Page 1

SKIANTREKK OG SKI TIL HELE FAMILIEN

VI HAR STORT UTVALG AV ULLUNDERTテ郎

STORT UTVALG TIL T BARN, TENK KVALITE

De sporty julegavene rkene! fra de kjente me VI SKREDDER

SYR

SKIPAKKER

TIL GODE PRIS

ER!

Johan Knudtzensgt. 2, Kirkenes. Telefon 78 99 29 98

Din lokale sportsbutikk - alt du trenger innen sport og fritid!


Foto: Fredrik Schenholm/Bergans

DERMIZAX™ NX E NIVÅ YTELSER PÅ HØYEST STRYN JACKET

Stryn jakken er spesialdesignet for utfordrende toppturer, både opp- og nedover, og gir enestå­ ende ventilasjon. Den prisvinnende Dermizax™ NX-membraen sørger for vanntett, vindtett og pustende ytelse på høyeste nivå. • Teknisk jakke i 3-lags Dermizax™ NX. • 4 -veis stretch, et meget fleksibelt materiale som følger bevegelsene • Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk • L ange ventilasjonsglidelåser under ermene, Recco® søkebrikke og fast hette tilpasset hjelm • Avtakbart snøskjørt m.m

5000,SIRDAL PANTS

SIRDAL INSULATED LADY PANTS

Vår prisvinnende Dermizax™ NX-membran sørger for­vann­ tett, vindtett og pustende ytelse på høyeste nivå. Buksa holder deg tørr og beskytter deg mot tøft vintervær. Lett, teknisk 3-lags Dermizax™ NX og 4-veis stretch, et meget fleksibelt materiale som følger bevegelsene.

Når snøen laver ned og temperaturen synker, sørger Sirdal Insulated Pants for behagelig varme, slik at du kan kose deg i bakkene. Den holder deg varm både i heisen opp og på turen ned, og den gir deg den perfekte blanding av varme og pustende egenskaper. Buksen er teknisk i 2-lags Dermizax™ NX. Den nye Dermizax™ membranen er vanntett og vindtett, samti­ dig som pusteevnen er doblet. 4-veis stretch, et me­ get fleksibelt materiale som følger bevegelsene og vattert med varmeisolerende PrimaLoft®Eco.

3300,-

2800,KA

RM PAR

VA ESTRA

, 0 0 0 4

200,FROST HAT

Perfekt lue i 70 % akryl/30 % ull. One size.

SKIJAKKER Komfortable, beskyttende og fullstendig værsikre. Bergans skijakker er utviklet med tanke på én ting; å gi deg den beste beskyttelsen uansett vær og vind. Vi kombinerer materialer som Dermizax™, Bergans Element® og dun med smart og stilig design, deretter legger vi til en rekke praktiske detaljer som fungerer helt ­perfekt. Jakkene er av første­klasses ­kvalitet og har lang levetid. Alle har ­avtakbare snøskjørt som kan settes sammen med flere av buksene våre, slik at de kan gjøres om til skidresser.

2600,-

FOR DE KALDESTE VINTERDAGENE

RJUKAN DOWN JACKET

LAVA DOWN PARKA

Ekstra varm og vindtett dunjakke. Den høye dun­ kvaliteten (90/10) gjør jakka ekstremt godt rustet til en kald nordisk vinter. Jakken har justeringsmu­ ligheter i krage og avtakbar hette med borrelås for feste av fuskepels i str. L

Dette er en ekstra varm dunparka for de ­kaldeste ­vinterdagene. Den høye dunkvaliteten (80/20) gir god ­isolasjonsevne. Like fin i sludd som på kalde finværsdager. Denne finnes også til dame.


Foto: Fredrik Schenholm/Bergans

PERFEKT TIL DE UNGE

IOR TIL JUN

, 0 0 4 1 1300,-

Sjoa er en teknisk jakke i vanntett og vindtett 2-lags Bergans Element® Active. Den har god fukttransporterende evne og er egnet for moderat til høyere aktivitetsnivå under tøffe værforhold. Jakken har front-, bryst-, inner-, ­goggelslomme og utgang for hode­telefoner (mediaspiller). Str: 128- 164.

KLASSIKEREN FRA BERGANS

HOVDEN INSULATED YOUTH PANTS

2-lags bukse godt egnet til skikjø­ ring og aktivt bruk. Buksa er vattert og laget i vanntett, vindtett og pustende Bergans Element ® Active. Buksen har formsydd kneparti, glidelåsåpning fra knærne og ned, samt hempe med trykknappfeste for å forkorte buksebenet. Str: 128- 164.

FAKTA

SJOA YOUTH JACKET

BEKLEDNING TIL UNGDOM I brytningsfasen mellom barn og voksen, er ungdom bevisst i sine valg av klær. Derfor legger Bergans stor vekt på design i tillegg til funksjon og tekniske egenskaper. I vår ungdomsbekledning finner du plagg som er godt rustet for vekslende værforhold og aktivitetsgrad.

DEILIGE ULLPLAGG TIL HAN OG HENNE

3000,-

1700,-

1200,-

2000,-

DOWN LADY PARKA

BREHEIMEN PANTS /LADY

BERGFLETTE JACKET

BERGFRUE LADY COAT

Dette er en ekstra varm og god dunparka for skikkelig kalde vinter­ dager. Den høye dunkvaliteten gir god isolasjonsevne. Den har justeringsmu­ ligheter i krage og avtakbar hette med borrelås for feste av fuskepels i str. L.

Klassisk og behagelig fjellbukse for allsidig frilufts bruk. Buksen som beskytter deg mot vær, vann og vind med sitt pustende 2-lags Dermizax™. Et mykt og komforta­ belt materiale som er fôret med fukttransporterende Fieldsensor™.

Ekstremt behagelig jakke i teknisk ullblanding. Jakka har retroinspirerte designelementer, fast hette og frontlommer.

Lekker kåpe i ekstremt behagelig, teknisk ullblanding. Tidsriktig design og retroinspirerte designelementer. Kåpen har fast hette, frontlommer, duffelcoat knappelukking og imitert skinn på albuer. 3


Foto: Samo Vidic, Elansports

SKIPAK

KE

1099,Til de minste SKI: Fischer Snowstar blå/rosa

STØVEL: Fischer Snowstar

BINDING:

Vi prepper ski m/glider fra 200,-

NNN - Dino Totalpris løssalg = 2048,-

RDISK - FJELL NO NT PI AL I SK AV LG VA UT RT STO YR! VI HJELPER DEG Å VELGE RIKT SKIPAK

SKIPAK

KE

IG UTST

SKIPAK

KE

KE

1699,-

1899,-

Tur/Marka

Tur/Marka

Marka/Tur

SKI:

SKI:

SKI:

Fischer Sporty Wax

Fischer Sporty Wax

Fischer Country/Crown

STØVEL:

STØVEL:

STØVEL:

Alpina T 10

Alpina T 10

Alpina Bc5 Lær membran

BINDING:

BINDING:

BINDING:

NNN – Touring Auto Classic

NNN – Touring Auto Classic

NNN – BC Auto

Totalpris løssalg = 3047,-

Totalpris løssalg = 3247,-

Totalpris løssalg = 3497,-

2499,-

SKIPAK

KE

1199,Sport - barn SKI: Fischer Sprint/Crown

STØVEL: Fischer Sprint sko

BINDING: Rottefella Dino Totalpris løssalg = 2097,-

4


ULLUND ERTØY

ROSE-S ERIEN

449,-

699,-

FRA

FRA

Pr. del

Pr. del

SUPER UNDERTØY - FRA HELLY

SEN TIL VOK

IOR TIL JUN

N TIL BAR

FRA

FRA

FRA

549,PR. DEL

449,T PR. SET

WARM ICE CREW, DAME OG HERRE

God langermet trøye. Optimal isolasjonsevne og fuktighetskontroll med Helly Hansens spesialutviklede HH® Warm fiberteknologi.logy.

HANSEN

699,T

PR. SET

WARM SETT, JUNIOR OG BARN

Kun det beste er godt nok for kalde vinterdager fylt med lek og moro. Førsteklasses ­superundertøy i merinoull kombinert med Lifa® Stay Dry Technology.

VI HAR ET MEGET GODT UTVALG AV VINTER-BEKLEDNING FRA:

RAPP SPARK

En gjennomprøvet og god spark. Laget i Norge! Til barn, junior, dame og herre. (Barnesete er ekstrautstyr)

fra

1499,-

449,-

FRA

PR. DEL

WARMWOOL

WarmWool er Aclimas mest populære serie. Her har vi bredt utvalg. 5


alpint

herre 2599,AERRO 80, HERRE

For de som vil kombinere presisjon og komfort. Modellen har mange justeringsmuligheter for personlig tilpasning. Innerstøvelen har trufit som gjør at den former seg etter foten for bedre fothold. 105 mm bredde i forfoten gjør sitt til at man har tilstrekkelig med plass. En sikker vinner for de som er sporty i kjøresti­ len men setter store krav til komfort.

3399,-

1599,-

Aerro 60 er med sin brede lest på 105 m m i forfoten modellen for de som søker en komfortabel støvel med god varme gjennom en lang dag i bakken. Passer for nybegynnere til viderekommende som ikke stiller alt for høye krav til presisjon, men setter komfort i første rekke.

LEKI COMPOSITE 16 S - Alpin stav for de kresne. Røret er i sterkt kompositt materiale, som sikrer holdbar­ het og lav vekt. Stavene kommer med Lekis patenterte stroppe system, som løser ut på samme måte som sikkerhetsbindingen på skiene dine. Dette hindre skader! Systemet gir også optimalt grep i staven og er meget praktisk i bruk. Staven har også skrudde trinser, som gjør det enkelt å skifte til større.

SKI

NG + BINDI

5999,herre

AMPHIBIO 78 TI MED EL 10 FUS BINDING

Amphibio 78 TI vil for mange bli en favoritt med sin smi­ dige kjørestil og store bruks­ område. Kombinasjonen med rocker og vanlig spenn med dobbel titanal står for solid kantgrep og presisjon uansett underlag. Når man i tillegg har 78 m m midje får man en ski som flyter godt når snøen tillater det. Rett og slett det perfekte valg for de som varierer kjøringen i og utenfor bakken. Passer øvede til ekspert. Lengder: 152, 160, 168, 176 cm Radius: 14,9 m - 168 cm Innsving: 123-72-105 mm 6

AERRO 60, HERRE

Axion 9 er med sin unike konstruksjon skapt for gode opplevelser i bakken både teknisk sett og ikke minst når det gjelder komfort. Ønsker du en støvel med god presisjon som sitter godt gjennom en hel dag er dette mo­ dellen du bør prøve. Passer for øvede til godt viderekommende.

