Page 1

nyskick med sjรถutsikt

Lillgรฅrdsbacken 5, Torรถ


o

generat på svärdsö invid torö, med bilväg och buss på nära avstånd, finns detta trevliga sjöläge med ljuvlig sjöutsikt och hela skärgården inpå knuten. Tomten mäter 3 400 m² är består till stora delar av naturtomt med lummig, grönskande

vegetation som ger en härlig inramning. Byggnationen är smakfullt placerad i bakkant på tomten och för maximal vattenkontakt. Framför husen finns plats för diverse sällskapsspel och kanske uppföra en altan vid huvudbyggnaden. Tomten är solig och den kan skådas från sin uppgång i öster till sin nedgång bakom trädtopparna i väster.


Svärdsö når man med bil och resan från Stockholm tar cirka 40 minuter. Den nya, tvåfiliga Nynäsvägen tar dig snabbt till ön, via Tottnäsbron. Med den egna båten når man snabbt ut till allt vad Saltsjön har att erbjuda. Kanske till Nynäshamn med affär och restauranger, Nåttarö eller skärgårdskrogen på Ankarudden på Torö. Eller så tar man en tur hela vägen ut till Landsort i ytterskärgården. Strax innan Tottnäsbron finns Tottnäs Rökeri som säljer fisk och skaldjur och även glass, mjölk, bröd och grönsaker. Det är väldigt fint och idylliskt och man kan ta sig dit med båt på cirka 15 minuter, eller med bil på cirka fem minuter. Närmsta affär är Torö Lanthandel mitt på Torö. Vill man storhandla, så finns allt att tillgå i Nynäshamn eller Ösmo.

’’

Året runt på Torö.


Huvudbyggnaden uppfördes 2006 och mäter 68 m² i två plan med loft. Huset disponeras med sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Stora fönster mot sydost ger vattenkontakt och ljus. Generöst med plats för soffgrupp och matbord för sex personer. Utgång finns och här kanske altanen byggs, vilket kommer ge en härlig plats att vistas på. Vattenburen golvvärme värmer upp hela huset och på planet finns även sovrum med plats för dubbelsäng och toalett med dusch, wc och tvättmöjligheter. Från hallen når en trappa upp till övre plan med ett stort sovloft. Här finns gott om plats för sängar, tv-rum eller vad fantasin medger.


Fastighetsbeteckning: Berga 9:23 Pris/bud: 3 450 000 kr Sjönära avstånd: 1 min Byggnadstyp: 2 plan Byggår: 2006 Boyta: 68 m² Antal rum: 3 rum, varav 2 sovrum Tomtareal: 3 400 m² Grund: platta på mark Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: stående träpanel Takbeklädnad: takpannor Fönster: 3-glasfönster Ventilation: mekanisk frånluft Vatten: djupborrad brunn Avlopp: trekammarbrunn Uppvärmning: El + Vattenburen golvvärme Typkod: 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 2 747 000 kr (fastställt avs år 2012) driftskostnad: 23 904 kr/år Pantbrev: 550 000 kr rättigheter förmån: Officialservitut Väg, Officialservitut Väg, Officialservitut Bad-Och Båtplats

Huset är placerat i bakkant på tomten för maximal vattenkontakt

Säljare: barbro erlandsson och leif blom

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Stora fönster mot sydost ger vattenkontakt och ljus.


’’

Varmt välkommen till en trevlig havsvik att bo permanent eller på fritiden.


H채r lever man och m책r som b채st


På tomten finns flera bodar och även en mindre sovstuga. En stig leder ner över tomten och till stranden. Där finns gemensamma ytor med sandstrand och en flytbrygga som delas med grannfastigheten Berga 9:22 genom servitut. Här lever man och mår som bäst och egna båten förtöjs på ena sidan av bryggan. I viken är vattnet lugnt och värms snabbt upp. Perfekt för barnen att lära sig simma eller lära sig segla med jollen.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

robert nordstrand

08-522 348 08, 070-523 58 77 robert@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Tommy Carlberg

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Lillgårdsbacken_5_Torö_2013_RN_20sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you