Page 1

SVALBARD

STER FOR FRILUFTSENTUSIA

FALKETIND

LETTE FJELLKLÆR

FJØRÅ

TISYKLING

TERRENG- OG S

Foto: Mattias Fredrikson, Norrøna

Velkommen til naturen!

Sognefjellsvegen 5, 2686 Lom Tlf: 61 21 17 99. www.fjellogfritid.no


Foto: Hennin Wang, Norrøna

FALKETIND - LETTE FJELLKLÆR Lette, tekniske og fleksible produkter, laget for klatring og fjellturer hvor vekt er avgjørende. Om du foretrekker å gå på tur, buldre eller mer utfordrende tinderangling, er falketind- produktene laget for å tåle utfordringene naturen har å by på, uavhengig av vær.

3799,-

FALKETIND GORE-TEX JACKET, DAME OG HERRE Lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Jakken er utviklet for alle typer klatreaktiviteter, og er laget av et spesialutviklet GORE-TEX®-stoff med et lettbørstet og komfortabelt innerstoff og høy pusteevne. Passformen er relativt kort, med kritiske detaljer som lange ventilasjonsåpninger under armene, lommer plassert over klatreselen/hoftebeltet, stormhette tilpasset hjelm, og asymmetrisk ermeavslutning for bedre værbeskyttelse.

2999,-

FALKETIND GORE-TEX PANTS, DAME OG HERRE Lett nok til sommerbruk og solid nok til vinterturer. Denne buksen er utviklet for alle typer klatreaktiviteter, og er både vid nok for randoneestøvler og smal nok for stegjern. Laget av et spesialutviklet GORETEX®-stoff med et lettbørstet, komfortabelt innerstoff og høy pusteevne. Utstyrt med kritiske detaljer som Customfit system™ i livet, glidelås i siden, integrert gamasjekrok, forsterkninger på innsiden av leggene, og lomme på låret.

2

999,-

FALKETIND PACK 30L Vår letteste sekk for alle fjellaktiviteter. Dette er en virkelig lettvekter, som med sine beskjedne 510 gr er enkel å pakke ned i topplokket på din store tursekk. To isøksfester, sidekompresjon, lett hoftebelte som kan foldes til siden, topplokk med utvendig og innvendig lomme, en aluminiumsspenne for lukking i front, samt seriekoblingsfester. Sekken er tilpasset drikkesystem.


Foto: Chris Holter, Norrøna

E LETTE, TEKNISK FJELLKLÆR... 1999,-

FALKETIND PRIMALOFT60 JACKET, HERRE OG DAME Dette vindtette isolasjonsplagget kan brukes alene, eller under en ytterjakke. PrimaLoft™60 isolerer godt selv når det er fuktig, og har en høyere varme-til-vekt verdi enn fleece. Jakken pakkes enkelt ned i pakkelommen. Den kommer med detaljer som varmelommer over klatreselen/hoftebeltet, håndgamasjer i Polartec® Power Stretch®, varm og beskyttende krage, og enhåndsstramming i jakkeavslutning.

1399,-

1099,-

FALKETIND WARM1 JACKET, HERRE OG DAME Dette er en myk, nuppefri warm™1-fleece laget av slitesterkt, resirkulert Polartec®-materiale med utmerket varme-til-vekt verdi, samt områder med LW Polartec® Power Stretch® for god passform og fleksibilitet. Jakkekragen er høy og varm, og hoftebeltet eller klatreselen vil ikke hindre tilgang til lommene. Integrerte håndgamasjer i Power Stretch®.

FALKETIND FLEX1 PANTS, HERRE OG DAME Norrønas letteste flex™1 soft shell-bukse utviklet for alle typer klatreaktiviteter. Denne elastiske buksen puster meget godt, og passer bra til aktiviteter med høy intensitet. Komfortabel, vindtett soft shell som puster og likevel har utmerket DWR. Passformen er smalere for optimal bruk ved klatring. Kritiske detaljer inkluderer Custom-fit system™ i livet, integrert gamasjekrok, stramming rundt anklene og tre glidelåslommer. 3


Foto: Hans Herbig, Norrøna

BITIHORN - LETTERE FRILUFTSLIV Dette er en serie tekniske produkter designet for å beskytte deg under skiftende værforhold i sommerhalvåret. Plaggene har lav vekt og høy grad av fukttransport.