SKI

NG + BINDI

4999,herre

RTM 75 MED MARKER 4MOTION 10.0 BINDING

Sporty, lettkjørt og leken ski med en liten rocker i tuppen som gjør at den er veldig lett å manøvrere i lav fart, samtidig som man har full støtte i bakskien og får full kantkon­ takt når man legger den på kant. Passer løpere opp til et godt øvet nivå. Skien har trekjerne på midten, slik at den gir god respons og har et meget godt isgrep. Binding­ systemet sikrer fri fleks og optimal kraftoverføring. Lengder: 153, 159, 166, 173 cm Radius: 15.2 m v/166 cm Innsving: 120-75-105 mm

SKI

NG + BINDI

2999,herre

E FLEX 6 EARLY RISE MED EL 10 Q BINDING

Early rise har lenge vært for­ beholdt brede ski for enklere svinginngang. De som virkelig vil kjenne nytten av en slik konstruksjon er utøverne som søker en letthåndterlig bak­ keski for alle typer underlag i bakken. Ved å løfte fronten av skien blir det enklere å svinge uten å forringe kontante og smidige svinger. Suveren ski for de som søker en leken ­bakkeski. Passer nybegynner til godt viderekommende. Lengder: 144, 152, 160, 168 cm Radius: 13,8 m - 160 cm Innsving: 117-77-102 mm

Foto: Elan, Snowbiz

899,-

AXION 9, HERRE

ELPORAEIRSRO 60 KLK PA L E B /DA

2999,-

M

herre

E FLEX 4 PLATE MED EL 10Q BINDING

E flex 4 har med sin klas­ siske bakkekonstruksjon og trekjerne overrasket mange med sin lekenhet og kontante svinger. Prisgunstig modell for de som skal prøve bakken for første gang eller er ute for å kose seg i ny og ne. Lett kjørt bakkemodell som ­passer for nybegynner til øvede. Lengder: 144, 152, 160, 168 cm Radius: 14 m - 167 cm Innsving: 117-73-102 mm

Med støvel Dalbello Aerro 60


alpint

dame 2599,ASPIRE 80, DAME

SKI

NG + BINDI

5999,dame

AMPHIBIO INSOMNIA MED ELW 10 FUS BINDING

Insomnia er ikke mer eller mindre en utrolig bakkeski for kresne damer. Amphibio som kjennetegner rocker og spenn tar kjøreopplevelsen til nye høyder. Kontant og le­ kende bakkeski for alle typer underlag. Her kan man variere svingmønsteret etter eget ønske med utrolig stabilitet. Passer viderekommende til ekspert. Frem montert binding gjør at man kjører med bruk av mindre krefter, men oppnår allikevel den beste opplevelsen en ski kan gi deg. Lengder: 146, 152, 158, 166 cm Radius: 13,1 m/158 cm Innsving: 122-73-102 mm

nyhet SKI

ASPIRE 60, DAME

3299,-

1599,-

Med sitt velkjente utforming og 3-skalls konstruksjon har Raya-seri­ en gitt mange uforglemmelige dager i bakken. En støvel med høy presisjon og mye komfort. Modellen passer for de som er sporty i kjørestilen. Støvelen har en rekke justerings­ muligheter og Trufit innerstøvel.

En damefot skiller seg veldig fra en herrefot. Hele oppbyggingen av støvelen tar hensyn til smalere hæl, større variasjon i leggmuskulatur, større varmetap etc. Høy komfort og ekstra varmefòr gjør at dette er en god støvel som passer for nybe­ gynnere og lett øvede.

Foto: © www.GEPA-pictures.com

Foto: © www.GEPA-pictures.com

Det rette valget for den sporty utøver som krever litt mer presisjon kombinert med komfort. Støvelen har en rekke justerings muligheter for personlig tilpasning og trufit innerstøvel som former seg etter foten. Passer for øvede til viderekommende som trives i bakken hele dagen. 105 mm bredde i forfoten.

RAYA 9, DAME

NG + BINDI

4999,dame

AURENA MED MARKER 3MOTION 10.0 AIRE BINDING

Lettkjørt carvingski til damer som er glad i å stå på ski. Tiprocker gjør svinginngangen til en lek uansett fart, og den hjelper skien å flyte over ujevn­ heter på en silkemyk måte. Skien har Bio-Logic stance som gir kroppen en dynamisk posi­ sjon. Trekjerne under midten gir godt grep og god respons. Passer opp til godt øvede løpere. Lengder: 141, 147, 153, 159, 166 cm Radius: 12.8 m v/153 cm Innsving: 120-75-105 mm

SKI

NG + BINDI

2999,dame

ZEST MED ELW 10 QT BINDING

EARLY RISE er for mange et nytt begrep, men har lenge vært brukt på brede ski for å forenkle svinginngang. Det man gjør er rett å slett å løfte fronten av skien slik at den svinger lettere. Zest er dameskien for de som søker en lettkjørt og kontant bak­ keski for å kose seg i bakken. Modellen er tilgivelig om ikke teknikken er helt på topp og vil gi utøveren de beste opplevelser i bakken. Passer for nybegynnere til øvede. Lengder: 140, 146, 152, 160 cm Radius: 12,4 m/152 cm Innsving: 117-73-102 mm

RIS PALKBEKLLEOPASPIRE 60

2999,-

M/DA

dame

PERLA QT MED IQ SP 11 BINDING

White Perla er med sin klas­ siske bakkekonstruksjon inn­ gangsbilletten til en verden fylt med gode skiopplevelser. Prisgunstig modell for nybe­ gynnere til litt viderekom­ mende som skal kose seg i bakken. Lett kjørt modell som trives på preparert underlag. Skien er lett å øke ferdighe­ tene på ved at den er tilgivelig i svingmønsteret og gjør sitt til at det blir gøy å stå på ski. Lengder: 140, 146, 152, 158 cm Radius: 12,5 m /152 cm Innsving: 114-70-100 mm

Med støvel Dalbello Aspire 60 7


499,TARGA II SKIBRILLER, VOKSEN

SPY Targa med gule glass. Brillen passer perfekt for deg som trenger en brille som ikke dugger, og som gir optimal sikt når det er flatt og vanskelig lys. Den gule linsen fremhever kontrasten i snøen. Ventilasjon i rammen for å unngå dugg. ­Brillen passer til de fleste hjelmer på markedet.

699,TARGA II SPACEOUT

PS! Spaceout brillen kommer med en ekstra speillegering på utsiden av linsen. Dette beskytter ekstra mot solen, og forhindrer at naboen i stolheisen ser øynene dine, om du har noe å skjule. Det hvite i rammen på SPACEOUT lyser i mørket.

TARGA II SKIBRILLER, VOKSEN

VALG AV SKIBRILLE

• Sjekk at brillen du har lyst på har doble glass og god ventilasjon. • Sjekk at brillen sitter godt sammen med hjelmen din og at strikken på brillen er lang nok til å strekke rundt hjelmen. • Sjekk at det går an å få tak i reserve­linser til brillen du kjøper. • Sjekk at brillen sitter godt på ansiktet og tetter bra rundt nesen. Kilde: Brown Couch AS

Passer veldig bra de aller fleste hjelmer markedet. Orange linser får frem kontrasten når det er dårlig sikt, og beskytter godt mot solen når den skinner. Behagelig fleece på foamen for å unngå å fryse på kalde vinterdager. Ventilasjon i rammen for å unngå dugg. Doble linser forhindrer også dugg og gir en bedre optikk.

499,-

OPTIC, VOKSEN

Carrera Optic er en snøbrille desig­ net for brillebrukere, slik at de aller fleste innfatninger får plass inne i brillen. En god og komfortabel brille med dobbelt glass for å forhindre duggdannelse på innsiden.

599,-

HUSK HJELM TENK SIKKERHET

ZED SKIBRILLER, VOKSEN

SPY Zed er en meget god brille, med ekstra ventilasjon i rammen for å unngå dugg. Doble linser. 3 lags foam gjør den veldig behagelig å ha på. Brillen gir godt utsyn og passer som regel begge kjønn. Passer bra sammen de fleste hjelmer i markedet. Med i pakken følger det med en ekstra linse, for de gode soldagene der behovet for mørke linser er stort, sammen med en lys gul linse som fremhever kontrastene på de dagene med flatt og vanskelig lys.

999,-

PROTECTOR, SENIOR OG KIDS

Heldekkende ryggskinne med soft­ shellvest. Meget god passform og bevegelighet. Godkjent CE EN 1621-2 standard.

1299,- kids 999,EREN STSELG

799,-

BE

8

GOD HJELP - GOD START V-51 BALDER, VOKSEN

Passform, klassisk utseende og god pris gjør denne hjelmen til en bestselger. Hjelmen har luftekanaler som kan stenges og øreklaffer som kan tas av. Meget komfortabel og god hjelm!

BARNESELEN

God hjelp ved øving i bakken med barna. Gjør det til en enklere og sikrere opplevelse for både foreldre og barn.

299,-


SUPER

JR HJEL

499,-

M

V-55 PIRATES, JUNIOR

alpint/twin tip

Sikker Jr hjelm som er testet etter de stren­ geste sikkerhetskravene på markedet. Hjelmen har god passform og er også varm og behagelig å ha på. Her trenger man ikke lue, men kan kombineres med Chaos CTR balaclava på de kaldeste dagene.

junior

ADRENALYNE, JUNIOR

Hva er vel viktigere en å beskytte barna mot vær og vind ute i bakken. Carrera adrenalyne jr er en tøff ­mellomstor juniorbrille som passer godt i de alle hjelmer. Brillen leveres med UV 400 optikk som beskytter og ivaretar synet under sol og overskyet vær.

299,-

SUPER SKI TIL DE MINSTE

LEKEN TWIN TIP-SKI PINBALL PRO, GUTT

Pinball pro er twin tip skien for de yngste gutta. Det er ingen tvil om at denne typen ski er kommet for å bli og gjør det utrolig morsomt å stå på ski. Selv om det er tupp i begge ender er bindingen plassert over innsvingen slik at man får riktig svingopple­ velse. Skien har god bredde som gir trygghetsfølelse og flyt. .

