Page 1

ogenerat

Oxnรถ, Torรถ


välkommen till ängsholmsvägen 43 och ett ypperligt tillfälle för dig som önskar frid i själen och rekreation under lediga stunder. Vi befinner oss i en egen oas på vackra Ängsholmen omgiven av Saltsjön och grönskande vegetation. Hit kommer man med bil eller buss och resan går snabbt och tar, med den nya motorvägen, cirka 45 minuter från Stockholm. Det går alltså utmärkt att dagspendla hit. Som namnet berättar befinner vi oss på en ö, men med broförbindelse.


Enskilda vägar leder fram till fastigheten, som ligger i slutet av vägen i en egen sluttning. Tomten är på 4 148 m² med en huvudbyggnad om cirka 90 m² boarea och 80 m² biarea. Gästhus om cirka 20 m². Nedanför finns ett ljuvligt strandområde som gemensamt nyttjas av de åtta fastigheterna som ligger runt omkring i dalen.

Här finns ett ljuvligt strandområde att nyttja.


På några minuter når man den egna tomten med mjuka gräsytor både framför och bakom huset. Här dukas midsommarlunchen upp och vännerna utmanas i sällskapsspel. Tomten omges av naturområden och en obebyggd udde. Här strövar man fritt och njuter av naturen. Huvudbyggnaden är vinterbonad och har under det gångna året fått nytt tak och helt ny dränering. Entré sker runt huset och här möts man av en farstubro. Ett stort sällskapsrum finns med en murad öppen spis, som snabbt värmer upp huset, och även plats för mat- och soffgrupp. Stora fönster mot sjösidan ger maximalt ljusinsläpp. Från rummet når man två sovrum, förråd och ett helkaklat badrum med förbränningstoalett av modell Cinderella samt en dusch. Köket ligger mot sjösidan och har plats för stolar och bord. En stor altan sträcker sig mot Saltsjön och utgångar finns från både kök och sällskapsrum. Källarplan når man utifrån med en trappa och här inryms ett gästrum med dusch. Stora förrådsutrymmen och möjligheter att utveckla och inreda efter eget tycke och smak.I bakkant av tomten finns ett vinterbonat gästhus med en liten altan och plats för dubbelsäng och matgrupp.


G

Öppen spis

Sovrum Altan

Kök

G

Braskamin

G Vedspis

Öppen spis Sällskapsrum

Braskamin

Sällskapsrum

G

K/F

Byggnadstyp: 1 plan Byggår: 1975 Boyta: 90 m² Biyta: 80 m² Antal rum: 3 rum, varav 2 sovrum Tomtareal: 4 148 m²

Sovrum

G

G Förråd G

Sovrum Badrum

Grund: betong Stomme: timmer Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: taktegel Fönster: 2-glasfönster Ventilation: självdrag Vatten: borrad brunn Avlopp: trekammarbrunn Uppvärmning: Direktverkande el + öppen spis

Sovrum

GFarstubro Badrum Förråd

Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer

Farstubro

Taxeringsvärde: 1 989 000 kr (fastställt avs år 2009)

Huvudbyggnad

planbest: Byggnadsplan (1970-06-24)

N 0

1

2

Fastighetsbeteckning: Östra Oxnö 5:3 Pris/bud: 3 750 000 kr Sjönära avstånd: 0,5 min

3

4

5

driftskostnad: 20 300 kr/år

Ritningen och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma.

Pantbrev: 400 000 kr

Huvudbyggnad N 0

1

2

3

4

5

Ritningen och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma.

rättigheter förmån: Officialservitut Väg, Officialservitut Väg gemensamhetsanläggningar: Nynäshamn Oxnögården GA:1, Nynäshamn Östra Oxnö GA:2

Säljare: hans och marianne brundin Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


ď žVälkommen till ett fritidsparadis att nyttja ĂĽret om.


Sandstranden är stor och här träffas gärna barnen och tar sina första simtag och njuter av det varma vattnet. På den långa bryggan ställer man gärna upp solstolarna och här har man egen båtplats med segelbåtsdjup och även gästplatser. På bryggan finns en sjöbod med bastu och relax. Stämningen är av yttersta klass och ger den känsla man önskar sig av ett skärgårdsboende.

Stämningen är av yttersta klass.


Området är mycket populärt och tillgängligt och hit åker man året om för att njuta av årstiderna. Handlar gör man i Ösmo eller Nynäshamn. Med båt nås utflyktsmål som Ankarudden, där restaurang finns, eller kanske Nynäshamn med flera restauranger och affärer. En klar dag kanske man besöker Landsort, med sin kända fyr. Tottnäs Rökeri är väl värt ett besök. Där säljer de fisk och skaldjur och även glass, mjölk, bröd och grönsaker. Det är väldigt fint och idylliskt och man kan ta sig dit med båt på cirka 15 minuter.


Saltsjön Saltsjön

5:1 5:1

Gemensam brygga och sandstrand Gemensam bastu Gemensam brygga och sandstrand Gemensam bastu

Gemensam Sjöbod Gemensam Sjöbod Huvudbyggnad 5:3

Huvudbyggnad Gästhus 5:3 Gästhus

Situationsplan Viss avvikelse kan förekomma, ritningen är ej skalenlig Situationsplan Viss avvikelse kan förekomma, ritningen är ej skalenlig

N N


robert nordstrand 08-522 348 08, 0705-235 877 robert@sjonara.se

Hamngatan 20, vaxholm & stavsnäsvägen 131, strömma 08-522 348 00 sjonara.se

Östra_Oxnö_RN_16sid  

ogenerat oxnö, torö välkommen till ängsholmsvägen 43 och ett ypperligt tillfälle för dig som önskar frid i själen och rekreation under ledig...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you