Page 1

Revista municipal dels Socialistes d’Esporles - Núm. 1 - gener 2011

Reviscola

Apareix el primer número de Reviscola la revista municipal dels Socialistes d’Esporles

Aquest és el primer número de “Reviscola”, la revista municipal dels Socialistes d’Esporles. Amb aquesta publicació, volem recuperar la nostra veu al municipi d’Esporles i projectar la nostra manera d’entendre la política local. A més, la importància d’aquesta publicació rau en l’explicació de la feina feta pels socialistes a llarg d’aquesta legisla-

tura des de les institucions més importants de les Illes Balears. D’aquesta manera, ens comprometem a oferir un nou número cada més, tot i realitzant la seva difusió mitjançant la xarxa i el porta a porta, amb l’objectiu d’apropar-nos més a les persones i conèixer de primera mà les necessitats dels esporlarins i esporlarines.


CONSTITUÏDES LES JOVENTUTS SOCIALISTES D’ESPORLES El passat 26 de novembre es constituïren les Joventuts Socialistes d'Esporles, amb Juli Dalmau com a secretari General, amb la il·lusió que suposa per a tots nosaltres l’inici d’aquest nou projecte polític. El futur passa per les mans dels joves perquè són ells els que hauran d’estar preparats per donar les millors respostes als nous reptes que se’ls hi plantegin.

Els desafiaments globals necessiten de solucions locals i, per això, és tan necessari aportar frescor i noves idees a la política municipal. La renovació per la qual apostem els socialistes d’Esporles camina en aquest sentit, i només amb el suport i la participació de tots vosaltres podrem assolir aquesta nova aposta de futur i transformació. Ara més que mai!


Sopar de Nadal dels

Socialistes de Mallorca

El passat 17 de desembre es portà a terme el tradicional sopar de Nadal que els Socialistes de Mallorca celebraren al restaurant de Son Amar i on varen assistir més de 1.000 persones. Enguany, els Socialistes de Mallorca comptaren amb la presència de Marcelino Iglesias, secretari d’Organització del PSOE, el qual destacà la importància de les actuals reformes econòmiques portades a terme pel Govern, donat que serviran per a garantir el futur de l’actual estat de Benestar. A l’acte, també van intervenir Carles Canals, candidat a la batllia de Bunyola, Aina Calvo, batllessa de Palma, Francina Armengol, presidenta del Consell de Mallorca i Francesc Antich, president del Govern de les Illes Balears.


PROPERS ACTES DELS SOCIALISTES D’ESPORLES:

Pa amb oli municipalista Els Socialistes d’Esporles volem engegar un seguit d’actes públics amb la voluntat de donar a conèixer les nostres propostes i iniciatives. Per aquesta raó, vos convidam a participar als pa amb olis col·loqui que farem sobre municipalisme amb diferents batlles socialistes de Mallorca, el proper mes de gener.

Més informació: Portal dels Socialistes d’Esporles a Facebook Feste-te amic!

Reviscola Revista municipal dels Socialistes d’Esporles

Contacta amb nosaltres: socialistesdesporles@gmail.com Fes-nos arribar els teus suggeriments, queixes, idees...!

SOM LA TEVA VEU A ESPORLES

Reviscola  

Full informatiu dels Socialistes d'Esporles de gener de 2011.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you