PINBALL TEAM, GUTT LIL MAGIC, JENTE

Dette er gutta og jentenes første ski. Her får man en myk lettkjørt ski med jevn fleks for optimale svingegenskaper. Godt støttepunkt sikrer trygghet i bakken tur etter tur. Leveres helt ned i 70 cm slik at her er det ingen grunn til å vente.

PETITÈ, JENTE

Petiè er jentenes inngangsbillett til en verden fylt av lek og moro. Modellen er i likhet med Pinball skapt for de yngste som vil ha det gøy på ski. Ved at man står midt over innsvingen på skien får man samme sving læring som en tradisjonell ski. Det som utgjør forskjellen er at den er mer leken og takler flere utfordringer om du skulle kjøre forlengs eller baklengs.

Lengder: 105-115 cm

2499,- ı Lengder:

125-145 cm

2699,-

Lengder: 70-90 cm Lengder: 100-120 cm

SUPER

1999,- 2199,-

STØVEL

1099,GAIA 1 – MENACE 1, BARN

GAIA 4 – MENACE 4, JUNIOR

En virkelig spydspiss for de litt større junio­ rer som søker komfort kjøreglede og ikke minst et tøft design. Tradisjonell firespenner med riktig fleks og fothold som sikrer deg det beste både i bakken og parken . Enkel å til­ passe ulike føtter med sine mange justerings­ muligheter. Str 19 - 21,5 / 22 - 26,5.

fra

1499,-

GAIA 2 – MENACE 2, BARN

Videreføring av Gaia 1 og Menace 1, men i større størrelser og på samme måte tatt barna virkelig på alvor ved å bruke plastmaterialer som ivaretar god bevegelse i støvelen uansett temperatur. Innerstøvel med dobbel polstring uten sømmer for å sikre den beste varme og komfort for små barneføtter. Modellen er noe høyere i skaftet for å sikre riktig støtte i forhold til høyde. 2 spenne str: 19,0 - 22,5.

Her har man tatt barna virkelig på alvor ved å bruke plastmaterialer som ivaretar god bevegelse i støvelen uansett temperatur og ikke minst laget en innerstøvel med dobbel polstring uten sømmer for å sikre den beste varme og komfort for små barne­ føtter. Passer for de aller minste.

899,-

9


TIL DE YNGSTE KIDSA ALGET! FØRSTEV

900,-

jibb twin tip

junior

JIB JR / KIANA JR

BRIGADE HJELM, GUTT OG JENTE

Jibbe- og frikjøringshjelm for gutt eller jente. Enten du kjører i terrengparken eller søker etter pudder i terrenget så er det bra med en god og komfortabel hjelm, samtidig som den ser kul ut! Avtagbare ørelapper. Kan brukes med eller uten lue under hjelm. God ventilasjon og justering. Str: XS-XXL

Skate-look inspirert jibbehjelm for de yngste kidsa i parken. Avtagbare øreflaps, feste for alpinbriller og enkel justering bakside hjelm. God ventilasjon, og kan brukes med eller uten lue under hjelmen.

600,-

K2 BAD SEED MED MARKER 10.0 FREE BINDING

Jibbe- og freestylestøvel for de yng­ ste kidsa. Super god og beskyttende jibbeboots for de som ikke er voksne ennå. Passer best kids under 50kg. God innvendig demping i hælen. 2 solide justerbare spenner. Solide hempe for enklere inn - og ut av sko. Thermic-fit innerstøvel spesielt tilpasset små bein. Modellen passer like godt for jenter og gutter.

2499,-

Lengder: 119, 129, 139, 149 cm Radius: 12m/139 cm Innsving: 113-85-104 mm

2999,PIN JIBBESTAV

CROW JIBBESTØVEL

Flere og flere velger å tilbringe dagen i parken og hva er vel bedre å ha en støvel som sitter bra på foten og sørger for at du klarer de triksene du trener på. Crow er inngangsbillet­ ten til det vi kan kalle en jibbe støvel. Den unike treskalls løsningen sørger for god bevegelse og holder foten på plass ved harde landinger. Størrelser i fra jr og helt opp.

Markedets mest solgte tøffeste­ jibbestav. Lett i vekt og med ekstremt tynt håndtak. Lengder: 90-115 cm.

399,-

1999,LINE SUPER HERO / SNOW ANGEL, M/MARKER 7.0 EPS BINDING

Ekte twin-tipski for de yngste! Skien har trekjerne for økt holdbarhet og lengre levetid, Rocker tip/tail som gir en leken og lettsvingt ski for de minste. Perfekt for alle slags kjøring og lek. Lengder: 100, 113, 123, 133, 143 cm Radius: 17m/143 cm Innsving: 101-80-94 mm

KINK/PYRA MED MARKER 7.0 EPS BINDING

Knalltøffe ekte twin-tip til de minste. Pyra har eget design til tøffe jenter, mens Kink er unisexversjonen. Full rocker gjør den lettkjørt og tilgivende. Den har full trekjerne slik at den er stabil og tåler masse juling. Innsvinget gjør at denne skien også kjører fint i vanlig bakke. 72 mm under foten gjør at den flyter fint! Lengder: 118, 128, 138, 148 cm Radius: 8,4m/118 cm Innsving: 104-72-97 mm E

1999,-

ES

KI

FR

SPK 75 KID JIBBESTØVEL

En breiere twintipski for barn! Skiene har trekjerne som gir økt stabilitet og holdbarhet. Bad Seed er en ski som gir lekenhet både i terrengparken som i løsere snø. Rocker tip/tail gir en leken og lettsvingt ski.

1999,-

FULL

ROCKER LOW


TIPS

GODE RÅD OM HANSKEPLEIE: Tørk hanskene i romtemperatur. Unngå åpen ild, ovner og tørkeskap. Det er ikke bare lær som forringes av å tørke i sterk varme, også andre materialer kan bli skadet.

alpine pro

995,-

HESTRA GIR DEG VARME HENDER

Foto: © Gösta Fries / Hestra

EREN

K KLASSI

ARMY LEATHER HELI SKI HANSKE

Vår mest kjente hanske er en moderne klassiker med mange funksjoner. En lengre modell for deg som kjører mye i løssnø og trenger en ekstra slitesterk og varm tur­ kamerat i fjellet. Kan kombineres med ulike fôr. Hansken er vindtett og ”pustende”.

alpine

RITT S FAVO BARNA

350,-

alpine

BARNEHAGEVOTTEN

TIL JUNIOR

TIL HENNE

TIL HAN

KID’S WOOL TERRY VOTT

PRIMALOFT JUNIOR HANSKE/VOTT

PRIMALOFT LEATHER DAME HANSKE/VOTT

GORE-TEX® PERFORM, HERRE HANSKE/VOTT

Varm ullfôret vott for barn som elsker å leke i snøen. Regulerbar rem rundt håndleddet og elastikk i hele åpningen for å unngå snø i hanskene. Votten er vindtett og ”pustende”.

alpine pro

Myk og elastisk modell med Prima­ loft og godt grep. Tettsittende kant rundt håndleddene. Votten/hansken er vindtett og ”pustende”.

350,-

outdoor

Myk og varm hanske med isolasjon i Primaloft som gir dunfølelse. Snittet og passformen er tilpasset damehender. Votten/hansken er vindtett og ”pustende”.

Varm og slitesterk hanske med Gore-Tex ®. Wolf Paw-konstruksjon for økt slitestyrke. Votten/hansken er vindtett og ”pustende” med fire­ veisstretch.

495,-

595,-

cross country

N

SKIN HJORTE FR A

FREERIDEHANSKE

SKALLVOTT

SKIHANSKEN

DEXTERITY HANSKE

KEBNEKAISE MOUNTAIN VOTT

WINDSTOPPER RACE TRACKER SKIHANSKE

Kort, tettsittende frikjøringshan­ ske for ekstra bevegelsesfrihet og smidighet. Vanntett og pustende CZone-membran. Egner seg også til bruk på våren.

995,-

Tradisjonell skandinavisk skallvott. Kraftig stoff og geiteskinn. Avtag­ bart fôr i ullpile og ullfrotté. Et naturlig valg i kaldt klima. Votten er vindtett og ”pustende”. Kan kombi­ neres med flere av våre fôr.

595,-

Kort hanske med tettsittende pass­ form og neoprenmansjett. Minimalt med sømmer i håndens innside for å unngå gnagsår. Sydd i Gore Wind­ stopper Breeze og Chamude som kan vaskes i maskin. Fleecefôr for ekstra varme.

500,-

550,-

TIL HENNE OG HAN DEERSKIN COUNTRY HANSKE

En populær hanske i klassisk stil, sydd i mykt hjorteskinn og med deilig, strikket ullfôr. Fås i dame- og herremodell.

11


, 9 9 4 2 HUDSON PARKA, UNISEX

En ekstrem varm vinterparkas. Jakken er vanntett i et materiale som er ventilerende. Jakken har tapede sømmer og to-veis glidelås. Pelsen er i et fløffig kunstmate­ riale som er avtagbart. Str S-XXXL

A GOD OG VARM PARK TIL HELE FAMILIEN

JUSTIN JUNIORPARKA

En mulitifunksjonell, varmfóret og vanntett jakke. Finnes i jr str. 130-170.

999,-

TRENDY, SPORTY PARKA TIL DE UNGE PARKA

JUNIOR

999,-

VERONICA WOMEN’S PARKA

En funksjonal motejakke fra Didriksons. Den er lekker, men samtidig veldig funksjonell. Jakken er vanntett i et materiale som er ventilerende. Jakken har perfekt passform. Str. 34-48 12

1499,-

MICHI JUNIORPARKA, JENTE

En mulitifunksjonell, varmfóret og vanntett jakke med lekker passform. Finnes i jr str. 130-170.


