Page 1

bygg din dröm

Sjötomt 2, Mörtnäs


aut optaqui cullaborum iumAccae mo et maio venducid quae. Nam consequi conectem nobit laut est et venim idipsam et as iumquiam qui dit liquae aut erspitem escillatur?

Med en sagolik utsikt och härlig kvällssol blickar fastigheten ut över Torsbyfjärden. Fastigheten är en nybildad sjötomt och bjuder på en ståtlig plats att uppföra en vacker byggnad på. Till området hör en detaljplan, den ger rätt till byggnation (BTA) om totalt 250 m². Huvudbyggnaden får byggas i två plan till en höjd om 7,2 meter. Läs mer i bifogad detaljplan.


Torsbyfjärden

Brygga

Sjöstuga

Sjötomt 2 1:754

Sjöutsikt 2 1:752

Sjötomt 1 1:753 Vägservitut

Sjöutsikt 1 1:407

T

en

stig

ar jus

Situationsplan Viss avvikelse kan förekomma, ritningen är ej skalenlig.


Fastigheten är en sjötomt med en total areal om 6 672 m², varav land 1 762 m² och vatten 4 910 m². Till fastigheten hör även fiskevatten. Fastigheten bjuder på en spännande och varierande terräng. Platsen för huvudbyggnaden är plan och lättprojekterad med soligt läge och en mycket vacker utsikt. Fram till fastigheten finns en grusad väg och ett servitut att åka över grannens fastighet utmed tomtgränsen.

Soligt läge med skön kvällssol.


I området finns kommunalt VA, anslutningsavgift samt elanslutning tillkommer. Mörtnäs är centralt beläget för både shopping och pendeltrafik, men också med egna båten att ta sig antingen ut i skärgården eller in emot storstaden. Med båt är vi på ca 15 minuter i Vaxholm,

Torsbyfjärden

men många fler utflyktsmål finns inom räckhåll. På gångavstånd är vi vid Grisslinge havsbad med sandstrand, konditori och restaurang. Här finns också en privat sandstrand för boende i Mörtnäs.

Sjötomt 2 1:754

Vägservitut till Tjusarstigen

Situationsplan

N

Viss avvikelse kan förekomma, ritningen är ej skalenlig.


Fastighetsbeteckning: mörtnäs 1:754 Pris/bud: 5 500 000 kr Sjönära avstånd: 0 min Tomtareal: 1 762 m² Typkod: ej fastställd Taxeringsvärde: 4 682 000 kr (preliminärt avseende år 2012) planbest: Detaljplan (2005-09-05) Pantbrev: finns ej Säljare: petter och lisbeth ekdahl, christer och mats lindgren

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.

Värmdös vackrast belägna café – Systrarna Delselius. Nära egna fastigheten ligger en liten båtklubb, här finns jolleskola för barnen. Nära ligger också Solbackens dagis. På midsommar är det dans runt stången på mormors äng och midsommarkvällen spelas det upp på dansbanan. Värmdö köpcentrum ett stenkast ifrån, har ett rikt utbud av diverse shopping. Vid Grisslingebadet, en del av denna strand är privat för boende i Mörtnäs, ligger ett underbart café. För val av skola och dagis finns mycket att välja på. Det är nära till kommunikation, bussen kör motorvägen in till Slussen på ca 25 minuter.


elisabeth eldh 08-522 348 06, 070-753 48 60 elisabeth@sjonara.se

Hamngatan 20, vaxholm | banĂŠrgatan 9, stockholm 08-522 348 00 | sjonara.se

Mörtnäs_sjötomt2_8sid_EE  

bygg din dröm Sjötomt 2, mörtnäs med en Sagolik utSikt och härlig kvällssol blickar fastigheten ut över Torsbyfjärden. Fastigheten är en nyb...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you