Page 1

Full Informatiu PSIB-PSOE. Número 2. desembre 2008

El mur de la vergonya El mur incompleix la protecció d’un edifici històric com l’Esgllèsia

Socialistes de Santa Margalida, Ca’n Picafort i Son Serra

E ntenem que

les característiques físiques de la construcció d’aquest mur no poden estar amparades per llicència municipal, ja que incompleixen taxativament la protecció d’un edifici històric com és el de l’Esglèsia Parroquial. A més, aquesta construcció romp l’harmonia de l’edifici, del seu entorn i desfigura la perspectiva. També és estrany que cap tècnic ni cap membre de l’equip de govern del PP s’hagin preocupat d’aquesta situació, sobre tot quan es

sap, o s’hauria de saber, que el grau de protecció d’aquest edifici és l’A. Aquests fets ja foren denunciats pel Grup Municipal Socialista sense que, a hores d’ara, hàgimrebut cap resposta, pel que entenem que aquesta consMur de l’Esglèsia de Santa Margalida. trucció no té cap llicència urbanística ajustada a dret. Per tot això, el Grup Municipal Socialista ha presentat la pertinent denúncia contra aquesta construcció perquè es duguin a terme les accions pertinents i, d’aquesta manera, depurar responsabilitats.

Omar elegit nou Secretari de Diversitat i Interculturalitat de les JSIB

Omar Mohamed.

Omar Mohamed Lamin, Secretari d’Organització de Joventuts Socialistes de Santa Margalida, Ca’n Picafort i Son Serra, fou elegit per a formar part de la Comissió Executiva que encapçala Francesc Dalmau després de ser reelegit Secretari General al XIII Congrés de Joventuts Socialistes de les Illes Balears. Així doncs, Omar forma part d’una Executiva renovada on ocupa la Secretaria de Diversitat i Interculturalitat sobre tot per la seva trajectòria en el camp de la intervenció social, especialment en immigració. La delegació de Santa Margalida estava formada per David Doménech, Omar Mohamed i Beatriu Gamundí, Secretària General de Joventuts Socialistes del nostre municipi. Les Joventuts Socialistes de Santa Margalida, Ca’n Picafort i Son Serra desitjam que en aquests anys es faci molta feina i encoratjam des d’aquí al nostre company Omar. Endavant i ànims!!!


Discutible ampliació de les oficines municipals quan no es fa el manteniment del que tenim ra el PP vol ampliar les oficines municipals, i ho vol fer A de la següent manera: primer presenten un pressupost

per fer l’obra de 959.887,37 euros, i un mes després, aquest pressupost d’obra es converteix en 1.352.349,97 euros. Efectivament, 65 milions de les antigues pessetes més, i per què? On van aquests diners públics? On s’han equivocat? Els Socialistes de seguida diguérem que no a aquesta ampliacaió, ja que no es tracta d’una obra prioritària ni necessària. A molts altres llocs del nostre municipi en tenim de molt més urgents. Alguns exemples són les escoletes municipals, l’ampliació del Centre de Dia, l’enllumenat del nucli de Santa Margalida, l’ampliació del cementiri, el Casal de Joves i un llarg etcétera. El més greu de tot és que mentre es projecten noves obres com aquesta, aquest Ajuntament no és capaç de mantenir així com toca altres infraestructures necessàries del nostre municipi com els problemes que presenta la coberta del Centre de Salut de Santa Margalida.

Mentre es projecten noves obres, no són capaços de mantenir la coberta del Centre de Salut de Santa Margalida.

Falta de planificació de les obres de Son Bauló CPU, amb el suport del PP, ha adjudicat les obres a l’oferta econòmica més cara

E l partit CPU, amb el suport del PP, ha adjudicat les obres

de la urbanització de Son Bauló a l’oferta econòmica més cara, el que suposa un sobre cost de més de 57 milions de les antigues pessetes. Els Socialistes pensam que el primer que es necessita són les obres de clavegueram i d’aigua potable, ja que hi ha seriosos problemes de fugues. Però, tot això encara és més sorprenent quan tots sabem que, en poc temps, les obres de canalització del gas faran que s’hagin d’aixecar de vell nou els carrers i les voravies d’aquesta urbanització. Però no acaba aquí, a més, l’Agenda Local 21, presentada per l’equi de govern a so de bombo i platerets, reconeix de manera ben clara que el Torrent de Son Bauló pateix una greu agressió provocada per l’activitat humana. Al cap i a la fi, el principal problema del nostre municipi és que no es té cap projecte que marqui quines són les necessitats i les prioritats del nostre poble.

