: 2017 - 2019 Duur: hele dag

Kleutermultimove en dans

vzw Pump Tijdens dit kamp staan je benen niet stil: je wisselt sport af met dans.

Periode: Pasen 1 Geboortejaar: 2016 - 2018 Duur: hele dag

Kindergym

LB Dynamic Gym

Van de mat tot de trampoline: je ontdekt alle toestellen in de gymnastiekhal. Je gaat ook eens zwemmen.

Periode: zomer 4 Geboortejaar: 2012 - 2016 Duur: hele dag

Korfbal / bewegingsschool

Korfbalclub Leuven

Je maakt spelenderwijs kennis met korfbal en andere sporten. Je speelt en knutselt ook. Aan het einde van de week speel je al echte korfbalwedstrijdjes.

Periode: zomer 7 Geboortejaar: 2013 - 2018 Duur: hele dag

21 Tofsportkampen

Codekrakers en omnisport

Special Team Spirit

Tijdens dit kamp speel je een waaier aan leuke en uitdagende sporten. Je leert ook een geheime taal en breekt samen de code.

Op dit kamp zijn G-sporters welkom: kinderen die slechthorend zijn (er is een tolk Vlaamse gebarentaal).

Periode: zomer 6 Geboortejaar: 2008 - 2016 Duur: hele dag

Recreatieturnen

Koninklijke Turnkring

Pro Patria Wijgmaal

Maak kennis met turnen via spelletjes en oefeningen op de turntoestellen. Je lenigheid en coördinatie gaan er deze week keihard op vooruit!

Periode: Pasen 1

Geboortejaar: 2011 - 2016 Duur: hele dag

Minibasketbal

Leuven Bears

Tijdens dit kamp leer je de basistechnieken van basketbal. Je oefent je balvaardigheid en je bewegingen op het terrein, en je speelt wedstrijdjes. Dribbelen maar!

Periode

Pasen 2b

Zomer 7

Geboortejaar 2011 - 2015 2012 - 2016

Mountainbike / omnisport

LeuvenFietst

Duur hele dag hele dag

Onderwateravonturenkamp

Duikcentrum Dolphin Buddys

Duik mee in de wondere onderwaterwereld, met een snorkel op je hoofd en een persluchtfles op je rug. Je maakt op een veilige manier kennis met de basistechnieken van het duiken, en je oefent je watervaardigheid en snorkeltechniek. Opgelet, je moet minstens 200 m vlot kunnen zwemmen, en je vult een medische vragenlijst in.

Periode: zomer 8 Geboortejaar: 2007 - 2012 Duur: voormiddag

Kom lekker crossen in de bossen! Je legt dagelijks 25 tot 45 km af op de mountainbike en beoefent gedurende twee uur pingpong, basket, voetbal of petanque. Neem je je eigen mountainbike mee? Zorg dan dat hij tiptop in orde is. Je kan ook een fiets huren (40-60 euro/week).

Op dit kamp zijn G-sporters welkom: kinderen met een autismespectrumstoornis zonder verstandelijke beperking, kinderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en kinderen die doof of slechthorend zijn.

Periode

Pasen 1 Zomer 1 Zomer 2 Zomer 8

Geboortejaar

2005 - 2015 2005 - 2015 2005 - 2015 2005 - 2015

Ponykamp

vzw Toverberg

Duur hele dag hele dag hele dag hele dag

Ben je een (half)gevorderde ruiter of heb je nog nooit op een pony gezeten? Dan ben je welkom op dit kamp. De ponylessen worden afgewisseld met creatieve en theoretische activiteiten zoals pony’s verzorgen en op- en afzadelen. Een ruiter- of fietshelm is verplicht en breng je zelf mee.

Periode

Zomer 4 Geboortejaar 2008 - 2017 Duur hele dag

22
Tofsportkampen

Rolschaatsen / inline skaten / multisport en spel

Alles loopt op wieltjes tijdens dit kamp. Je leert (beter) inlineskaten zodat je na het kamp veilig op de openbare weg kan rollen. Breng je eigen skates en helm mee. Er staan ook andere sporten en spelletjes op het programma.

Periode

Zomer 1 Zomer 5

Geboortejaar 2010 - 2018 2010 - 2018

Rugby / omnisport

Rugbyclub Leuven

Tijdens dit kamp leer je de basisregels van rugby, passen geven en kicken. Je traint en speelt wedstrijdjes, en doet andere sporten. Je gaat ook eens zwemmen.

Periode: zomer 8

Geboortejaar: 2009 - 2017 Duur: hele dag

Schaatsen (initiatie)

Sport en fun

Duur hele dag hele dag

Icehockey Club Leuven en Pirouette Leuven

Heb je nog nooit geschaatst of vind je het gewoon leuk om te doen? Dan is dit kamp iets voor jou. Tal van leuke oefeningen laten je wennen aan het ijs, zodat je op het einde van de week vlotte schaatsbewegingen maakt. De club zorgt voor de schaatsen.

Periode

Pasen 1 Pasen 2a Zomer 5 Zomer 6 Zomer 7 Zomer 8

Schermen (beginners)

Tijdens dit kamp maak je kennis met de schermwapens en de -techniek. Daarna volgen de tactiek en de duels. Alles wordt stap voor stap opgebouwd en afgewisseld met schermen in spelvorm, bijvoorbeeld met ballonnen.

Periode

Pasen 1 Zomer 1

Geboortejaar 2011 - 2017 2011 - 2017

Duur hele dag hele dag

Geboortejaar 2010 - 2018 2010 - 2018 2010 - 2018 2010 - 2018 2010 - 2018 2010 - 2018

Duur voormiddag voormiddag voormiddag namiddag voormiddag voormiddag

G-sportspetters

Special Team Spirit

Elke dag speel je sportieve activiteiten op maat. De begeleiders passen de activiteiten aan de doelgroep aan, zodat iedereen op z’n best kan sporten en bewegen.

Dit kamp is voorbehouden voor kinderen met een zware verstandelijke beperking.

Special Team Spirit Sport en fun: da’s heel veel leuke sporten en spelen! Judo en cardiogoal staan elke dag op het programma. Daarnaast doe je badminton, torbal of volley, en speel je highlandgames of een reuzespel in de openlucht.

Op dit kamp zijn G-sporters welkom: kinderen met een autismespectrumstoornis zonder verstandelijke beperking, kinderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking en kinderen met een fysieke beperking (stapper).