JAKKE

JUNIOR

699,-

LIDO TEKNISK JAKKE, JUNIOR

Teknisk vattert jakke med fleecefòr i ryggparti og polyesterfòr i front og erme. Jakken har avtakbar hette med gode justeringsmuligheter, forlenget ryggparti og tapede sømmer. Rett fasong. Vanntett og gode pusteegenskaper. Str. 6-14 år

DEILIG DUNKÅPE TIL JENTENE

GODT OG VARMT TIL GUTTA MARAKA DUNJAKKE, HERRE Dunjakke til herre i vann­ avstøtende materiale. Lang ­modell med rett fasong. Fast hette med gode justerings­ muligheter foran og bak, samt avtakbar fuskepels på hette. Fyll: 80% dun, 20% fjær. Str. XS-XXXL.

1999,-

SJEKK P

RISEN

899,-

KIRA DUNKÅPE, JENTE

Flott dunkåpetil jenter med lett innsvinget fasong. Avtakbar fuskepels på hette og med gode justeringsmuligheter. Fyll: 80% dun, 20% fjær. Str. 6-14 år.

1799,VIBEKE DUNÅPE, DAME

Lang dunjakke i grovt stoff med avtakbar fus­ kepels på hette og med gode justeringsmulig­ heter. Fyll: 80% dun, 20% fjær. Str. 36-48. 13


CHINOCK NECK/ FACE PROTECTOR

ADRENALIN LINER GUARD

Balaclava til bruk under hjelm eller lue. Tykkere materiale på halsen en på hode. Polartec.

Ansikt- og hals­ varmer i Polartec. Finnes i tre str.

199,-

229,-

CTR MULTITASKER PRO

Pro stretch materialet, sikrer på denne balaclavaen optimal passform. Den er også delt i en maske del og en lue del. Dette gjør at bruken blir meget fleksibel Balaclava, maske, hjelmlue, hals... På fremsiden er det sydd inn mesh, som gjør at den ikke blir fuktig i pustesonen. Et must for kalde vinter­dager i fjellet!

, 9 9 2

EN

ER KLASSIK

499,-

MOUNTAIN CAP

Varm og vindtett lue, en klassiker i norske fjell. Laget av Triplepoint ­Ceramic. Fôret med fleece. Øreklaffer som kan brettes inn og avstivet skjerm. Justerbar borrelås­ klaff bak. Vår favorittlue og en av våre bestselgere. Denne lua er det mange som prøver å kopiere, men originalen er så absolutt best!

Lett, teknisk gamasj i Triplepoint med frontglidelås og stormklaff. Rem under foten av glasfiberforsterket neopren.

599,-

1599,-

GEREN

L BESTSE

1299,-

VIDDA PRO BUKSE, HERRE

14

SAREK OG ALTA BUKSE, HERRE OG DAME

Sarek for menn og Alta for kvinner er to utrolig slite­sterke turbukser sydd i G-1000 materiale. For at de skal tåle ekstra tøff behandling, er buksene også forsterket på utsatte steder: over baken, over knærne og på innsiden nederst på bena. De har praktiske lommer som; kartlomme, liten benlomme, knivlomme og to sidelommer. Buksene har normal passform, lav midje og figursydd knær.

FRONTZIP GAITER

Slitesterk turbukse til mange eventyr i fjell og skog. Sydd i solid, vind- og vannavvisende G-1000® med forsterkninger i dobbelt stoff over bak og knær. Vidda Pro har lav midje og normal passform og med formsydde knær. 7 lommer, blant annet kartlomme, økselomme og innvendig sikkerhetslomme. Elastisk justering med knepping nederst på bena. Lomme til knebeskyttere.

NE

USTESO

IP FUKTFR

LGEREN

BESTSE

1199,-

NILLA BUKSE, DAME

Behagelig og slitesterk Fjällrävenbukse til dame i myk, børstet G-1000® S ­ ilent med G-1000® Original over bak og knær. Fungerer like godt til hverdags som på turer i skog og mark. Én benlomme og to hånd­lommer. Lavt skåret midje og normal passform. Kan reguleres med trykknapper nederst på bena.


SPORT HEADOVER

449,-

199,-

SPORT SHIRT, MAN / WOMAN

DEVOLD® SPORT

SPORT LONG JOHNS, MAN

449,-

er strikket i ekstra myk merinoull, og bearbeidet for å gi en ribb med maksimal styrke i forhold til letthet. Ribbstruk­ turen gir et undertøy som inneholder mye luft. Luft har overlegen isoleringsevne mot både kulde og varme, og Devold® Sport vil regulere kroppstemperaturen optimalt under enhver utendørsaktivitet. Undertøyet puster og føles lett og mykt. Devold® Sport sitter behagelig tett mot kroppen og tar opp fuktighet og holder deg tørr. Sømmene er flate og strategisk plassert for maksimal komfort.

TIV HUD

TIPS

SI DEVOLD ACTIVE - ULL FOR SEN

BRUK ULL ÅRET RUNDT

Når det er varmt ute vil ullen sørge for å regulere temperaturen ved å kjøle ned ved fordamping. Ull regulerer på denne måten kroppstemperaturen, og hjelper deg til å holde en jevn temperatur.

ACTIVE BABY LONG JOHNS ACTIVE BABY BODY

199,-

179,ACTIVE SHIRT, KID

249,-

ACTIVE LONG JOHNS, KID

249,-

DEVOLD ACTIVE ®

er avansert tolags ullundertøy med en kombinasjon av Thermo°Cool™ og merinoull. Thermo°Cool™ består av hule fibre kombinert med fibre som har en kanalisert overflate. Dette sørger for at fuktigheten føres bort fra kroppen samtidig som man beholder en behagelig kroppstemperatur under ulik ekstern temperatur og ulike aktivitets­nivå. De hule fibrene inneholder mye luft noe som gir en overlegen isolasjonsevne. Thermo°Cool™ føles svært myk mot huden, og gjør at ­Devold® Active også passer for dem som er spesielt sensitive for ull.

499,-

ACTIVE LONG JOHNS, MAN / WOMAN

449,-

449,-

nyhet 349,BREEZE SLEEPSUIT, BABY

DEVOLD® BREEZE BABY

299,ACTIVE ZIP-NECK, MAN / WOMAN

ACTIVE BOXER, MAN

er myke og lette plagg av svært fin merino­ull. Devold® Breeze Baby er spesielt utviklet for dager da det er behov for ultralette plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen. Plaggene har en svalende effekt når det er varmt, og føles lune mot huden når det er kaldt i været. De ektremt myke ullfibrene gjør at Devold® Breeze Baby egner seg for dem som er sensitive for ull. 15


549,-

499,-

WOOLNET POLO ZIP

PR. DEL

WOOLNET TRØYE OG BUKSE, HERRE OG DAME

Aclima WoolNet er ditt nye netting­undertøy i 100% merinoull. WoolNet ble kåret til det beste skandinaviske friluftsproduktet for alle kategorier av ”Scandinavian Outdoor Award”. Nettingkonstruksjonen gir en meget god ­svette­transport og ­isolerer godt. Mange kunder har etterspurt dette og med god grunn! Et klart førstevalg der det kreves litt ekstra isolasjon som fjellturer, langrenn, jakt og toppturer.

ENNE

OG H TIL HAN

, 9 4 6

dame

herre

WARMWOOL HOOD SWEATER, HERRE OG DAME

Med undertøy laget i ull beholder man varmen selv når man blir fuktig. Du kan bære vår 100% merinoull rett mot kroppen uten at den klør, men kjennes mykt og behagelig. Dette er meget fine ullfibre som har en mye glattere struktur en tidligere ullplagg. Hettegenseren er designet for kalde dager og har en rekke nyvinninger når det gjelder å tenke undertøy. Du velger mellom tommelgrep rundt håndristen eller ikke og du kan putte hendene i en varmelomme på magen. Du trenger heller ikke å fryse på hodet og hals, du kan velge mellom rund hals, polo eller dekke til hele hodet med hetten.

EN SELV OM ULLUNDERTØY HOLDER VARM HOTWOOL SPORTSTOP

449,-

Den er laget i ullfrotté og er ditt varmeste undertøy. Ullfrotté er en blanding der ull er hovedkomponent blandet med andre fiber for å gjøre plaggene tykkere og mer slitesterke enn våre rene ullplagg. Dette gjør at man faktisk kan vaske plagget i 60 °C maskinvask. Løkkene på innsiden av plagget gir mye luft og dermed fantastisk isolasjon.

DU SVETTER

WARMWOOL LONG SHORTS DAME OG SHORTS HERRE

349,-

100% myk merino­ull. Produktene har en meget god passform og holder på varmen under aktiviteter innen alpint, friluftsliv, padling, klatring etc.

299,-


VARME SOKKER TIL HELE FAMILIEN

99,-

149,-

99,-

SPESIAL SOKK, BASIC

Halvtykk og slitesterk helårs ullsokk. Frottering i sålen for ekstra varme og komfort. Gode tempera­ turregulerende og fukttransporterende egenska­ per gjør Spesial egnet for aktivitet sommer som vinter. Halvhøy. 64% Merinoull, 33% Nylon, 2% Lycra®, 1% Acryl.

IP, KIDS

ANTI SL

99,-

AKTIV SOKK, VOKSEN, JR OG KIDS

Tykk og helfrottert ullsokk. Ekstra varm og slitesterk med gode temperaturregulerende og fukttransporterende ­egenskaper. Ankelhøy. 78% Merinoull, 18% Nylon, 2% Lycra®, 2% Acryl.

VÅR BESTSELGER OG TESTVINNER

, 9 9 3 EL

PR. D

BE ACTIVE EXTREME, HERRE OG DAME

Foto: Craft

Myk og ekstremt lett langermet undertrøye til dame og herre. Meget gode pusteegenskaper og ergonomisk pass­ form som følger kroppens bevegelser. Holder enhver tørr og fresh under hver treningsøkt. Testvinner Shape UP, 2012. 17


299,-

NECK GAITER

nyttig tilbehør

SmartWool Neck Gaiter av fineste merinoull er en nødven­ dighet for de fleste utendørs aktiviteter for å være varm og komfortabel. Den har dobbelt lag av SmartWool og justerbar lengde. Holder deg varm om vinteren og kjølig om sommeren.

CUFFED LUE

299,-

Varm lue i komfortabel 100% Merinoull. Tar liten plass i sekken og egner seg til bruk året rundt.

TØRR OG KOMFORTABEL T SELV OM DU HAR JOBBET HARD

299,PHD SKI MEDIUM, DAME OG HERRE

Varm og høy tettsittende, teknisk skisokk i beste merinoull. Sokken har tykkere paneler på utsatte steder som på hælen og på ­f remsiden av leggen for minimal ­f riksjon og unødig belastning og gnagsår. Disse sokkene gir deg maksimal følelse med skistøvlene. Klør ikke og gir god fukttransport.

