Page 1

SJÖLÄGE FÖR LIVSNJUTARE

Tynningö, Vaxholm


© Sjöfartsverket


V

ÄLKOMNA TILL TYNNINGÖ. Här erbjuds ett boende som passar lika bra för barnfamiljen som för paret som vill bo permanent eller som söker rekreation och avkoppling på sin fritid men ändå vill ha tillgång till alla bekvämligheter. Vackert sjöläge med hus hus om 180 m² i toppskick. Högt läge med makalös vy över vattnet. På andra sidan Tynningö-

sundet ser man Ramsö och utsikten är långsträckt både sydost och nordväst. Hela huset är renoverat de senaste åren med bra val av material och genomgående med känsla av kvalitet.

HÄR NJUTER MAN AV SOLEN hela dagen på den stora altan med värmande bubbelbad och långsträckt sjöutsikt , några trappsteg ner för den svagt sluttande sjötomten finns egen brygga med segelbåtsdjup och intilliggande sandstrand för barnen. Sola på bryggan, meta och njut av båtliv och lekar på vattnet. Den större båttrafiken går på betryggande avstånd.

BO ÅRET RUNT I SKÄRGÅRDEN eller njut av ett högklassigt sommarboende här på vackra Tynningö, lätt tillgängligt med bilfärja från Värmdö och reguljär Waxholmsbåt från Vaxholm. Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, ca 3 mil.


’’

Kan det bli bättre?


VÄLKOMNA TILL TYNNINGÖSUNDSVÄGEN 117A och denna moderna tilltalande fina villa som totalrenoverats och byggts under senare år. Underbart läge med egna bryggan som har segelbåtsdjup och intill finns även en liten sandstrand. Stor inynsskyddad tomt om 2 258 m² med gröna gräsytor och gott om plats att njuta. Längs hela huvudbyggnaden löper en altan i två nivåer, med plats för att äta, sola och ta ett värmande dopp i bubbelbadet.


ENTRE FRÅN SYDVÄST där även en solig sittplats i lä finns. Hall med klädhängare och rymliga spegelgarderober. Till vänster köket med arbetsdel och rymlig matplats med plats för 6 - 8 personer. Fullutrustat med rostfritt, kyl, frys, inbyggd micro och ugn samt spishäll. Direkt från matplatsen finns utgång genom dubbla glasdörrar till den stora altanen som löper längs med hela huset mot sjösidan. Lämna dörren öppen och njut av sjöutsikten och solen!

MATPLATSEN HAR DELVIS ÖPPEN PLANLÖSNING till sällskapsrummet där man gärna sitter och myser och kurar framför den öppna spisen. Behövs fler sovrum kan en del av sällskapsrummet enkelt delas av. Här finns två bra sovrum, det ena med fönster och fantastisk sjöutsikt i två vädersträck och utgång till altanen. Kaklat duschrum med duschplats, wc och tvättställ finns mellan sovrummen.

EN TRAPPA NER källare/soutteräng finns mysigt tv-rum med utgång till trädgården och längst in ett ostört sovrum/gästrum. Här finns också härlig bastu samt kaklat duschrum med wc. Tvättstugan har tvättmaskin och tumlare samt vv-beredare och här finns intilliggandde groventré ut till trädgården.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN MED KÄLLARE I SOUTERRÄNG BYGGÅR: 1960 BOYTA: 90 M² BIYTA: 90 M² ANTAL RUM: 5 RUM, VARAV 3-4 SOVRUM TOMTAREAL: 2 258 M² GRUND: BETONGPLATTA STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄ TAKBEKLÄDNAD: BETONGPANNOR FÖNSTER: 3-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: EGEN BORRAD BRUNN AVLOPP: TREKAMMARBRUNN UPPVÄRMNING: LUFTVÄRMEPUMP/DIREKTVERKANDE EL (OLJEFYLLDA RADIATORER) TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 2 570 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) DRIFTSKOSTNAD: 42 000 KR/ÅR PANTBREV: 2 759 000 KR RÄTTIGHETER FÖRMÅN: OFFICIALSERVITUT VATTENTÄKT, OFFICIALSERVITUT VÄG RÄTTIGHETER LAST: OFFICIALSERVITUT AVLOPP GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: VAXHOLM TYNNINGÖ GA:4, VAXHOLM TYNNINGÖ GA:7 SÄLJARE: EVA CARINA LINNÉA ERIKSSON

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: TYNNINGÖ 1:814 PRIS/BUD: 6 500 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


Bra val av material och genomg책ende k채nsla av kvalitet


’’

Bo året runt i skärgården eller njut av ett högk här på vackra Tynningö.


klassigt sommarboende


LANTHANDELN PÅ TYNNINGÖ har öppet varje dag på sommaren och resten av året är det helgöppet. Det finns flera företag etablerade på ön, t ex varv, dagis och serviceföretag. Tynningö har vacker natur, cykel- och promenadvänliga vägar och några utmärkta leder att vandra på. Det finns trevliga utflyktsmål som t ex Tynningö Klack, Tynningös högsta punkt med vid utsikt över skärgården.

DET TAR CA 30-35 MINUTER att köra till färjeläget från Slussen. Bussar från Slussen trafikerar Norra Lagnö med ett byte på vägen. Till Tynningö kan man även åka med Waxholmsbåt från Vaxholm, tar ca 10 minuter, eller från Strömkajen, det tar ca 1 timme. Buss 670 trafikerar Tekniska Högskolan till Vaxholm. SL har en egen busslinje som trafikerar Tynningö och passar de Waxholmsbåtar som angör Tynningö. Information hämtad från Tynningös hemsida tynningo.org


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

CAMILLA ASPLUND

08-522 348 05, 070-887 98 70 camilla@sjonara.se

Johan Vogel

Tommy Carlberg

Tom Kallstenius

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Mats Öhlin

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Tynningö 1 814 2014 ca 24sid  
Tynningö 1 814 2014 ca 24sid