Periode: zomer 5 Geboortejaar: 2008 - 2016 Duur: hele dag

Periode

Zomer 5 Geboortejaar 2008 - 2016 Duur hele dag

23 Tofsportkampen

Squash en omnisport

Sport & Squash Club De Vaart

Maak kennis met squash. Deze uitdagende en plezierige racketsport is een goede mix van techniek en tactiek. Je speelt ook andere sporten, zoals hockey en baseball.

Periode: zomer 1 Geboortejaar: 2007 - 2012 Duur: hele dag

Tafeltennis en omnisport

TTC Meerdaal Leuven

Tafeltennis of pingpong is een sport voor wie houdt van focus en techniek. In de voormiddag leer je de geheimen van tafeltennis kennen, in de namiddag speel je andere sporten.

Periode

Zomer 6 Zomer 7 Zomer 8

Geboortejaar 2011 - 2017 2011 - 2017 2011 - 2017

Duur hele dag hele dag hele dag

Tennis en padel

Start to Volley

Volley Haasrode Leuven Schuilt er een Red Ragon of een Yellow Tiger in jou? Kom het te weten tijdens dit kamp. In spelvorm krijg je de basistechnieken van volleybal onder de knie. En bij goed weer laten we je proeven van beachvolley.

Periode: Pasen 2b Geboortejaar: 2010 - 2016 Duur: hele dag

Start 2 (beach)volley

Volley Haasrode Leuven Smash erop los en duik in het zand! Tijdens dit kamp leer je de basistechnieken van beachvolleybal, een spannende en spectaculaire teamsport.

Periode: zomer 2 Geboortejaar: 2010 - 2016 Duur: hele dag

Tennis (mini) / bal- en racketsporten

Koninklijke Stade Leuven Tennis Club

Dit kamp draait helemaal rond balplezier. Je zet je eerste stappen op het tennisveld. Tussendoor speel je andere balsporten zoals hockey en baseball. Draag sportkledij en tennisschoenen.

Periode

Pasen 1 Zomer 5

Geboortejaar 2015 - 2017 2015 - 2017

Maak spelenderwijs kennis met tennis en padel – een combinatie van tennis en squash. Het is de snelst groeiende sport in Vlaanderen en iedereen kan het!

Periode

Zomer 1 Zomer 4

Geboortejaar 2010 - 2013 2009 - 2012

Duur hele dag hele dag

Tennis (mini + midi) / bal- en racketsporten

Koninklijke Stade Leuven Tennis Club

Forehand, backhand, volley, smash! Misschien zeggen deze termen je nu nog niet veel, maar na een weekje zijn ze basiskennis voor jou. Op een speelse manier krijg je de basistechnieken onder de knie. Draag sportkledij en tennisschoenen.

Periode Pasen 1 Zomer 5

Geboortejaar 2015 - 2017 2015 - 2017

Duur hele dag hele dag

Duur hele dag hele dag

24
Tofsportkampen

Tennis (mini + midi) / bal- en racketsporten

Koninklijke Stade Leuven Tennis Club

Tijdens dit kamp speel je mini- en miditennis en andere bal- en racketsporten. Draag sportkledij en tennisschoenen.

Periode: zomer 6

Geboortejaar: 2013 - 2017

Duur: hele dag

Toestelturnen / mini-trampoline / airtrack

Gymgroep Wijgmaal

Ben jij een spring-in’t-veld? Dan ben je hier op je plaats! Je springt van de ene oefening naar de andere op de airtrack, de trampoline en de turntoestellen. Beginneling of gevorderde: iedereen is welkom!

Periode: zomer 1

Geboortejaar: 2006 - 2016

Duur: hele dag

Ultimate frisbee

Jetset Ultimate

Misschien deed je het al eens met vrienden op het strand, op school of in het park? Maar heb je al eens frisbee in ploegverband gespeeld? Dat gaat er nog net iets anders aan toe. Tijdens dit kamp leer je de basisworpen en speel je verschillende soorten frisbee.

Periode Zomer 1 Geboortejaar 2006 - 2012 Duur hele dag

Vechtsport en zelfverdediging

Brasa Belgium – Brazilian Jiu Jitsu Academy

Je leert verschillende klemmen en grepen, en ontdekt hoe je je tegenstander kan kalmeren en schade aan jezelf kan vermijden. Het geeft je zelfvertrouwen een boost!

Op dit kamp zijn G-sporters welkom: kinderen die blind of slechtziend zijn.

Periode

Pasen 1 Pasen 2a Zomer 1 Zomer 2 Zomer 7 Zomer 8 Zomer 9

Trampoline / toestelturnen

LB Dynamic Gym

Je leeft je een hele week uit op grote en kleine trampolines en oefent spectaculaire bewegingen op de toestellen. Je gaat ook eens zwemmen.

Periode: zomer 4

Geboortejaar: 2006 - 2011

Duur: hele dag

Geboortejaar

2011 - 2017 2011 - 2017 2011 - 2017 2011 - 2017 2011 - 2017 2011 - 2017 2011 - 2017

Duur hele dag hele dag hele dag hele dag hele dag hele dag hele dag

Voetbal

Koninklijke Olympia SC Wijgmaal Dribbel, schiet, scoor! Wie graag voetbalt en zijn of haar talenten nog wat wil aanscherpen, kan terecht in Wijgmaal. Een hele week lang ligt de focus op de bal, met leuke trainingen, spannende tornooitjes en tonnen spelplezier.

Periode Pasen 1 Zomer 4

Geboortejaar 2010 - 2016 2010 - 2016

Duur hele dag hele dag

25 Tofsportkampen

Voetbal

OH Leuven

Wil jij een Rode Duivel worden? Of vind je voetbal gewoon een leuke sport om met vrienden te spelen? Dan is dit kamp echt iets voor jou. Trainers van OH Leuven leren je de juiste tactiek en techniek. Maar er is vooral veel spelplezier, want daar draait het om.

Periode: zomer 8 Geboortejaar: 2011 - 2017 Duur: hele dag

Volleybal (initiatie)

Lizards Lubbeek-Leuven

Vind je volleybal een leuke sport en wil je het graag wat beter kunnen? Een hele week lang dompelen we je erin onder. We gaan ook een dag beachvolleyballen en eens zwemmen.

