Page 1

fantastisk utsikt

Stensl채tten, Oxdjupet


en fantastisk plats att slå sig till ro på, bada i poolen, jacuzzin eller bastun, äta middag i kvällssol och njuta en händelserik och vacker utsikt. Här vill man stanna kvar, blunda en stund för att höra vågornas brus, öppna ögonen och låta dem kittlas av allt spännande på vattnet och efter en lång dag i solen njuta middag i solnedgång. När solen lagt sig fortsätter ett spännande skådespel ute på Saltsjön, med ljus från båtar i rörelse, till och från Stockholm. Till fastigheten hör ett förmånligt servitut för brygga och båptplats strax nedanför.


Utmed denna kustremsa ligger exklusiva fastigheter på rad med vackra hus och trädgårdar. Gemensamt är den fantastiska utsikten och det sköna västerläget. Stora båtar och privatplan är vardag här. Ett trivsamt område som idag växer på kartan med sin närhet till Stockholm. Denna fastighet ligger högt på en bergsklack, men har ingen brant del på tomten. I stället är den lättillgänglig och har en stor del av tomten kvar på huvudbyggnadens pampiga entrésida. Här finns plats för tennisbana eller en hellikopterplatta för den som vill.

Fantastisk utsikt med skönt västerläge.

På framsidan är det stora ytor inramade med trallgolv, gräsmatta och räcke i rostfritt stål med glasrutor. En nedsänkt del i framkant har en utomhuspool med plats runt om för solstolar. Vid sidan om huvudbyggnaden finns en bastu och en utomhusjacuzzi.


Hela entréplanet renoverades år 2008 och fick ett nytt genomgående golv av oljad ekparkett. Badrummen helkaklades med golvvärme samt fick spotlights i tak. Köket med klinker och golvvärme samt helt ny inredning och nya maskiner, även här med spotlights i tak. Öppna spisarna och kakelugnen kontrollerades och provtrycktes. Till huvudbyggnaden finns ett stort källarplan med gott om förrådsutrymmen, kontorsdel/sovrum samt husets tvättstuga och även här en toalett med handfat. Det finns två utgångar i markplan till källaren, en på vardera kortsida.


Fastighetsbeteckning: Myttinge 1:51 Pris/bud: 10 500 000 kr Sjönära avstånd: 3 min Byggår: 1975 Boyta: 200 m² Biyta: 50 m² Antal rum: 7 rum, varav 3 sovrum Tomtareal: 6 887 m² Grund: källare Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: betongpannor Fönster: 3-glasfönster (år 2000) Ventilation: självdrag Vatten: borrad brunn Avlopp: 3-kammarbrunn (år 2003) Uppvärmning: Bergvärme (år 2011) Typkod: 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 4 915 000 kr (fastställt avs år 2009) driftskostnad: 40 741 kr/år Pantbrev: 6 300 000 kr rättigheter förmån: Avtalsservitut Brygga gemensamhetsanläggningar: Värmdö Myttinge GA:1 Säljare: per-erik alfred jansson

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


�

En fantastisk fastighet som ska upplevas pĂĽ plats.


Oljad ekparkett på entréplanet.


Vid entrén finns ett garage med elektrisk garageport. Två små isolerade gästhus är uppförda på entrédelen år 2006.


Till Stenslätten är det bilväg och enkelt att ta sig både från norr om staden via Waxholm med färjorna över Rindö, eller från Värmdö. Med egen båt är man redan en bra bit ute i skärgården, en tur till Grinda är att rekommendera, genom Oxdjupet och sedan runda Väster Skägga. Grinda har ett värdshus samt en framficka vid stranden. Vidare ut sedan väntar hela vår vackra skärgård. På ca 10 min med båt är man i Waxholm, men det är även nära för en tur in till storstaden, Gröna Lund och Fjäderholmarna.


elisabeth eldh 08-522 348 06, 070-753 48 60 elisabeth@sjonara.se

Hamngatan 20, vaxholm | banĂŠrgatan 9, stockholm 08-522 348 00 | sjonara.se

Stenslätten_EE_16sid  

fantastisk utsikt stenslätten, Oxdjupet en fantastisk plats att slå sig till ro på, bada i poolen, jacuzzin eller bastun, äta middag i kväll...

Stenslätten_EE_16sid  

fantastisk utsikt stenslätten, Oxdjupet en fantastisk plats att slå sig till ro på, bada i poolen, jacuzzin eller bastun, äta middag i kväll...