Page 1

roslagsidyll

Riala S채ttra, Norrt채lje


© Sjöfartsverket


5

hektar att åka ut till eller komma hem till. Välkommen ut till vackra Sjötorp. En unik fastighet med ett härligt sjöläge vid Norrsjön som är en fin bad- och fiskesjö. Här har man

dessutom en väldigt fin natur alldeles runt knuten. Det finns massor av möjligheter att forma sitt boende. Man anländer till Sjötorp via vita vackra grindar och en liten väg som leder upp mot huset. Fastigheterna består av 49 700 m² skogsmark fördelat på två sjötomter. Området är lugnt och fridfullt, men ändå nära till allt.


Bostadshuset är ett tvåvånings sommarhus på ca 110 m². På bottenvåningen finns ett stort allrum med braskamin och gott om plats för alla. Strax intill detta ligger köket som även det är väl tilltaget och har direkt utgång till trädgården. Köket har plats för större sällskap och gott om förvaringsutrymmen och bänkar. På bottenvåningen finns också två trevliga sovrum. En trappa upp ligger ytterligare ett stort sovrum med öppen spis som har värmeåtervinning samt balkong mot sjön.

’’

Ett mysigt sommarhus med gott om plats.


Stora rymliga rum och vackra detaljer.


Fastighetsbeteckning: riala-sättra 1:23 och 1:24 Pris/bud: 3 000 000 kr Sjönära avstånd: 0 min Byggnadstyp: 2 plan Byggår: 1950 Boyta: 110 m² Antal rum: 4 rum, varav 3 sovrum Tomtareal: 49 700 m² Grund: plintar Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: takpannor Fönster: 2-glasfönster Ventilation: självdrag Vatten: enskilt vatten Avlopp: enskilt avlopp Uppvärmning: direktverkande el, öppen spis Typkod: 120, bebyggd lantbruksenhet Taxeringsvärde: 2 020 000 kr (fastställt avs år 2011) driftskostnad: 11 458 kr/år Pantbrev: 725 000 kr gemensamhetsanläggningar: Norrtälje Riala-Sättra FS:24, Norrtälje Riala-Sättra GA:3 Säljare: kaj fixelius och nelly fixelius

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

En unik fastighet med ett härligt sjöläge vid Norrsjön som är en fin bad- och fiskesjö.


Det är gott om uthus, både garage, verkstad och vedbod. Tomten erbjuder allt den trädgårdsintresserade kan önska. Här finns obegränsade möjligheter och när man blir varm efter trädgårdsarbetet är det bara 40 meter ner till den egna badbryggan. Det här är ett ställe för den som uppskattar ett rikt friluftsliv med fåglar, svamp- och bärplockning, fiske och jaktmöjligheter. Det är dessutom nära till ett flertal golfbanor.

’’

Här finns garage, verkstad och vedbod.


Njut av rikt friluftsliv med svamp- och b채rplockning, fiske och jakt.


Norrsjön ingår i en samfällighet för flera sjöar i området med fiskerätt och kräftfiske. Sjötorpfastigheterna ingår i denna trevliga samfällighet. Fastighetens läge vid vattnet och den trivsamma gården i kombination med strand och bryggor gör att det här är platsen där hela familjen umgås framförallt sommartid. Badliv, grillningar och båtutflykter avlöser varandra. På fastigheten finns något för alla smaker. Här får man uppleva härligt naturliv i kombination med gårdskänsla och massor av möjligheter vad gäller marken och det härliga sjöläget. Nu säljs bägge fastigheterna. Den bebyggda fastigheten Riala Sättra 1:23 och den obebyggda skogsfastigheten Riala Sättra 1:24. Allt sammantaget ca 5 hektar med möjligheter. Summeringen blir ett mycket bra läge med ombonad och charmig bebyggelse med stora mått av känsla. Klart och fint vatten med närhet till allt. Tillträde efter överenskommelse.

I Norrsjön har man fiskerätt och vem vill inte fånga egna kräftor till kräftskivan?


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

mats öhlin

08-522 348 09, 070-877 27 00 mats@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Tommy Carlberg

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Rialasättra 1 23 mö 16sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you