Page 1

GODE TURBUKSER TIL HAN OG HENNE

NYTT REGNTØY SOM HOLDER DEG TØRR?

KJØP NY SEKK TIL DIN NESTE TUR!

Turen blir bedre STYR T U G I T K I R D E M

Kampanjedager på

FISKEUTSTYR

Valdresvegen 2 i Skogstadgården, Fagernes


VÅR MEST

Dette er vår mest fleksible og desidert mest populære friluftsbukse. Den er laget av et svært slitesterke flex™1 softshell-materialet som puster og gir god bevegelighet. Buksen har normal passform, to håndlommer, to lommer på lårene, custom fit-system™ midje med regulering, strammere ved anklene og integrert gamasjekrok. ­Denne buksen er en god allrounder, kan brukes til alle aktiviteter. Den gir beskyttelse mot vind og vær samtidig som den puster godt.

POPULÆRE

BUKSE

Foto: www.sverrehjornevik.com

SVALBARD FLEX™1 BUKSE, DAME OG HERRE

1499,-

FJÄLLRÄVEN KEB BUKSE, HERRE

FJÄLLRÄVEN VIDDA PRO BUKSE, HERRE

FJÄLLRÄVEN NILLA BUKSE, DAME

1899,-

1299,-

1199,-

Teknisk avansert turbukse med optimert passform. KEB TROUSER gir deg bevegelsesfrihet. Den er slitesterk og gir god beskyttelse. Slitesterk G-1000 Eco på baken, foran på bena, over knærne og nederst på innsiden av bena. Ventilasjonsåpning med glidelås fra kne til hofte, samt ventilasjon langs leggen. To lommer på bena, samt en innvendig nettinglomme til småting. En avansert turbukse med mange tekniske detaljer.

Behagelig og slitesterk bukse i myk, børstet G-1000® Silent med G-1000® Original over bak og knær. Én benlomme og to håndlommer. Lavt skåret midje og normal passform. ­Reguleres med trykknapper nederst på bena.

Slitesterk turbukse i solid, vind- og vannavvisende G-1000 med forsterkninger i dobbelt stoff over bak og knær. Lav midje og normal passform med formsydde knær. 7 lommer, bl.a kartlomme, økselomme og innvendig sikkerhetslomme. Elastisk justering med knepping nederst på bena. Lomme til knebeskyttere

999,-

til henne ENEREN BLANT REGNTØY!

Meget slitesterkt, god passform med 15000 mm vannsøyle .

til han

MEST

SOLGTE VÅR PRIS

1499,MARMOT PRECIP JAKKE OG BUKSE, DAME OG HERRE Verdens mest solgte skalljakke! PreCip jakken har 15000 mm vannsøyle,

meget god passform, stor god hette og utlufting under armene. To frontlommer med glidlås. PreCip buksen har god passform og artikulerte knær. Strikk i livet, kort glidlås med trykknapp i nedkant. Baklomme med glidlås.


-

249,-

299,-

Foto: Roger Brendhagen, Devold

DEVOLD BREEZE TIL BARN

BREEZE T-SHIRT, BARN BREEZE LONG JOHNS, BARN

DEVOLD BREEZE – FRILUFTSELSKERNES “MÅ-HA”-PLAGG DEVOLD® BREEZE

Devold® Breeze har blitt friluftselskernes ”må-ha”- plagg. Stadig flere får opp øynene for fordelene med å bruke ull sommer som vinter. Breeze har en svalende effekt når det er varmt, og virker lun mot huden når det er kaldt. Breeze er spesielt utviklet for dager da det er behov for ultralette plagg som puster. ­Breeze utnytter egenskapene til ull, og sørger for at man holder en behagelig kroppstemperatur. Siden serien er av 100 % m ­ erinoull, kan man bruke plaggene flere ganger mellom hver vask uten at uønsket lukt vil være et problem. Breeze er de mykeste og letteste plaggene i Devold® kolleksjonen.

