Page 1

Efter flere års intens diskussion besluttede den Internationale Astronomiske Union sig endelig: Pluto skulle ikke længere være den niende planet i vores solsystem. Siden den dag har vores solsystem blot budt på 8 planeter, med Neptun som den ottende og fjerneste planet fra Solen. Flere år senere blomstrede en sensationel teori - et enormt, hidtil ukendt himmellegeme måtte befinde sig i kanten af vores solsystem. Teorien var baseret på data, som rumskibene 'Voyager 2' og 'New Horizons' havde transmitteret. De mærkværdige forvrængninger af rumskibenes målinger, samt regelmæssige afbrydelser i deres datatransmissioner, gjorde videnskabsmænd verden over mundlamme. Selv skeptikerne, der først afkastede teorien som ren fantasi, måtte til sidst erkende, at der nok var noget om sagen. Men den indsamlede data var stadig utilstrækkelig. Adskillige videnskabsmænd havde undersøgt sagen, men uden held... Teorien var stadig netop dét; blot en teori, uden noget endegyldigt bevismateriale. Dr. Markow og hans hold af forskere var desperate efter at finde svar, så han iværksatte Project NAUTILUS: En bemandet rummission, der én gang for alle skulle finde ud af, om denne 'Niende Planet' virkeligt fandtes. Flere års forskning og et hav af tilbageslag senere var de endelig i besiddelse af den teknologi, der var nødvendig, for at klare missionen. Men nu til det afgørende spørgsmål; med hvilken besætning? Er du parat til at blive en del af Project NAUTILUS? Frivillige efterspørges!!


Bogfør jer es besæ t n ing he r : Besætning

Start:

Slut:

Forsøg:

Slut:

Forsøg:

Slut:

Forsøg:

Slut:

Forsøg:

Slut:

Forsøg:

Slut:

Forsøg:

Besætning

Start: Besætning

Start: Besætning

Start:

Start: Besætning

Start:

2

#691868-03-060320

Besætning


S å da n br u ger man den n e log bo g : Bogfør besætningsmedlemmerne her. Udfyld med spillernavne, datoer for jeres første forsøg og gennemførelse af sidste mission, samt hvor mange forsøg, I har brugt. 'X'et indikerer, hvilket felt, I skal bruge, når I skriver jeres forsøg ned på hver mission. Eksempel: Besætningen øverst på siden bruger kun feltet helt til venstre. Altså kan op til 6 forskellige besætninger bogføre deres fremskridt samtidig. Missiontal. Den gyldne ramme rundt om tallet indikerer, at der her bruges den særlige regel, hvis man er 5 spillere.

Når en mission gør brug af opgavekort, vises antallet af opgavekort således.

Dette er missionteksten. Den fortæller dig alt det, du skal vide om jeres nuværende mission. Størstedelen af missionteksten er af narrativ karakter. Bemærk: Tekst, der står i fed - ligesom her - beskriver den pågældende missions særlige regler. Læs altid disse stykker grundigt.

4

2

25 Husk nødmeldingbrikken.

Udfyld disse cirkler, hvis nødmeldingsbrikken er brugt.

#691868-03-060320

Når I har klaret en mission, kan I bogføre det her, ved at skrive, hvor mange forsøg det tog jer, at udføre missionen. Hvis I har brugt nødmeldingbrikken, stiger antallet af forsøg med 1.

Når en mission indeholder særlige regler, vil disse blive vist her, ved brug af forskellige symboler. Læs den fede tekst, for at få reglerne beskrevet nøjagtigt. Nogle symboler er også forklaret i reglerne.

Hvis I ikke kan klare en mission, eller bare vil springe den over, kan I skrive '10' her, og rykke videre til næste mission. Nederst på hver side kan I bogføre Dette gør det altså nemt og hurtigt at se, jeres samlede antal forsøg for hvor langt I er nået, samt at hele eventyret op til nu. sammenligne jeres besætning med andre.

Total

Missionens påkrævede opgavebrikker vises her.

