Page 1

CHARMIGT

Puttisholmen, Värmdö


P

UTTISHOLMEN LIGGER MITT I SKÄRGÅRDEN, nära fastlandet på Värmdö. Ön har ett 40-tal fastigheter och det går reguljärtrafik med Waxholmsbolaget året runt. Trevligt midsommarfirande hemma hos en sommargäst på ön och ”Puttisdagen”. Resan från Boda brygga tar bara några minuter. Vackra vikar och badstränder finns i den omkringliggande

skärgården. Skärgårdskrogar finns på Grinda och på grannön Gällnö där även liten lanthandel finns.


’’

Uteplatser för alla väderstreck.


ETT LITET LÄTTSKÖTT LANTSTÄLLE med bara 3 minuters promenad bort till ångbåtsbryggan som trafikeras året runt. Boningshuset som ligger högt har uteplatser för alla vädersträck och består av ljus sällskapsdel med allrum och stor glasveranda som har utgång till altan och uteplats på trädäck. Här finns även kamin och öppen spis. I huset, som har genomgående målade trägolv förutom i köket, finns tre sovrum samt kök. Köket har plats för litet matbord och är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och diskbänk. Under huset finns liten källare med hydropress och varmvattenberedare. På husets gavel finns utedusch.

LÄNGRE NER PÅ TOMTEN finns två uthus som inrymmer vedbod, bra förvaringsmöjligheter, torrtoa och plats för att bygga bastu. På tomten växer ståtliga tallar, murklor och gott om blåbär. Nere vid stranden finns en smal strandremsa samt brygga med boj.


BYGGNADSTYP: 1-PLAN MED LITEN KÄLLARE BYGGÅR: 1949 BOYTA: 75 M² ANTAL RUM: 4 RUM, VARAV 3 SOVRUM TOMTAREAL: 5 083 M² GRUND: KRYPGRUND STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄ TAKBEKLÄDNAD: TAKTEGEL FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: BORRAD BRUNN AVLOPP: AVLOPP SAKNAS UPPVÄRMNING: DIREKTVERKANDE EL TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 3 191 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: FASTIGHETEN ÄR BELÄGEN UTANFÖR PLANLAGT OMRÅDE DRIFTSKOSTNAD: 15 000 KR/ÅR PANTBREV: 1 195 KR SERVITUT: AVTALSSERVITUT VÄG RÄTTIGHETER LAST: AVTALSSERVITUT VÄG SÄLJARE: KJELL ARVIDSSON OCH ANETTE ROSLUND ARVIDSSON

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: PUTTISHOLMEN 1:42 PRIS/BUD: 2 375 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


’’

Ett litet lättskött lantställe med bara bort till ångbåtsbryggan.


a 3 minuters promenad


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

JOACHIM SÖDERBERG

08-522 348 04, 076-769 64 00 joachim@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Peter Svensson

Robert Nordstrand

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Puttisholmen 1 42 2014 js 16sid  
Puttisholmen 1 42 2014 js 16sid