MOUNTAINEERING EXTRA HEAVY CREW

LINER GLOVE

Tykk og varm ullsokk som sitter godt på foten uten å være så ”stram i strik­ ken”. Et perfekt følge til fjellstøvlene dine, på kalde hyttegulv og i jaktstøv­ ler og gummistøvler. Klør ikke og gir god fukttransport.

Hverdagshansken som nå har fått ”fingertupp” gjør at man kan operere elektronisk med touch screen uten å måtte ta av seg på hendene. Passer ypperlig til skigåing og aktiv vinterbruk.

269,-

249,-

FAKTA

junior

HVORFOR VELGE SMARTWOOL •S  martWool-produktene har svært god passform, og er superbehagelige på. •S  martWool bruker bare merino-ull av ­høyeste kvalitet. •S  martWool-produktene er utrolig myke – dette kommer av måten SmartWool behandler ullfibrene på. •S  trikkemetodene SmartWool bruker gir svært slitesterke produkter. • Ull er en fornybar ressurs. •S  martWool kjøper ikke ullen på råvarebørsen – de har faste ­avtaler med sauebøndene på New Zealand. Dette sikrer både den høye kvaliteten på ullen og velferden til bøndene og dyrene – både sau og gjeterhund. •S  martWool reflekterer den aktive livsstilen til mennesker . • Vaskes i maskinen på 40°C og ikke bruk skyllemiddel. 18

HIKING MEDIUM CREW

Middels tykk ullsokk som sitter godt på foten uten å være så ”stram i strikken”. En allsidig og komfor­ tabel sokk, perfekt som tursokk året rundt eller som en varm sokk i kaldere vær. Klør ikke og gir god fukttransport.

199,-

KIDS WINTERSPORT STRIPE

Markedets mest eksklusive barne­ skisokker! Sokkene holder små føtter tørre og varme, selv på de kaldeste vinterdagene.

189,-


junior

EN

KER KLASSI

999,-

STAR XC JAKKE, JUNIOR

Lett mikrofiber oppvarmings- og treningsjakke til junior. Fleecefôr i front, stretch partier i rygg, side, albuer og under arm for bedre bevegelighet, samt o ­ ptimale pus­ tende egenskaper. Vind- og vannbestandig.

Gamasje til barn med snor­ stramming i topp. Strikk til å feste under sko. Str: 116-140.

250,-

nyhet

STAR XC BUKSE, DAME, HERRE OG JUNIOR Lett mikrofiber oppvar­ mings- og treningsbukse med strategisk plasserte stretch partier på rumpe og bakside lår for bedre bevegelighet og optimale pustende egenskaper. Fasongsydde knær. ­Refleksmesh og bånd for økt synlighet i mørket. Vind- og vann­ bestandig.

REN!

LGE BESTSE

999,jr 699,-

KIDS GAITER ™

junior

dame/herre

, 9 9 4 1 dame

herre

STAR BIRKEBEINER JAKKE, DAME OG HERRE

Spennende nyhet - Bestselgeren fra Swix har fått ny praktdrakt. Lekker allround jakke med mange detaljer. Lett mikrofiber oppvarmings- og treningsjakke med strategisk plasserte stretch partier i rygg, side, albuer og under arm for bedre bevegelighet og optimale pustende egenskaper. Denne jakken vil ikke skuffe deg! Refleksmesh og -bånd for økt synlighet i mørket, vannbestandig Ipod-lomme med kabeluttak og feste til høretelefoner. Vind- og vannbestandig.

E R BUKS

POPULÆ

999,-

GAITER ZIPPER DERMIZAX™

BJ WINNER BUKSE, HERRE, DAME OG JUNIOR Bjørn Dæhlies velkjente og populære skibukse! Foran har du vind- og vannavstø­ tende materiale, stretch bak for gode pusteegenskaper og b ­ evegelsesfrihet. Stort bruksområde!

Vanntett, vindtett og pustende Dermizax™ - gamasje med hel glidelåsåpning og borrelåsklaff i front. Forsterkning på innsiden av ankelen, snorstramming i topp og feste med krok og utskiftbar, justerbar strikk. Str: XS-L.

jr 699,-

600,-

GAITER ZIPPER

Gamasje med hel glidelåsåp­ ning og borrelåsklaff i front. Forsterkning på innsiden av an­ kelen, snorstramming i topp og feste med krok og utskiftbar, justerbar strikk. Str: XS-L.

500,19


TR 20 GTX, UNISEX / WTR 20 GTX, DAME

Vanntett og pustende skistøvel som egner seg til tur og trening i oppkjørte løyper. Støvelen har ekstra kuldeisolasjon, Gore-Tex® membran, hurtig­snøring og en utvendig lycra sokk med tapet glidelås for ekstra beskyttelse mot ­snøinntregning. Egen modell med damelest. Str 36-50 / 35-42.

ODELL

1599,-

skistøvel

VLENE FINN DE RETTE SKISTØ PPLEVELSE OG FÅ EN BEDRE SKIO

voksen

S COMBI / S COMBI EVE (DAME)

PERFORMANCE GTX, HERRE OG DAME

Komfortabel kombistøvel med Gore-Tex ® membran og leddet utvendig ankelstøtte. Utvendig lycra sokk med vanntett glidelås for ekstra beskyttelse mot snø og vann. Støvelen har ekstra varmeisolasjon. Egen modell med damelest. Str: 36-48 / 36-42.

1999,-

Kombistøvel med høy komfort. Hælkappe med justering og Racing såle med klassisk fleks som er mykere enn tidligere modeller. Ankelstøtte i plast med power­stropp. Innvendig har støvelen fått nye og bedre polstringer som gir presist fothold. Thinsulate isolasjon sørger for varme føtter. Dame støvelen er i tillegg ­ekstra godt foret. Str 36-51 / 35-42.

1899,-

COMFORT SILVER / COMFORT MY STYLE (DAME)

Sporty, relativt bred markasko med snøbeskytter og Thinsulate varmeisolerende fôr. Touring såle med komfortabel og myk fleks for effektiv kraft­ overføring og god stabilitet. Egen damemodell med spesifikk damelest. Str: 36-49 / 35-42.

1199,-

RE NORGES MEST POPULÆ VEL OG PRISGUNSTIGE STØ TØVEL FJELLS

RCL - RACING CLASSIC

Klassisk, helt ny prisgunstig ­lang­rennstøvel. Må prøves på foten! Modellen har en enda bedre sta­ bilitet enn sin forgjenger. Racing snøresystem og vanntett glidelås. Ny og enda bedre fleks for klassisk. Hæl justering. Thinsulate isolering, som gjør den spesielt varm og god! Str: 35-50.

20

1899,-

, 9 9 4 1

T 10

Meget prisgunstig og flott Alpina turstøvel. Sporty, lett og komfortabel skistøvel. Overdel med dobbel pløse, glidelås lukking og gamasjekrok. Godt polstret. Anatomisk formet innlegg­ såle. Thinsulate isolering, som gjør den spesielt varm. Vedlikeholdes med tekstilspray. Str: 36-50.

999,-

BC NANSEN FJELLSKISTØVEL

Ny prisgunstig BC støvel i lær med vanntett membran. Gjennomprøvd modell med godt polstret ankelparti og overdel i preget lær med skarefront. Thinsulate isolasjon hjelper deg med å holde føttene varme. Anatomisk formet innleggsåle.

www.fischersports.com

KM KLASSIS


treningski

nordisk

voksen 2999,-

TERRASONIC SKATE - TRENING

Terrasonic Skate er den perfekte allround skøyteskien. Den er like god til intervaller etter jobb som til lange helgeturer med et knippe gode treningskompiser. Den livlige Polycell kjernen og Torsion Cap tredimensjonal konstruksjon gjør skien kjapp og responsiv, mens ekstra innsving gjør den stabil og lettkjørt. Den lave tuppen sikrer minimal svingvekt og optimal kraftoverføring. Mål: 44-40-44 mm | Lengder: 170-195 cm

2999,-

foto: Madshus

Terrasonic Classic har en lett og livlig Polycell-kjerne med en førsteklasses sålefinish, og er basert på formen til vår toppmodell. Terrasonic har innsving og Torsion Cap tredimensjonal konkstruksjon, som gir en herlig skiopplevelse for allround bruk. Enten det er en trimtur i din lokale lysløype eller Birken som står på planen i dag er du sikret uovertruffen kvalitet til en overkommelig pris med Terrasonic. Mål: 44-42-44 mm | Lengder: 180-210 cm

www.stadlerphoto.com

TERRASONIC CLASSIC - TRENING

R

ERSY D D E R I SK

R E K K A SKIP RISER!