3


Tillykke! I er de eneste, blandt flere tusinde ansøgere, der er dygtige nok til at kunne udføre denne yderst farlige mission; at gå på opdagelse efter den Niende Planet! Før I kan søge mod det uendelige univers, skal I gennemgå en række testmissioner. Det er nu tid til Fase 1: teambuilding!

1

1 I udgør, uden tvivl, den mest perfekt sammensatte besætning nogensinde. Jeres mentale forbindelse er noget helt særligt - denne såkaldte tankekompatibilitet tegner godt for et frugtbart, fremtidigt samarbejde. Nu er I klar til Fase 2 og 3: kontrolteknologi og vægtløshed.

2

2 Hver fase bygger på de kompetencer, I har fået igennem tidligere faser. Hvis I vil bestå dette kursus i energiforsyning og krisehåndtering, vil jeres logiske sans i høj grad komme på prøve. Jeres baggrund inden for matematikkens verden vil så sandelig gavne jer nu!

3

4

Total

2


I nærmer jer med hastige skridt afslutningen på de forberedende faser. I disse sidste testfaser vil I stifte bekendtskab med genkalibrering af kontrolmoduler og kommunikationsudstyr, samt jeres rumdragters essentielle hjælpesystemer. Bered jer på snarlig afgang!

3

4 Der fejrede I det vist lidt for tidligt! En af jer er blevet syg. Efter alle har kigget på sine kort, skal kaptajnen spørge hvert besætningsmedlem, om hvordan vedkommende har det. Man må kun svare "godt" eller "dårligt". Kaptajnen bestemmer herefter, hvilket besætningsmedlem, der er blevet syg. Denne person må ikke vinde nogen stik.

MÅ IKKE VINDE

5 Efter dette lille tilbageslag påbegynder I nu den sidste testfase! Her vil I lære, hvad man skal gøre, når jeres kommunikation begrænses. For at opnå dette, simulerer vi en dødszone. I vil højest sandsynligt støde på fænomenet på jeres astronomiske eventyr, så denne fase er essentiel. Jeres tankekompatibilitet skal styrkes, hvis I skal have en chance i det ydre rum.

6

Total

3

? 5


I vil for evigt huske denne dag! Endeligt er I klar til at lette! Men færdiggørelsen af testfaserne er kun starten på eventyret. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1... LIFT OFF! I kan mærke, hvordan I presses massivt ned mod sæderne - nu er der ingen vej tilbage. Akkompagneret af en kakofonisk, øredøvende støj forlader I nu jorden, landet, kontinentet og planeten.

3

7 I bevæger jer nu ind i månens kredsløb, og vægtløsheden kan nu mærkes - det er en helt ubeskrivelig fornemmelse. I har gennemført utallige tests og at forberede jer på netop dette øjeblik. Men glæden gennemborer jer alligevel, hver gang, I er vægtløse! I kigger tilbage mod Jorden, den lille ‘blå prik’ hvorpå I har tilbragt hele jeres liv. Den er allerede så lille, at man kan dække den med tommelfingeren.

3

8 Men bedst som I dagdrømmer, lyder alarmen fra NAVI jeres analysemodul ombord på rumskibet - og den må ikke ignoreres! Et lille stykke metal har sat sig fast i en generator. Det vil kræve en yderst rolig hånd at frigøre den, hvis man vil undgå at beskadige printpladerne. Mindst ét farvekort med værdi 1 skal vinde et stik.

9

Et stik vundet med 1

1 11 11 1

1 1 1 1 1 1 1 1

6

Total

1


Efter al denne spænding er I nu klar til at at fortsætte missionen og forlade månens kredsløb. I gør status til mandskabet på Jorden, aktiverer kontrol- og måleinstrumenterne og starter jetmotorerne. Dette vil i sande blive et kæmpe spring. Både for jer og for menneskeheden.

4

10 Jeres radarsystemer meddeler, at et tætpakket meteorfelt snart vil krydse jeres vej. Kaptajnen skal vælge et besætningsmedlem, der skal udregne en vej udenom meteorfeltet. Denne opgave kræver absolut opmærksomhed: Det udvalgte besætningsmedlem må ikke kommunikere denne mission.

