Page 1

Nog maar 100 dagen je broek verslijten op de schoolbanken. Nog maar 100 dagen die zware boeken meesleuren. Nog maar 100 dagen verlangen naar de bel voor de pauze. dagen die leerstof in je hoofd drammen. Nog maar 100

Maar ook‌

dagen om fratsen uit te halen!

Nog maar 100 dagen om met je schoolvrienden door te brengen. Nog maar 100 dagen om briefjes door te geven in de klas. dagen genieten van het leventje op de middelbare school.

Nog maar 100 Nog maar 100

dagen zal onthouden!

Kortom, redenen genoeg om te feesten, feesten en nog eens feesten! Laat dit een dag worden die je nog meer dan 100


Het programma van een nu al legendarische dag! Een dag vol feest voor de laatstejaars! Maar wat staat er nu precies allemaal op het programma die dag?

Om jullie hoofd niet te verliezen in al dat feestgedruis, alvast het dagprogramma: 7u30 samenkomst in de evenementenhal 8u - 9u ontbijt 9u - 11u optocht 11u - 12u vrij podium 13u middagmaal op school Aanwezigheid verplicht tot 15u 21u - 4u fuif met DJ Gilloso Tête à Tête Expensive KVR


Super-ochtend-man! Superheld of geen superheld, iedereen kan een goed ontbijt gebruiken om krachten op te doen, zeker op een dag zoals deze! Daarom worden jullie allemaal verwacht in de evenementenhal om half acht, daar zal jullie klassenleerkracht jullie staan opwachten met een beker en een polsbandje. Deze twee zaken verlenen jullie toegang tot de evenementenhal, voor een ontbijt dat je nog lang zal bijblijven! Want naast die overheerlijke koeken, fruitsap, warme chocomelk en koffie, krijg je al een voorsmaakje van de avond. Want de winnaar van de DJ-contest van vorig jaar ‘DJ Claudio’ komt zo vroeg in de ochtend al enkele plaatjes spelen voor jullie! Voor wie nog niet goed wakker was... zal dat hierna wel zijn! Om 9u starten we dan met de jaarlijkse traditie: een onvergetelijke optocht met wagens, veel lawaai en veel ambiance door de straten van Eeklo! Eeklo zal het geweten hebben dat het 100-dagen zijn! Wat in de optocht uiteraard niet mag ontbreken is een bezoekje aan jullie geliefde scholen. Hopelijk zijn zowel Ten Doorn, PTI en het Koninklijk Atheneum volledig klaar voor jullie spetterende komst. Maar laatstejaars of niet, er blijven toch enkele belangrijke regels: confetti en ander plakkerig spul zijn volledig uit den boze. Omdat de optocht zo groot is, is het onmogelijk dat de stadsdienst dit hele traject opkuist, zij hebben nu eenmaal geen superkrachten... Ook de politie zal streng toezicht houden op deze zaken. De optocht verlaten is ook niet toegelaten, maar waarom zou je dat doen? 100-dagen dienen gevierd te worden met alle laatstejaars! Voor wie een sigaret echt niet kan laten, ook aan jullie wordt gedacht. Voor en na de optocht zijn er rookpauzes voorzien. De peuken dienen in de voorziene emmers te komen. Maar daar stopt het niet! Om 11u komen we weer aan bij de evenementenhal waar het feest verder gezet kan worden op... een vrij podium! We smijten er een karaokewedstrijd tegenaan. Eventueel zal ook een DJ aanwezig zijn. En om het helemaal compleet te maken houden we ook nog een miss en mister 100dagen verkiezing. Voel jij je als de tweede catwoman? Ben jij de nieuwe super- of wonderwoman? Of zit er diep in jou een batman, spiderman of powerranger? Blijf niet met deze talenten zitten, maar toon ze en schrijf als de bliksem in voor de miss- en misterverkiezing. Hiermee kan je filmtickets winnen! Inschrijven kan door gewoon je naam op te geven tijdens het ontbijt. We zijn benieuwd!

Incredible middag Na een voormiddag die jullie nog lang zal bijblijven, gaan jullie terug naar jullie eigen school en is het tijd voor een lekker middagmaal, en om na te praten over die superochtend. Tijdens de terugweg worden jullie begeleid door de klassenleerkrachten.

Mega-party!

Na deze lange, leuke dag volgt het allerbelangrijkste: de 100dagen-fuif!!! Klaar om jullie superkrachten om te zetten in verbazingwekkende dansmoves! Jullie zijn welkom vanaf 21u in de evenementenhal. Het feest barst los met de winnaar van de DJ-contest, DJ Gilleso. Daarna is het tijd voor het duo Tête à tête. Houden jullie het nog vol? Want als knallende afsluiter komt Expensive KVR voor jullie draaien tot een uur of vier.

Meer info:

check facebook! en http://www.eeklo.be/jeugddienst/100dagen


DJ-contest 2011 Op vrijdag 11 februari vond in Jeugdhuis De Lochtink de DJ-contest plaats. De jury koos voor Gilloso als winnaar! Hij zal de eerste uren van de fuif het beste van zichzelf geven!

En er is nog meer Op de 100 dagen gaat ook de namiddag niet ongemerkt voorbij! Je kunt vanaf 15u terecht in jeugdhuis De Lochtink voor een optreden van Eeklose bodem: ‘The Crumble Thief’ om 16u.


Je kan het fotoboek downloaden in kleur op http://www.eeklo.be/jeugddienst/100dagen

Starring Laatstejaarsstudenten PTI Laatstejaarsstudenten College OLV Ten Doorn Dullaert Dreef Burggraven Laatstejaarsstudenten Koninklijk Atheneum

PTI


cOLLEGE O.L.V. TEN DOORN DULLAERT


cOLLEGE O.L.V TEN DOORN BURGGRAVEN


cOLLEGE O.L.V. TEN DOORN DREEF


K. Atheneum


Leerlingen boekje 100-dagen  
Leerlingen boekje 100-dagen  

Boekje leerlingen 100-dagen 2011