Page 1

KLIPPUDDE MED UTSIKT

Möja-Långvik, Värmdö


Ä

KTA SJÖTOMT PÅ STORSLAGEN klippudde med utsikt mot Tornösund i öster och Storö, Storskär med flera öar, kobbar och skär i nordväst. Här njuter man av högklassig vattenkontakt och ljuvliga solnedgångar från hus med altaner och ogenerat, högt, fritt läge. I öster finns eget sjöviste på servitut med sjöbod, sandstrand och brygga.

VI BEFINNER OSS PÅ MÖJA i ytterskärgården där molnen skingrar sig och solen lyser upp tomten från tidig morgon till sen kväll. Ön är en av de mest populära och tillgängliga i Stockholms skärgård. Det är lätt att förstå varför, med åretrunt öppen affär i Berg. sommarlivs i Långvik, fiskdelikatesser i Ramsmora och flera skärgårdskrogar i Berg. Allt på cykel- eller flakmopedavstånd.


’’

Ljuvliga solnedgångar från klippudde.


TILLGÄNGLIGHETEN MED WAXHOLMSBÅT ÅRET RUNT, passbåt under isfria delen av året och direkttrafik till Långviks brygga med Cinderella från Strandvägen i city är bästa möjliga till en skärgårdsö. På vintern åker man W-båt och buss från Möjaström som stannar strax intill udden. Vidare finns bageri, skola, idrottshall, dansbana, kulturliv och mycket mer på denna levande ö.

DEN LÄTTSKÖTTA NATURTOMTEN på 4 890 m² land och ej arealredovisat vattenområde bjuder på maximal skärgårdskänsla med ljung, låga tallar och flata klipphällar. Mitt på berget ligger huvudbyggnaden på 55 m² från 1962 med funktionell standard.


INGÅNG SKER FRÅN VÄSTER från farstubro och i huset möter en hall och ett stort sällskapsrum med plats för både mat- och soffgrupp. Stora fönster mot öster bjuder på härligt ljusinsläpp och sjöutsikt mot Tornösund. En stor murad öppen spis finns för att värma upp huset. Utgång till altanen och här njuter man av utsikten och det stora skådespelet av båtar på sin färd mot olika mål. Vidare i huset finns kök med kyl och frys, spis och diskbänk. Plats finns för matbord för minst fyra personer. Här lagar man mat med sjöutsikt i två väderstreck och en vedspis som värmer upp huset. Intill köket finns sovrum med plats för fyra sängar om man vill och toalett med tvättställ och miljötoalett. Egen utoch ingång finns till rummet och även plats till förvaring.

INTILL HUSET finns både vedbod och bod. Även ett gammat hus, tidigare inrett med dass.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN BYGGÅR: 1962 BOYTA: 55 M² ANTAL RUM: 3 RUM, VARAV 1 SOVRUM TOMTAREAL: 4 890 M² GRUND: GRÅSTEN STOMME: STEN BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: STÅENDE TRÄPANEL TAKBEKLÄDNAD: SHINGEL FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: EGEN DJUPBORRAD BRUNN AVLOPP: ENKELT AVLOPP UPPVÄRMNING: DIREKTVERKANDE EL + ÖPPEN SPIS + VEDSPIS TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 4 302 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) DRIFTSKOSTNAD: 10 085 KR/ÅR PANTBREV: 1 200 000 KR RÄTTIGHETER FÖRMÅN: OFFICIALSERVITUT BÅTPLATS, BRYGGA OCH BRUNN GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: VÄRMDÖ MÖJA-LÅNGVIK GA:1 SÄLJARE: BRITT-MARIE OCH GUN PERSSON

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: MÖJA-LÅNGVIK 2:80 PRIS/BUD: 4 950 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


FRAMFÖR HUSET FINNS UNDERBARA KLIPPHÄLLAR och här njuter man av förstklassig utsikt. Berget leder ner mot strandkanten med flata hällar och här kan man bada och njuta av de solvamra klipporna och vågskvalpet.

FRÅN HUSET leder en stig mot öst ner mot sjövistet. På någon minut är man framme och här lever man den sjönära livsstilen där den är som bäst. Vid bryggan kan flera båtar förtöjas och i sjöboden kan fiskenäten hängas in efter dagens fångst. Till fastigheten följer eget vattenområde för fiske av bl a flundra och abborre. Vid sandstranden kan barnen leka och lära sig simma. Mellan sjövistet och tomten finns en liten, låg klippavsats perfekt att huka sig ned och ta morgondoppet under såväl soluppgång som solnedgång. Ljuvligt! Från den egna bryggan når man Sollenkroka på ca 30 minuter. Sandhamn finns att besöka söderut och hela vår vackra ytterskärgård runt udden med naturreservat och vackra naturhamnar.


’’

Välkommen till skärgårdsidyllen Möja – en ma


agisk plats att uppleva 책ret runt.


 

 

  



  






  



 













 


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

ROBERT NORDSTRAND

08-522 348 08, 070-523 58 77 robert@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Möja långvik 2 80 2014 rn 20sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you