4

11 Lige forbi jer kan I se meteorerne suse forbi. I spændingen viser det sig, at I ved et uheld har forvekslet jeres protokoller, hvilket skaber lidt midlertidigt kaos. Straks efter I har spillet første stik, skal alle spillere trække et tilfældigt kort fra spilleren til højre og tilføje det sin hånd. Herefter fortsætter spillet som normalt.

4

12

Total

7


Pokkers! Til trods for, at I ændrede kurs, er I alligevel blevet ramt af et lille, uidentificeret objekt! Kontrolmodulerne indikerer, at det måske er generatoren, der er beskadiget. For at være helt sikre, bliver I nødt til at teste alle rumskibets motorer. I skal vinde et stik med hvert 1 raketkort.

13

Et stik med hver 2 13 24 3

4 3 4 1 2 1 2 3

I er allerede nu så tæt på Mars, at I kan se Olympus Mons, den største vulkan i solsystemet, med det blotte øje. Det er et utroligt syn, og I spilder ikke ét sekund med at tage billeder af vulkanen, og af Mars' nærliggende måner, Phobos og Deimos. Det vilde syn hjælper da lidt på, at I lige nu befinder jer i en dødszone!

?

14 I forlader Mars og den dertilhørende dødszone. Snakken falder tilfældigvis hen på chokoladebarer, idet kollisionsmodulets alarm lyder! Før I ved af det, bliver I ramt af en meteor! De fire beskadigede moduler skal straks isoleres og repareres.

15

8

4

Total

4

4


Okay… chokket var heldigvis værre end den reelle skade, og det meste kunne fixes relativt hurtigt. Desværre blev kontrolmodul 9 svært beskadiget ved uheldet og er ude af drift. Det er det modul, der overvåger livsstøttesystemerne i jeres rumdragter. Man må ikke vinde et stik, ved at spille et farvekort med værdi 9.

Ingen stik med

16 Skaden var endnu værre end først antaget... nu vil det koste jer dyrebar tid at få den repareret. Men samtidigt skal I jo formå at holde kursen, og gøre status med jeres hold tilbage på Jorden. Man må stadig ikke vinde et stik, ved at spille et farvekort med værdi 9.

2 Ingen stik med

17 I sætter kurs mod Jupiter og flyver ind igennem en kosmisk støvsky. I samme øjeblik, som I flyver ind i skyen, begynder jeres kommunikationsmodul at opføre sig meget mærkeligt. I starten lader der til at være forbavsende god forbindelse, men blot sekunder senere er der total elektronisk blackout! I må først kommunikere, fra og med andet stik.

5

2

18

Total

9


Støvskyen har en absolut forbløffende størrelse, og jo længere tid, I befinder jer der, desto mærkeligere opfører jeres kommunikationsmodul sig. Det skifter konstant mellem glasklar kommunikation til fuldstændig blackout. Men de mørklagte tidsintervaller bliver længere og længere. I må først kommunikere, fra og med tredje stik.

5

3

19 Endelig! I formår at forlade støvskyen - og kommunikationsmodulet opfører sig straks mere forudsigeligt. Foran jer er nu Jupiter i al hendes magt. Gaskæmpen må siges, at leve op til sit navn. Jeres ærefrygt afbrydes prompte, idet I opdager de to beskadigede radarsensorer. Kaptajnen skal se på opgavekortene og bestemme, hvilket besætningsmedlem, der skal udføre reparationen og modtage opgavekortene. Kaptajnen kan ikke vælge sig selv.

forsiden nedad

20 Efter reparationen kunne I udlede, at I tydeligvis kom for tæt på Jupiter, da I fløj igennem skyen. Planetens tyngdekraft, der er over to gange så stærk som på Jorden, har påvirket jeres kurs drastisk. For at modvirke dette tilbageslag, vil det kræve dyb koncentration og nøjagtig teknisk snilde, hvis I vil undslippe Jupiters atmosfære med livet i behold. I al forvirringen lægger I ikke engang mærke til, at I befinder jer i en dødszone.

