Page 1

Västerläge

Rindö, Vaxholm


© Sjöfartsverket


i

ett härligt västerläge och med vacker utsikt ligger detta nybyggda hem ett stenkast från Vaxholmsfjärden med egen båtplats vid gemensam brygga. Ett vackert och välbyggt hem i

hög kvalité, intill en grönskande natur och ett rikt skärgårdsliv. En stor terrass att umgås på, här lyser solen från morgon till senare kväll. Utsikten genom den skira grönskan från vackra ekar mot det blå glittrande vattnet gör sig ständigt påmind.


Huset är byggt i permanentstandard och invändigt är det genomgående öppet upp i nock med infälld belysning. Det ligger en parkett av valnöt på vattenburen golvvärme, i badrumet och i hallen är det klinker. Köket ligger i anslutning till det vackra vardagasrummet mot terrassen och utsikten. Här finns en kamin med inslag av täljsten för kalla vinterdagar att elda i. Köket har bänkskivor av valnöt och alla maskiner är av rostfritt och märket Siemens. Fläktkåpa, induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin och kyl/frys. Badrummet är helkaklat, också med golvvärme. Här finns förutom dusch med glasdörrar, handfat med smakfull inredning och WC, husets tvättmaskin och torktumlare, dessa av märket Bosch. Intill detta utrymme står värmepannan och gömd bakom en skåpslucka finns hydropressen. Två vackra sovrum i bortre delen av huset och intill ligger entrén. Till huset hör garderobsinredning men här får nästa ägare själv bestämma efter egen smak i samråd med fastighetsägaren.

’’

Smakfulla materialval och byggt i permanentstandard.


Vackra ljusa sovrum med golv av valnรถt.


Fastighetsbeteckning: rindö 2:182 Pris/bud: 5 200 000 kr Sjönära avstånd: 1 min Byggnadstyp: x plan Byggår: 2012 Boyta: 84 m² Antal rum: 3 rum, varav 2 sovrum Tomtareal: 1 734 m² Grund: platta på mark Stomme: trä Bjälklag: trä/betong Fasad: trä Takbeklädnad: falsad plåt Fönster: 3-glas isoler Ventilation: mekanisk frånluft Vatten: borrad brunn Avlopp: minireningsverk Uppvärmning: nibe frånluftsvärmepump/vatten-buren golvvärme Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 2 893 000 kr (fastställt avs år 2012) driftskostnad: 25 300 kr/år Pantbrev: 1 800 000 kr planbest: Avstyckningsplan (1947-01-27), Ändring av detaljplan (2007-04-23) servitut last: Avtalsservitut Villa, Avtalsservitut Avloppsledning servitut förmån: Officialservitut Väg Vattentäkt, Officialservitut Väg, Avtalsservitut Avloppsanläggning gemensamhetsanläggningar: Servitutsutredning ej verkställd Säljare: antero sigismund konradsdal och per gösta welander Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


Till Rindö åker man bilfärja, antingen från Vaxholm eller från Värmdö. Stockholm nås från båda håll på ca 45 minuter med bil. Man kan även åka SL-buss eller Waxholmsbåt. Det finns kommunal service som barnomsorg och grundskola F-6 men också privat service i form av restaurang, krog, lanthandel, ostmakeri, vandrarhem med mera. På Rindö finns Oskar-Fredriksborgs fästning, världens modernaste

’’

Till Rindö kommer man med färja från Vaxholm eller Värmdö.

fästning i slutet av 1800-talet, som är bevarat som byggnadsminne. Mitt över på andra sidan Oxdjupet ligger Fredriksborgs fästning, dessa två utgjorde, historiskt sett, skyddet av Stockholm. I Fredriksborgs fästning öppnar i sommar hotell och restaurang. Det blir också ett galleri, orangeri samt en brygga med servering.


’’

Västerläge intill Saltsjön.


Med egen båt eller en kort promenad till färjelägret är du i Vaxholm. Här finns ett rikligt utbud av diverse shopping, livsmedelsbutiker och restauranger. Vaxholm är en viktig knutpunkt för skärgårdstrafiken och härifrån utgår Waxholmsbåten till en stor del av vår skärgård. Med egen båt är man redan en bra bit ute i skärgården, en tur till Grinda är att rekommendera men det är även nära för en tur in till storstaden, Fjäderholmarna eller något annat trevligt utflyktsmål. Skärgården är fantastisk. Välkommen till Rindö!


Ritning


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

elisabeth eldh

08-522 348 06, 070-753 48 60 elisabeth@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Tommy Carlberg

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Rindö 2 182 ee 20sid  
Rindö 2 182 ee 20sid