Periode: zomer 1 Geboortejaar: 2011 - 2016 Duur: hele dag

Zwemmen gevorderden

Leuven Aquatics

Je kan minstens 50 m crawl, school- en rugslag zwemmen, en je wil je zwemtechnieken graag verbeteren? Kom dan naar dit spetterende zwemkamp.

Periode: Pasen 1 Geboortejaar: 2006 - 2013 Duur: voormiddag

Wielrennen (weg)

Wielerschool Leuven

Smeer je benen maar in voor een pittige fietsweek! We leggen heel wat kilometers af. Je gaat ook eens BMX-en en zwemmen in Sportoase. Dit is een kamp voor zeer geoefende fietsers. Neem je eigen koersfiets en een reservebinnenband mee.

Periode

Pasen 1 Zomer 1 Zomer 8

Geboortejaar

2006 - 2015 2006 - 2015 2006 - 2015

Duur hele dag hele dag hele dag

G-zwemspetters

vzw Pump

Tijdens dit kamp kan elk kind op zijn eigen maat zwemmen en spelen in het water. Plezier gegarandeerd!

Dit kamp is voorbehouden voor kinderen met een autismespectrumstoornis zonder verstandelijke beperking en voor kinderen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Periode Zomer 7 Geboortejaar 2013 - 2016 Duur voormiddag

Zwemmen beginners en zaalsporten

Leuven Aquatics

Zit je graag in het water of wil je (beter) leren zwemmen? Tijdens de watergewenning zorgen de lesgevers ervoor dat kinderen zich goed voelen in het water. Later leer je de basistechnieken van crawl en rugslag. En daarna leer je schoolslag. Halverwege de voormiddag ruil je het zwembad in voor de sportzaal.

Periode

Pasen 1 Pasen 2b Zomer 1

Geboortejaar 2011 - 2019 2011 - 2019 2011 - 2019

Duur voormiddag voormiddag voormiddag

Zelfverdediging / kick& thaiboksen / boksen / omnisport

Dawsu Leuven

Deze week doe je aan verschillende zelfverdedigings- en gevechtsporten uit de Mixed Martial Arts. Je wisselt onder andere thai- en kickboksen af met omnisportactiviteiten.

Periode

Zomer 3b Zomer 4 Zomer 5 Zomer 6

Geboortejaar 2013 - 2017 2009 - 2013 2013 - 2017 2009 - 2013

Duur hele dag hele dag hele dag hele dag

Zwemmen / survivalzwemmen / omnisport

New Tipo

Bij survivalzwemmen leer je verschillende overlevingstechnieken, zoals zwemmen met kledij en jezelf of iemand anders bevrijden. Ook spelletjes komen aan bod, zoals materialen opduiken. Tussendoor proef je van andere sporten. Opgelet, je moet minstens 50 m kunnen zwemmen.

Periode

Zomer 1 Zomer 2

Geboortejaar 2007 - 2015 2007 - 2015

Duur hele dag hele dag

26 Tofsportkampen
titel
hoofdstuk

Pasen 1 = 3/4 - 7/4

Pasen 2 = 11/4 - 14/4 (4 dagen!)

Zomer 1 = 3/7 - 7/7

Zomer 2 = 10/7 - 14/7

Zomer 3 = 17/7 - 20/7 (4 dagen!)

Zomer 4 = 24/7 - 28/7

Zomer 5 = 31/7 - 4/8

Zomer 6 = 7/8 - 11/8

Zomer 7 = 16/8 - 18/8 (3 dagen!)

Zomer 8 = 21/8 - 25/8

Zomer 9 = 28/8 - 31/8 (4 dagen!)

SPORTSCHUUR WILSELE

onze
het volledige overzicht en meer informatie van onze kampen: www.sporty.be Inschrijven voor de kampen tijdens de paas- en zomervakantie kan vanaf 15 januari 2023, vanaf 10u via wwww.sporty.be
Tijdens alle schoolvakanties bieden Sporty en Tofsport Leuven samen tal van sportkampen aan voor kinderen van 3 t.e.m. 16 jaar in de sporthal van Kessel-Lo, sportschuur Wilsele, sporthal van Heverlee en UCLL Heverlee. De begeleiding van
kampen gebeurt steeds door pedagogisch en didactisch geschoolde lesgevers. Bekijk
Sportkampen paas- en zomervakantie 2023 KAMPEN KLEUTERS 2020*-2017 PERIODE Balanceren op één been Pasen 2 Welkom bij de clowns in het circus Zomer 8 Schattenjacht Zomer 9 KAMPEN LAGERE SCHOOL 2016-2011 PERIODE Fun on ice Pasen 2 Zomer 8 Wild van het woud Pasen 2 Circus deluxe Zomer 8 Ervaringssportkamp met gym* Zomer 9 Sportkampen (4 sporten)* Zomer 9 Cheerleaden Zomer 9
UCLL HEVERLEE * Bekijk alle leeftijdsuitzonderingen op de website www.sporty.be ! OPGELET: geboortejaar 2020: effectief 3 jaar zijn bij aanvang van het kamp
LAGERE SCHOOL 2016-2011 PERIODE
1
1, 2, 3, 9 Sporty danst!
1 Hengelkamp*
1 Chocoladeweek
1 Showtime* Zomer 2 We knallen er op los* Zomer 2 Rope skipping
3 Sporten met een hoek af Zomer 9
KAMPEN VOOR 10+ JAAR (2012-2007) PERIODE
en MTBstage
1
1
en padelstage
1 Klim- en avontuurstage
2
en urban sportkamp
3 Klim- en squashstage
9
SPORTHAL HEVERLEE
KAMPEN
Klimkamp Pasen
Zomer
Pasen
Zomer
Zomer
Zomer
EXTRA
Klim-
Pasen
Hengelkamp* Zomer
Klim-
Zomer
Zomer
Klim-
Zomer
Zomer

!

