Page 1

året runt med sjöutsikt

Långviksnäs, Möja


v

i befinner oss på möja i ytterskärgården där molnen skingrar sig och solen lyser upp öar, kobbar och skär. Ön är en av de mest populära och tillgängliga i Stockholms skärgård. Det är lätt att förstå varför med året runt öppen affär i Berg. Sommarlivs i Långvik. Fiskdelikatesser i

Ramsmora och flera skärgårdskrogar i Berg. Allt på cykel- eller flakmopedavstånd. Tillgängligheten med W-båt året runt, passbåt under isfri delen av året och direkttrafik med Cinderella från Strandvägen i city är bästa möjliga av en skärgårdsö. Vidare finns bageri, skola, idrottshall, dansbana och mycket mer.


’’

Högt fritt läge.


Den barnvänliga tomten på 3 052 m² bjuder på klipphällar och öppna gräsytor, kanske för att spela sällskapsspel. År 1996 uppfördes huvudbyggnaden på 82 m². Ägaren är densamma sedan dess och huset är vinterbonat och disponeras med sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Stora fönster mot öster, med sjöutsikt ger ljusinsläpp och känsla. Öppna spisen ger atmosfär och värme. I anslutning till sällskapsrummet finns köket med maskinell utrustning och gott om plats för bord med minst sex stolar. Sjöutsikten från fönstren är ljuvlig. Från köket når man två mindre sovrum med garderober och enkelsäng/våningssäng i vardera. I huset finns även ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till en balkong mot söder och sol hela dagen. Badrum med dusch, vattentoalett och tvättmaskin. Rikligt med garderober och förrådsutrymmen i sovrum och anslutning till rummen. Runt huset mot syd, öst och väst sträcker sig en stor altan och här njuter man av solen från tidig morgon till sen kväll. Undervåningen i huset är inredd med förrådsutrymmen.

På altanen njuter man av solen från tidig morgon till sen kväll


Fastighetsbeteckning: Möja-Långvik 1:139 Pris/bud: 3 500 000 kr Sjönära avstånd: 2 min Byggnadstyp: 1 plan med källare Byggår: 1996 Boyta: 82 m² Antal rum: 5 rum, varav 3 sovrum Tomtareal: 3 052 m² Grund: betong Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: liggande träpanel Takbeklädnad: takpannor Fönster: 3-glasfönster Ventilation: självdrag Vatten: egen borrad brunn Avlopp: quatron och 2-kammarbrunn Uppvärmning: Direktverkande el + öppen spis Typkod: 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 2 201 000 kr (fastställt avs år 2009) driftskostnad: 20 674 kr/år Pantbrev: 1 008 000 kr rättigheter förmån: Officialservitut Avlopp, Officialservitut Väg, Avtalsservitut Infiltrera Avlopp, brygga Mm gemensamhetsanläggningar: Värmdö Möja-Långvik GA:1 Säljare: bertil backlund

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Fin sjöutsikt från köket.


’’

Välkommen till skärgårdsidyllen Möja att uppleva året runt.


På tomten i anslutning till huset finns ett mindre gästhus med våningsäng, trinettkök och indraget sommarvatten. Även en bod med plats för verktyg och flakmoped. På några minuter når man ner till stenstranden med egen, nyligen uppförd stenkistbrygga med segelbåtsdjup. Hela bryggan följer fastigheten genom servitut. Förtöjning sker på boj och här kan både morgon- och kvällsdoppet avnjutas. Bryggan är hjärtat och här njuter man av skådespelet av båtar på sin färd mot nya äventyr. I Långvik finns ytterligare en båtplats för en mindre båt.








  





 

 



  



 










  

 







































 





  



 

 

 


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

robert nordstrand

08-522 348 08, 070-523 58 77 robert@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Tommy Carlberg

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Möja_Långvik_2013_RN_20sid