Page 1

Full Informatiu PSIB-PSOE - Lloret - 2n semestre 2012

Un any i mig de desgovern Socialistes de Lloret

Van prometre la recuperació econòmica, la creació de llocs de feina i la congelació d’imposts. I què han fet? S’ha complert poc més d’un any i mig de la victòria del Partit Popular a les eleccions municipals, insulars i autonòmiques i ja s’ha vist que no han fet res del que van prometre a la ciutadania. El PP va assegurar que aconseguiria la recuperació econòmica, la creació de llocs de feina i la congelació d’imposts, però tot han resultat ser mentides. Lloret L’equip de govern de Lloret s’ha sumat a les retallades però no per a tots: l’Ajuntament té doblers per pagar el generós sou del batle i el sou mensual de 350€ de cada regidor de l’equip de govern. I, a més, hi afegeixen la paga per assistència a sessions de la junta de govern i àrea de gestió amb 45€ i 36€ per uns 10 minuts de reunió i altres 25€ per assistència als plens municipals.

· Pujada de l’IBI “contribució” · Copagament sanitari · Pujada de l’IVA · Pujada taxes universitàries · La benzina més cara d’Espanya paga de Nadal dels · Eliminació treballadors municipals Implantació d’una nova taxa al · cementiri en temps de crisi de la gestió municipal · Fracàs en la concessió del Poliesportiu a perdre el sou i dietes · Renúncia de l’equip de govern

Assistència pediàtrica Al passat ple municipal es va aprovar per unanimitat una moció del Grup Socialista per reclamar que Lloret compti amb assistència pediàtrica.

Pressupost municipal El PSIB-PSOE va votar en contra dels pressuposts perquè l’única partida que no pateix retallades és la dels sous polítics, a més de pujar imposts i no contemplar inversions. El PSIB va presentar al·legacions.

Molts d’anys i feliç 2013!


NO del PP a destinar 22.000€ a ajudes socials El Grup Socialista va proposar que es destinés part dels doblers dels sous polítics a polítiques socials però no es va poder aprovar per l’oposició del Partit Popular. Els Socialistes de Lloret van proposar al ple una moció per destinar 22.000€ corresponents al pagament de retribucions bàsiques i altres retribucions de l’equip de govern i oposició. Mentre el PP elimina la paga extra als funcionaris no és capaç de renunciar a una part del seu sou per ajudar a les persones que més ho necessiten. Els 22.000€ servirien per:

4.000 €

Ajuda al fons de llibres d’infantil i primària CEIP Antònia Alzina

3.000 €

Ajuda al fons de llibres de secundària IES Sineu

4.000 €

20 beques per a la pràctica d’esport

6.000 €

Ajudes a Acció Social per a persones necessitades

5.000 €

Ajudes a associacions i entitats culturals

Escoleta municipal a preu de luxe Fa uns mesos l’equip de govern del PP va modificar les taxes del servei de l’Escoleta municipal demostrant la falta d’eficàcia i la improvització a la que ens tenen acostumats els populars. Amb aquesta modificació, l’Escoleta de Lloret s’ha convertit en una de les més cares de la Part Forana.

Conveni amb l’Ajuntament de Palma per la targeta ciutadana L’Ajuntament de Lloret va aprovar per unanimitat una moció del PSIB-PSOE per firmar un conveni amb l’Ajuntament de Palma per la targeta ciutadana, tot i que l’equip de govern hi posa traves econòmiques.

Per estar contents... Èxit de participació a la xocolatada solidària organitzada pels Socialistes de Lloret en la que es van recaptar 620 euros a benefici de Joan XXIII d’Inca. Enguany sortejam una panera de Nadal! Participa per tan sols 2 euros als diferents llocs de venta. Per fi es publiquen les actes dels plens a la web de l’Ajuntament com fa temps que reclamen els Socialistes de Lloret per tal de modernitzar el Consistori i fer la seva tasca més transparent. Els Socialistes de Lloret manifestam la nostra participació, col·laboració i suport a les iniciatives, esdeveniments i actes que organitzen les diferents associacions per tal de fer poble. L’Agrupació Socialista de Lloret s’ha renovat amb gent nova i ganes de fer feina fent propostes per ajudar a la gent. Per qualsevol suggeriment, queixa, proposta o idea podeu enviar un correu electrònic a psoe.lloret@hotmail.com o contactar amb nosaltres a través del Facebook de l’Agrupació Socialista de Lloret

Socialistes de Lloret  

Full informatiu dels Socialistes de Lloret del segon semestre de 2012.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you