21

10

2

Total

5

?


e wn

5

Fra asken til ilden; I er knapt kommet i sikkerhed, før temperaturen pludseligt falder. Alle kontrolsystemets alarmer lyder, og I bør straks iføre jer jeres rumdragter. Kontrolmodulet er fuldstændigt overbelastet med mængden af klimatiske fejl og rettelser. I må omlede de andre modulers energiforsyninger én efter én, hvis I vil undgå et totalt blackout!

22 De fleste moduler kører stadig på energiforsyningen til nødstilfælde, mens I undrer jer over, hvad der mon kan stå bag denne ekstreme nedkøling. Callisto - en af Jupiters 79 måner - suser forbi jer, netop som det lader til, at I har undsluppet frostlinjen. Før I vælger opgavekort, må I bytte rundt på 2 opgavebrikker. Vælg de 2 brikker i fællesskab (uden at afsløre noget om jeres kort).

5

X

23 Denne utilsigtede hændelse har skabt rod i jeres processer og rutiner. Meget skal fixes, men ingen ved, hvor man overhovedet bør starte. Kaptajnen tager styringen og har lavet en plan, der skal sikre, at I kan fortsætte arbejdet ordentligt. Når alle har set på sine kort, spørger kaptajnen hvert besætningsmedlem om, hvorvidt vedkommende kan løse de enkelte opgaver (en opgave ad gangen). Der må kun svares "ja" eller "nej". Kaptajnen uddeler herefter opgaver.

Y

6

24

Total

11


I har nået Saturn og tager en pause, for at beundre det spektakulære syn af stenbæltet, der drejer rundt om planeten. Det er ikke uden grund, at Saturn kaldes en 'ringplanet'. Det er nærmest med apati, at I udelukkende fokuserer på rumskibets auto-analyse. Grundet dødszonen bliver I i det mindste ikke forstyrret.. Hvis I er 5 spillere, kan I nu bruge den særlige regel for 5 spillere.

6

?

25 En høj lyd afbryder jeres introspektive humør. I er blevet ramt af to sten, fra da I svævede rundt omkring Saturn. Autoanalysemodulet har allerede forseglet det påvirkede område: Opbevaringen. Begge sten sidder dog stadig fast i skroget. De skal fjernes med yderst forsigtighed, for ikke at beskadige skibet endnu mere. Mindst to farvekort med værdi '1' skal vinde hvert sit stik.

To stik med 1

1 11 11 1

1 1 1 1 1 1 1 1

26 Flængen i skroget har gjort voldsom skade. En analyse af modulerne tilknyttet det påvirkede område viser, at rumskibets flux-kondensator er svært beskadigedet. Det er intet stort problem lige nu, men den må repareres, hvis I skal have en chance for, at kunne vende tilbage til Jorden. Kaptajnen bestemmer, hvilket besætningsmedlem, der skal udføre reparationen og modtage opgavekortene.

3 forsiden nedad

27

12

1

Total


e wn

Jeres målinger afslører, at der er en bemærkelsesværdig mængde kosmiske stråler i området. I fortsætter jeres tur, helt uden at vide, at jeres radiomeddelelser ikke transmitteres, og hvis de gør det, så med store forsinkelser. Det gør bestemt ikke arbejdet lettere. I må først kommunikere fra og med tredje stik.

6

3

28 Kommunikationsmodulet har tilsyneladende taget mere skade, end først antaget. En reparation vil kræve adskillige tests og og kalibreringer, som skal udføres både præcist og samtidigt. Man må på intet tidspunkt have vundet mere end 1 stik flere, end et andet besætningsmedlem. Kommunikationen er nede.

?

29 En del af reparationen er udført, men I må udskyde at færdiggøre arbejdet; I nærmer jer nemlig Uranus. Dens glatte, lyseblå overflade får den til at se nærmest falsk ud. I løsriver jer fra dette fascinerende syn, og vender tilbage til reparationsarbejdet. I må først kommunikere, fra og med andet stik.