V

EP

TIL GOD

trening- og turski herre dame

SUPERLITE WAX NIS / MOTION WAX NIS MY STYLE (DAME) - TRENING OG TURER

Fischer’s bestselgende markaski - skiene som har ”alt”! Stabile ski med god gli og racingbelegg, og lett og sterk Air Core kjerne. Innsving på midten gjør skiene lette å svinge med og perfekte for oppkjørte løyper. Til skiturer og trening. Superlite finnes også som smørefri Crownmodell. ­Skilengdeanbefaling er kroppslengde +15 - 20 cm. Damemodellen har eget design og riktig skistivhet. Mål: 48-44-46 mm | Lengder: 172-207 / 172-192 cm

2799,-

MOVE WAX NIS MY STYLE (DAME) - TUR

Sporty markaski for damer, med lett og sterk trekjerne og steinslipt belegg som gir god gli og gjør skiene lette å smøre. Sidekantforsterkningene gir godt kantgrep og forlenger levetiden til skiene. Move Wax har de samme kvalitetene som Fischer’s Sport Glass modell, men med design og stivhet tilpasset damene. Skilengdeanbefaling er kroppslengde +15 - 20 cm. Mål: 51-46-49 mm | Lengder:172-192 cm

1899,-

www.fischersports.com

dame

SPORTY WAX NIS / SPORTY CROWN NIS - TUR

Innsvingt og smørbar markaski med langspenn og lett, sterke trekjerne. Sintret svartsåle gir god gli og gjør skiene lette å smøre. Skiene har ShortCut-konstruksjon som bl.a. gir enda sikrere feste og gjør skiene lettere å svinge og ploge med. Sidekantforsterkninger gir godt kantgrep og lang levetid. Finnes også som smørefri Crownmodell. Skilengdeanbefaling er kroppslengde + 15 - 20 cm. Mål: 52-48-50 mm | Lengder: 172-207 cm

1499,-

fjellski uten og med stålkant COUNTRY CROWN - TUR

Bred smørefri turski uten stålkant. Ideell til turgåere og hundeeiere i og utenfor løypene, med god bæreflate. Lett og sterk trekjerne og forsterkede sidekanter gjør Country til en kvalitetski med de nødvendige egenskapene for en god skitur. Det smø­ refrie Crown-mønsteret gir sikkert feste og god gli på alle føreforhold og spesielt ved skiftende føreforhold. 8 mm innsving gjør skiene lette å svinge med. Anbefalt skilengde er kroppshøyde + ca. 20-30 cm, litt avhengig av kroppsvekten. Mål: 60-52-57 mm | Lengder: 180-210 cm

1799,-

E99 CROWN XTRALITE - FJELL

nyhet

Helt nye ski. Skiene er vesentlig lettere, høyere smørelomme og har rocker! Stålkantski med langspenn, smørelomme og 12 mm innsving. Skiene brukes i og utenfor løyper, ofte benyttet fra hytte til hytte i fjellet. Sintret belegg gir god gli og gjør skiene lette å smøre. Den lette og sterke AirTeckjernen gjør skiene sikre også under røffe forhold. Crownmodellen har det smørefrie og «sikre» originale Crownmønsteret som er gjort bredere og derved enda bedre feste. Mulighet for å bruke skifeller. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 20-30 cm. Mål: 66-54-61 mm | Lengder: 180-210 cm

2999,-

fra

459,-

MONTANA SKIFELLER 30 MM

Unngå bakglatte ski, bruk nylon­feller. Montana skifeller er kjent for godt feste og god gli. De er lette i vekt og slitesterke. Bør impregneres jevnlig. Kommer i forskjellige bredder som 30-40-50-120 mm.


nordisk

NGSTE TIL DE Y

junior/barn

749,-

SNOWSTAR SKO, GUTT OG JENTE

Høy og kraftig barnesko med myk flex for allsidig bruk. Det høye skaftet beskytter mot snø i skoene og gjør dem derfor egnet til både skiturer og lek i snøen. Thinsulate varmeisolerende materiale beskytter små barne­føtter mot kulda. Borrelås gjør det lett å ta dem av og på. Str: 25-33.

1299,-

SNOWSTAR CROWN (INKL DINO-BINDING)

Smørefri, innsvingt og myk barneski for de aller yngste skiløperne. Lett og sterk trekjerne, sidekantforsterkninger og sintret svartsåle gjør dette til en kvalitetsski med lang levetid. Skiene har også flexitupp som gjør at skituppene bøyer seg hvis barnet faller fremover. Skiene er i både rosa og blå modell med matchende Snowstar sko med borrelås. Mål: 54-48-52 mm | Lengder: 90-130 cm

SYR

DDER E R K S I V

R E K K A P

SKI

SPRINT STAV JUNIOR

Sporty barne-/juniorstav med det gul-svarte designet som matcher bl.a. Sprint ski og sko. For sikkerheten til de minste er det nylonpigg på de korteste lengdene (70-85 cm). Lengder: 70-130 cm. 5 cm intervall.

ER! DE PRIS

TIL GO

JR COMBI

1299,-

Sko til barn og unge for både klassisk og skøyting. God støtte i ankelen gjør det lett å skøyte. Såle med god fleks. Snøresystem som gjør skoene lette å ta av og på. Brukes ofte sammen med Universal ski. Str: 32-42.

GTE

SOL MEST

, 9 9 8 1

SPRINT

799,-

Fischer’s populære barneskisko for en vellykket start i skiløypa. God passform og overtrekk i ­neopren holder små føtter varme og tørre, og gjør skoene svært aktuelle for de yngste. Myk såle for naturlig fleksibi­ litet i foten. Str: 25-40.

849,-

T 10 JR

Sporty lett og komfortabel barn og junior turstøvel. Godt polstret. Overdel med dobbel pløse, glidelås lukking og gamasjekrok. Anatomisk formet innleggsåle. Laget med flere lag og Thinsulate isolering, som gjør den spesielt varm. Str: 25-38.

849,-

T 10 KID

Sporty lett og komfortabel turstøvel. Godt polstret. Overdel med dobbel pløse, glidelås lukking og gamasjekrok. Anatomisk formet innleggsåle. Laget med flere lag og Thinsulate isolering, som gjør den spesielt varm. Vedlikeholdes med tekstilspray. ­Str: 25-34.

trening- og turski

349,-

nyhet

HYPERSONIC SKATE NIS - TRENING

Nye Hypersonic Skate Jr er en svært god skøyteski til en fornuftig pris. Den nye geometrien og lavere tupp gjør skien velegnet for klubbrenn, skitrening og skilek. 3D Torsion Cap-konstruksjon gjør dem til et utmerket valg for unge skiløpere på jakt etter en skøyteski som er lett, stabil, enkel å håndtere og som holder skjæret godt. Mål: 44–43–44 mm | Lengder: 145-170 / 5cm

RCR UNIVERSAL NIS, JUNIOR - TRENING OG TUR

ELITE RACING JUNIOR - ERJ

Markedets mest solgte kombistøvel for junior og barn. Tredimensjo­nal utførelse av plastmansjetten. Dette gir bedre skikontroll og bedre kraftoverføring ved skøyting. Super stabilitet. Nytt større volum over risten og rundt leggen. Posifit hel stramming, klassisk fleks og er den perfekte kombistøvel. Thinsulate isolering, som gjør den spesielt varm og god! Str: 33-42.

Kombiski for de yngste, som brukes til både skøyting og klassisk. Lærer barna gleden ved å gå på ski! En meget etterspurt modell som benyttes fra 6-7 årsalderen. Forlenget spennkurve gir sikrere feste og bedre gli. Tøft gult og svart racingdesign som på senior-skiene. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 10-15 cm. Mål: 41-44-44 mm | Lengder: 127, 137, 147-182 cm

SPRINT / SPRINT CROWN, JUNIOR - TUR

De gule og svarte barneskiene fra Fischer er kjent som kvalitetsbarneskiene og er veldig etterspurte. De har en lett og sterk trekjerne og sidekantforsterkninger som gir skiene lang l­ evetid og sikkert kantgrep. Skiene er myke med innsving og sintret svartsåle som gir god smøringsheft og god gli. De finnes både som smørbare og smørefrie modeller. Mål: 51-47-50 mm | Lengder: 90-170 cm

1999,1599,899,-


nordisk

skismøring STEN NTUSIA TIL SKIE

99,-

Grønn Spesial: Temp. ÷10 til ÷30˚C. Blå Multigrade: Temp. ÷5 til ÷12˚C. Blå Super Ekstra: Temp. ÷3 til ÷10˚C. Violet Ekstra: Temp. rundt 0 til ÷3˚C.

RODE FESTEVOKS

GLI SUPER FESTE OG GOD

Rode festesmøring er håndlagde produkter av de beste råstoffer. Smøringen produseres i bokser på 50g og har ideal områder fra -30 til + 2. Nytt fra Rode er at boksene nå merkes med to forskjellige temperatur soner. Middel Europe snow og Nord Europe snow (som gjelder for norske forhold) Det som gjør Rode til et kvalitets produkt er sikkert feste og at skiene er lette å føre framover .

STEN NTUSIA TIL SKIE

119,-

Violet Spesial: Temp. ÷1 til ÷5˚C. Rossa: Temp. ÷2 til 4˚C. Multigrade Universal: Temp. ÷6 til +6 ˚C.

RODE KLISTER ”ROSSA SA DU……”

Rode klister er produsert for å dekke alle føreforhold og dekker bruksområdene fra grunnklister, is/skare og grovkornet snø til ekstremt våte forhold. Klistrene er laget av de mest avanserte råvarer for å tilfredsstille løpere på World Cup nivå. For turløpere er Rode et ”begrep” og på folkespråket sies det ” Rossa sa du……… 23


RE TIL HER

E

OG DAM

, 0 0 6 1 AC ZIP 20L

FUTURA PRO 38 / FUTURA PRO 34 SL (DAME)

Aircomfort Pro bæresystem er tilpasset noe tyngre bører og gir god lufting mellom rygg og sekkepose.Anatomiske formede bærestropper og hoftebelte sikrer komfort og stabilitet. Futura Pro 34 SL er noe kortere i ryggen, og har skulderstropper og hofte­belte tilpasset kvinnekroppens anatomi. Alt du trenger av lommer og festestropper er lett tilgjengelig. Størrelse: Futura Pro 34 SL: 34 ltr + 5 ltr i side­lommene. Futura Pro 28: 28 ltr +5 ltr i sidelommene.

499,-

Kompakt og lett dagstursekk med Aircom­ fort ­luftesystem. Hovedrom med glidelås og stikk­lomme for drikkesystem og utgang for drikke­slange. En liten ytterlomme i front med glidelås, samt 2 nettingsidelom­ mer. Annen utrustning for turen kan lett festes under strekket på sekkens front. Finnes i flere farger.

71° NORD TRUGA

2299,10-SERIE ELECTRA (DAME) / ATLAS 10-SERIE (HERRE)

10 serien til Atlas er en 4WD med utrolig bra grep. Nytt bindingssystem med ”Step” inn funksjon. Du stikker inn foten og strammer til med et grep. En truge for alle som har lyst på en behagelig truge til tur – jakt – hytte og rekreasjon. V– ramme som er bøyd opp i bakkant. Trugen har twintip som gjør at man ”ruller” når man går flatt eller nedover. SLS systemet virker som en fjær, dvs. når du setter foten i bakken, spenner du bindingsopphenget (SLS) slik at det blir mye lettere å løfte foten enn med tradisjo­ nelle rotasjonsbindinger hvor truga henger etter når du går. 10 serien er ei fantastisk truge for eldre som sliter med å gå ned på kne når man skal ha den av og på foten. Har du disse på hytta blir alle i familien fornøyd. Fåes i str 23, 27 (dame) og 25, 30 (herre).