KAMPEN KLEUTERS 2020*-2017 PERIODE

Minisportkamp met zwemmen Pasen 1, 2, Zomer 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9

Welkom bij de clowns in het circus Pasen 1

Schattenjacht Pasen 1

FC Sporty

Pasen 2 Zomer 7

Minidisco Pasen 2 Zomer 8

1001 ballen en bellen Zomer 1

Mini yoga avonturen Zomer 1, 9

We slaan in het rond Zomer 2

Als atleet over de meet Zomer 2

Mini Splash Zomer 3, 7

Holderdebolder Zomer 3

Jumpen Zomer 4

Coole Kadeekes: van Wimbledon tot Roland Garros* Zomer 4

Op stap in de jungle Zomer 5

Multiballskamp met Ypie Zomer 6

Een speurtocht naar gevoelens Zomer 8

Balanceren op één been Zomer 8 Spelen in dromenland Zomer 9

KAMPEN LAGERE SCHOOL 2016-2011 PERIODE

Ervaringssportkamp met zwemmen*

Sportkampen (4 sporten)*

Pasen 1, 2 Zomer 1, 2, 4, 5, 6, 8, 9

Pasen 1 Zomer 1, 2, 4, 6, 8, 9

Circus deluxe Pasen 2

Rope skipping Pasen 2 Zomer 7

Synchroonzwemmen Pasen 2

Zeemeerminzwemmen Zomer 1, 5

Jump around Zomer 2

Wacko waterweek Zomer 3, 7

Wie word Homo Universalis Zomer 3

Van Wimbledon tot Roland Garros Zomer 4

FC Sporty* Zomer 4, 6, 8

Showtime* Zomer 5 Ride a bike* Zomer 5

Voetbalacademie* Zomer 6

Play Factory* Zomer 6 Skate en fun* Zomer 7

Keep calm and play games* Zomer 8 Sporty danst! Zomer 8

Yoga avonturen* Zomer 9

* Bekijk alle leeftijdsuitzonderingen op de website www.sporty.be

OPGELET: geboortejaar 2020: effectief 3 jaar zijn bij aanvang van het kamp

EXTRA KAMPEN VOOR 10+ JAAR (2012-2007) PERIODE

Duik- en snorkelavonturen Pasen 1 Zomer 2, 5

Lifesavingstage Pasen 2

Lifesavingstage in open water Zomer 4

Indoor kickx Zomer 6

Skate en fun* Zomer 7 Aquakickx Zomer 7

SPORTHAL KESSEL-LO

SPEELPLEINEN JEUGDK AMPEN

30 speelpleinen en jeugdkampen
Start online inschrijvingen zondag 29 januari 2023 om 10 uur 29 JAN 2023
31
speelpleinen en jeugdkampen

speelpleinen

Wat?

De Leuvense speelpleinen, dat is een paas- en zomervakantie lang plezier maken. Een stadsspel spelen, tochten maken, knutselen, koken, kampen bouwen, verhalen luisteren, strips lezen … het kan er allemaal!

De animatoren bedenken, organiseren en begeleiden elke dag activiteiten. Op maandagochtend zetten ze het weekprogramma op de website en op Facebook.

Voor wie?

Voor kinderen van 3 tot 15 jaar (geboortejaren 2008 tot 2020).

Opgelet: jonge kinderen moeten zindelijk zijn en al naar school gaan.

Waar?

Paasvakantie

• Heverlee: SKLO, Leo Dartelaan 11

Zomervakantie

• Heverlee (onder voorbehoud)

• Kessel-Lo: Vrije Basisschool Boven-Lo en Scouts Boven-Lo, Heidebergstraat 275

• Wilsele: Basisschool Hertog Karel, Hoogveldweg 5

Wanneer?

Paasvakantie

• ma 3/4 – vr 7/4

• di 11/4 – vr 14/4 april (niet op ma 10/4)

Zomervakantie

• wo 5/7 – vr 7/7

• ma 10/7 – vr 14/7 (niet op di 11/7)

• ma 17/7 – do 20/7 (niet op vr 21/7)

• ma 24/7 – vr 28/7

• ma 31/7 – vr 4/8

• ma 7/8 – vr 11/8

• ma 14/8 – vr 18/8 (niet op di 15/8)

• ma 21/8 – vr 25/8 (enkel in Kessel-Lo en Wilsele, niet in Heverlee)

8 – 9 uur aanmelden* en vooropvang 9 – 12 uur activiteiten

12 – 13.30 uur middagopvang

13.30 – 16 uur activiteiten

16 – 17.30 uur uitschrijven en naopvang

*Meld je kind voor 9 uur aan. Zo kunnen de animatoren op tijd starten met de activiteiten. De deuren sluiten stipt om 9 uur. per kind week van 5 dagen per kind week van 4 dagen

Prijs?

Leuvenaars 30 euro 24 euro

Leuvenaars met drie of meer kinderen* 25 euro 20 euro Inwoners van Leuven, Bierbeek, Herent of Oud-Heverlee met een UiTPAS met kansentarief**

6 euro 4,80 euro

Niet-Leuvenaars 37,50 euro 30 euro

* De kinderen moeten op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de aanvragende ouder(s). Maak bij je inschrijving een fiche voor alle kinderen van je gezin, ook voor de kinderen die niet deelnemen aan een speelplein. Meer info op blz. 38.

** Vermeld bij je inschrijving je UiTPAS-nummer.

32 speelpleinen

Inschrijven

De inschrijvingen voor de speelpleinen in de paas- en zomervakantie starten op zondag 29 januari om 10 uur Je kan enkel inschrijven en betalen voor een hele week.

Je kan inschrijven tot de donderdagmiddag vóór de speelpleinweek begint. Maar wil je zeker zijn van een plekje, schrijf dan ruim op voorhand in.

Hoe je inschrijft, lees je op blz. 38.

Handig om te weten

• Neem drank en een lunchpakket mee. De stad zorgt voor een vieruurtje.

• Elke deelnemer heeft via de stad een verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

• De speelpleinen zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Je krijgt het fiscale attest van 2023 in april 2024.

• Heel wat ziekenfondsen en werkgevers geven een tegemoetkoming voor speelpleinen. Daarvoor heb je een getuigschrift nodig. Download het via je online profiel (bij ‘Mijn attesten’) en bezorg het aan je werkgever of ziekenfonds. Als dat niet lukt, vraag het getuigschrift dan aan je werkgever of ziekenfonds en laat het invullen bij de stad of via jeugddienst@leuven.be.

www.leuven.be/speelpleinen

33
speelpleinen
FACEBOOK Speelplein Heverlee FACEBOOK Speelplein Kessel-Lo FACEBOOK Speelplein Wilspele
34 ReTTeKePReT
www.leuven.be/rettekepret
ReTTeKePReT

Wat?

Tijdens de schoolvakanties kan je deelnemen aan ReTTeKePReT. Het zijn kampen met fijne workshops, ontdekkingstochten, spelletjes en knutselactiviteiten.