6

2

30

Total

13


I forlader langsomt Uranus, og modtager en meddelelse fra Jorden, der efterspørger en indhentning af metadata fra Uranus’ måner. Men på grund af kommunikationsproblemerne, modtog I den desværre for sent. I kan kun se tre ud af Uranus’ 27 måner - Rosalind, Belinda og Puck. Det må være nok for nu.

6

31 I kan efterhånden mærke, at I har været afsted i lang tid, og de interpersonelle problemer begynder så småt at opstå. De var jo uundgåelige - men også forudsete. For at undgå for meget konflikt, går I tilbage til hvert sit arbejde. Kaptajnen må igen overtage det organisatoriske arbejde, og uddele opgaver.

7

32 Tid til rumvandring! En af lugerne er blevet ødelagt, og skal repareres. Men det udgør altid en kæmpe risiko, at forlade skibet. Når alle har kigget på sine kort, skal kaptajnen spørge hvert besætningsmedlem, om de vil være frivillige. Der må kun svares "ja" eller "nej". Kaptajnen vælger så et besætningsmedlem. Denne person skal vinde præcist ét stik, men uden at bruge raketkort.

Præcist et stik

33

14

Total


I nærmer jer Neptun, da rumskibet begynder at vakle lidt. Stabilisatorerne skal bemandes, ellers mister I kontrollen! Indtil da må kaptajnen finjustere det modul, der kalibrerer tyngdekraften. Man må på intet tidspunkt have vundet mere end 1 stik flere, end et andet besætningsmedlem. Derudover skal kaptajnen vinde både det første og det sidste stik. første og sidste stik

34 Med ekstrem varsomhed er I nået den yderste planet i vores solsystem: iskæmpen Neptun! I får kuldegysninger ved synet af hendes overnaturlige, blå overflade. Da I langsomt svæver forbi iskæmpen, modtager I endnu en besked fra Jorden. Rumsonden Alpha 5 er i kredsløb rundt om Neptun, men dens sensorer er blevet beskadigede. Find sonden og fix dem.

7

35 I udnytter dette sjældne, rolige øjeblik til at få snakket lidt med hinanden. De konstante nødsituationer, ansvaret, som I bærer på jeres skuldre, og uvisheden om, hvordan jeres eventyr vil udspille sig, må siges at have gjort jer alle lidt stressede. Så det er dejligt bare at kunne slappe af, og få snakket tingene igennem. I føler jer mere parate, til at kunne klare de kommende strabadser. Kaptajnen uddeler de individuelle opgaver.

7

36

Total

15


I er nu nået dværgplaneten Pluto. For mange år siden ville hun have været den niende planet. I tænker tilbage på, hvordan livet var, da I var børn på Jorden. Måske på, hvordan jeres mødre serverede nudler, og fortalte om alle planeterne, imens I reflekterede over, hvordan alting forandrer sig. Ikke desto mindre skal rumskibet stadig følge kursen. Kaptajnen bestemmer, hvem der skal tage sig af det.

4 forsiden nedad

37 I når heliopausen; grænseområdet mellem vores solsystem og det uendelige. Hvis beregningerne er sande, kan Den Niende Planet ikke være langt væk. Spændingen spreder sig blandt hele besætningen - sandhedens time nærmer sig! Da jeres instrumenter giver lyd, vælter I næsten omkuld! Men desværre. Det var falsk alarm. I må først kommunikere, fra og med tredje stik.

8

3

38 Nu må det være! De målinger, som modulerne viser, kan kun skyldes et eller andet enormt objekt. Det påvirker rumskibet så meget, at selv jeres radiokommunikation forstyrres. I skal genkalibrere jeres instrumenter og finde ud af, hvad der foregår!

?

