Page 1

IDYLLISKT

Sรถderholmen


L

ÄGET PÅ SÖDERHOLMEN ÄR YPPERLIGT, lugnt och skyddat men ändå nära ut till det pärlband av obebyggda kobbar och skär som finns i Bulleröskärgården. Tomten är mjuk med ståtliga tallar, blåbärsris och avslutas med barnvänlig strandlinje. Uppe vid stora huset finns en plan gräsyta för lek och socialt umgänge. Vill man handla finns affär både på

Nämdö och Runmarö samt sjömack och flera skärgårdskrogar på lagom avstånd. Reguljär taxibåtstrafik utgår från Stavsnäs till fastigheten och är perfekt för den som inte alltid nyttjar egen båt. Det finns även en fin badvik på allmänningen bredvid. Eventuellt kan båtplats på fastlandet tas över.


L

Läget på Söderholmen är ypperligt!


PÅ ENTRÉSIDAN VÄLKOMNAS MAN utav ett stort trädäck samt huvudentré som vetter mot havet. Hall som öppnar upp mot matrum med plats för stort matbord och ingång till två sovrum. Ingång till rymligt kök med genomgång. Köket är utrustat med vit skåpinredning, fläkt, spis med ugn och kyl/frys. Från köket kommer man in i sällskapsrummet som har fönster mot havet, kamin och hall med utgång till baksidan. Från hallen nås ett tredje sovrum, klädkammare, garderob och tvättrum. På baksidan med direkt access till huvudbyggnaden via trädäck finns en bra komplementbyggnad och ingång till separat rum med mulltoa (Separett). El finns framdraget. I anslutning finns flera förrådsutrymmen. Vid stranden finns en bra sjöbod som blir en perfekt vedeldad bastu för det saknas på Söderholmen. Vidare finns bra brygganläggning i vinkel som är uppförd på stenkistor.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN BYGGÅR: 1959 BOYTA: 80 M² ANTAL RUM: 4 RUM, VARAV 3 SOVRUM TOMTAREAL: 6 890 M² GRUND: PLINTAR STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: STÅENDE TRÄPANEL TAKBEKLÄDNAD: TEGEL FÖNSTER: 2-3-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: BORRAD BRUNN AVLOPP: ENKELT AVLOPP UPPVÄRMNING: DIREKTVERKANDE EL TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 2 522 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) DRIFTSKOSTNAD: 5 560 KR/ÅR PANTBREV: 0 KR SERVITUT: AVTALSSERVITUT KRAFTLEDNING SÄLJARE: MARGARETA VÅGBERG

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: SÖDERBY 1:119 PRIS/BUD: 4 490 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


’’

Idylliskt lantställe innanför den åtråvärda Bulleröskärgården.


En plan gräsyta för lek och socialt umgänge och barnvänlig strandlinje


Matplats

Sovrum Altan

Sovrum

Kök

Förråd

Altan

Tvätt

Sällskapsrum Sovrum


Brygga med stenkista

218

Förråd

1:119

Sjöbod

Huvudbyggnad

213

211

215

Förråd/Gästhus


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

JOACHIM SÖDERBERG

08-522 348 04, 076-769 64 00 joachim@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Peter Svensson

Robert Nordstrand

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Söderby 1 119 2014 js 16sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you