1499,-

fra

8-SERIE ELECTRA (DAME) / ATLAS 8-SERIE (HERRE)

8-serien (2WD) kjøper du når du ønsker ei god og behagelig truge på hytta, eller du vil ha en truge som kan benyttes på de fleste steder, med unntak av der det er veldig bratt. 8-serien kommer nå med et nytt bindingssystem som heter FRS - Free Rota­ ting Suspension, som gir 180 grader rotasjonsfrihet. Noe som gjør at snøen ikke blir kastet opp bak når du går. Atlas 8-serien ble i den store trugetesten til Villmarksliv 11-2009, kåret til ”mest for pengene.” Fåes i str 23, 27 (dame) og 25, 30 (herre).

FOR KORTE TURER HYTTET RUGEN FRA HYTTE-TRUGEN

599,-

Dette er en enkel truge med moderne binding. Den har pigger under for å gi godt feste når det blir bratt. Denne trugen anbefales til kortere turer som til og fra bilen, til hytta eller ut for hente vann. 24


Hexagon Lite bæresystem er et lett, men like­ vel robust bæresystem for mellomstore bører. Bæresystemet er smidig og svært komfor­ tabelt å bruke. Vertikale stålspiler gjør at en større andel av vekten kan bæres på hoftene.

Foto: Fredrik Schenholm/Bergans

• Hoftebelte med høy komfort og ­bevegelighet • Rygg, skulderremmer og hoftebelte med ventilerende mesh (netting) •  Avtakbart topplokk • Topplokk med innvendig og utvendig lomme •  Full glidelåsåpning i front •  Åpen sidelomme • Lomme for feste av ski, vandrestaver eller fiskestang •  Kompresjonsremmer på hver side •  Rikelig med festepunkter •  Klargjort for drikkesystem Kilde: Bergans

FAKTA

LETT, ALLSIDIG OG PRAKTISK

BÆRING I FORHOLD TIL ALDER/KROPPSVEKT

• Opp til 10 år - maks. ca. 10 % av kroppsvekt

RASK LADY 50L/ RASK 60L

En innovativ topptur- og trekkingsekk med vertikale stålspiler som gjør at sekken beholder fasongen, og at vekten overføres effektivt til hoftebeltet. Sekken har Hexagon Lite bæresystem. Sekkeposen er laget i slitesterkt Cordura® med høy vannavvi­ sende evne. Personhøyde: 60 L: 175-200 cm/50 L: 155-175 cm.

• Eldre enn 10 år - maks. ca. 17 % av kroppsvekt • Voksen person i god form ca. 33 % av kroppsvekt Kilde: Bergans

1900,-

Full glidelås­åpning i front.

STURSEKK G A D G O E T F O H T K E F PER

2000,-

PERFEKTE SEKKER FOR BARNA

EKK 5L

HOFTES

199,SKARET HOFTESEKK, 5L

SKARET

30L

299,-

Passer perfekt til bæring av lettere utstyr når man ønsker full bevegelses­ frihet. Bred og myk hofterem i pustende mesh. To hovedrom og liten nøkkellomme i front. Flaskelomme i netting.

SKARET 30 L /45 L

SKARET

45L

699,-

Allsidig dagstursekk med åpning mellom frontstykke og selve sekkeposen for plass til for eksempel hjelm, jakke etc. Innvendig lomme til drikkesystem med egen åpning i toppen.

300,NORDKAPP JUNIOR 12 L

Liten tursekk med fast rygg og polstret hofte­ belte. Laget i slitesterkt stoff som tåler vask i maskin. Topplokk med utvendig lomme og rikelig med refleksdetaljer. 25


BESTSE

300,-

LGEREN

149,PRO ZERO RUN SOKK

Klassisk og funksjonell treningssokk med kanalstrikk for å holde sokken i riktig posisjon på foten. Sokken gir samtidig god sirkulasjon, og kjøler ned foten. Vår mest solgte løpesokk.

SPORTS-BH

Fantastisk sports-BH, brukes og testes av Norges håndball-elite. BH-en sitter godt og har en god svettetransport. Velegnet til all slags sport. Str. 36-44 i A/B/C-cup.

449,-

O’GREAFY T-SHIRT, HERRE

Lett herre t-skjorte i det meget funksjonelle ”C-Tech Light” materiale. Med ”mesh” i ryggen for enda bedre ventilasjon.

400,AIRBREAKER PANT, HERRE

PR CAPRI, DAME

Ergonomisk sydd 3/4 løpetights til dame. Meget god passform, ventila­ sjon på utsatte områder. Refleksde­ taljer og liten lomme med glidelås. Glidelås nederst på benet.

26

PR TIGHTS, DAME OG HERRE

Ergonomisk formsydde lange løpe­ tights til dame og herre med meget gode pusteegenskaper. Tightsen har refleksdetaljer for synlighet og liten lomme med glidelås.

499,-

Meget lett herre bukse til løp og trening. Lommer med glidelås i begge sider og refleks forann og bak.

450,-

PERFORM T-SHIRT, DAME

Lett dame t-skjorte i det meget funk­ sjonelle ”C-Tech Light” materiale.

400,PERFORM CAPRI TIGHTS, DAME

Tøff trening og løpe tight. Lomme bak med glidelås og refleks forann og bak.

450,-


EN!

KER KLASSI

, 0 0 4

ADIDAS ESS SWEATSHIRT BUKSE

Joggebukse i myk og behagelig bomullskvalitet med strikk og snor i midjen. Sidelommer, brodert logo og strikk i ben­ kanten. Passer fint til fritidsbruk.

1. VALG

TIPS

VINTERENS - FRITID-/LØPESKO MED PIGG

PIGGSKO TIL .......

Om det er is, snø og tele i marka med piggsko fra Icebug er du sikret trygg og skli­sikker fremkommelighet både på sti og vei!

, 19 PIG

1550,-

GER

ANIMA BUGRIP, DAME OG HERRE

Lett løpesko med 19 pigger forsterket i karbid stål. Supert grep på alle forhold. Meget bra løpsfølelse. Fungerer både på snø og is, men er også en god terrengsko. Str. dame 36-42 / herre 41-47.

HEROS BUGRIP, DAME OG HERRE

Lett og stabil løpesko med 15 pigger. God demping. Str. dame 36-42 / herre 41-47.

1550,-

Foto: Andreas Elmquist, Icebug

ICEBUG SPEED BUGRIP, DAME OG HERRE

Speed er en sportsko som takket være sine 16 pigger har et fantastisk grep på glatte underlag. Overdelen er foret og har et vanntett membran. Den høye beskyttelsen rundt ankelen gir god støtte og stabilitet. Str. dame 36-42 / herre 41-47.

1600,-

27


1449,-

TREN MED GLEDE HJEMME

RECORD MINI

Redcord Mini med fleksibel opphengs­ løsning som gjør den ideell på reise og til bruk på for eksempel treningsfelt.

HEAVY ROCKER

Rockeringen med vekter gir deg økt bevege­ lighet og effektiv trening av midje, mage og rygg. Diameter 100 cm. Vekt 1,5 og 2,2 kg.

fra

399,SAMMENLEGGBAR - ENKEL Å TA MED SEG

EXERTUBE

Strikken finnes i 3 ulike styrkenivåer og to lengder (120 og 140 cm), og kan brukes til å trene hele kroppen.

E

JEMM

,9 9 9 4

LØP H

199,-

149,WHEEL

Abilica Wheel gir meget effektiv trening av mage, rygg, armer og skuldre. Etter hvert som du blir sterkere, jo lengre ut ruller du. Doble hjul gir ekstra god stødighet. Håndtak i mosegummi for godt grep. Leveres med liten matte for knærne.

NORDIC 700 T

SOFTBALANCE

Balansepute i myk plast fylt med luft. Perfekt til balanseøvelser, styrkeøvelser og koordinasjons­trening. Puten gir også god støtte for ryggen.

YOGA-/PILATESMATTE

349,-

Spesielt godt egnet for trening av Yoga og Pilates. ­ Designet for å gi god balanse, 3 mm tykk og produsert i PVC. Kommer i praktisk nylon bag. Treningsplansje følger med. Str. 183x61x03 cm.

JULEGA VETIPS

199,-

Enkel stabil tredemølle for deg som ønsker rask gange og lett jogg som treningsform. Computer med tid, hastighet, distanse, kaloriforbruk og puls. tredemøllen har hele 9 trenings­ programmer og håndpulsindikator. Løpebåndet er på 120 x 40 cm og har demping. Den er sammenleggbar. Maks brukervekt: 100 kg.

FITNESSBALL

Fitness ball gir mulighet for en rekke ­ø velser. Spesielt godt egnet for rygg­ trening, stabiliseringstrening og balanse­trening. Anbefales også som stol. Ballen er eksplosjons­ sikker. Pumpe medfølger.

249,-


VINTERENS LEKETØY TIL BARNA KAN BR

UES AV

Foto: Helge Eek / Hamax

1099,-

TO

SNOWRACER KING SIZE

En stor og fornyet utgave av en klassiker. Her kan man fint få plass til 1 voksen og 1 barn, eller to ungdommer for å ake og ha det moro i bakkene. Denne topp­modellen har alt man kan tenke seg. Automatisk drakasett, twin-tip ski med carving, nytt ratt og sete, solid ramme og støtdemper.

E

EGAV

599,-

JUL GØY

699,-

SNO BLADE

Sno Blade er et bevis på at Hamax ikke inngår kompromisser når det gjelder ­design og funksjonalitet. Denne kjelken har et spesialutviklet glidemønster og vinkel på kjøreskiene som gir den unike kjøre- og svingeegenskaper, selv i løssnø! Sno Blade med twin-tip funksjon som gjør det mulig også å kjøre baklengs! NB! Stor fartsfølelse, bruk hjelm!

MINI SURFER

SNOWRACER FORCE

En moderne utgave av den klassiske STIGA Snowracer. Her har man alt man ­behøver for å ha en morsom dag i akebakken, bl.a. twin-tip ski med carving (for at man skal kunne kjøre baklengs), nytt ratt og sete.

RISSTØVEL P E K K A P T + BINDING +

, 9 9 9 1

299,-

BRET

Vintersurfer for de mindre tøffingene med snømonsteret Max! To gripehåndtak. Et lekent brett som gir stor fartsfølelse. Obs! Husk hjelm!

