Page 1

SJÖUTSIKT OCH BÅTPLATS

Vårholma


© Sjöfartsverket


S

OLIGT OCH FRITT LÄGE med sjöutsikt och egen båtplats alldeles nära. Mycket fräscht och tilltalande fritidshus med fyra sovrum, kaklad dusch/toa och ljust arbetskök med öppen planlösning till sällskapsrum med öppen spis och utgång till underbar skyddad altan i söder med bar i kanten och direkt tillgång till tomten där man rör sig fritt utan störande

insyn. Huset kan tillträdas omedelbart och möbler kan ingå.

VÅRHOLMA ÄR EN Ö med stor tillgänglighet från fastlandet året om. Ångbåtsbryggan ”Vårholma” ligger på några minuters promenad från fastigheten. Närmaste handel finns i Vaxholm och det är mycket lätt att, sommartid, ta båten till Vaxholm, handla och sedan ta nästa båt tillbaka. Med egen båt når man Vaxholm på ca 15 minuter. Färden med Waxholmsbåt genom en vacker skärgård via Stegesund och omkringliggande öar har slutstation Lillsved. Med egen båt från Vårholma kan man gärna ta sig till Grinda som har värdshus och sommarhandel alternativt Linanäs på Ljusterö med bensin, affär och sjökrog. En dagstur till Sandhamn hinner man även med under sommaren.


’’

Bra djup vid den gemensamma bryggan.


I VIKEN ÖSTER OM SJÄLVA VÅRHOLMA brygga går vi i land vid den egna båtplatsen vid gemensam brygga som har bra djup. Här är en härlig plats att sola på de varma klipporna och ta ett dopp, hoppa från klippan eller gå i från stegen. Endast några minuters promenad upp till fastigheten. Vägen går förbi fotbollsplanen och markerna är öppna och här är vackert med blandad gammal och ny bebyggelse.

ENTRÉ TILL FARSTUKVIST och vidare in i hallen. Fyra bra sovrum finns. Sällskapsrummet flödar av ljus och har öppen planlösning till arbetsköket med fina vita luckor och öppna hyllor. En fungerande öppen spis finns och plats för så väl soffmys som för middag i många glada vänners lag. Härifrån har man vacker sjöutsikt och utgång till stor altan med öppen spis och sjöutsikt. Kaklat duschrum med duschplats, tvättställ och ny lättskött förbränningstoalett.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN BYGGÅR: 1967 BOYTA: 80 M² ANTAL RUM: 5 RUM, VARAV 4 SOVRUM TOMTAREAL: 1 896 M² GRUND: PLINTAR STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄ TAKBEKLÄDNAD: BETONGPANNOR FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: KOMMUNALT/ENSKILT SOMMARVATTEN AVLOPP: ENKELT AVLOPP UPPVÄRMNING: DIREKTVERKANDE EL/ÖPPEN SPIS TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 1 564 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: BYGGNADSPLAN (1965-06-14) PANTBREV: 25 000 KR SERVITUT: NYTTJANDERÄTT PLATS FÖR LEDFYR MM, NYTTJANDERÄTT OMRÅDE GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: VÄRMDÖ VÅRHOLMA GA:4 SÄLJARE: MIERTA OCH KURT LAZZARINI

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: VÅRHOLMA 1:389 PRIS/BUD: 2 900 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 3 MIN


’’

Här är en härlig plats att sola på de varma klip hoppa från klippan eller gå i från stegen.


pporna och ta ett dopp,


UtgĂĽng till underbar skyddad altan i sĂśder med berg i kanten


VÅRHOLMA LIGGER VACKERT invid Lindalssundet och har stor tillgänglighet från fastlandet året om. Det finns tre ångbåtsbryggor på ön och till den närmaste är det en promenad på ca 5 minuter. Närmaste handel finns i Vaxholm och det är mycket lätt att sommartid ta Waxholmsbåten till Vaxholm, handla och sedan ta nästa båt tillbaka. Vårholma, som är en grönskande ö, har utmärkta stigar att promenera eller jogga på. Nere vid Hemviken hålls traditionsenligt midsommarfirande.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

CAMILLA ASPLUND

08-522 348 05, 070-887 98 70 camilla@sjonara.se

Johan Vogel

Tommy Carlberg

Tom Kallstenius

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Mats Öhlin

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Vårholma 1 389 2014 ca 20sid