Page 1

bästa solläget

Stora Radön


M

ed ett fantastiskt kvällssolläge utmed öns västsida ligger detta lantställe med sjötomt. Fastigheten är bebyggd med ny huvudbyggnad och gästhus som

sammanbinds med ett stort altandäck. Nedanför finns sjöbod med bastu och vedeldad badtunna samt brygga med soldäck.


Ett ovanligt välkomponerat litet lantställe med det bästa solläget man kan tänka sig, ordnad bil- och båtplats på fastlandet och en smakfull design. Fastigheten har del i två samfälligheter, dels en vägsamfällighet och dels en samfällighet för båt- och bilplats vid Båtsviken på fastlandet samt stigar och naturområde ute på Stora Radön. För fastigheten gäller detaljplan där det på varje tomt får uppföras en huvudbyggnad med byggnadsarea 40 m² jämte uthus till en sammanlagd byggnadsarea om 20 m². En offert finns framtagen för installation av en saltningsanläggning på fastigheten. Kostnad ca 120 000 kr inklusive moms.

’’

Smakfull design.


Huvudbyggnaden är uppförd i modern stil med ägarnas goda smak för marin stil och design. Här välkomnas man av en liten hall som öppnar upp till köksdelen med matplats och sällskapsdelen med murstock i sten, stor kamin och öppet ända upp till nock. Sällskapsdelen har förutom stora panoramafönster även en smart lösning med platsbyggd förvaring och infälld säng direkt i väggen, snyggt och prydligt. Mot sjösidan finns även altandörr direkt ut till det altandäck som sammanbinder huvudbyggnaden med gästhuset. Köket har matplats invid ett stort runt fönster och är utrustat med diskbänk, kyl/frys, spis och gott om förvaring. Ovanför köket finns trappa till sovloft med takfönster och plats för dubbelkoj. I huset ligger genomgående ekparkett.

Stort panoramafönster mot havet


Fastighetsbeteckning: Näs 2:50 Pris/bud: 2 175 000 kr Sjönära avstånd: 0 min Byggnadstyp: 1 plan Byggår: 2007 Boyta: 40 m² Antal rum: 2 rum, varav 1 sovrum Tomtareal: 1 583 m² Grund: plintar Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: plåt Fönster: 2-glasfönster isoler Ventilation: självdrag Vatten: saknas Avlopp: saknas Uppvärmning: direktverkande el Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 762 000 kr (fastställt avs år 2011) planbest: Detaljplan (2005-02-01) driftskostnad: 12 000 kr/år Pantbrev: 280 000 kr rättigheter förmån: Avtalsservitut Vattenområde gemensamhetsanläggningar: Botkyrka Näs GA:14 (Radöns samfällighetsförening), Botkyrka Näs GA:4 (Näsvägen samfällighetsförening) Säljare: tomas och magnus eidebo

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Marin stil och design.


’’

Ett välkomponerat litet lantställe med det bästa solläget man kan tänka sig.


Strandlinjen är mjuk och avslutas med en grusstrand

Gästhuset har två våningssängar och stora öppningbara glaspartier och separat finns kaklad torrtoa med handfat. Från altandäcket som erbjuder plats för soffgrupp och matplats går trappa ner mot strandlinjen. Ca 10 minuters båtfärd från fastigheten, på Mörkös norra sida strax intill Skanssundets färjeläge ligger Skansholmens Sjökrog & Brännvinsbränneri. Från maj till september serveras här förstklassig mat i genuin skärgårdsmiljö med sjöutsikt åt alla väderstreck.


Strandlinjen 채r mjuk och avslutas med en grusstrand och h채r finns brygga med sold채ck, badtunna och vedeldad bastu.


 

 

  

 


 



  

   



 







 







 


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!

Hamngatan 20, vaxholm | banérgatan 9, stockholm 08-522 348 00 | sjonara.se


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

Joachim söderberg

08-522 348 04, 076-769 64 00 joachim@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Tommy Carlberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Stora Radön  

Käpprätt västerläge och smakfull design på trevlig ö i Järnafjärden, söder om Stockholm. Båt- och bilplats på Näslandet.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you