449,-

399,-

BREEZE T-SHIRT, HERRE OG DAME

BREEZE SINGLET, DAME

449,SPORT SHIRT, HERRE OG DAME SPORT T-SHIRT, HERRE OG DAME

449,-

399,-

SPORT HEADOVER

199,-

249,-

DEVOLD SPORT ®

Sport er et svært allsidig ullundertøy, som kan brukes i enhver form for aktivitet, året rundt. Sport er strikket i en ekstra myk merinoull, og bearbeidelsen i ribbstrukturen gjør at plagget er svært slitesterkt i forhold til vekten. Ribbstrukturen gjør også at plagget inneholder mye luft, som isolerer godt både mot kulde og varme. Devold® Sport regulerer dermed kroppstemperaturen optimalt under enhver utendørsaktivitet. Undertøyet puster og føles lett og mykt. Devold® Sport sitter behagelig tett mot kroppen og tar opp fuktighet og holder deg tørr.

SPORT BOXER, HERRE OG DAME

SPORT LONG JOHNS, HERRE OG DAME


TIPS

TØRR OG KOMFORTABEL

• SmartWool-produktene har svært god passform, og er superbehagelige på. • SmartWool bruker bare merino-ull av ­høyeste kvalitet. • SmartWool-produktene er utrolig myke – dette kommer av måten SmartWool behandler ullfibrene på. • Strikkemetodene gir svært slitesterke produkter. • SmartWool kjøper ikke ullen på råvarebørsen – de har faste ­avtaler med sauebøndene på New Zealand. Dette sikrer både den høye kvaliteten på ullen og velferden til bøndene og dyrene. • SmartWool reflekterer den aktive livsstilen til ­mennesker . • Vaskes i maskinen på 40°C og ikke bruk skyllemiddel.

BRUK ULLSOKKER OGSÅ PÅ SOMMEREN

Foto: PatitucciPhoto, Smartwool

FAKTA

HVORFOR VELGE SMARTWOOL:

Sokken bør være av ull iblandet syntétfiber for å opprett­ holde absorberingsevnen, være slitesterk og varm. En bomulls­sokk mister isolasjons-evnen når den blir fuktig. I kaldt vær bør man benytte en tykkere sokk, ikke flere par. Rene sokker varmer best.

VÅR

BEST-

SELGER

149,-

199,-

HIKING LINER CREW

PHD OUTDOOR MEDIUM CREW, DAME OG HERRE

HIKING MEDIUM CREW

Middels tykk frottéstrikket sokk med solid såle/fotseng som gir god demping og isolasjon. En veldig allsidig og komfortabel sokk. Den typiske fjelltursokken, men egner seg også som en hverdagssokk. Meget god fukttransport og veldig god komfort. Hiking Medium Crew blir fort en favorittsokk og er derfor bestselgeren i SmartWool sortimentet. Materiale: 74 % Merinoull, 25 % Nylon, 1 % Elastin.

269,-

Den tynneste sokken som egner seg alene i sommerskoene, til hverdagsbruk eller som en innersokk i fjell­skoene. Er finstrikket og behagelig mot foten. Materiale: 64 % Merinoull, 34 % Nylon, 2 % Elastin.

PhD Outdoor Medium Crew har meget god passform, den har 4 pustesoner, gir god demping, holder formen over lang tid og er en av SmartWools mest allsidige utendørs sokk. Ideell for litt kaldere dager og tyngre turgåing, da den inneholder mye ull. Materiale: 72 % Merinoull, 26 % Nylon, 2 % Elastin.

189,-

300,-

PHD RUN LIGHT MINI, DAME OG HERRE

ITALBASTONI EXPERT FJELLSTAV

Perfekt løpesokk til alle årstider. PhD ­Running Light Mini har meget god pass­ form, den har 4 pustesoner, gir god demping, holder formen over lang tid. Materiale: 70 % Merinoull, 28 % Nylon, 2 % Elastin.

HUSK FØRSTEHJELPSMAPPEN NÅR DU SKAL PÅ TUR FØRSTEHJELPSMAPPEN LITEN TUR OG FRITID

En naturlig partner på ferieturen, skogs/ fjellturen og ellers når du er på farten. Den er liten, praktisk og lett å putte i sekken.

249,-

Italienskprodusert 3-delt stav til bruk i skog og mark.