JUNIOR SNOWBOARDPAKKE

UFO

79,MINISKI

UFO-tallerken med to gripehåndtak. Passer i bakker uten hindringer, for her går det unna - både rett frem og rundt og rundt! Små barn bør ha tilsyn av voksne. Obs! Husk hjelm!

149,-

Kvalitetsbrett fra Morrow med full trekjerne og rockerteknologi. Myk flex tilpasset barn. Gode bindinger med justerbar tårampe og brede stropper for god komfort. Myke støvler med høy komfort og bra støtte. Brett: Morrow Blaze 108-138cm. Bindinger: Morrow Axiom Jr. Støvler: Morrow Slick.

ENKELTPRISER: brett: 1499,binding: 899,støvler: 999,-

Miniski, jet-ski eller stumpeski. Kall dem hva du vil, fort går det og moro er det! Gammel slager som aldri går av moten. Obs! Husk hjelm! 29


PASSER YPPERLIG TIL SKI- OG LØPETURER!

KT!

LL LY

999,-

KNA

SIDEKICK

Ny modell med 15 funksjoner. Fjærbe­ lastet tang og verktøy. Verktøyet har slank profil for å passe godt i lommen, og er spesielt godt egnet for tur og fritid. 25 års garanti.

649,-

BESTS

Foto: Anthony Perez

HODELYKT H14

Hodelykt med en lysstyrke på hele 210 lumen som gir godt lys mer enn 200 meter fremfor deg. Hodelykten har trinnløs fokusering som gir brukeren mulighet til å velge mellom fjernlys eller bredt nærlys. Lykten er utstyrt med en mikrokontollbryter som gir en rekke ulike “lysprogrammer” som f.eks. blink, dimming, boost + mange fler. Ekstrautstyr som medfølger er 1m forlengelseskabel og sykkeladapter.

ELGE

565,-

LOMMELYKT LED LENSER T7

REN

Bestselger fra Led Lenser. Gull på alle kontaktpunktene og spesialdesignet fokusering. Kompakt og lett. 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Livstidsgaranti på LED. 200 lumen lysstyrke. 64 timers batterilevetid. Fuktbestandig og sprutsikker. Leveres med nylontaske, håndleddsnor og 4 AAA batterier.

SLUTT PÅ KALDE FØTTER? REFRESHER INKL TIMER

Unikt produkt som tørker og renser alle typer sko, ­hansker o.s.v. UV bestråling av luft tar bort ­bakterier og vond lukt.

749,-

PERFORMANCE SÅLE

1899,- 198,-

Høykvalitets såle med ferdig montert varmeelement. Passer til bruk sammen med alle Therm-ic batteripakker. Leveres i 6 ulike s­ tørrelser.

SMARTPACK IC 1200

Ny generasjon Lithium ion batteri­ pakke. Impulskontroll for bedre blod­ sirkulasjon. Ladetid kun 3-4 timer. Automatisk lade funksjon. Lader er inklusiv i sett. Nivå 1 - 37° /varighet 16 - 22 timer Nivå 2 - 45° /varighet 7 - 10 timer Nivå 3 - 70° /varighet 3 - 4 timer

349,-

SPRINGYARD STEADY ISBRODD

En isbrodd for flere typer aktiviteter. Alt fra spaserturer til løp. Isbrodden er svært enkel å ta av og på og sitter godt på skoen. Piggene er i herdet stål og kan byttes ut. Kommer nå i ny oppgradert versjon. Finnes i fire str.

LGEREN

BESTSE

999,-

LGEREN

BESTSE

999,-

NYHET - KOMMER I GORE TEX/OUTDRY MATERIALE ALBORG, DAME OG HERRE

Klassisk, lett, varm vinterstøvel i nubuck lær. Vanntett konstruksjon med limte sømmer. Den har en uttagbar 8 mm Zylex filtsokk. Snorstramming med D-ringer. ­Komforttempreatur -40° C. 30

WATERBUG 5X OUTDRY, BARN

Lett, varm barnestøvel. Bestselger gjennom flere vintre! Vanntett konstruksjon med Outdry®/GoreTex. Skaftet er i 600D Nylon, borrelåsstramming ved ankelen og snøring øverst. Den nedre delen er i lett gummi og inni støvelen er det en uttagbar 8 mm Zylex filtsokk. Komfortemperatur -40° C.

179,THERMAL MUG

Lifeventure lager smart tur- og reise­utstyr i meget god kvalitet. Termoskoppen passer perfekt til tur, reise, ­lesesalen, kontoret, i bilen, på bussen… 0,33L, rustfritt stål, lekkasjesikker, varm drikke i 4-6t, finnes i flere farger.


MED

600,650,-

DERM

IZAX

600,-

SKARE HANSKE/VOTT PORELLE® M/INNERHANSKE

Hanskene/vottene er forsterket med gripevennlig skinn i håndflate. Webstram­ ming rundt håndledd og snorstramming øverst som fungerer som festehempe når hansken/votten ikke er på. Mykt og slitesterkt pusseskinn for rengjøring av briller innfelt på tommel. Alle stramminger betjenes enkelt med en hånd. Leveres med Skare inner­hanske. Str: XS-XL.

300,-

ULLVOTT

Votter laget i isolerende ullmiks. De kan brukes alene eller inne i en overtrekksvott. Str: XS-XL.

CLASSIC HANSKE DAME, HERRE OG JUNIOR

Bestselgeren! Meget god hanske til skiturer og uteaktivitet i kaldt vær. Tynn polstring på håndbaken. Stretch ribbemansjett for tettere passform rundt håndledd. junior 249,-

STAR XC HANSKE, JUNIOR

SPLITT VOTT, DAME, HERRE OG JUNIOR

499,-

NEW RACE GLOVE, DAME OG HERRE

Swix elite konkurransehanske. Vind- og vannbestandig hanske med pustende membran på oversiden. Refleks X grafi kk for synlighet i mørket. Artikulerte finger med stretch mesh sidepaneler for perfekt passform. Forsterket Clarino pute på innside hånd medsilikon print for bedre grep.

SWIX Nordisk split-vott i et elegant nyskapende design med god pass­ form, komfort og topp kvalitet. Egnet for langrenn og aktiviteter i snø og kulde. junior 299,-

599,En god og vindtett hanske, som tåler mye ”vær”. Yttermateriale i Gore Windstopper med Chamude i håndflaten og Lycra mansjett med hempe. Forsterket tommel og hånd­ flate. Teknologi tilpasset langrenn med artikulerte fingre for nøyaktig passform. SWIX-Dry fôr. Nesetørker på tommelen.

249,-

CLASSIC LUE

Varm og god lue med polypropylen fòr for trening og skiturer. Den innholder 70% akryl, 30% ull.

SNOWMASS HANSKE / VOTT, HERRE OG DAME

Vann- og vindtette votter/hansker med primaloft isolasjon. God gripe­ evne for staver. 149,- junior

TODS VOTT/ HANSKE, JUNIOR

GORE XC 1000 GLOVE, DAME OG HERRE

Yttermateriale i Lycra med ribbe­ strikkede innfellinger og refleks­ striper med kontrastsøm. Chamude i håndflaten og strikket mansjett med hempe. Forsterket tommel og SWIX Shock-Eze støtbeskyttelse i hånd­ flaten. SWIX-Dry fôr. Nesetørker på tommelen. Primaloft Isolasjon. God hanske for kalde dager.

Isolerende og lett dunvott med for­ sterket i fronten og skinnforsterk­ ning i gripeflaten. Webstramming rundt håndledd og snorstramming øverst som fungerer som feste­ hempe når votten ikke er på. Mykt og slitesterkt pusseskinn for ren­ gjøring av briller innfelt på tommel. Str: XS-XL.

249,-

399,-

STAR XC 100 HANSKE, DAME OG HERRE

499,-

Vind- og vanntette overtrekks­ votter laget i Dermizax™-materiale. Webstram­ming rundt håndledd, gripe­vennlig for­sterkning i håndflate og på tommel. Snorstramming øverst på votten fungerer som festehempe når votten ikke er på. Alle stram­ minger kan enkelt betjenes med en hånd. Refleks­detaljer. Str: XS-XL.

399,Med Primaloft fôr er denne hansken varmere enn de andre, så dette er hansken for de med kalde hender! Lycra overside med super myk stretch mesh panelfor perfekt passform. 100g Primaloft fôr med artikulerte fingre og innsidesømmer. Ekstra lange fôrede stretch mansjetter som er anpasset til stavstropper. Refleksbånd for økt synlighet i mørket.

LETT DUNVOTT

DERMIZAX™ OVERTREKKSVOTT

600,-

Vann- og vindtette votter/hansker med primaloft isolasjon til junior. Til sport og fritidsbruk.

149,-

nyttig tilbehør


sterkkommunikasjon.no Trykk: Color Pirnt AS

BESTSE

LGEREN

Forsidefoto: iStockPhoto

599,-

!

399,-

KAMICAZE PELSLUE, VOKSNE OG BARN

Vår bestselger. Med denne lua fryser du ikke på ørene.

* Merking av ”Ta 2 betal for 1” Kampanjen varer til 24.12.12

TA 2

BETAL

NE AN/HEN

299,-

TIL H

SKIPPY PANNEBÅND

Kult pannebånd til herre og dame.

FOR 1*

TA 2

BETAL FOR 1*

SWIRLIE, DAME

WINSTON LUE, GUTT OG JENTE

299,-

299,-

Klassisk strikke lue til damene.

TA 2

UE VARM L GOD OG

BETAL

399,-

FOR 1*

Urban og tøff lue til gutta.

TIL GUT

299,-

T/JENT E

HARPER LUE, DAME OG HERRE

Lue i kraftig strikk som garantert holder deg varm på ørene.

Følg oss på Facebook!

399,-

399,-

JASMIN LUE, DAME

DURCAN LUE, DAME OG HERRE

Trendy og populær lue i grov strikk til dame.

Tøff strikkelue.

GUNTER LUE, GUTT OG JENTE Tøff strikke lue med nordisk ­m ønster til de minste.

Johan Knudtzensgt. 2, 9900 Kirkenes. Telefon 78 99 29 98

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at noen av varene kan bli utsolgt. Vi gjør oppmerksom på at ikke alle butikkene fører alle varer, men at de har ­tilsvarende merker og produkter.

JuleDM 2012 Barents Sport  

Barents Sport - juledm 2012