Page 1

SJÖUTSIKT OCH BÅTPLATS

Pilbågsvägen 4 A, Margretelund


A

RKITEKTONISKT TILLTALANDE VILLA från Willa Nordic i modern design med personlig och spännande planlösning med härlig volym och

underbart ljus från takfönster och stora ljusinsläpp. Läget är soligt och fridfullt nära båtbryggor och bad i Sätterfjärden. Redan vid infarten får man den rätta känslan med stenlagd uppfart, murar och omgärdande häckar. Allt ger ett prydligt och fräscht intryck där vit puts och träpanel skapar skön kontrast.


PLANLÖSNINGEN BÖR TILLTALA såväl den stora familjen med krav på antal rum som den egna företagaren med möjlighet till verksamhet från del/rum med separat entré som enkelt kan öppnas upp med intilliggande sovrum vid behov. Bekvämt under tak ligger entrén med välkomnande hall och generös förvaring bakom skjutdörrar i spegelglas. På entréplanet ligger kontoret/gästrummet med egen entré, sovrum perfekt för tonåringen, musikrum eller hemmabio med plats för hela familjen och några till framför duken. Intill garaget ligger ett litet förråd. På sällskapsplanet har man härliga ytor med högt till tak och underbart ljus. Den öppna lösningen mellan kök och vardagsrum tillsammans med utemiljön med väl tilltagen altan blirr den optimala fest- och kalasmiljön för stora sällskap. Intill sovrummet ligger badrum med bastu och utgång till utomhusbadet på altanen. Tvättstugan vid köket är bra planerad med gott om förvaring och stor arbetsbänk. Härifrån kommer man ut om tvätten önskas hängas ut på tork. Det övre planet är barnens lilla paradis med eget duschrum och eget vardagsrum. Tidigare var sällskapsrummet här uppe indelat i två extra sovrum vilket enkelt kan återskapas vid behov. Det sjönära boendet har bästa förutsättningar för den aktiva familjen med stort umgänge där alla ska få plats. Utanför entrén finns ett värdefullt kallförråd för skidor, cyklar och redskap mm.


BYGGNADSTYP: 3 PLAN I SOUTERRÄNG BYGGÅR: 2006 BOYTA: 185 M² + 100 M² BIYTA ANTAL RUM: 9-11 RUM, VARAV 5-7 SOVRUM TOMTAREAL: 1 003 M² GRUND: BETONGPLATTA PÅ MARK STOMME: LECA OCH TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄPANEL OCH PUTS TAKBEKLÄDNAD: PLÅT FÖNSTER: 3-GLASFÖNSTER VENTILATION: MEKANISK FRÅNLUFT VATTEN: KOMMUNALT AVLOPP: KOMMUNALT UPPVÄRMNING: VATTENBUREN VÄRME FRÅN BERGVÄRMEPUMP TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 4 028 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: BYGGNADSPLAN (1986-06-17) DRIFTSKOSTNAD: 41 300 KR/ÅR PANTBREV: 7 020 000 KR SERVITUT: AVTALSSERVITUT VILLA OCH ÅRLIG AVGÄLD RÄTTIGHETER LAST: AVTALSSERVITUT VILLA OCH ÅRLIG AVGÄLD; OFFICIALSERVITUT VATTEN, AVLOPP GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: ÖSTERÅKER MARGRETELUND GA:3 TV-ANSLUTNING: FIBER INTERNETANSLUTNING: FIBER, 100 MBIT/S SÄLJARE: KARIN TELL KRISTIANSSON

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: SÖRA 1:756 PRIS/BUD: 6 975 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 3 MIN


VILLAOMRÅDET NORR OM Sätterfjärden är fridfullt och mycket eftertraktat. Närheten till vattnet, tåget från Tuna Gård och centrum med allt utbud gör vardagen enkel för alla i familjen. Eftersom Margretelundsvägen, som leder hit från centrum, är avstängd vid Visirvägen bor man på rätt sida och antalet passerande bilar i området är få. Längs vägen finns dessutom en cykeloch gångbana till centrum, en säkerhet för de minsta. Fastigheten på Pilbågsvägen 4a hör till de äldre stamfastigheterna vilket innebär att man har företräde till båtplats vid Margretelunds väg- och villaägareföreningar (Mvf). Antalet bryggor har byggts ut och det finns båtplats att erhålla. Närheten till båtlivet och Trälhavet gör livet roligare och enklare. I Sätterfjärden ordnas årligen seglarskola för barn och ungdomar. Vintertid plogas en skridskobana upp med trafik i medsols. Tack vare det grunda vattnet blir badtemperaturen snabbt högre här än vid havsbaden.


’’

Villa från Willa Nordic i modern design med personlig och spännande planlösning.


I NÄRMILJÖN FINNS även en populär livsmedelsaffär med bättre chark- och delikatessdisk, järnaffär och marknad för tomt- och trädgård. Skolorna Bergsätra, Margretelund och Tråsättra nås enkelt via gång och cykelvägar. Längs Margretelundsvägen finns en populär gångväg och parkmiljö med fontän. Promenadstråket går förbi detta ut mot Rödbosund och havsbadet i Margretelund förbi slottet. Runt Rödbosund finns en omtyckt strandpromenad.

Ett sjönära boende nära Sätterfjärden.


 







  

   





  





 








 



 

 

 




 

  



 



 




O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

TOMMY CARLBERG

08-522 348 03, 070-753 48 13 tommy@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tom Kallstenius

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Mats Öhlin

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Pilbågsvägen 4a tc 20sid  
Pilbågsvägen 4a tc 20sid