DISTANCE FLICKLOCK

teleskopstav

Det beste fra to produkter er slått sammen til en super vandrestav! FlickLock låsesystem fra teleskopstavene og de konede leddene i søkestengene til BD, gjør denne vandrestaven til et sammenleggbart, kraftig og fullt justerbart verktøy for deg som går mye i ulendt terreng. Et must for dårlig knær!

1099,-


TEMA: FISKE

PERFEKT TIL

PILKING, DORGING... KAMPANJE-

PRIS 499,t.o.m. 25 mai

ABU GARCIA MUCLE TIP BÅTFISKESETT

Perfekt til både pilking, fisking med agn og dorging etter Torsk, Sei og Makrell. Stangen er todelt og snellen er ferdig med sene.

GENIALT REISESETT I 3 VARIANTERs Ørret – Sjø-ørret – Sjø og Lak

KAMPANJE-

PRIS 999,t.o.m. 25 mai

ABU GARCIA OG BERKLEY TRAVEL KOMBINASJONER.

Berkley Phazer 4 og 5 delte stenger er perfekte for den reiselystne. Stengene har dyp aksjon for god kontroll med fisken og med ”ryggrad” til å fighte de store der ute. Abu Cardinal 200-serien haspelsnelle har en myk gange og et bremsesystem som gjør kjøring av storfisken til en lek. FreLine sørger for lange kast, god kroking av fisken og sikrer fangsten med sin enorme styrke.

KAMPANJE-

PRIS 499,-

Veil pris kjøpt løst ca 2247,-

FISKESETT FOR SJØ- OG BÅTFI

SKE

t.o.m. 25 mai

ABU GARCIA SJØFISKE OG BÅTSETT

For dem som både fisker fra land og i båt. Her bytter du enkelt toppen for pilkefiske i båt eller om du kaster sluk fra land. Haspelsnellen er enkel i bruk og leveres med sene.


TEMA: FISKE

Tenn et bål oogdt! lag noe g

KAMPANJE-

PRIS 699,-

Foto: Randulf Valle

t.o.m. 25 mai

PLANO 728 FISKESKRIN

Mellomstort skrin fra Plano med geniale løsninger for oppbevaring av fiskeutstyr. De tre store slukboksene er skrådd nedover med 15 graders vinkel, dvs lettere tilgang og redusert fare for at de glir ut. Stort rom under lokk, 2 siderom i lokk og 2 siderom nede.

RAPALA FISKEHÅV

Foldbar håv fra Rapala av velkjent høy kvalitet. Den forenklede og forsterkede åpne og lukke­ mekanismen håndteres enkelt med en hånd slik at du sikkert kan håve fisken på land. Justerbar festestropp og festeklips for belte.

299,-

Perfekt tilpassede kombinasjoner for ditt fiske hvor alle har den velkjente og høye ­Shimanokvaliteten!

KAMPANJEPRIS

båtfiske

innlands- oøgfilesktte sj

innlandsfiske

SHIMANO BÅTFISKE

SHIMANO ALLROUND

SHIMANO ØRRET

Stang: Shimano Forcemaster AX Boat 210M Kastevekt: 50-150g Snelle: Shimano TRN 200 G Sene: Sufix Performance Fuse 0,23mm

Snelle: Shimano Hyperloop 2500 RB (1 kulelagre og 1 rullelager) Stang: Shimano Vengeance Specialist 270ML (270 cm / 9 fot). Kastevekt: 5-20g. Sene: Sufix Cast’n Catch, 500 meter 0,25mm

Kombinasjon med høy kvalitet til lettere båtfiske etter all slags fisk i havet. ­Kraftig, men likevel følsomt og gir masse fiskeglede. Mye for pengene!

KAMPANJE-

PRIS

Trenger du et haspelsett for innlandsfiske og lettere sjøfiske har du funnet det! Et supert sammensatt haspelsett inkludert sene til knallpris.

