Page 1

Havsbadsvägen Västra Lagnö


Lättbebyggd tomt om 1 702 m² med sjöutsikt och båtplats. Vackert område utan trafik och med stora strövområden intill. Följer man den vackra slingrande vägen norrut på Ljusterö kommer man till Västra Lagnö, detta attraktiva skärgårdsparadis. Den privata vägen ner till tomten går via Roslagens Pärla, anrikt badhotell med vacker omgivning – numera privatboende. En vacker allé leder ner mot sjön och den gamla ångbåtsbryggan.


FAKTA Pris/bud: 1 650 000 kr Tomtareal: 1 702 m² Säljare: Björn och Monica Wallin Typkod: 211, Småhusenhet, tomtmark till fritidshus Gemensamhetsanläggningar: Österåker Västra Lagnö GA:1 Sjönära avstånd: 1 min

På höger sida ligger tomten. Avverkning har skett och det är lätt att göra sig en bild över tomten som sluttar mycket svagt upp i backen och slutar vid en vacker gammal stenmur. Läget är öppet och soligt och tomten vätter mot sydväst med en äng på andra sidan den privata lilla vägen utan genomfartstrafik. Lantmätare har markerat tomtens gränser på plats och inom kort finns avstyckningskarta att tillgå. Förhandsbesked har nyligen erhållits från Österåkers kommun för uppförande av 140 m². Köparens söker sedvanligt bygglov hos kommunen inom 2 år från det att förhandsbeskedet erhållits.


I närliggande skärgård finns en mängd krogar att besöka, för lunch eller middag, bl.a. på Svartsö, Ingmarsö och Grinda, alla belägna en kort båtresa söderut och ännu närmare finns Nässlingen med stugor för uthyrning och lokaler för fest och konferens. Sandhamn och Möja ligger en timmes behaglig båtresa bort och erbjuder ett stort utbud av restauranger och aktiviteter. Ljusterö erbjuder all upptänklig kommunal service, barnen går i skola i Mellansjö, strax norr om Ljusterö Torg. Här finns även daghem, bibliotek och läkarmottagning. På Ljusterö Torg, vilket man passerar från Ljusterö färjeläge, finns mataffär, restaurang och gym m.m. Söderut på Ljusterö ligger Ljusterö Golfbana och i Linanäs, ytterligare söderut på ön finns krog och bageri.


camilla asplund Telefon: 08-522 348 05 Mobil: 070-887 98 70 E-post: camilla@sjonara.se

SJÖNÄRA består idag av sju specialiserade mäklare och tre minst lika specialiserade mäklarassistenter. Vi har kontor mitt i Vaxholm samt på Värmdö, vid Strömma.

Hamngatan 20, vaxholm stavsnäsvägen 131, strömma 08-522 348 00 sjonara.se

BLI SJÖNÄRA VÄN Anmäl dig direkt på vår hemsida så får du först av alla nyhetsbrev om våra kommande försäljningar

Västra Lagnö  

Lättbebyggd svagt sluttande tomt med fin sjöutsikt och med tillgång till båtplats. Vackert område utan trafik och med stora strövområden int...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you