Page 1

KÄPPRÄTT VÄSTERLÄGE

Aspö


M

ED KÄPPRÄTT VÄSTERLÄGE ligger denna fantastiskt fina sjötomt. Här får man en helt komplett fastighet med drömläge i den särklass mest eftertraktade delen av Stockholms södra skärgård. Här finns en brygganläggning med segelbåtsdjup, en sjöbod som kan göras om till en bastu, fina klipphällar, och flera hus att inrymma både sig själv,

släkt och vänner. Allt samlat i ett vackert skärgårdslandskap med slående utsikt över Jutholmen in mot det genuina Dalarö med sina väldiga grosshandlarvillor och båtsmanstorp.


’’

Kan det bli bättre?


FASTIGHETEN PÅ ASPÖ är en ovanligt välbelägen sjötomt med ett ypperligt västerläge, och närhet till Dalarö som till ångbåtsbryggan, som trafikeras året runt. Ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med åtta möjliga sovrum och strålande utsikt i härlig skärgårdsmiljö.


HUVUDBYGGNADEN VÄLKOMNAR med rymlig hall som öppnar upp till ett trivsamt sällskapsrum med öppen spis och glasveranda med utgång till framförliggande altan. Från sällskapsdelen nås kök samt två sovrum. Från hallen nås ett mindre sovrum samt helkaklat badrum med separett, dusch, handfat och varmvattenberedare. Huvudbyggnaden har ett vidbyggt gästhus om ca 26 kvm med två sovrum och mellan husen finns ett trivsamt uterum med infravärme, glasparti och trädäck med uteplatser i helt skyddad läge. Intill finns friggebod om ca 9 kvm med möjlighet till ytterligare sovplatser eller verktygsbod som det är idag. Mellan havet och huvudbyggnaden finns ett gästhus om ca 20 kvm, med egen uteplats. Gästhuset har ett två möjliga sovrum och ett uterum med enklare kök.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN BYGGÅR: 1983 BOYTA: 61 M² (AVSER HUVUDBYGGNAD) ANTAL RUM: 4 RUM, VARAV 3 SOVRUM TOMTAREAL: 5 370 M² VATTENAREAL: 8 530 M² GRUND: PLINTAR STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄ TAKBEKLÄDNAD: BETONGPANNOR FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: TVÅ BORRADE BRUNNAR (VÄRMEKABLAR FÖR ÅRET-RUNT-BRUK) AVLOPP: 2-KAMMARBRUN MED INFILTRATION UPPVÄRMNING: DIREKTVERKANDE EL TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 2 919 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: FASTIGHETEN ÄR BELÄGEN UTANFÖR PLANLAGT OMRÅDE DRIFTSKOSTNAD: 15 000 KR/ÅR PANTBREV: 2 250 000 KR SERVITUT: AVTALSSERVITUT VILLA RÄTTIGHETER LAST: AVTALSSERVITUT VILLA SÄLJARE: KAJ HANSSON OCH LINDA MAGNUSSON HANSSON

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: VÄSTERTORP 1:200 PRIS/BUD: 4 975 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


’’

En helt komplett fastighet i den särklass mest Stockholms södra skärgård.


t eftertraktade delen av


STRANDLINJEN HAR FINA KLIPPOR i olika formationer, brygga med stenkista i vinkel, och sjöbod. Tomten är naturtomt med tallar, ljung och blåbär och möjlighet finns att bakom huvudbyggnaden anlägga en plan gräsyta för den som vill. På fastigheten finns två borrade brunnar där den ena har värmekabel för året-runt-bruk. 2-kammarbrunn med infiltration har nyligen anlagts.

PÅ ASPÖ FINNS ÅNGBÅTSBRYGGA med reguljärtrafik året om, omtyckt midsommarfirande och barndag. Rakt emot finns Dalarö och här finns allt man köpa för pengar.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

JOACHIM SÖDERBERG

08-522 348 04, 076-769 64 00 joachim@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Peter Svensson

Robert Nordstrand

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Västertorp 1 200 2014 js 20sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you