KAMPANJE-

Flott kombinasjon til innlandsfiske etter ørret men også harr og abbor. Lett og slank haspelstang med spenstig og følsom aksjon samt solid og holdbar Shimanosnelle. Sene er også inkludert. Snelle: Shimano Hyperloop 1000 RB (1 kulelagre og 1 rullelager) Stang: Shimano Vengeance Specialist 240L (240 cm / 8 fot). Kastevekt: 3-15g. Sene: Sufix Cast’n Catch, 500 meter 0,20mm

KAMPANJE-

t.o.m. 25 mai

PRIS t.o.m. 25 mai

PRIS

Veil pris kjøpt løst ca 2657,-

Veil pris kjøpt løst ca 1197,-

Veil pris kjøpt løst ca 1097,-

1499,-

499,-

t.o.m. 25 mai

499,-


TEMA: FISKE

TOPP MODERNE SOL- OG FISKEBRILLE

fiskelykke

KAMPANJEPRIS

RAPALA FISKEBRILLE

Toppmoderne og eksklusiv solbrille med en utrolig design, finish og passform. Brunfargen på glasset øker kontrasten og gir et dempet mykt lys som er svært behagelig for øyet over lang tids bruk. Fungerer bra både i svakt lys og i solskinn. Selvfølgelig er brillene polariserende noe som gjør at man bryter overflateskinnet og ser fisken under vann.

Foto: Stein Ivar Iversen

799,FJELLFISKE TELESKOPSETT SHIMANO FJELLFISKE TELESKOP

For sportsfiskeren som ønsker seg et teleskopsett av høyeste kvalitet og lavest mulig transportlengde er dette settet. Kvalitetssett med masse fiskeglede som er enkelt å ta med på tur. Putt utstyret i transportbagen og rett i sidelomma på sekken! Snelle: Shimano Exage 1000 RC (4 kulelagre og 1 rullelager) Stang: Shimano Exage BX STC Minitele 240L (240cm / 8 fot). Slukvekt: 3-14g Sene: Sufix 832 Gore Braid 0,10mm

KAMPANJE-

PRIS t.o.m. 25 mai

1599, Veil pris 2897,-

KAMPANJE-

PRIS

SJØØRRET/ALLROUND TELESKOPSETT

t.o.m. 25 mai

1699, Veil pris 2997,-

SHIMANO SJØØRRET / ALLROUND TELESKOP

Teleskopsett av høyeste kvalitet og lav transportlengde til sjø­ ørretfiske i sjøen eller innlandsfiske i vann og elv. Enkelt å ta med på tur, putt utstyret i transportbagen og rett i sidelomma på sekken!

Snelle: Shimano Exage 2500 RC (4 kulelagre og 1 rullelager) Stang: Shimano Exage BX STC Minitele 270ML (270cm / 9 fot). Slukvekt: 7-21g Sene: Sufix 832 Gore Braid 0,13mm


TEMA: FISKE

KAMPANJE-

PRIS 499,t.o.m. 25 mai

ABURØK (LITEN)

”Norske kjendiskokker elsker å tilberede mat i Aburøken. På 12-15 minutter får du nydelig varmrøkt laks, ørret, røye eller abbor, men ferdes du langs kysten er varmrøkt makrell også helt himmelsk. Mange sverger i tillegg å røke kjøtt i Aburøken. 699,Abu røkspon har en helt spesiell hemmelig blanding og må ikke forveksles med annen sagflis som selges. Bon apétit!” 89,-

ABU GARCIA FISKEKNIV

FISKEVESKE MED 3 STORE SLUKBOKSER

Er i rustfritt stål, har soft grip håndtak og leveres med slire. Fiskekniv er et “must” på fisketuren.

49,-

KAMPANJEPRIS

KAMPANJE-

PRIS 399,t.o.m. 25 mai

fiskeglede til barna DISNEY CARS OG PRINCESS FISKESETT

”Den skal tidlig krøkes som god krok skal bli!” Disse settene er tilpasset små barnehender og er lette og bruke enten det er på gressplenen eller ute på fiske­plassen.

BERKLEY FISKEVESKE

Denne godt polststrede fiskevesken har 3 praktiske slukskrin, 3 sidelommer med kraftige glidelåser, polstret bærereim og håndtak. I tilegg til flere andre praktiske detaljer har den også en kraftig strikk på toppen hvor du kan lagre jakken mellom regnskyllene.

MITCHELL FOLDINGHOV

Liten i sammenlagt posisjon og enkel å håndtere. Med en god hov sikrer du fangsten når drømme­fisken er på kroken.

KAMPANJEPRIS

149,-

99,-

KAMPANJEPRIS


SUPRE LØPESKO FOR SKOGSTERRENG OG GRUSVEI!

