Page 1

3 M FRÅN STRANDEN

Skirhultvägen 57, Österåker


V

ÄLKOMNA TILL SKIRENSTRAND – en underbar sjötomt med västerläge i Skiren, en av länets renaste sjöar, bara en halvtimme från Roslagstull och 10 min

från Åkersberga med alla bekvämligheter. Fastigheten som ligger på pendlingsavstånd från Stockholm är ett åretruntboende men passar även som weekend- eller fritidsboende.

HÄR ERBJUDS EN FRIDFULL och unik miljö vid vattnet för bästa återhämtning. Arkitekturen och inredningen är hämtad från ägarens kärlek till Frankrike. Fastigheten med sjötomt är unik dels för sin särpräglade stil, som ett vykort från Provence, med smarta lösningar i harmoni med berget och vattnet och dels för närheten till stranden för bästa vattenkontakt för både öga och öra.


’’

Skiren är en av länets renaste insjöar


REDAN VID INFARTEN FÅR MAN DEN RÄTTA KÄNSLAN. Bilen parkeras några meter från vattnet utanför stenmuren. Järngrinden, det putsade stenhuset ja hela miljön för tankarna tillbaka minst 100 år i tiden. Allt skapades på plats 2010. Förutsättningarna: en bergig sjötomt med västerläge och ett fallfärdigt hus. Resultatet: ett paradis för de som uppskattar den varma och ombonade stilen med effektivt utnyttjade 120 kvadratmeter med alla funktioner man kan önska av ett permanentboende. Här finns; vardagsrum med öppen spis, takterrass med tak och utomhuskök, kök med gasspis, skafferi, glasveranda, vackra inredningsdetaljer i hela huset, badrum med kar och dusch, sovrum med klädkammare, sovrum med glasdörr och innerfönster, tre utgångar med pardörrar med bara några meter till stranden, tvättstuga, bastu, SPA-bad med bubbel och separat dusch som ur berget, veranda under tak vid stranden.


BYGGNADSTYP: 2 PLAN I SOUTERRÄNG BYGGÅR: 2010 BOYTA: 120 M² ANTAL RUM: 5 RUM, VARAV 2 SOVRUM TOMTAREAL: 980 M² VATTENAREA: 1 809 M² GRUND: BETONGPLATTA PÅ MARK STOMME: LECA BJÄLKLAG: BETONG FASAD: PUTS PÅ LECA TAKBEKLÄDNAD: TAKTEGEL OCH KOPPARPLÅT FÖNSTER: 2-GLAS KOPPLADE VENTILATION: SJÄLVDRAFG VATTEN: ENSKILT VATTEN - EGEN BORRAD BRUNN AVLOPP: ENSKILT AVLOPP - MINIRENINGSVERK UPPVÄRMNING: VATTENBUREN GOLVVÄRME FRÅN LUFT/VATTENVÄRMEPUMP TYPKOD: 220, SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 2 415 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) DRIFTSKOSTNAD: 37 390 KR/ÅR PANTBREV: 1 150 000 KR RÄTTIGHETER FÖRMÅN: AVTALSSERVITUT AVLOPPSANORDNING GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: ÖSTERÅKER SKEPPSBOL GA:1 TV-ANSLUTNING: TV-ANTENN INTERNETANSLUTNING: ADSL SÄLJARE: ANN-CATHRINE ROSENQVIST

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: SKEPPSBOL 1:17 PRIS/BUD: 4 785 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


ÄGAREN ANN-CATHRINE ROSENQIST säljer fastigheten då hon kommer vara mer av årets dagar i Frankrike. Under framför allt sommaren kommer hon längta tillbaka till den vackra miljön kring Skiren och underbara solnedgångar över vattnet. Därför har hon låtit uppföra ett litet hus på norra delen av tomten, utan fönster mot villan och med helt skyddad miljö norrut kring huset. Denna del kommer hon ha kvar med nyttjanderätt (se situationsplanen). Den nya ägaren av fastigheten kommer endast att se en husgavel på berget. Det lilla huset om 40 m² är så placerat så det inte skall störa miljön kring villan. Det finns ingen insyn från något håll. AnnCatrin tror sig vara här under några veckor då och då och hon håller en tyst och hänsynsfull profil.

SKIREN ÄR EN AV LÄNETS RENASTE INSJÖAR. Miljön är vacker och fridfull och man äger vattnet rakt utanför till mitten av sjön. På andra sidan ägs marken av institionell skogsägare så man kan räkna med samma utsikt och lugn och ro för lång tid framöver. Närheten till skärgården och bryggorna vid Skeppsdal ger alternativa dagsutflykter.


’’

Välkommen till ett paradis på sjötomt med väs


sterl채ge.


Arkitekturen och inredningen är hämtad från ägarens kärlek till Frankrike – som ett vykort från Provence


    





 

 








 







  



 




O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

TOMMY CARLBERG

08-522 348 03, 070-753 48 13 tommy@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tom Kallstenius

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Mats Öhlin

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Skirhultsvägen 57 2014 tc 24sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you