Page 1

BÄSTA VÄSTERLÄGE

Storö, Blidö


S

TORÖ LIGGER PÅ BLIDÖS UTSIDA och anses av många vara en av skärgårdens vackraste platser. Mer ytterskärgård kan man inte få med bilväg. Fastigheten är en riktig pärla till fritidsboende på äkta sjötomt om 3 850 m² land och eget vattenområde om 656 m². Hela Svartlögafjärden ligger utanför med sitt öppna vatten och i horisonten ligger ö-

grupper som Rödlöga, Svartlöga, Kallskär och söderut tar man sig via Husaröleden ner i mellanskärgården.

SJÖTOMTEN LIGGER VÄL SKYDDAD med små flata kobbar som vågbrytare mot det öppna havet. Utsikten är magnifik, vad sägs om sol från tidig morgon till solnedgång. Fastighetens stranddel är stor och öppen med ett rejält bryggdäck, här och vid bryggan får man plats med flera båtar. Vackra klippformationer sammanbinder den öppna lek och spelytan.


’’

Livet på Storö udde är innehållsrikt.


SJÖHUSET med yttermåtten 9 X 7 meter ligger självklart på den plana stranddelen. Husets entreplanet ca 30 m² har allrum/kök ut mot vattnet. Vedeldad bastu och ett duschrum samt toarum med nyinstallerad Cinderella toalett. Den bakre sjöbodsdelen ca 15 m² har egen utgång till delen som ligger under tak. På övervåningens ca 40 m² golvyta sover man. Här finns plats för många, loftet har ståhöjd och går över hela byggnadens längd och bredd. Perfekt för gästerna som hälsar på med egen båt.

HUVUDBYGGNADEN ca 50 m² är placerad på tomtens platå med den bästa av utsikter. Ett timrat charmfullt hus som passar in i miljön bland klippor och ljung. Invändigt har huset två mindre sovrum, ett allrum med panoramafönster mot vattnet och murad öppen spis med insats. Kök och matplats ligger ihop och även härifrån har man fantastisk sjöutsikt. Duschutrymme och toarum med Cinderellatoalett. Husets altan ligger i sydväst. Platån där huset ligger är helt underbar - helt ogenerad från insyn med en härlig vy och himmelkänsla. Här passar det utmärkt att bygga ut eller bygga större altaner. Från husplatån har man fin trappa med avsats ner till strandplatån.

TOMTEN ÄR VARIERAD med klipphällar, ljung, skärgårdstallar och mjuka gräsytor. Här får man i naturupplevelse. Husen är funktionella i sin enkelhet.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN BYGGÅR: 1966 BOYTA: 100 M² ANTAL RUM: 5 RUM TOMTAREAL: 3 850 M² GRUND: KRYPGRUND STOMME: TIMMER/TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TIMMER/TRÄ TAKBEKLÄDNAD: TAKPANNOR FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER VATTEN: EGEN BORRAD BRUNN AVLOPP: ENKELT AVLOPP UPPVÄRMNING: LUFTVÄRMEPUMP, EL TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 4 761 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) DRIFTSKOSTNAD: 15 573 KR/ÅR PANTBREV: 4 370 000 KR RÄTTIGHETER FÖRMÅN: AVTALSSERVITUT VÄG GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: NORRTÄLJE SUNDA GA:1 SÄLJARE: FREDRIK DANIELSEN OCH GUNILLA NORDGREN

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: SUNDA 1:56 PRIS/BUD: 7 750 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


LIVET PÅ STORÖ UDDE är innehållsrikt. Badlivet och båtlivet i all ära men här finns även vackra promenadstråk för motion. En tur med båten till någon av Svartlögafjärdens orörda kobbar för solbad och samtidigt beskåda havsörn och säl kan rekommenderas. Blidö kallas för ”Ön i solen”. På Blidö finns all tänkbar service som livsmedelsaffär, restaurang, hantverkare, varv, brädgård mm. Hit går även reguljär Buss till Norrtälje och Stockholm samt Waxholmsbåtarna. Ön är stor och har många spännande utflyktsmål att besöka.


’’

Fastigheten är en riktig pärla till fritidsboende


e på äkta sjötomt.


Blidö kallas ”Ön i solen”


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

TOM KALLSTENIUS

08-522 348 02, 070-753 48 12 tom@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Mats Öhlin

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Sunda 1 56 2014 tk 20sid  
Sunda 1 56 2014 tk 20sid