Voor wie?

Voor kinderen en jongeren van 4 tot 12 jaar (geboortejaren 2011 tot 2019).

Waar?

Krokusvakantie

• Leuven: Vrije Basisschool Sint-Jan, Mechelsevest 2

Paas- en zomervakantie

• Leuven: Leefschool De Grasmus, Grasmushof 5

Wanneer?

Krokusvakantie

• ma 20/2 – vr 24/2

Paasvakantie

• ma 3/4 – vr 7/4

• di 11/4 – vr 15/4 (niet op ma 10/4)

Zomervakantie

• ma 3/7 – vr 7/7

• ma 10/7 – vr 14/7 (niet op di 11/7)

• ma 17/7 – do 20/7 (niet op vr 21/7)

• ma 24/7 – vr 28/7

• ma 31/7 – vr 4/8

• ma 7/8 – vr 11/8

• ma 14/8 – vr 18/8 (niet op di 15/8)

• ma 21/8 – vr 25/8

8 – 9 uur aanmelden en vooropvang 9 – 12 uur activiteiten en workshops 12 – 13 uur lunch 13 – 16 uur activiteiten en workshops 16 – 17.30 uur uitschrijven en naopvang

Prijs?

per kind week van 5 dagen per kind week van 4 dagen

Leuvenaars 30 euro 24 euro

Leuvenaars met drie of meer kinderen* 25 euro 20 euro

Inwoners van Leuven, Bierbeek, Herent of Oud-Heverlee met een UiTPAS met kansentarief**

6 euro 4,80 euro

Inschrijven

De inschrijvingen voor ReTTeKePReT in de krokus-, paas- en zomervakantie starten op zondag 29 januari om 10 uur. Je kan enkel inschrijven en betalen voor een hele week.

Je kan inschrijven tot de donderdagmiddag vóór het kamp begint. Maar wil je zeker zijn van een plekje, schrijf dan ruim op voorhand in.

Hoe je inschrijft, lees je op blz. 38.

Handig om te weten

• Neem drank en een lunchpakket mee. De stad zorgt voor een vieruurtje.

• Elke deelnemer heeft via de stad een verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

• De ReTTeKePReT-kampen zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Je krijgt het fiscale attest van 2023 in april 2024.

Niet-Leuvenaars 37,50 euro 30 euro

* De kinderen moeten op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de aanvragende ouder(s). Maak bij je inschrijving een fiche voor alle kinderen van je gezin, ook voor de kinderen die niet deelnemen aan een speelplein. Meer info op blz. 38.

** Vermeld bij je inschrijving je UiTPAS-nummer.

• Heel wat ziekenfondsen en werkgevers geven een tegemoetkoming voor jeugdkampen. Daarvoor heb je een getuigschrift nodig. Download het via je online profiel (bij ‘Mijn attesten’) en bezorg het aan je werkgever of ziekenfonds. Als dat niet lukt, vraag het getuigschrift dan aan je werkgever of ziekenfonds en laat het invullen bij de stad of via jeugddienst@leuven.be.

35 ReTTeKePReT

skatekampen

skatekampen

www.leuven.be/skatekampen

Wat?

In de paas- en zomervakantie organiseert de stad skatekampen.

Tijdens de kampen leer je de basisvaardigheden en moeilijkere tricks. Of je nu veel, een beetje of helemaal geen ervaring op wielen hebt: iedereen is welkom!

Jonge skaters geven tips en helpen je om je techniek te verbeteren.

Voor wie?

Voor kinderen en jongeren van 7 tot 15 jaar (geboortejaren 2008 tot 2016).

Waar?

Paas- en zomervakantie Skatepark Philipssite Geldenaaksebaan, Heverlee

36

Wanneer?

Paasvakantie

• ma 3/4 – vr 7/4

• di 11/4 – vr 15/4 (niet op ma 10/4)

Zomervakantie

• ma 10/7 – vr 14/7 (niet op di 11/7)

• ma 17/7 – do 20/7 (niet op vr 21/7)

• ma 7/8 – vr 11/8

• ma 14/8 – vr 18/8 (niet op di 15/8)

De skatekampen vinden plaats in de voormiddag van 9 tot 12 uur. Er is geen voorof naopvang. Je kan in de namiddag wel aansluitend naar het speelplein in Heverlee (zie blz. 32).

Prijs?

per kind week van 5 dagen per kind week van 4 dagen

Leuvenaars 30 euro 24 euro

Leuvenaars met drie of meer kinderen* 25 euro 20 euro

Inwoners van Leuven, Bierbeek, Herent of Oud-Heverlee met een UiTPAS met kansentarief**

6 euro 4,80 euro

Inschrijven

De inschrijvingen voor de skatekampen in de paas- en de zomervakantie starten op zondag 29 januari om 10 uur. Je kan enkel inschrijven en betalen voor een hele week.

Je kan inschrijven tot de donderdagmiddag vóór het kamp begint. Maar wil je zeker zijn van een plekje, schrijf dan ruim op voorhand in.

Hoe je inschrijft lees je op blz. 38. Wil je in de namiddag aansluiten bij het speelplein in Heverlee? Dan moet je je inschrijving voor het skatekamp én het speelplein regelen via de stad. Dat kan vanaf dinsdag 31 januari. Neem contact op met de jeugddienst, of ga er langs.

Handig om te weten

• Neem je eigen skateboard, helm en elleboog-, knie- en polsbeschermers mee.

• Neem drank mee.

• Bij regenweer gaan we zwemmen of doen we een activiteit op een andere locatie. Neem dus ook je zwemgerief mee.

Niet-Leuvenaars 37,50 euro 30 euro

* De kinderen moeten op hetzelfde adres gedomicilieerd zijn als de aanvragende ouder(s). Maak bij je inschrijving een fiche voor alle kinderen van je gezin, ook voor de kinderen die niet deelnemen aan een speelplein. Meer info op blz. 38.

** Vermeld bij je inschrijving je UiTPAS-nummer.

• Elke deelnemer heeft via de stad een verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

• De kampen zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Je krijgt het fiscale attest van 2023 in april 2024.

• Heel wat ziekenfondsen en werkgevers geven een tegemoetkoming voor jeugdkampen. Daarvoor heb je een getuigschrift nodig. Download het via je online profiel (bij ‘Mijn attesten’) en bezorg het aan je werkgever of ziekenfonds. Als dat niet lukt, vraag het getuigschrift dan aan je werkgever of ziekenfonds en laat het invullen bij de stad of via jeugddienst@leuven.be.