BITIHORN AERO60 JACKET, DAME OG HERRE Lett, vindtett og fleksibel jakke laget i pustende resirkulert polyester. Laget til terrengløping, sykling og fotturer. Jakken kan lett komprimeres i den medfølgende pakkposen, har én brystlomme, strikkstramming i nedkant samt en god, værbeskyttende hette.

4

999,-


Foto: Sverre Hjornevik, Norrøna

1999,-

BITIHORN DRI1 JACKET, HERRE OG DAME Vår letteste vanntette jakke med hette. Ideell til løping, sykling og fotturer. Myk og pustende, med ventilasjon under armene som sørger for god lufting.

899,-

BITIHORN BACK PACK 20L Vår letteste dagstursekk. Laget for dem som foretrekker en komfortabel og funksjonell sekk med gode ventilerings egenskaper i bæresystemet. Den er klargjort med egen lomme for drikkesystem, har stor meshlomme i front, og har sidekompresjonreimer som gjør det enkelt å komprimere sekken.

1199,-

BITIHORN LIGHT WEIGHT PANTS, HERRE OG DAME Vår letteste turbukse med slitesterke stretchpaneler på knær og sete. Buksen gir god beskyttelse mot vind, ventilerer godt, tørker raskt og er behagelig å ha på. Custom-fit system™, lårlomme, Velcro®ankelstramming og nettinglomme for mobiltelefon i belglommen.

699,-

BITIHORN LIGHTWEIGHT SHORTS, HERRE Lett shorts i pustende, slitesterk polyamid for vanlige utendørsaktiviteter. Medium passform. Detaljer inkluderer skjult lomme i livet for penger/kredittkort, samt innvendig nettinglomme for mobiltelefon.

5


Foto: Sverre Hjornevik, Norrøna

SVALBARD - FRILUFTSPRODUKTER Oppdag Norrønas essensielle produkter for friluftsliv; fra Arktis bomullsklær til vinterbruk til robust bekledning til sommerfjellet. Slitestyrke og værbeskyttelse kjennetegner hele svalbardserien

1399,-

SVALBARD COTTON ANORAK, HERRE OG DAME En moderne og praktisk anorakk i myk, økologisk bomull. Denne jakken har en klassisk retrodesign oppdatert med moderne detaljer. Den er vindtett, slitesterk og komfortabel i bruk. Og du får både kengurulomme og stormhette på dette produktet.

SVALBARD COTTON PANTS, DAME Komfortable, slitesterke turbukser i polyesterforsterket økologisk bomull. Vindtette, pustende og behagelige i bruk under tørre værforhold, til friluftsaktiviteter og hverdags. Mange lommer, og funksjonelle detaljer som customfit-regulering i livet, justerbar ankelvidde, sikkerhetsrom med glidelåslukking inne i handlomme og elastisk holder for telefon, gps, etc. i lårlomme.

1199,6

SVALBARD FLEX1 PANTS, HERRE OG DAME Oppdatert og forbedret versjon av våre bestselgende og mest fleksible friluftsbukser for helårsbruk. Flex1 softshellmateriale gjør disse buksene meget pustende, værbeskyttende og slitesterke, med utmerket bevegelsesfrihet og komfort. Buksene har normal passform, og detaljene inkluderer flere lommer med glidelås, gamasjkrok, custom-fit-regulering i livet og justerbar ankelvidde.

1499,-


FJØRÅ - TERRENG OG STISYKLING Foto: Kristoffer H. Klippenes, Norrøna

Terrengsykkelklær til all slags vær. Regn og tøffe terrengforhold krever funksjonelle klær som holder deg varm og tørr – uten at du mister bevegelighet under syklingen.

