Page 1

SVALBARD

STER

FOR FRILUFTSENTUSIA

BITIHORN

LETT OG PUSTENDE

FALKETIND

SPRODUKTER

LETTE HØYFJELL

Fantastiske produkter

Foto: Mattias Fredrikson, Norrøna

g i l u m m o s e l laget så enk

Søndre gate 4, 7500 Stjørdal Tlf: 74 83 45 50,  www.sakshaug-sport.no,


Foto: Spataro Marco, Norrøna

1399,-

SVALBARD COTTON ANORAK, DAME OG HERRE

En moderne og praktisk anorakk i myk, økologisk bomull. Denne jakken har en klassisk retrodesign oppdatert med moderne detaljer. Den er vindtett, slitesterk og komfortabel i bruk. Og du får både kengurulomme og stormhette på dette produktet.

1499,SVALBARD FLEX1 PANTS, DAME OG HERRE

Oppdatert og forbedret versjon av vår fleksible friluftsbukser for helårsbruk. Flex1 softshell-materiale gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort. Normal passform, flere lommer med glidelås, gamasjkrok, custom-fitregulering i livet og justerbar ankelvidde.

2

FALKETIND DRI3 JACKET, DAME OG HERRE

3299,-

Vår letteste dri™3 jakke laget for å beskytte mot elementene. Denne jakken er vanntett og pustende. Kort snitt, normal passform, lommer som er plassert over klatreselen/hoftetbeltet og store ventilasjonsåpninger under armene med X-åpning slik at de kan åpnes og lukkes fra begge ender.

2299,FALKETIND DRI3 PANTS, HERRE

Vår letteste dri™3 bukse laget for å beskytte mot elementene. Denne buksen er vanntett og pustende. Den har normal og fleksibel passform. To lommer til hendene, en lomme på låret, 3/4 glidelås på sidene, forsterkninger på innsiden av leggene og custom fit tilpasning i midjen. Buksen har også festemuligheter for våre bukseseler.


Foto: Chris Holter, Norrøna

999,-

BITIHORN AERO60 JACKET, DAME

Lett, vindtett og fleksibel jakke laget i pustende resirkulert polyester. Laget til terrengløping, sykling og fotturer. Jakken kan lett komprimeres i den medfølgende pakkposen, og har brystlomme, strikkstramming nede og hette.

BITIHORN DRI1 JACKET, HERRE

1999,-

Vår letteste vanntette jakke med hette. Ideell til løping, sykling og fotturer. Myk og pustende, med ventilasjon under armene som sørger for god lufting. Pakkes enkelt ned i pakkelommen, og er dermed lett å ha med på turer i variert terreng.

BITIHORN EQUALISER+ ZIP NECK

899,-

Lett inner-/mellomlag. Fungerer utmerket til oppvarming/nedkjøling og mildt vær. Pustende kvalitets stretch-stoff for effektiv fukttransport. Ekstra lang frontglidelås gir god lufting. Integrert sølvinnhold i stoffet reduserer lukt.

699,-

BITIHORN LIGHT WEIGHT SHORTS, HERRE

Lett shorts i pustende, slitesterk polyamid. Det “ikke-klebende”, vevde polyamidestoffet er komfortabelt og har svært lav vekt. Medium passform.

Foto:Sverre Hjørnevik, Norrønas

VÅR LETTESTE TURBUKSE BITIHORN LIGHT WEIGHT PANTS, DAME OG HERRE

Vår letteste turbukse med slitesterke stretchpaneler på knær og sete. Buksen gir god beskyttelse mot vind, ventilerer godt, tørker raskt og er behagelig å ha på. Custom-fit system™, lårlomme, Velcro®ankelstramming og nettinglomme for mobiltelefon i belglommen.

1199,-

Det fins stier som er gode å gå på. Det fins stier som er gode å sykle på. Og det fins stier som er gode å løpe på. Ved Bitihorn finner du stier i alle disse kategoriene. Det fins så mange beskrivelser av frihet. Å løpe i fjellet er en av de beste beskrivelsene du kan få. 3


Foto: Mattias Fredrikson, Norrøna

1299,FJØRÅ SHORTS, HERRE

Teknisk, kompromissløs shorts til krevende terrengsykling. Går nedenfor knærne, og har tre lommer, ventilasjonsåpninger på sidene, elastiske områder bak og på innsiden av lårene – samt formsydde knær. Du kan fint bruke denne shortsen over en Lycra sykkelbukse. Den er laget av slitesterkt flex™1 Soft Shell-materiale og vevd polyamid 175.

899,FJØRÅ EQUAL. LONGSLEEVE SHIRT, HERRE

FAKTA

Teknisk trøye laget for stisykling. Transporterer svette og beskytter mot UV- stråler. Avansert, teknologisk stretch-stoff sørger for rask tørking på rygg, armer og håndledd. Sidelomme med glidelås. Store logoer.

VASK OG VEDLIKEHOLD Det er viktig å vaske og vedlikeholde produktene for at de skal ha best mulig funksjon, og lengst mulig levetid. Alle plagg er merket med en vaskeanvisning som må følges nøye. GORETEX®-produkter bør vaskes etter ca. 150 timers bruk, eller når de er skitne. Reimpregneres med spray etter vask.

Følg oss på Facebook

Søndre gate 4, 7500 Stjørdal Tlf: 74 83 45 50,   www.sakshaug-sport.no, E-post: post@sakshaug-sport.no Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at noen av varene kan bli utsolgt.

Jan Sakshaug Sport - Norrøna nyheter april 2013  

Nyheter i butikk fra Norrøna: Falketind, Bitihorn, Svalbard og Fjørå.