Foto: www.scottmarkewitz.com

TERRENGLØPESKO

VÅR PRIS SPEEDCROSS 3, HERRE OG DAME

Ultimate terrengløpesko til trening og konkurranser som er lett av vekt og bygd for høy fart. Fungerer best i skogsterreng og på grusveier som krever godt grep. Syntetisk tåhettebeskytter for beskyttelse av tær og føtter mot skarpe gjenstander. Quicklace h ­ urtigsnøring. C ­ ontagrip ­yttersåle for bedre grep i gjørme og på glatt underlag. ­Vekt:Herre 313g /Dame 281g (UK:8,5/5,5).

RE TIL BACKPACKE OG FJELLFOLK

1300,HIKING KOMFORTABEL

TIL TRENING OG TURER

KNALLSTØVEL

BESTSELGER

HELÅRS HIKING

VÅR PRIS

VÅR PRIS

VÅR PRIS

2400,COSMIC 4D GTX, HERRE OG DAME

Førstevalget og er den letteste av sammenlignbare fjellstøvler på markedet. Bygget på mange av de samme premisser som terrengløpeskoene for å gi skoen det beste av komfort og presis passform. Stabilitet, god beskyttelse og støtdemping som sammen med Gore-Tex® membran holder deg tørr på beina. Egen lest for damer. Vekt: Herre 605g/Dame 545g (UK:8,5/5,5

1500,XA PRO 3D ULTRA 2 GTX®, HERRE OG DAME

Salomons bestselger gjennom flere sesonger. Slitesterk til tusen og fungerer like godt hele året. Skoen er best egnet i skog og ulendt terreng, men fungerer like utmerket i byen. Gore-Tex® membranet holder føttene tørre og behagelige selv under fuktige forhold. 3D avansert chassis med pronasjonskontroll og Running Contagrip yttersåle for god støtte og godt feste på alle underlag. Egen lest for damer. Vekt:Herre 400g /Dame 357g (UK:8,5/5,5).

herre

999,-

BOOSTER GTX, HERRE OG DAME

En lett og utrolig komfortabel helårs hikingsko med Gore-Tex® membran. Beskyttende ­syntetisk tåkappe og kombinasjonen impregnert vanntett semsket skinn og textil, holder fuktigheten ute. God demping i sålen, slank profil og Contagrip såle gjør dette til den ultimate dagstursko. Egen lest for damer.

FANTASTISK FRITIDSSKO DU VIL ELSKE

dame SCARPA MOJITO, HERRE OG DAME

Markedets beste klatreinspirert sko? God demping i sålen, fantastisk kontakt med underlaget og en overdel i førsteklasses uforet lær: Mojito er så ­komfortabel at du vil få følelsen av å gå barbeint! Vibram Spyder såle, lær overdel. Ultralett, kun 315 små gram!

1499,-


FAVORITTSEKKEN TIL TURGÅERE DEUTER SPECTRO AC 26 SL / 30 SL

Favorittene til ambisiøse turgåere som liker å reise lett, men samtidig ikke inngår kompromiss på bærekomfort og holdbarhet! ”Aircomfort FlexLite”-systemet var spesielt utviklet for ”Spectro”-serien: det innehar en ekstremt fleksibel tvilling-ramme konstruksjon og effektiv 3-siders ventilasjon. Holdbar, lett og smart disse sekkene er den perfekte partner for 1-2 dagers turer.

1499,-

DEUTER AC ZIP 20 L

500,-

Kompakt og lett dagstursekk med Aircomfort ­luftesystem. Hovedrom med glidelås og stikk­lomme for drikkesystem og utgang for drikke­slange. En liten ytterlomme i front med glidelås, samt 2 nettingside­lommer. Annen utrustning for turen kan lett festes under strekket på sekkens front. Finnes i flere farger.

FØRSTEKLASSES DRIKKESYSTEM DEUTER RACE 10 L

DEUTER RACE EXP AIR, 12 L

Sekken har et enkelt og rent design og egner seg perfekt for turer hvor man bare ønsker å ta med seg minimalt. Sekken er produsert i teknisk Hexalite-materiale.

