Page 1

hemtrevligt

Stallvägen 11, VendelsÜ


e

tt fräscht renoverat och mycket hemtrevligt gavelradhus i populärt område endast ett stenkast till bad- och sandstrand vid sjön Drevviken. Området präglas av vacker natur, promenadoch joggingstråk och om vintern skridskoåkning.

Hela huset har under senare år genomgående renoverats samt fått ny värmekälla i form av en luft- och vattenvärmepump ansluten till det vattenburna systemet.


Vendelsö Gård är ett lugnt och trivsamt område med en mycket vacker natur. Här råder en god stämning bland gamla och unga, barn och tonåringar. På behörigt avstånd finns storstadens puls. Runt hörnet finns busshållsplats där direktbussen i rusningstrafik kör in till Stockholms central på cirka 35 min. För senare aktiviteter finns det nattbuss.

’’

Lugnt och trivsamt område.


På entréplanet har ett modernt kök installerats och byggts om med matplats. I anslutning mot trädgården ligger vardagsrummet. På detta plan finns också ett sovrum samt en gäst-wc. I köket är det golvvärme. Övre plan har två trevliga sovrum och ett helkaklat badrum med klinker, golvvärme, duschkabin, handduksvärmare, wc samt handfat. Här finns också förvaringsutrymmen för kläder och diverse. På källarplanet blir man positivt överraskad då det inretts med både ett TV/vardagsrum samt generösa ytor för klädvård och förvaring. Här finns ett badkar som var ämnat för badrummet på övre planet. Här kan nu nästa ägare själv bestämma och inreda. En ny tvättmaskin finns också, ej installerad. I anslutning finns till radhuslängan varsin carport med eluttag. Bilparkering finns också på den egna tomten vid gaveln.


Fastighetsbeteckning: vendelsö 3:1024 Pris/bud: 3 200 000 kr Sjönära avstånd: 2 min Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare Byggår: 1966 Boyta: 115 m² Biyta: 18 m² Antal rum: 5 rum, varav 3-4 sovrum Tomtareal: 305 m² Grund: källare/lättbetong Stomme: betong/trä Bjälklag: betong/trä Fasad: puts Takbeklädnad: målad plåt Fönster: 2-glasfönster Ventilation: Självdrag/ paxfläkt Vatten: kommunalt vatten Avlopp: kommunalt avlopp Uppvärmning: Luft/vattenvärmepump, vattenburet system Typkod: 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 2 139 000 kr (fastställt avs år 2012) planbest: Byggnadsplan (195508-08) driftskostnad/år: Uppvärmning + hushållsel 20 500 kr vatten/avlopp 4 700 kr renhållning 1 400 kr samfällighet 1 000 kr Pantbrev: 2 741 000 kr servitut: Avtalsservitut Ledning gemensamhetsanläggningar: Servitutsutredning ej verkställd, Samfällighetsutredning ej verkställd. Säljare: maria johansson och magnus moström Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Ljust och modernt kök med matplats.


’’

Ett stenkast från badstranden.


Generösa ytor för klädvård och förvaring i källarplanet


Om sommaren kör en glassbåt runt och servar de glassugna. Det finns kanoter att hyra, en isjaktsklubb, windsurfing på is, seglarskola om sommaren, fiske och något så spännande som kräftfiske. En bit bort utmed Drevviken ligger Kumla Herrgård, en restaurang i vacker miljö som bjuder på söndagsbrunch och grillaftnar på sommarkvällarna. Runt om Drevviken finns också flera badplatser. Vendelsö Gård har också ett aktivt byalag. I Hembygdsgården ordnas, för den som vill, julgransplundring samt nyårs- och midsommarfirande. Byalaget anordnar även en promenadfest i området, mycket trevligt och välkomnande för nyinflyttade. Här är det naturskönt och lantligt men med gång- och cykelavstånd till det mesta. Närmaste affär ligger inom 500 meter, förskola finns strax intill och det är nära till Hagaskolan, årskurs 0-5. För de äldre barnen finns Lyckebyskolan. För aktivitet finns en motionsslinga, 5 km lång vid Kyrkviken eller vandringsleder i Tyresta Nationalpark.


Altan

Vardagsrum

Matplats

WC K/F Kök Sovrum

DM

Entré

Altan

0

1

2

3

4

5

Ritningen och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma.


Sovrum Sovrum G

Sovrum G

Sovrum

Dusch

Dusch

G

G

G

Sovrum

Sovrum

G

G Kallvind

Kallvind

Dusc 0 2

3

1

2

3

4

5

G

4 5och måtten baseras på ett original. Ritningen Ritningen och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma. Viss avvikelse kan förekomma.

Kallvind

och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma.

0

1

G

2

3

4

5

Ritningen måtten baseras på ettpå original. Ritningenoch och måtten baseras ett original. Viss avvik Viss avvikelse kan förekomma.


m

ch

kelse kan fรถrekomma.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

elisabeth eldh

08-522 348 06, 070-753 48 60 elisabeth@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Tommy Carlberg

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Vendelsö 3 1024 2013 ee 20sid  
Vendelsö 3 1024 2013 ee 20sid