Page 1

SID 2

SJÖSTADSBLADET - HAMMARBYSJÖSTAD nyheter

NYHETER FOTO: Jonny Bothin

Detta har hänt En manskropp har hittats fastfrusen i Hammarby sjöstad i Stockholm. Enligt Västerortspolisen så säger de att mannen legat i vattnet en längre tid. De kan ännu inte säga om ett brott föreligger mannens död. Ca 09.06 på fredagsmorgonen gjordes det makabra fyndet av en boende. Mannen låg då fastfrusen i strandkanten precis nedanför Sickla kanalgatas korsning mot Lugnets Allé.

med tacos, glass och

I kväll tror vi på Kalla – eller hur? Vi hade laddat upp vin. Det skulle bli en superstart på OS och en grym kväll. Det blev det inte. Helena Jonsson kom tolva i sprinten. ACO på 20:e plats. Och vi tappade hoppet lite. Men inte helt. Jag tror på Charlotte Kalla i kväll. Precis som samtliga sex spel bolag som sätter h e n n e s o m f a vo r i t t i l l guld på 10 kilometer fristil. Läs mer på sidan 26 och 29.

”Han bara

låg där i vattnet”

City Car Club

SJÖSTADSBLADET

SQUARE börjar med lunch

satsar i Sjöstaden Fr o m fredag 8 januari öppnar CityCarClub ny plats. 2 bilar placeras på Rorgängargatan Deras förhoppning är att denna plats ska ge en jämnare spridning av platser i området.

Happies återkallar en lek saksgiraff som sålts från den 1 januari 2010 till den 6 februari i år. Leksakens gula horn kan lossna och innebära en kvävningsrisk för barn.

Många barn sitter hemma framför datorn istället för fysiska aktiviteter. Tyck till på sjostadsbladet.se

Hammarbybacken

barnen i Sjöstaden Happies stoppar bara älskar snön! farlig giraff

Dataspel

Den 15 februari är det dags för lunch igen och priset ligger på 70 kr

sjostadsbladet_02  

satsar i Sjöstaden I kväll tror vi på Kalla – eller hur? Dataspel En manskropp har hittats fastfrusen i Hammarby sjöstad i Stockholm. Enligt...

sjostadsbladet_02  

satsar i Sjöstaden I kväll tror vi på Kalla – eller hur? Dataspel En manskropp har hittats fastfrusen i Hammarby sjöstad i Stockholm. Enligt...

Advertisement