Page 1

Egen ö

med unikt läge

JUNGFRUHOLMEN – SOLLENTUNA


V

VÄLKOMMEN TILL DENNA UNIKA och vackra ö med utmärkt läge ett stenkast från båthamn och

fastland, skyddat men ändå med fri utsikt över lugna vatten i den inre delen av vår skärgård. Läget invid båtbryggorna gör att här alltid är fart, liv och rörelse. Ön har vacker parkliknande natur, gräsmatta, syrener och vackra klipphällar. Två bryggor, en med morgonsol och en med aftonsol. Med fastigheten följer stort eget vattenområde samt på fastland rätt till tillfartsväg till båthamnen intill samt rätt att bygga brygga för båtplats.


H

USET, SOM ÄR ETT före detta pensionat, omfattar 1½ plan samt källare och har uteplats under tak vid båda gavlarna. Byggnaden är skyddad enligt PBL § 3:12 och 8:16. Det innebär att byggnaden, som är särskilt värdefull från

historisk, kultur- historisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt eller som ingår i ett bebyggelseområde av denna karaktär, inte får förvanskas eller rivas. Entré till hall med vacker och fungerande kakelugn. Trappa till övervåningen. Till höger det mycket stora sällskapsrummet med sjöutsikt åt alla håll samt värmande öppen spis och utgång till uteplatsen med trappa ner till tomten och den sydöstra bryggan. Arbetskök med furuluckor och fungerande vedspis. I köket finns spishäll, rostfri fläkt, inbyggd ugn. Äldre kaklat duschrum med duschplats, mulltoa och tvättställ. Det har tidigare (2008) funnits en offert för att ansluta fastigheten till kommunalt VA. Innanför hallen finns kontor med genomgång till två sovrum, båda med utgång till uteplatsen i norr. Övervåningen har enkelt pentry i genomgångsrum innanför trapphallen, el men el VA anslutet. Badrum med badkar och tvättställ. Allrum samt ett mysigt sovrum i varje ände av huset. I källaren finns flera förråd samt påbörjad bastu.


PRIS/BUD: 7 500 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN BYGGNADSTYP: 1 ½ PLAN MED KÄLLARE BYGGÅR: 1935 BOYTA: 149 M² + 50 M² BIYTA ANTAL RUM: 7 RUM, VARAV 4 SOVRUM TOMTAREAL: 2 280 M² GRUND: TORPARGRUND/KÄLLARE STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄ TAKBEKLÄDNAD: TAKTEGEL FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: VATTEN FRÅN EGEN GRÄVD BRUNN AVLOPP: ENKELT AVLOPP UPPVÄRMNING: DIREKTVERKANDE EL TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD TAXERINGSVÄRDE: 8 813 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: STRANDSKYDD (1977-10-18) PANTBREV: 450 000 KR SERVITUT: AVTALSSERVITUT VILLA MM RÄTTIGHETER LAST: AVTALSSERVITUT VILLA MM SÄLJARE: ANDERS HÖRBERG

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

TUREBERG 29:32


”Sällskapsrum med sjöutsikt åt alla håll.”


fr책n 1935

Charmigt hus


Ett stenkast

fr책n fastlandet


”Övre plan har två sovrum, allrum med braskamin och trinettkök.”


Edsviken

Unikt l채ge i


Trinettkök

201 Sovrum

202 Passage

206 Sovrum

205 Allrum

204 Hall

203 Bad

Handölkamin

Övervåning

Mulltoa

106 Wc/D

B 104 Rum

Järnspis

K

Öppen spis

F

107 Vardagsrum

Altan

Altan 102 Rum

103 Rum

101 Hall

Kakelugn

Entrévåning

003 Teknikrum

004 Basturum

Bastu

001 Källare under altan

KARIN PETTER ARKITEKTBYR

002 Källarrum

Norra kyrkog. 10 Tel 0431 - 44 55 70

A3 = fullskala

Källarvåning

Arb. nr: 0

1

Ritad av:

Ansvarig:

E.H

2

3

262 32 Fax

Sk

K.P. 4

5

1

6


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för boende vid vattnet har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!

Håll dig uppdaterad – bli Sjönära vän Det enklaste och bästa sättet för dig som vill vara uppdaterad om våra kommande försäljningar. Anmäl dig hos mäklaren eller direkt på sjonara.se. Utan kostnad, förstås.


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

CAMILLA EKLUND

08-522 348 05, 070-887 98 70 camilla@sjonara.se

Birgitta Eklund

Theo Dietz

Tom Kallstenius

Peter Svensson

Mats Öhlin

Johan Vogel

Tommy Carlberg

Joachim Söderberg

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Louise Franzén

Lina Berge


HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE | FACEBOOK.COM/SJONARA

Profile for Sjönära

Tureberg 29 32 ce 24sid  

Tureberg 29 32 ce 24sid  

Profile for sjonara