37
skatekampen

speelpleinen en jeugdkampen

Hoe schrijf je in voor een speelplein of een jeugdkamp?

Eerst registreren ...

Is het je eerste inschrijving? Dan moet je je als ouder eerst registreren. Zo ga je te werk:

1. Surf naar de stadswebsite, maak een keuze uit het vakantieaanbod en registreer je. Je krijgt meteen een bevestigingsmail.

TIP: Vermeld je UiTPAS-nummer bij je registratie. Op basis van dat nummer krijg je een kansentarief en spaar je UiTPASpunten. Hoe je de UiTPAS aanvraagt, lees je op blz. 47.

2. Klik op de link in de mail om je registratie te vervolledigen.

3. Maak per kind een fiche aan.

TIP: Maak een fiche voor alle kinderen van je gezin, óók voor de kinderen die niet deelnemen aan een activiteit. De korting voor grote gezinnen wordt toegekend vanaf drie kinderen.

Zijn jij en je kind(eren) al geregistreerd? Kijk de fiches dan na en pas ze indien nodig aan.

Heb je hulp nodig bij het online registreren? Neem dan contact op met de jeugddienst of ga er langs (zie blz. 39).

... dan inschrijven

Als jij en je kind(eren) geregistreerd zijn, kan je ze inschrijven. Dat kan online vanaf zondag 29 januari om 10 uur. De betaling gebeurt onmiddellijk via online bankieren, achteraf betalen is niet mogelijk.

Heb je hulp nodig bij het online inschrijven? Neem dan vanaf dinsdag 31 januari contact op met de jeugddienst of ga er langs (zie blz. 39).

Annuleren

Annuleren en een terugbetaling aanvragen doe je via mail. Vermeld de naam van je kind, je rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder.

• Annuleer je vooraf, tijdens of tot één week na de activiteit met een geldige reden, zoals ziekte of een sterfgeval? Dan krijg je een volledige terugbetaling. Bezorg dan een bewijs.

• Geen geldige reden? Dan krijg je de helft van je inschrijvingsgeld terug als je ten minste vijf dagen op voorhand annuleert.

• Annuleer je minder dan vijf dagen voor de start van de activiteit zonder geldige reden? Dan krijg je het inschrijvingsgeld niet terug.

38
www.leuven.be/speelpleinen www.leuven.be/rettekepret www.leuven.be/skatekampen
39 speelpleinen en jeugdkampen
61a
Meer info Jeugddienst Brusselsestraat
3000 Leuven 016 27 27 50 jeugddienst@leuven.be Openingsuren dinsdag: 12 – 16.30 uur donderdag: 12 – 19 uur Telefonisch bereikbaar dinsdag: 12 – 16.30 uur woensdag: 9 – 16.30 uur donderdag: 12 – 19 uur vrijdag: 9 – 16.30 uur

nog meer te ontdekken ...

NOG MEER TE ONTDEKKEN

40

Familieparcours Albast

tot 26/2 • 8 – 12 jaar

Als pastinaak en knolraap vergeten groenten zijn, dan is albast een vergeten steensoort. Het is luxueuzer dan goud en zacht als fluweel, en groeide in de late middeleeuwen uit tot een geliefd materiaal binnen de beeldhouwkunst. Tijdens dit familieparcours langs sprookjesachtige beelden, reusachtige grafmonumenten en piepkleine verzamelobjecten leer je albast vanbinnen en vanbuiten kennen.

MEER INFO

tot 26/2 | tijdens de openingsuren | M Leuven -18 jaar: gratis • volwassen: € 12 • korting met UiTPAS kansentarief | info & tickets: www.mleuven.be/familieparcours-albast

Audiotour in de Schouwburg Tillies Tour

tot 28/6 • 8+

30CC ontwikkelde samen met theatermakers Sofie Palmers en Katrien Pierlet een audiotour op maat van kinderen.

Het verhaal gaat over Tillie die opgroeide in de Schouwburg. Ze kent het gebouw op haar duimpje en neemt je mee op toer. Tillies Toer, waar je dingen te zien krijgt die niemand anders ziet! Tillie neemt je mee op reis door de tijd en door de Schouwburg.

MEER INFO

tot 28/6 | 90 minuten | 30CC/Schouwburg info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

Ruik eens aan kunst Ontdek

M met Vlieg

tot 30/6 • 6 – 12 jaar

Met het familieparcours ‘Ontdek M met Vlieg!’ ontdek je de collectie van M Leuven op een verrassende manier. Het thema is ‘ruiken’. Met speelse opdrachten ontdek je de collecties ‘Neem je Tijd’, ‘Bewogen’, ‘De Tien’, ‘Alles voor de vorm’ en ‘Maria Lactans’. Zet je speurneus op en kom kijken – én snuffelen – aan honderden kunstwerken.

MEER INFO tot 30/6 | tijdens de openingsuren | M Leuven -18 jaar: gratis • volwassen: € 12 • korting met UiTPAS kansentarief | info & tickets: www.mleuven.be/ familieparcours-vlieg

Spel in M Leuven De Kunstroof

permanent aanbod • 16+

De Kunstroof is een spel voor 8 tot 20 personen, in twee groepen: de Bewakers, die de kunstwerken moeten beschermen, en de Rovers, die ze moeten stelen (zogezegd, natuurlijk). Om je doel te bereiken voer je kijkopdrachten uit, los je puzzels en raadsels op en speel je tips vrij. Beleef spanning en amusement, én ontdek alle collecties.

MEER INFO tijdens de openingsuren 120 minuten | M Leuven € 12 per persoon • korting met UiTPAS kansentarief info & reserveren (min. 3 weken op voorhand): www.mleuven.be/dekunstroof

41
nog meer te ontdekken ...
Beeldhouwkunst

Voor kersverse ouders en hun baby’s

Babybabbel

15/3 en 14/6 • 0 – 6 maanden en ouders

Tijdens een Babybabbel kunnen ouders van pasgeboren kindjes (0 tot 6 maanden) kennismaken met elkaar en met het Leuvense aanbod op hun maat. Er is telkens een leuke activiteit voor ouders en hun baby.

MEER INFO

wo 15/3 en 14/6 | 10 – 14 uur | gratis www.huisvanhetkindleuven.be/babybabbel

Kinderen buiten!

