Page 1

vid ålandshav

Väddö Mälbyhamn, Norrtälje


© Sjöfartsverket


v

älkommen till ett nybyggt fritidshus lantligt beläget i en havsnära idyll 150 meter från Ålands hav med båtplats och badplatser. Här i Mälbyhamn finns det en unik liten

båthamn där båten ligger helt skyddad trots att vi har Ålands hav alldeles runt hörnet. Stor brygganläggning där båtplats finns. Möjlighet finns också att disponera sjöbod för förvaring av alla prylar som följer med ett aktivt skärgårdsliv.


Bra planerat enplanshus som byggts 2011. Ytterligare byggrätt om ca 80 m² finns. Här kan man skapa en riktigt fin och skyddad gårdsmiljö. Njut av solen hela dagen och långt in på kvällen på den sköna altanen. Entré via uteplats med havsglimt. Från uteplatsen finns även ingången till den separata gäststugan.

’’

Från uteplatsen har man utsikt mot vattnet.


Väl inne välkomnas man direkt in till det ljusa och vardagsrummet och den lilla trivsamma köksdelen. Modern köksinredning med bland annat spishäll, varmluftsugn och fläkt. Vardagsrummet och köket är en öppen planlösning. Här finns plats för både matgrupp och soffmöbel. En braskamin är placerad centralt i huset och höjer mysfaktorn under kalla dagar och kvällar. I förlängningen ligger ett trevligt sovrum med utsikt mot vattnet och intill detta ligger duschrummet. På tomten finns även en förrådsbyggnad för förvaring grillar och möbler. Här är även toaletten belägen som är av typen separett. Tvärs över terrassen ligger det väl tilltagna gästhuset med plats för flera övernattande gäster.

Braskaminen värmer ruggiga sommarkvällar.


Fastighetsbeteckning: väddö-mälby 2:23 Pris/bud: 1 795 000 kr Sjönära avstånd: 1 min Byggnadstyp: 1 plan Byggår: 2011 Boyta: 35 m² Tomtareal: 1 887 m² Grund: plintar Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: plåt Fönster: isolerglas Ventilation: självdrag Vatten: enskilt vatten Avlopp: bdt avlopp till trekammarbrunn. toalett separett Uppvärmning: direktverkande el Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 753 000 kr (fastställt avs år 2012) driftskostnad: 13 931 kr/år Pantbrev: 270 000 kr planbest: Detaljplan (1992-11-26) servitut: Avtalsservitut Kraftledning gemensamhetsanläggningar: Norrtälje Väddö-Mälby GA:4, Norrtälje Väddö-Mälby GA:5, Norrtälje Väddö-Mälby GA:6 Säljare: nils-åke borgström

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Hil estet hariae occatur, qui dolendi cieniae verion nestis dollorepedio ipicatur alicia.


Mindre än 15 min till Älmsta med affärer, restauranger och service. Lättskött naturtomt med viss havsutsikt. Området har en mycket aktiv tomtförening och allt är mycket välskött, både området och den unika hamnanläggningen med bryggor, sjöbodar, utsikts- och grillplatser. Många gemensamma evenemang för den som önskar delta som t ex midsommarfirande mm.

’’

Här finns bryggor, sjöbodar och grillplatser.


Ta en tur till Grisslehamn och inhandla kvällens middag.

För den som vill bada i havet ligger havet och alla badmöjligheter bara ett par hundra meter bort. Med den egna båten kan man snabbt ta sig ut i Roslagens vackra skärgård. Många i området uppskattar Älmsta med ett stort utbud av affärer och utflyktsmål. Den omedelbara närheten till skärgårdsliv och vacker natur är uppskattad och cirka tjugo minuters bilfärd mot norr ligger Grisslehamn, ett av Roslagens mest genuina samhällen. Utöver det fina Hotell Havsbaden är det många som uppskattar en tur till Åland med Eckerö-linjen. Till Väddö kommer man genom ett levande landskap med vacker natur och många sevärdheter. Väddö ligger norr om Norrtälje, som är en stad med ett rikt utbud av aktiviteter och affärer hela året om. Då man passerat över Väddö kanal i Älmsta åker man mot Grisslehamn och när man når Väddö kyrka åker man mot Mälby. I området som fastigheten är belägen finns flera badplatser för de små och gott om stora natursköna skogar för svamp- och bärplockning. Varmt välkomna till Mälbyhamn i Stockholms norra skärgård. En dryg timme till Stockholm, Arlanda eller Uppsala.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

mats öhlin

08-522 348 09, 070-877 27 00 mats@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Tommy Carlberg

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Väddö mälby 2 23 mö 16sid