Page 1

BYGGKLAR TOMT

Österskatsvägen 31, Köpmanholm, Yxlan


P

Å KÖPMANHOLM LIGGER denna sjönära fastighet med närhet till vattnet och intill finns både badklippor och sandstrand. Sjöglimt finns och kontakten med vattnet kommer bli bättre när man röjer för sitt bygge. Tomten ligger lugnt vid vägs ände och i tomtgräns finns anslutning för kommunalt vatten och avlopp. Kostnaden för vatten och avlopp är redan

erlagd. Byggplanen medger hus om 140 m² och komplementbyggnader om 40 m². För fullständiga bestämmelser läs i byggnadsplanen på sjonara.se. Tomten har karakteristisk skärgårdsnatur med mycket berg i dagen och skärgårdstallar.


’’

I området finns en bryggförening med ev möjlighet att köpa in sig i.


FEJANS KROG

BLIDÖ HAMNKROG

I OMRÅDET FINNS FLERA BRYGGOR idag men till fastigheten finns ingen färdig plats. Via servitut har man dock rätt till båtplats vid stranden, kanske det bästa är att ansluta sig till den bryggförening som finns idag. Utanför Yxlan börjar stora vatten och man lever med ytterskärgården inom bekvämt räckhåll.

I ÖSTERVIKEN INTILL finns en barnvänlig badplats med sandstrand och på vintern plogas skridskobana på Maren intill, mycket uppskattat bland stora som små. Strax söderut ligger Stämmarsund på Blidö med krog och ungdomarnas favorit, Blidö Bio. Andra populära skärgårdskrogar finns på Högmarsö, Fejan och Lidö.


TILL KÖPMANHOLM anländer man med vägfärja från Furusund, det går också bra att åka buss eller Waxholmsbåt till ön. Hit är det nära och man kan dra fördel av att få företräde till färjan under bråda helger. Vid färjeläget finns kiosk och närlivs som är öppet året runt. Närheten till färjan, som dock varken syns eller hörs, ger också bekväm tillgång till hela Furusund till fots eller på cykel. I Furusund finns gästhamn, båtmack, handelsträdgård och värdshus. På Yxlan finns idag många bofasta tack vare goda kommunikationsmöjligheter med fastlandet. På ön finns Köpmanholms skola där även förskola finns. Ett större utbud av livsmedel finns i ICA-affären på Blidö, skärgårdens bästa butik. Denna del av skärgården är fantastiskt levande med mycket att se och göra, framförallt under sommaren.


TOMTAREAL: 1 767 M² VATTEN: KOMMUNALT VATTEN VID TOMTGRÄNS AVLOPP: KOMMUNALT AVLOPP VID TOMTGRÄNS TYPKOD: 211, SMÅHUSENHET, TOMTMARK TILL FRITIDSHUS TAXERINGSVÄRDE: 432 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: BYGGNADSPLAN (1961-12-15), NYBYGGNADSFÖRBUD (1985-10-18) PANTBREV: 0 KR GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: NORRTÄLJE YXLÖ GA:16, NORRTÄLJE YXLÖ GA:3 SÄLJARE: ANNA WALDVIK

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: YXLÖ 2:160 PRIS/BUD: 875 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 1 MIN


’’

Välkomna till Köpmanholm.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

JOHAN VOGEL

08-522 348 01, 070-753 48 11 johan@sjonara.se

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Tom Kallstenius

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Mats Öhlin

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Yxlö 2 160 2014 jv 16sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you