Mentrestant, el torrent de Ca’n Picafortsegueix brut. Què fan els amics de PP i CPU que estan contractats i cobren dels nostres diners?


Sense paraula i sense paraules El batle no compleix amb la paraula donada sobre el manteniment de les instal·lacions

Doncs sí, el batle no compleix amb la seva paraula, i una persona sense paraula té poc predicament i menys credibilitat. El batle ha fet de la mentida la consigna i bandera del seu mandat. El millor de tot és que es presentava a les eleccions com un home “nou”. Idò sí, com sempre ha fet el PP: fer el que no creuen i dir el que no fan. El batle Martí Torres no és una excepció d’aquest model: auditoria, plens els matins, retira les competències al Ple, etc. Aixó sí, ni tan sòls s’immuta, deu pensar que si es confessa ja està perdonat.

La piscina, el poliesportiu i la resta d’instal·lacions romanen totalment abandonades mentre la gent es demana on és el resultat de les inversions milionàries que ha fet aquest Govern en manteniment.

Pobre Santa Margalida Santa Margalida i el seu terme municipal realment no han tingut sort a l’hora d’ésser gestionats. S’entén que tots el votants del municipi s’esforcin per triar al millor gestor i el millor polític que dugui endavant el desenvolupament més adient, considerant les característiques del nostre entorn. Però fins ara, tret de molts curts períodes de temps, han estat enganyats. I aquí es quan es pot aplicar la expressió “pobre Sta. Margalida”. El darrer exemple i tal vegada el més

sagnant, és el de l’actual Batle. Tota la campanya electoral, pareixia carregat de bones intencions, de ganes de servir al municipi, d’oblidar el passat i centrar-se en el futur, de canviar la prepotència per la competència, el desordre pel ordre, el mal gastament conegut per la bona administració,etc. Com és possible que s’hagi produït un canvi tan radical? Si qualsevol observa la seva actitud, en qualsevol ocasió, pareix com si tingues por de sortir d’un guió que li han marcat

i, per tant , no fa, no opina, no afirma, no nega, tot ho ha d’estudiar, tot ho han de considerar els experts... així podríem continuar fins arribar a l’hora de malgastar el nostre patrimoni. Aquí sí que es ferma, ràpid i rotund, què li passa? Com s’explica ? Millor dit, com ho explica als votants? Seria una manera de poder entendre el que per a molts és inexplicable. Que desprès de 30 anys de democràcia encara s’hagi de dir “pobre Sta. Margalida”.


Foto denúncia Així es troben les Instal·lacions Esportives de Son Serra de Marina, absolutament abandonades, i fetes mal bé ... Què fan els dos Delegats de Batlia?

Xiuxiuets - SOSTENIBILITAT pregonen els del PP, supòs que es refereixen a la sostenibilitat de les seves pagues. - L’Ajuntament paga el sopar de Santa Rita em els nostres diners, o és que no cobren el batle i el seu equip de govern? - Despropòsits, festival de bandes de música el dia de la final de la copa d’Europa entre Espanya i Alemanya, quina sensibilitat... - Que hi van de mudats, festes i processons és lo seu, el batle i el seu equip van més xarpats que unes castanyetes. - Quina diferència entre uns i els altres, Son Real n’és un exemple. - Sí que està més que demostrat: la paraula del Batle no val ni la llosca d’un cigarro. - Veritat com un temple: qui natura non da Salamanca non presta, o lo que és el mateix allà on no n’hi ha que no en cerquin. - L’ampliació de la casa consitorial costarà a prop de 200 milions de pts. Bé és una manera de col·locar tots els amics del PP-CPU, així estaran més amples. - Sabíeu que el 2008 no bastaran 150 milions de les antigues pts per festes. - Sabíeu que el 2008 no basten 20 milions de pts per dinars i sopars. - Sabíeu el que ens costarà el Batle, els seus regidors i tots els seus amics que ha col·locat a l’Ajuntament? durant aquesta legislatura pasa els 350 milions de pts. - Sabem que tot aquesta dilapidació la pagam els Marglidans de la nostra butxaca.

L’Agrupació Socialista vos desitja

BON NADAL I FELIÇ ANY NOU Podeu contactar amb nosaltres al correu psoesmargalidacpicafortisserra@gmail.com Per més informació podeu visitar http://beagm.balearweb.net

Socialistes de Santa Margalida  

Full informatiu dels Socialistes de Santa Margalida de desembre de 2008