Buitenspeeldag

19/4 • 3 – 15 jaar

De Buitenspeeldag is hét moment om je speelkledij aan te trekken en in de openlucht te gaan ravotten. Op tal van plekken in Leuven leef je je helemaal uit. Het programma vind je vanaf 1 april online.

MEER INFO

wo 19/4 | 13 – 17 uur gratis www.leuven.be/buitenspeeldag (vanaf 1 april)

nog meer te ontdekken ...

Verkeerslesjes

3/4 – 7/4 • 5 – 7 jaar

De Leuvense politie organiseert gratis verkeerslesjes voor kinderen in het Provinciedomein in Kessel-Lo. Je leert er over verkeersborden en verkeersregels voor voetgangers en fietsers. Nadien oefen je in het verkeerspark.

Je kiest zelf of je de lessenreeks in de voormiddag (10 – 11.30 uur) of in de namiddag (13.30 – 15 uur) volgt. Voor de les, tijdens de middag en na de les is er geen opvang. Vergeet je fiets en je helm niet.

Schrijf in via 016 25 38 86 of pz.leuven.verkeerspark@police.belgium.eu. Dat kan van 6 tot 25 maart.

MEER INFO www.politieleuven.be

Beestig leuk! Erfgoeddag

23/4 • 6+

Erfgoeddag staat helemaal in het teken van dieren. Ga op ontdekking in de stad en speur naar dieren van klein tot groot in de Leuvense erfgoed-, museum- en archiefcollecties. Neem deel aan een van de beestige wandelingen, ontsnap uit het Museum van Dierkunde, speel een gloednieuw spel in het Scoutsmuseum of doe een beestenqueeste tussen opgezette dieren.

MEER INFO

zo 23/4 | 10 – 18 uur | gratis www.leuven.be/erfgoeddag

Pret op de piste Velodroom Afterschool

7/6, 14/6, 21/6 en 28/6 • 0 – 12 jaar Zwier je boekentas aan de kant en kom plezier maken aan de Velodroom. Elke woensdagnamiddag in juni kan je er spelen, fietsen, bouwen, in een plonsbadje ploeteren, deelnemen aan fijne activiteiten of gewoon chillen.

Kinderen jonger dan 10 jaar komen met een volwassen begeleider naar Velodroom Afterschool. Oudere kinderen zijn alleen welkom.

MEER INFO wo 7/6, 14/6, 21/6 en 28/6 12 – 17 uur | Velodroom (Brusselsestraat, naast de Romaanse Poort) | gratis www.uitinleuven.be/ velodroomleuven

42
Word een krak in het verkeer

Theater Wezen

14/1, 15/1, 20/1 en 21/1 • 10+

Een man trekt door het land met een fabelachtige show, opgebouwd rond een uniek, zeldzaam object dat plots een bijzonder meisje blijkt te zijn. Is het beter voor het meisje om door het leven te gaan als een wonder? Of is de man die haar dit aandoet een misdadiger van het ergste soort?

‘Wezen’ is een productie van fABULEUS & Action Zoo Humain / Maxime Waladi.

MEER INFO

za 14/1 en vr 20/1 om 20 uur | zo 15/1 en za 21/1 om 16 uur | OPEK, grote zaal | info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

Theater

Dit is niet de titel

12/2 • 7 – 11 jaar

‘Dit is niet de titel’ gaat over liegen. Alhoewel dat niet helemaal waar is. Wie weet, komen we nog ergens anders uit. Wat ook leuk zal zijn. Maar niet zo leuk als liegen. Niet dat liegen leuk is. Toch niet voor iedereen. Liegen is ook niet hetzelfde als foppen. Liegen is ook niet altijd liegen. Liegen is een groot woord. Liegen is veel gezegd. Maar wat is écht echt? Wie weet dat?

Vanuit een fascinatie voor fake news en deepfake gaan compagnie barbarie & BRONKS de strijd aan met de leugen, maar ook met de waarheid.

MEER INFO

zo 12/2 15 uur | 30CC/Schouwburg info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

Poppentheater Ambregris

3/3 • 10+

Amber – ambregris in het Frans – is een grijs, hard, wasachtig product uit het darmstelsel van potvissen. Het is duur en zeldzaam, en wordt gebruikt bij de productie van parfum.

‘Ambregris’ van Les Antliaclastes (FR) vindt plaats in een groot parfumlaboratorium waar een parfumeur op zoek is naar het perfecte stuk amber om zijn geurmeesterwerk te voltooien. Je ontdekt hoe amber wordt gemaakt en maakt kennis met bekende literaire personages die ooit werden opgeslokt door een walvis: Jona, Pinocchio, kapitein Ahab …

MEER INFO

vr 3/3 | 19 uur | 30CC/Wagehuys | info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

nog meer te ontdekken ...

43

nog meer te ontdekken ...

Figurentheater Eiland

5/3 • 6 – 12 jaar

Een palmboom en een steen kijken naar de golven. Een paar dagen geleden verdwenen in één adem alle vissen. Het lijkt alsof er op het eiland meer dingen verdwijnen dan dat er nieuwe ontstaan.

Steen: Wat zijn vissen?

Palm: Vissen zijn denk ik rond zoals mijn stam of hoekig zoals bij jou? Ze zijn bladgroen of zongeel. Hoe zien vissen er ook weer uit? Vreemd, toen je me vroeg wat vissen waren, kon ik ze voor me zien en nu niet meer.

‘Eiland’ van Hanafubuki is een intieme objecten figurentheatervoorstelling. Het collectief bouwt in een fotostudio beelden op en af, en geeft zo een stem aan elementen in de natuur. Ze associëren met een jong publiek over rust en eenzaamheid en de invloed van mensen op hun omgeving.

MEER INFO

zo 5/3 | 14 en 16 uur | 30CC/Minnepoort info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

Theater BOK

5/5 • 8 – 12 jaar

In deze voorstelling met veel beweging en weinig woorden onderzoekt BATMAT de spelregels van het leven in en rond de turnzaal. Wie niet sterk is, moet slim zijn. Wie niet als laatste gekozen wil worden, nog slimmer.

Maar wat doe je als je niet goed hebt geslapen? Of je turnzak bent vergeten? Of wat als je van plan was onder de bok door te kruipen in plaats van eroverheen te springen?