39

16

8

Total


e wn

I holder nu nøje øje med det mystiske objekt, men I ved endnu ikke, hvad det helt præcist er. Måske er det en af Plutos måner? Nej, vent! Det er ingen måne! I har fundet den: Den Niende Planet!! I er alle euforiske, og glemmer hurtigt al den modgang, I har mødt. En scanning af planetens overflade viser, at den er af solid karakter. Det er altså ikke endnu en gaskæmpe; man kan betræde den. I står overfor en fantastisk mulighed. Før I uddeler opgavekort, må I flytte en opgavebrik hen til et andet opgavekort (uden en tilknyttet opgavebrik). Dette valg skal tages i fællesskab. I må ikke afsløre noget om jeres kort.

8

X

X

40

I forbereder motorerne på en snarlig landing. Grundet disse helt nye tilstande skal én af jer koordinere landingen. Når alle har kigget på sin hånd, skal kaptajnen spørge hvert besætningsmedlem, om de føler sig ‘klar’. Der må kun svares "ja" eller "nej". Kaptajnen vælger så en person. Dette besætningsmedlem skal og må KUN vinde det første og det sidste stik. Eftersom, at kun motorerne bruges til at korrigere landingspositionen, må disse stik IKKE vindes med raketkort.

kun det første og sidste stik

41

Total

17


Planeten er ekstremt kold og ugæstfri, men, om muligt, beboelig. Mystisk… det ligner, at der er et område, hvor jeres instrumenter ikke virker efter hensigten. Jo tættere, I bevæger jer mod denne anomali, desto større er fejlene på jeres instrumenter. Videnskaben har ingen bud på, hvad dette kan skyldes. I det mindste kan I identificere grænsen for dette mystiske fænomen jeres instrumenter virker nemlig igen, når I forlader området.

9

42 I videnskabens tegn bevæger I jer tættere på. Tyngdekraftens love synes at omvendes, jo tættere på anomalien, I befinder jer. For at være på den sikre side hægter I jer fast på planetens overflade med vibraniumkroge. Kaptajnen sikrer resten af besætningen og uddeler de individuelle opgaver. Ud fra den data, I indsamler, kan der kun drages én mulig konklusion: I har opdaget et ormehul!

9

43 Indtil dette øjeblik har ormehuller blot været teoretiske konstruktioner, og nu står I her, lige foran et vaskeægte eksemplar! Det overskygger jer komplet, som en sort monolit - fuldstændigt uforståeligt, og med en enorm tiltrækningskraft. I giver besked til Jorden og forbereder raketmotorerne. I vil gennem ormehullet! Hvert raketkort skal vinde et stik. Først med raket 1, så 2, 3 og til sidst 4.

18

1

2 13 24 3

4 3 4 1 2 1 2 3

44

I opadgående rækkefølge, 1 stik med hver

Total

4


Det er ubeskriveligt. I sidder spændt fast i jeres sæder, men det føles som om, at I er alle steder på én gang. Farver og former ændrer karakter, og lyset føles som en hvirvlende...masse, der fremstår som et nærmest intelligent væsen, der fanger blikket. I forsøger at fokusere på jeres instrumenter, og på ikke at gå helt fra forstanden!

9

45 Selvom, at I oversvømmes af en syndflod af information, kan I stadig instinktuelt reagere, når der er fare på færde. Skibets hovedmoduler slukker undervejs gennem ormehullet. Alarmerne og de røde advarselslamper hiver jer ud af den tranceagtige tilstand, som I før befandt jer i. Besætningsmedlemmet til venstre for personen, der har kortet “lyserød 9” skal vinde ALLE lyserøde kort. Meddel, hvem der har “lyserød 9”.

Alle lyserøde kort

46 I er udmattede, og er kommet til kort. Ormehullet føles som et fængsel nu. Et fængsel, hvor man ikke længere kan skelne mellem virkelighed og fantasi. Jeres kroppe nærmest skriger, at I ikke kan klare mere end blot 10 sekunder af dette - men I har mistet enhver form for tidsfornemmelse. I prøver at tælle ned.. 10..9..8..7..6..5..4..3..2..1. Og PLUDSELIGT er I ude af ormehullet!

