Page 1

bygg din drรถm

Bergshyddan, Blidรถ


© Sjöfartsverket


M

ed bilfärja från fastlandet och Furusund når du Blidö, ”ön i solen”. Detta namn har enligt en sägen kommit från ordet blid som kan betyda behagligt med

blitt klimat eller ljus, glänsande. Idag är Blidö ett nio kilometer långt skärgårdsparadis som uppskattas mycket både för dem som vill bosätta sig permanent och för dem som vill utnyttja ön till fritidsboende.


Strax efter Oxhalsö by slingrar sig grusvägen fram genom vacker lantbruksmiljö ner mot Bergshyddan. De lättplanerade tomterna Oxhalsö 2:905 på 2 018 m² och Oxhalsö 2:906 på 2 698 m² ger goda möjligheter för att bygga ett drömboende.

’’

Bygg i vacker lantbruksmiljö.


För avloppsanläggning, trekammarbrunn med infiltration, som delas mellan 2:905 och 2:906 tillkommer en kostnad på 120 000 kr per fastighet. Avloppsanläggning installeras i samband med köpets genomförande. På behagligt gångavstånd är det möjligt att både ta ett kvällsdopp eller att ta Waxholmsbåten in till stan. Sommartid går båten från Bergshyddan ett flertal gånger per dag. Dagens moderna Blidö har all service du kan tänka. Här finns också en av skärgårdens bästa livsmedelsbutiker, med året runt öppet. Skulle olyckan vara framme finns även läkarmottagning. Till Blidö tar man sig enkelt med bil, båt och buss. Med bil från centrala Stockholm nås färjan i Furusund på en dryg timma. Waxholmsbolaget trafikerar dagligen ön med ett flertal turer. SL kör kontinuerligt hela dagen in till Norrtälje. Så det finns goda möjligheter för att pendla in till fastlandet under hela året. Övrigt: Följ huvudvägen söderut på Blidö, efter ett par kilometer så passeras ICA. Vägen slingrar sig vidare och efter några hundra meter, sväng höger mot Bergshyddan. Följ grusvägen genom skärgårdsmiljö. (Se även skyltning.)

Njut av vackra omgivningar på Blidö, ön i solen.


’’

Man kommer snabbt ut till ytterskärgården.

Fastighetsbeteckning: oxhalsö 2:905 & 2:906 Pris/bud: 550 000 kr Sjönära avstånd: 3 min Tomtareal: 2 018 m² (2:905) 2 698 m² (2:906) Typkod: 211, Småhusenhet, tomtmark för fritidshus Pantbrev: finns ej rättigheter förmån: Officialservitut Avlopp Säljare: helia liljeroth haglund

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

peter svensson

08-522 348 07, 070-753 08 99 peter@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Tommy Carlberg

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Oxhalsö 2 906 2 905 ps 12sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you