Page 1

MAGISK UTSIKT

Nämdö


H

ÄRLIGT SKÄRGÅRDSSTÄLLE på vackra och eftertraktade Nämdö. Helt magisk utsikt från Dalarö i söder till Stavsnäs i norr. Här får man ett läge som är helt unikt och med en utsikt och solnedgång som bara några få fastigheter har i Stockholms skärgård. Huset som en ny köpare nog vill fräscha upp en del ligger uppe på berget med stor framförlig-

gande altan i väster mot Nämdöfjärden.


’’

Här får man ett läge som är helt unikt.


HUVUDBYGGNADEN HAR ENTRÉHALL med klinker och gott om plats för kläder och skor. Innanför finns inre hall med trappa upp till sällskapsdel och kök. Här finns även ett bra förråd, två sovrum och badrum med kaklad dusch, wc och tvättmaskin. En halvtrappa upp finns rymlig sällskapsdel inrymmande fullt utrustat kök, fönster med låg bröstning samt bortre del med öppen spis och utgång till härlig altan mot Nämdöfjärden. En halvtrappa upp finns bra sovloft med sängplatser. På nedre delen av tomten finns en friggebod, utedass samt enklare komplementbyggnad/gästhus med kök, badrum och allrum.


BYGGNADSTYP: 3 PLAN BYGGÅR: 1989 BOYTA: 78 M² BIYTA: 3 M² ANTAL RUM: 4 RUM, VARAV 3 SOVRUM TOMTAREAL: 2 848 M² GRUND: PLINTAR STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄ TAKBEKLÄDNAD: SHINGEL FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER ISOLER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: DELAD BRUNN MED VATTEN ÅRET RUNT AVLOPP: 3-KAMMARBRUN MED INFILTRATION UPPVÄRMNING: DIREKTVERKANDE EL TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 1 948 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: BYGGNADSPLAN (1975-04-07) DRIFTSKOSTNAD: 32 975 KR/ÅR PANTBREV: 2 450 000 KR GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: VÄRMDÖ VÄSTERBY GA:1, VÄRMDÖ VÄSTERBY GA:3, VÄRMDÖ VÄSTERBY GA:4 TJUSVIK SAMFÄLLIGHETSFÖRENING SÄLJARE: CLAES GUSTAV ROBERT OCH HANS GUSTAV ROBERT OHLSSON

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: VÄSTERBY 5:271 PRIS/BUD: 3 375 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 2 MIN


’’

Helt magisk utsikt från Dalarö i söder till Stavs


sn채s i norr.


NERE VID VATTNET LIGGER EN GEMENSAM HAMN med egen båtplats, gästplatser, sjöbodar och gemensam vedeldad bastu. Vidare finns här båtupptagningsplats samt sandstrand för barnen. Detta tillsammans med områdets vattenförsörjning förvaltas genom Tjusviks samfällighetsförening, vilka ett 35-tal fastigheter är delägare i genom en gemensamhetsanläggning.

NÄMDÖ ÄR EN AV DE STÖRRE ÖARNA i Stockholms skärgård med mycket allmänägd mark och på många ställen nästan helt obebyggd, så här finns gott om plats att strosa runt på och cykla på de slingriga grusvägarna. Ön trafikeras av Waxholmsbåten året runt och från fastigheten till ångbåtsbryggan är det en cykeltur på ca 3 km. I Solvik finns lanthandel, krog med uteservering samt sjömack och uppe vid Östanvik finns gårdsbutik med ekologiskt odlade grönsaker. Den gamla skolan är idag skärgårdsmuseum med café och utställningar av olika konstnärer.


C Brygga för passbåt

Sjöbod Vedeldad bastu

Egen båtplats

Sandstrand

Huvudbyggnad

Komplementbyggnad Frigga


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

JOACHIM SÖDERBERG

08-522 348 04, 076-769 64 00 joachim@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Peter Svensson

Robert Nordstrand

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Västerby 5 271 2014 js 20sid  
Västerby 5 271 2014 js 20sid