Yhteisönne tarina kirjaksi

Page 1

Yhteisönne Kirja on aikaa kestävä käyntikortti, tarina laadukas liikelahja ja arvokas tapa juhlistaa kirjaksi merkkivuotta.


Tilaushistoriakeskus auttaa historiateoksen tuottamisessa

Tarjoamme tilaajille ja tekijöille apua historiahankkeen suunnittelussa, sopimusneuvotteluissa ja teoksen toteuttamisessa. Autamme pätevien tutkijoiden ja kirjoittajien löytämisessä ja järjestämme kirjoittajakoulutusta. Huolehdimme laadukkaasta ja puolueettomasta käsikirjoitustarkastuksesta. Tiedotamme verkkosivuillamme ilmestyneistä tilaushistorioista.

Tilaushistoriakeskus on historia-alan yhteisöjen muodostama palvelukeskus, joka jatkaa 1933 perustetun Paikallishistoriallisen Toimiston työtä 2010-luvun vaatimusten mukaisesti. Jäsenyhteisömme ovat Historiallinen Yhdistys, Historian Ystäväin Liitto, Historiska föreningen, Suomen Historiallinen Seura, Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura, Suomen kirkkohistoriallinen seura, Suomen Sukututkimusseura, Suomen taloushistoriallinen yhdistys ja Suomen työväen historian ja perinteen tutkimuksen seura.


SKS takaa laadukkaan kirjatuotannon 180 vuoden kokemuksella

Tarjoamme toimituksellista huippuosaamista historian, taiteen ja humanististen tieteiden aloilta. Tuotamme kirjan laadukkaan ulkoasun yhteistyössä palkittujen graafikoiden ja luotettavien kirjapainojen kanssa. Julkaisemme kirjan osana SKS:n arvostettua ja korkealaatuista kustannusohjelmaa. Huolehdimme kirjan tiedotuksesta ja markkinoinnista sekä maanlaajuisesta jakelusta kirjakauppoihin ja kirjastoille.

Suomalaisen Kirjallisuuden Seura on maan vanhin kustantamo ja johtava humanististen alojen tieto- ja tiedekirjallisuuden kustantaja. SKS:n teoksia on palkittu muun muassa tiedonjulkistamisen valtionpalkinnolla, Tietokirjallisuuden Finlandialla ja graafisen alan palkinnoilla. SKS julkaisee vuosittain noin 50 nimekettä, joista 10–15 eri yhteistyökumppaneiden kanssa. SKS:n tilauskirja-asiakkaisiin kuuluu yhteisöjä ministeriöistä museoihin, yrityksistä yhdistyksiin ja taloyhtiöistä osakuntiin.


Historiateoksen tekijää ja tilaajaa palvelevat

TILAUS

HISTORIA KESKUS Suomalaisen Kirjallisuuden Seura Kustannustoimittaja Kati Hitruhin, 050 324 7131 Kustannusjohtaja Tero Norkola, 040 088 2700 tilauskirjat@finlit.fi www.finlit.fi/kustantamo www.finlit.fi/kirjat

Tilaushistoriakeskus Sihteeri Marja Pohjola 050 409 9777 marja.pohjola@outlook.com www.paikallishistoria.fi


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.