MEER INFO

vr 5/5 | 19 uur | 30CC/ Wagehuys | info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

Muziektheater BOEF!

26/5 • 10+

Enkele zielsverwante outcasts ontmoeten elkaar op een pleintje. Ze zijn arm, kwaad en vervelen zich, maar vinden elkaar in het maken van muziek.

‘BOEF!’ van DE MAAN is een kleurrijke en levendige voorstelling met een diverse cast, een minimalistisch decor en sociaal-politieke thema’s.

MEER INFO

vr 26/5 | 19 uur | 30CC/ Schouwburg | info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

Theater

Wat was en wat nu

12/5 • 8+

Waarom is alles zoals het is? Wat was er voordat alles er was? En zal het er straks nog zijn of is er dan alleen nog maar niets?

‘Wat was en wat nu’ prikkelt de verbeelding. Tussen ergens en nergens, donker en licht, orde en chaos ontstaat een wereld. Mysterieus en onvoorspelbaar. Soms heel klein en dan weer groots. Drie figuren zoeken naar een begin, een einde en alles daartussen.

‘Wat was en wat nu’ is een productie van fABULEUS / Anna Bentivegna, Zoë Demoustier en Ayrton Fraenk.

MEER INFO

vr 12/5 | 19 uur | OPEK, grote zaal | info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

44

Circus en dans Exit

26/2 • 8+

Vier individuen ontmoeten elkaar. In een indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren, bewegen ze in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. In hun zoektocht naar onafhankelijkheid hebben ze elkaar meer dan ooit nodig. Ze houden elkaar in evenwicht, maar brengen elkaar ook uit balans. Een flirt met risico …

‘Exit’ is een productie van Piet Van Dycke –Circumstances.

MEER INFO

zo 26/2 | 17 uur | 30CC/ Schouwburg | info & tickets: www.30cc.be, 016 27 40 00 of aan de ticketbalie (Rijschoolstraat 4)

Circusfestival

CIRKL

12/5 – 14/5 • alle leeftijden

Van 12 tot 14 mei kan je opnieuw naar CIRKL, het driedaagse circusfestival van 30CC/CIRKLABO en Cirkus in Beweging. Op het programma: voorstellingen van Leuvense, nationale en internationale topartiesten op unieke locaties in de stad.

MEER INFO

www.cirklcircus.be (vanaf maart)

Verhalen

Alfapret

tot 20/5 • 3 – 6 jaar

Kom luisteren naar mooie, spannende, dromerige, verrassende en dolkomische verhalen vanuit de hele wereld. De voorlezers kiezen ze met zorg uit voor hun jonge publiek. Alfapret vindt plaats in de hoofdbib en in de bibfilialen van Heverlee, Kessel-Lo en Wilsele.

(Voor)leesgeluk

Jeugdboekenmaand

1/3 – 31/3 • alle leeftijden

De jeugdboekenmaand staat dit jaar in het teken van ‘Geluk’. Want geluk, dat is iemand die je voorleest, ook wanneer je zelf kan lezen. Het is dat halfuurtje lezen voor je gaat slapen of die stapel ongelezen boeken die op je wacht. En het is de troost van een boek dat precies zegt hoe je je voelt.

De hele maand maart zijn de hoofdbib, de bibfilialen en de bibliobus gevuld met de mooiste boekentips. Er zijn ook workshops en vertellingen, en we nodigen schrijvers en illustratoren uit in de bib.

MEER INFO

leuven.bibliotheek.be/jeugdboekenmaand (vanaf 18 januari)

De voorleesdata vind je online.

MEER INFO

tot 20/5 | op wo en za gratis, inschrijven niet nodig https://leuven.bibliotheek.be/ kinderen

Boekstart-dag

20/5 • 0 – 4 jaar (oudere broertjes en zusjes welkom)

Boekstart-dag is een spetterend boekenfeest in de bib, met dromerige acts, minivoorstellingen, muzikale workshops en voorleesmomenten. Het programma vind je binnenkort online.

MEER INFO

za 20/5 | vanaf 10 uur | de Bib Leuven Tweebronnen | gratis leuven.bibliotheek.be/ boekstartdag2023

45
nog meer te ontdekken ...
luisteren in de bib Voor de allerkleinsten
46

Ken je UiTPAS al?

UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor je vrije tijd. Je spaart punten op kampen en activiteiten. Die punten ruil je voor een gratis ticket, een korting of een ander leuk cadeautje.

Heb je recht op een UiTPAS met kansentarief? Dan krijg je automatisch 80% korting op het inschrijvingsgeld, lidgeld of de tickets.

Hoeveel kost een UiTPAS?

• 5 euro

• 2 euro voor wie jonger is dan 26

• UiTPAS met kansentarief is gratis als je in Leuven, Bierbeek, Herent of Oud-Heverlee woont, en recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, in budgetbegeleiding, budgetbeheer of schuldbemiddeling leeft, of als je pleegouder bent. Als je als ouder recht hebt op een UiTPAS met kansentarief, dan hebben je kinderen dat ook.

Waar koop je een UiTPAS?

UiTPAS kan je kopen op verschillende plaatsen: stadskantoor, 30CC, M Leuven, OCMW Leuven, buurtcentra Leuven, lokale dienstencentra, buurthuizen ‘t Lampeke en De Ruimtevaart ... Je vindt alle verkooppunten online.

Een UiTPAS met kansentarief kan je ook online aanvragen.

Vragen?

Stel ze via uitpas@leuven.be of 016 27 22 88.

Activiteiten waarmee je punten kan sparen of waaraan je kan deelnemen tegen het kansentarief, herken je in deze brochure aan het UiTPAS-logo.

www.leuven.be/uitpas

Verantwoordelijke uitgever: burgemeester Mohamed Ridouani • Fotografie: Bardt, Will Blenkin, Tim Buelens, Jan Crab, Diego Franssens, Jeff Lefranc, Dirk Sevenants, Wietse Thomas, Franky Verdickt, Lien Wevers, WieBa Photography • Contact: info@leuven.be of 016 27 20 00 • Deze brochure is gedrukt met milieuvriendelijke inkt op papier uit duurzaam beheerde bossen.

47
UiTPAS
UIT_LEUVEN_PAS_KAART_85x54_2021_algemeen_HR.pdf 1 26/11/2020 15:20

Voorjaar & zomer 2023

Activiteiten voor kinderen van 0 - 15 jaar

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook

Articles inside

Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.