Denne slanke, tekniske ryggsekken er konstruert for kjappe dagsturer eller sykling med minimal bagasje. Hvis du trenger å ta litt mer med deg, har den praktiske volum ekspanderende muligheter. Deuter ”AirComfort” ryggsystem transporterer bort overskuddsvarmen fra ryggen.

649,-

CAMELBAK MULE SEKK

En treningssekk med 3 L drikkebeholder og 9,5 L pakkvolum. Passer utmerket til ski, sykkel og en tur i marka.

899,-

1299,-

HOFTESEKK TIL KORTE TURER

nyhet

HOFTESEKK 3L

nyhet

VÅR PRIS

299,-

Foto: Fredrik Schenholm, Bergans

400,BERGANS SKARET HOFTESEKK, 3 L Passer perfekt til bæring av lettere utstyr når man ønsker full bevegelses­ frihet. Bred og myk hofterem i pustende mesh. To hovedrom og liten nøkkellomme i front. Flaskelomme i netting.

BERGANS TYDAL HIP PACK, 6 L / 11 L

600,-

Bergans hoftesekk rommer akkurat det du trenger på de korte turene, og passer like godt til fots som på ski. Den har bred og myk hofterem med glidelåslomme. Stort hovedrom, stor toppåpning, og med glidelåslomme i topp og på siden. ­Flaskelomme i siden og en liten innvendig nettinglomme. Tydal Hip Pack 11L har i tillegg frontlomme, kompresjonsrem på hver side og festeremmer under.


LETT, KOMFORTABEL OG PRAKTISK

BERGANS SKARSTIND 40 L Foto: Fredrik Schenholm, Bergans

Lett og komfortabel tursekk med ekstra god ventilasjon i ryggen. Funksjonelt kompresjonssystem som kan plasseres etter eget behov. Avtakbart topplokk og med ­innvendig og utvendig lomme. Avtakbare kompresjons­ remmer og rikelig med festepunkter som feste for isøks/vandrestav. Klargjort for drikkesystem.

900,-

TRADISJONELL TURSEKK MED MODERNE DESIGN

MED NYTT OG PRISBELØNT SPINE BÆRESYSTEM

nyhet

BERGANS BIRKEBEINER 50 L /LADY 65 L

Tradisjonell tursekk med et moderne utseende. Fast topplokk med innvendig og utvendig lomme samt toppåpning med snølås. Lett tilgjengelig bunninngang. Faste, ekspanderende sidelommer med glidelåsåpning og flaskelomme. Lomme for feste av ski, vandrestaver eller fiskestang og kompresjonsremmer på hver side. Rikelig med festepunkter og regntrekk i lokket. Sekkeposen kan deles i to separate rom. Personhøyde: 155-170 cm.

fra 1400,-

herre

PRISBELØNT

dame

NYHET

1700,-

K GODE PRISER, PÅ DAGSTURSEK DAGSTURSEKK 30L

DAGSTURSEKK 45L

VÅR PRIS

VÅR PRIS

349,-

BERGANS SKARET 30 L / 45 L

Allsidig dagstursekk med åpning mellom frontstykke og selve sekke­ posen for plass til for eksempel hjelm, jakke etc. Innvendig lomme til drikkesystem med egen åpning i toppen.

899,-

BERGANS GLITTERTIND, 55 L MEDIUM

Den prisbelønte ryggsekken Glittertind er utstyrt med det revolusjonerende SPINE-bæresystemet som smidig følger kroppens bevegelser og gir overlegen komfort uansett hvor langt du går. Det er ikke ofte du finner en ryggsekk som ­fortsatt føles behagelig etter en lang og hard dagsmarsj. Rikelig med festepunkter som feste for isøks/vandrestav, ­sykkellykt mm. Avtakbart topplokk og med innvendig og utvendig lomme. Praktisk halv glidelåsåpning i front og bunninngang. Regntrekk i lokket. Sekkeposen kan deles i to separate rom og klargjort for ­drikkesystem. Glittertind finnes i str 70 L og 55 L, og i rygglenge Small, Medium og Large. Personhøyde: 165-180 cm.