1999,FJØRÅ EQUALISER T-SHIRT , HERRE Teknisk og slitesterk T-skjorte laget for stisykling. Transporterer svette og beskytter mot UV-stråler. Sidelomme med glidelås.

599,-

FJØRÅ PACK 10L Tettsittende sykkelsekk med riderail-system, som sørger for at sekken sitter godt på ryggen. Ventilert meshrygg, hoftebelte og skulderreimer. Forberedt for drikkesystem.

799,-

1999,-

FJØRÅ DRI1 JACKET, HERRE Superlett, pustende, vanntett jakke med passform og detaljer tilpasset sykling. Jakken tar liten plass i sekken, er myk i stoffet og komfortabel mot huden. Reflekser, liten brystlomme, ventilering under armene og stramming i nakken.

FJØRÅ DRI1 PANTS, HERRE Denne ultralette, pustende og vanntette buksen har tettsittende passform, regulering i livet med custom-fit system™ og elastiske områder på knær og på baken. En lårlomme, lufting på utsiden av lår samt regulering av vidden i leggen med glidelås samt velcro nederst.

FJØRÅ FLEX2 GLOVES Slitesterke, luftende terrengsykkelhansker.

FJØRÅ SHORTS, HERRE Teknisk, kompromissløs shorts til krevende stisykling. Går nedenfor knærne, og har tre lommer, ventilasjonsåpninger på sidene, elastiske områder bak og på innsiden av lårene – samt formsydde knær. Du kan fint bruke denne shortsen over en Lycra sykkelbukse.

1299,-

549,-

FJØRÅ FLEX1 PANTS , HERRE Norrønas sykkelbukse designet for stisykling. Buksen er laget i slitesterkt flex1 materiale på knær og sete for god bevegelighet, og har slitesterk og komfortabel vevd polyamid 175 i resten av buksen. Detaljer som silikonbelegg på innsiden av linningen, lufting med mesh og glidelås som kan gjøre buksen tettsittende rundt leggen. Borrelås-stramming rundt ankler, to frontlommer og lårlomme.

1599,-

7


Foto: Frode Sandbech, Norrøna

/29 - AKTIV LIVSSTIL Norrøna /29 er en rekke produkter laget spesielt med tanke på komfort og stil i tiden før og etter du driver med din favorittaktivitet. Produktene i /29-serien gjør hverdagen din mer sporty, behagelig og fleksibel

699,-

399,-

/29 FLEX1 SHORTS, HERRE OG DAME Komfortabel, hurtigtørkende og fleksibel flex™1 softshell-shorts. Denne shortsen er perfekt til trening, friluftsliv og hverdagsliv – på fjellet eller stranden, og alt i mellom.

199,-

Foto: Frode Sandbech, Norrøna

/29 SUMMER HEADBAND Tynt, komfortabelt panneband i 100% økologisk bomull.

/29 COTTON T-SHIRT, HERRE OG DAME Høykvalitets T-skjorte i 100% økologisk bomull. Velg mellom ulike motiver og farger.

299,-

/29 LIGHT BEANIE Tynn, komfortabel lue i 100% økologisk bomull.

199,-

/29 VIKING WEB CLIP BELT Belte laget av sterk, 5-centimeters webbing. Trinnløs beltespenne i børstet, rustfritt og nikkelfritt stål, med utstanset logo og flaskeåpner på baksiden. Lengde 120 cm.

Sognefjellsvegen 5, 2686 Lom Tlf: 61 21 17 99 Følg oss på Facebook www.fjellogfritid.no E-post: post@fjellogfritid.no

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at noen av varene kan bli utsolgt.

Fjell og Fritid - Norrøna dm vår 2014  
Fjell og Fritid - Norrøna dm vår 2014  

Se vårens nyheter fra Norrøna! Utvalget i butikken er stort, og vi har produktene inne i mange flotte farger!