Page 1

LJUVLIGT LÄGE

Hammarvägen 35, Mickrum, Muskö


V

ÄLKOMMEN TILL MICKRUMS BRYGGA på centrala Muskö och ett högt, fritt läge med himlen som granne. Solen lyser upp tomten hela dagen från tidig uppgång till sen nedgång. Läget är kanske Muskös högsta och huset ett av Muskös mest gedigna. På några minuters promenad är man nere vid sjön, krogen och klippbad.

FASTIGHETENS LIGGER LÅNGT UT I SKÄRGÅRDEN och här skingrar sig molnen och man får sol från tidig morgon till sen kväll. Havet ligger nära, men havsvinden känner man inte av på den egna ”hyllan” och här lever man som i en egen klimatzon. Muskö erbjuder en härlig skärgårdsnatur. Hit kommer man snabbt med bil och resan från Stockholm tar cirka 50 minuter. Via den nya motorvägen mot Nynäshamnn och sedan genom Muskötunneln är man snabbt framme. Närmsta affär är Sandells livs längre ut på Muskö. Handlar gör man med fördel även i Ösmo eller i Nynäshamn, eller på vägen till Muskö från Stockholm. Området lever året runt och Mickrums brygga med sjökrog, båtmack och kajakuthyrning ligger på gångavstånd, liksom busshållplats för kommunikationer till Ösmo och Stockholm. Allt ger extra atmosfär i tillvaron.


’’

Sjökrog, båtmack och kajakuthyrning inom gångavstånd.


FRÅN MUSKÖVÄGEN OCH MICKRUMS BRYGGA är man snabbt framme vid tomten. Busshållsplatsen ligger precis nedanför och man kan komma upp till huset via en trappa. Kommer man med bil leder en backe upp till höjden och här parkerar man med lätthet uppe vid huset. Naturtomten är på 3 105 m² och består av låg skärgårdsvegetation och öppna klipphällar. Mindre gräsytor perfekt för badminton eller ett parti kubb i goda vänners lag.

HUVUDBYGGNADEN av modell TeamBoro ligger på tomtens högsta punkt och uppfördes 1992 och byggdes till 1997. Efter uppmätning kan det konstateras att husets boarea är 178 m², fördelade på två plan. Huset är förhandsbesiktigat, uppmätt och energideklaration är genomförd.

HUSET ÄR DISPONERAT med ingång på nedre plan. Här finns två sovrum och sällskapsrum. Duschrum med bastu och två stora förråd finns också. Alla rum har fönster och det höga läget ger optimalt ljusinsläpp.


BYGGNADSTYP: 2 PLAN BYGGÅR: 1992/1997 BOYTA: 178 M² ANTAL RUM: 7 RUM, VARAV 3 SOVRUM TOMTAREAL: 3 105 M² GRUND: PLATTA PÅ MARK STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: STÅENDE TRÄPANEL TAKBEKLÄDNAD: TAKTEGEL FÖNSTER: 3-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: EGEN DJUPBORRAD BRUNN AVLOPP: BDT MED INFILTRATION + SLUTEN TANK 3 M3 UPPVÄRMNING: LUFTVÄRMEPUMP + OLJERADIATORER + BRASKAMIN + EL FÖR GOLVVÄRME I BADRUM ÖVRE PLAN SAMT HALL OCH SOVRUM PÅ NEDRE PLAN TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 2 037 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) DRIFTSKOSTNAD: 36 650 KR/ÅR PANTBREV: 800 075 KR SERVITUT: AVTALSSERVITUT VILLA MM RÄTTIGHETER LAST: AVTALSSERVITUT VILLA MM, OFFICIALSERVITUT ELLEDNING GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: HANINGE UTLIDA GA:3 SÄLJARE: LISBETH OCH LARS SVENSSON

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: MICKRUM 7:8 PRIS/BUD: 3 900 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 2 MIN


EN TRAPPA LEDER TILL ÖVRE PLAN som disponeras med stora sällskapsytor och matdel. Burspråk och stora fönster ger utsikt i flera väderstreck och man möts av en härlig känsla av ett högt, ljust och trivsamt boende. Från matdelen når man en balkong under tak. Här sitter man skyddad från väder och vind och plats finns för solstolar och utemöbler. På detta plan finns även badrum med golvvärme, dusch, wc och tvättmaskin. Intill ligger ett stort sovrum som har inbyggda garderober med skjutdörrar av glas. Även köket finns på detta plan.

HUSET OMGES AV STORA ALTANDÄCK mot syd och väst och här finns plats för alla och i poolen, med eller utan tak, leker barnen och poolens storlek gör den perfekt för en simtur morgon som kväll. På tomten mot öst finns en vinterbonad gäststuga med plats för dubbelsäng eller våningssäng. Båtplats saknas idag men möjlighet finns att lägga en mindre båt i lagunen precis nedanför vid inloppet till Muskö kanal.

DRIFTSKOSTNADEN som redovisas är efter permanentboende. Vid boende på fritiden bedöms framförallt uppvärmningskostnaden och försäkringskostnaden bli lägre.


’’

Fritt läge med himlen som granne.


H채r lever man som i en egen klimatzon


Sovrum

G

Inre hall/ Sällskapsrum

Klädkammare/ Förråd

G

Klädkammare/ Förråd

G

Sällskapsrum

Dusch/WC Sovrum Bastu

N Entréplan 0

1

2

3

4

5

Ritningen och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma.


A Balkong

Sällskapsrum

Matplats Sällskapsrum

K

F

Kök

DM

Dusch/WC

Sovrum

TM

G VV

N

Övre plan 0

1

2

3

4

5

Ritningen och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma.


op

pe

tt

ill

m

us

ka

na

l

Plats att lägga till en mindre båt

Busshållplats

Mus

Väg mot Ösmo, Nynäshamn och Stockholm

Muskö sjökrog

Inl

Lusthus/ Inglasad uteplats Pool Altan

Huvudbyggnad

Mickrum 7:8 Parkering

Mot stockholm

Situationsplan Viss avvikelse kan förekomma, ritningen är ej skalenlig

N


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

ROBERT NORDSTRAND

08-522 348 08, 070-523 58 77 robert@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Mickrum 7 8 2014 rn 20sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you