10

47

Total

19


I har knapt nok tid til at finde fodfæste. Pludseligt er I omsluttet af ekstrem varme. Analysemodulet slår straks over på det højeste fareniveau. De første moduler er allerede blevet ofre for de vilde temperaturskift. Selv jeres temperaturregulerende rumdragter kan ikke holde jer fra, at begynde at svede inden for få sekunder. I må aktivere nødprotokollen og varmeskjoldene, og se at komme væk i en fart! Kortet med opgavebrikken skal vindes som det sidste stik i spillet.

3

som det sidste stik

48 Da I endelig kommer til bevidsthed, er alt næsten ved det samme igen. I har lige nøjagtigt udført de trin, der var nødvendige for jeres overlevelse, før I faldt om, fuldstændigt udmattede. I fastlægger jeres position og kan ikke tro jeres egne øjne. I er i kredsløb med Venus! Ormehullet udgør en direkte forbindelse mellem Den Niende Planet og Venus. Det forklarer også den ekstreme varme: Venus er jo langt tættere på Solen end Jorden er. Det tager jer et øjeblik, før det går op for jer. I kan rejse hjem! Tjek alle 10 hovedmoduler, med fokus på livsstøttesystemerne, motorer og kommunikation. Ærede besætning. Sæt kurs mod Jorden!

49

20

Total

10


Turen tilbage er langt mere kompliceret, end først antaget. Nogle moduler er fuldstændigt ødelagte, og I bliver nødt til at kæmpe imod Solens massive Kun de første tiltrækningskraft. Jeres reserver er udtømte og I har ikke fire stik råd til at begå en eneste fejl - rejsen hjem skal udføres med ypperlig præcision. Først skal I gøre brug af en gravitationel slynge. Så skal skibets moduler holdes ved lige, og jeres approach mod Jorden påbegyndes. Til slut vil selve landingen kræve jeres absolutte opmærksomhed; mere end nogensinde før! Alle skal kigge på sine kort. Ét besætningsmedlem skal kun vinde de første fire stik. En anden skal kun vinde det sidste stik. De resterende besætningsmedlemmer skal vinde alle stikkene imellem. Kaptajnen skal spørge alle Kun det personer, hvilken rolle, de har lyst til at indtage. Derefter sidste stik skal I, i fællesskab, finde ud af, hvem der skal indtage hvilken rolle. I må ikke afsløre noget om jeres kort.

50

Total

21


I er landet på Jorden, og er i god behold. Jeres overraskende hurtige retur har resulteret i en mediestorm uden lige! Historien om jeres tur gennem ormehullet spredes som en løbeild, verden over - det er på alles læber! Jeres genforening med familie og venner hjælper jer med at glemme al den modgang, I har mødt. Og efter at have tilbragt så lang tid i rummets kolde vakuum, nyder I livet på Jorden i fulde drag! Alle jeres fund og al dataen fra jeres rejse har affødt en række nye, spektakulære videnskabelige teorier. Fordi ormehullet befinder sig relativt tæt på Jorden, kan Den Niende Planet nås på ingen tid. De adskillige dybdegående undersøgelser af jeres data har desuden kunne bekræfte, at planetens overflade gør den velegnet for fremtidig beboelse. Jeres utrolige opdagelse har gjort det engang umulige, muligt. I fremtiden vil astronauter kunne blive ført til Den Niende Planet, og rejse videre ud på missioner, fra en rumstation på Den Niende Planet. Hvis yderligere udforskning af det ydre rum kan starte fra udkanten af vores solsystem, virkeliggør det noget, der ellers har været ren science fiction; interstellar rumrejse. Takket være jer og jeres sensationelle bedrifter, kan vi nu, ærede besætning, gå en ny æra i møde: Rumalderen!

Profile for Spilbræt.dk

The Crew - Dansk Logbog  

Alle 50 missioner til storhittet The Crew - nu på dansk!

The Crew - Dansk Logbog  

Alle 50 missioner til storhittet The Crew - nu på dansk!

Profile for spilbraet

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded