Møder, Kurser & Konferencer

Page 1

MØDER, KURSER & KONFERENCER

VELKOMMEN TIL SKÆRBÆKCENTRET

...plads til det hele

Velkommen til et kursus- og konferencecenter, der ligger midt i Danmarks skønneste natur med Nationalpark Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo.

Her finder I de perfekte rammer til at tænke nye og kreative tanker, og vi har plads til alt fra små møder til store konferencer.

Vi tager os af alle detaljerne, så I kan koncentrere jer om at mødes med kollegaerne, gæsterne og samarbejdspartnerne.

Det dygtige team i vores kursuscenterafdeling står altid klar til at hjælpe med jeres næste kursus eller konference.

De bistår jer med at få styr på alle detaljerne i jeres arrangement. Og vi har plads til det hele – lige fra 2 til 1600 deltagere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Ring og få et uforpligtende tilbud. For os er opgaven hverken for lille eller for stor. Vi hjælper med alle former for arrangementer.

Læs mere på www.kursus-event.dk eller kontakt vores kursus- og konferenceteam på tlf. 74 75 19 70 eller salg@scsk.dk

Tæt på dig – tæt på naturen

Vælger I Skærbækcentret, får I mulighed for at holde møder, kurser og konferencer i fantastiske omgivelser. Vi ligger midt i den smukke natur i Sydvestjylland, hvor der er højt til himlen og plads til både hygge og kreative tanker.

I får en fast kontaktperson, så vi er tæt på jer under hele arrangementet, og samtidig er I tæt på naturoplevelser i verdensklasse med Nationalpark Vadehavet, Danmarks største, lige uden for døren.

Vi står til jeres rådighed og arrangerer gerne unikke oplevelser, som I ikke finder magen til andre steder i verden.

100 dejlige feriehuse ved

Vadehavet

Vi tilbyder overnatning i skønne feriehuse, kun få minutters gang fra Skærbækcentret.

De dejlige lyse feriehuse er på 43 kvm og indeholder 2 værelser, badeværelse, opholdsstue og køkken. Samt en dejlig solterrasse med havemøbler hvor I kan nyde et koldt glas vin efter dagens arrangement.

Tag en rask svømmetur i vores lækre svømmehal, nyd en tur i spabadet, dampbadet og inde- eller udesaunaen eller dyst mod kollegaerne på en af vores 8 bowlingbaner.

Vores faciliteter

 Vores møde og konferencelokaler har plads til alt fra 2 til 1600 personer

 7 fleksible plenum-, møde- og konferencelokaler med alt i AV- og IT-udstyr

 2 store haller og foredragssal

 100 feriehuse kun få minutter væk

 Skøn natur med Nationalpark Vadehavet, Danmarks største Nationalpark lige uden for døren

 Svømmehal med spa, inde- og udesauna, dampkabine, infrarød kabine mv.

 Adgang til fitnesscenter

 Nem adgang til offentlig transport

 Gratis WI-FI

 Gratis parkering

 Handicapvenlige forhold

Møde- og konferencepakker

Vores mødepakker er fleksible, og mulighederne er mange. Vi ved, at hvert eneste arrangement skal være en unik oplevelse, og derfor laver vi altid et skræddersyet program, som passer perfekt til jeres behov. Vi står klar til at hjælpe med sparring og ideer til netop jeres arrangement.

Kursuscenter i smukke omgivelser

Vi tilbyder forskellige typer møder:

 Halvdagsmøde

 Dagsmøde

 Heldagsmøde

 Konferencedøgn

Teambuilding

I Skærbækcentret tager vi altid udgangspunkt i vores gæsters ønsker. Vi skaber rammerne om et kreativt univers, der indbyder til dialog og samarbejde gennem anderledes aktiviteter.

Vi har mange års erfaring i at arrangere teambuilding og samarbejder med en lang række aktører, så vi sikrer jer den bedste oplevelse til den bedste pris.

Målet med teambuilding er at give medarbejderne i jeres virksomhed en eller flere oplevelsesrige dage, der skaber motivation og styrker det fremtidige samarbejde. Teambuilding er fælleskab – læring og sjov.

Ud over egne aktiviteter i fx Kunstnerhuset og forskellige aktiviteter med interne instruktører samarbejder vi blandt andet med OurStuff, der tilbyder mere end 20 forskellige aktiviteter på strandene på Rømø. BRICK EVENT tilbyder aktiviteter som alle har LEGO klodsen i fokus, og Spil Hinanden bedre-akademiet® tilbyder teambuilding og kurser med afsæt i sportens verden.

Hos os har I alle muligheder – og vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige aktør til jeres næste teambuildingarrangement.

Eget køkken og restaurant

Vores eget køkken sørger for lækre og indbydende retter til jeres møde, kursus eller konference. Vi klarer alt lige fra buffet til lækre tapas anretninger og tre retters menuer - altid i høj kvalitet og med fokus på Vadehavets lækkerier og den gode smagsoplevelse. Vi er altid klar til at efterkomme jeres ønsker til forplejningen under jeres næste arrangement.

Når I holder pause og får lyst til at strække benene, er der altid spændende kunst på væggene i Skærbækcentret, som er værd at fordybe sig i. I kan også besøge en af de løbende udstillinger, der er i Kunstnerhusets atelier, og måske blive inspireret af de ophængte værker.

Firmafester og events

– Forskellen mellem lykke og fornøjelse består i, at man selv kan vælge fornøjelsen

Hvis I vælger at afholde den næste firmafest hos os, bliver det helt sikkert en fornøjelse!

Skal vi sørge for, at sommerfesten, firmaarrangementet eller personaleturen bliver en succes?

Vi sørger for alt – lige fra opdækning og lækker mad til forskellige teambuilding-aktiviteter og andre “ryste-sammen-aktiviteter”, og sidst, men ikke mindst, har I mulighed for at overnatte i vores dejlige feriehuse, når dagen er slut.

Kontakt os med jeres ønsker til jeres næste arrangement.

10 gode grunde til at vælge Skærbækcentret

1. Fast kontaktperson:

Kun én kontaktperson før, under og efter jeres arrangement. Det giver ro og overblik.

2. Masser af plads:

Vi har kapacitet til 1600 personer i vores 2 haller eller til mindre grupper i vores mødelokaler.

3. Beliggenhed:

Kun få kilometer fra Vadehavet, Danmarks største nationalpark.

4. Overnatning:

Vi har 100 dejlige feriehuse i tilknytning til Skærbækcentret – kun få hundrede meter væk.

5. Parkering:

Masser af gratis p-pladser og mulighed for parkering ved feriehuset.

6. Lokal mad:

Vi har fokus på at bruge lokale råvarer i vores køkken.

7. Teknik:

Vi opdaterer løbende vores teknik og I får en servicetekniker tilknyttet jeres arrangement.

8. Teambuilding:

Vi tilbyder en lang række af forskellige teambuilding-aktiviteter, både med interne og eksterne instruktører.

9. Stor erfaring:

Vi har et professionelt team der harmange års erfaring med alle typer af arrangementer.

10. Verdensmål:

Vi arbejder aktivt med de 17 verdensmål og har fokus på nr. 4, 7, 8 og 12.

Det kan du opleve når du besøger Skærbækcentret

Ønsker I at kombinere jeres møde eller konference med en eller flere aktiviteter, så har Skærbæk området rigtigt meget at byde på:

Nationalpark Vadehavet er ikke blot Danmarks største nationalpark, men også UNESCO’s verdensarv på linje med blandt andet Egyptens pyramider og Grand Canyon i USA.

Vadehavet giver jer rige muligheder for naturoplevelser i verdensklasse, fx Sort Sol hvor op mod 1 mio. stære danser ballet på himlen forår og efterår. Eller hvad med at plukke jeres egne østers på de enorme østersbanker?

Tag en tur til Ribe, Nordens ældste by, eller Tønder, Danmarks ældste købstad. Begge byerne er kun 20 minutters kørsel væk.

Fra Marsk Tårnet, der kun ligger få minutter fra Skærbækcentret, får I et fantastisk kig ud over marsken. Det 25 meter høje tårn på Hjemsted Banke er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Bjarke Ingels fra tegnestuen BIG.

Takket være den 9,5 km lange Rømø dæmning kan I besøge den største af de danske vadehavsøer, Rømø. Øen er især kendt for sine enorme sandstrande, der er blandt de største i Nordeuropa.

Oplevelser i verdensklasse

Som gæst i Skærbækcentret har I på alle årstider masser af oplevelser lige uden for døren.

Oplev den storslåede natur i Nationalpark Vadehavet og det brusende Vesterhav på ferieøen Rømø kun 15 minutters kørsel væk. Her finder I naturoplevelser i verdensklasse med Nordeuropas bredeste sandstrand og en særpræget kulturhistorie med minder fra den tid, hvor Rømø var en søfartsø, og hvor mange af øens indbyggere ernærede sig som hvalfangere.

Nationalpark Vadehavet er et af verdens mest værdifulde tidevandsområder. For en lang række vandfuglearter er Vadehavet både den vigtigste rasteplads og det vigtigste overvintringsområde i Europa. Flere end 10 millioner trækfugle raster i Vadehavet hvert forår og efterår. Desuden yngler en stor bestand af den spættede sæl i Vadehavet.

Tidevandets rytme mellem højvande og lavvande to gange i døgnet skaber forudsætningerne for Vadehavets dynamiske økosystem med mange mikroskopiske planter og dyr, der danner fødegrundlaget for orme, muslinger og krebsdyr. Der kan være flere tusinde af disse dyr på blot en kvadratmeter vadebund.

Under lavvande, når vaderne tørlægges, tanker fuglene op inden rejsen til yngleområderne i Nordskandinavien, Sibirien og Grønland – eller undervejs til overvintringslokaliteterne mod syd.

Velkommen til Skærbækcentret – vi glæder os til at byde jer velkommen og guide jer til en verden af oplevelser.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN!

SKI-rammeaftale

Vi er leverandør på en SKI-rammeaftale og kan levere overnatning og konferencer på konkurrencedygtige vilkår – også til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Storegade 46 6780 Skærbæk Tlf. 74 75 19 70 www.skaerbaekcentret.dk
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.