BEVARER VARMEN MER ENN 24 TIMER

DESIGNET SOM STOR KOPP THERMAL MUG

-den originale termoskoppen Lifeventure lager smart tur- og reiseutstyr i meget god kvalitet. Denne termoskoppen ­passer perfekt til turer, reise, lesesalen, kontoret, i bilen, på bussen osv. Et lite rom for trykk­ utjevning på toppen av termoskoppen. Holder drikken varm i 4 timer eller kald enda lengre. 0,33L, rustfritt stål og lekkasjesikker. Finnes i flere farger.

LAKEN THERMOS

Laken lettvektstermoser holder dine drikkevarer varme eller kalde i mer enn 24 timer. En topp kvalitet 18/8 stainless steel termos med skrukork og antiskli ytterflate som gjør at termosen sitter godt i hånden. Leveres i mørkeblått eller rødt i 3 størrelser.

189,-

0,5 ltr

0,75 ltr

269,-

279,-

1 ltr

299,-

SMART TIL TUR A90S VANNTETT ELEKTRONIKKMAPPE

E VARM MAT OG DRIKK PÅ SEKUNDER

Vanntett mappe i transparent TPU-materiale med roll top og borrelås. Tåler mye slitasje og holder seg myk helt ned i -40˚C. Gode festemuligheter med D-ringer på to sider. Berøringsskjermer og telefoner kan brukes på vanlig måte, gjennom plastmappen. Genialt for alle som er mye ute i alt slags vær!

99,-

®

Kaffepresse til JetBoil kokesystem. Med denne kaffepressen kan du lage førsteklasses turkaffe! Ta av lokket på Jetboil, og erstatt det med kaffe­ pressens lokk.

OG RASK

199,-

VÅR PRIS

1099,®

®

59,-

®

JETBOIL STEKEPANNE

Denne effektive stekepannen bruker Jetboil’s FluxRing® teknologi til å ­varme opp stekeflaten raskt og til å fordele varmen mer jevnt. Plastikkbunn-­dekselet kan brukes til matforberedelser eller til å spise av i tillegg. Hånd­takene kan legges flate slik at pannen er lettere å få med seg. Kan oppbevare Jetboil stekespade (solgt separat) inni FluxRing® coveret.

599,-

JETBOIL BESTIKKSETT MED STEKESPADE

Det ideelle bestikket til Jetboil kokesystem eller til poser med tørrmat. Bestikket er langt nok til å nå nede i bunnen av både PCS og GCS, og de er spesielt utformet for å komme til overalt. Utformingen på stekespaden er tilpasset Jetboil FluxRing Stekepanne. Har teleskophåndtak som gjør oppbevaring kompakt og lett.

169,-

GASSBOKS FOR JETBOIL, 100 GR

Gassboks for JetBoil, 100 gram. Tilpasset størrelsen til Jetboil slik at brenner og gass passer i koppen under transport. Oppbevar gjerne ­gass­boksen i en pose, legg den inne i koppen sammen med brennerbasen, og du får en kompakt og beskyttet transportløsning.

JETBOIL ZIP TURKJØKKEN ­KOKESYSTEM, 1 L

ZIP er et solid og raskt gasskokesystem på bare 345 gram. Konstruksjonen er i aluminium, med neopren yttertrekk og bunnlokk som beskytter den kompakte brennerbasen. 0,8 liters innhold, varmer opp en halvliter væske på 150 sekunder. Stekeadapter og støtteben følger med.

Valdresvegen 2 i Skogstadgården. Fagernes . Tlf 454 85 985. E-post: post@fjellgeitasport.no www.fjellgeitasport.no Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at noen av varene kan bli utsolgt. Vi gjør oppmerksom på at ikke alle butikkene fører alle varer, men at de har ­tilsvarende merker og produkter.

Forsidefoto: Roger Brendhagen, Devold

SOLID

®

sterkkommunikasjon.no

JETBOIL KAFFEPRESSE

Fjellgeita Sport - Hiking og fiske  

Vi har det du trenger til tur i skog og mark. Skal du ut og fiske har vi godt utvalg og god kunnskap. Velkommen til å ta en titt i vår lille...

Fjellgeita Sport - Hiking og fiske  

Vi har det du trenger til tur i skog og mark. Skal du ut og fiske har vi godt utvalg og god kunnskap. Velkommen til å ta en titt i vår lille...