Page 1

sjöutsikt och båtplats

Lillängsvägen 1, Resarö


d

et handlar om harmoni och frihet. De flesta drömmer någon gång om att bo vid vattnet med sjöutsikt. Närheten till båten vid den gemensamma bryggan nedanför villan, gör skärgårdsupplevelsen till en del av vardagen. Alla känner till vattnets och den vackra skärgårdsna-

turens rogivande effekt. Att styra en båt på öppet vatten ger en känsla av total frihet. På Lillängsvägen 1 bor man mitt i skärgården och samtidigt nära Stockholm och Arlanda.


Redan vid infarten till villan noteras lägets fördelar; högst upp i området med fri utsikt över ängsmark mot vattnet utanför Ytterby och ostört med endast en angränsande villafastighet nedanför. Första intrycket är mycket bra. Rent och prydligt med asfalterad stor uppfart och stenlagd terrass mellan villan och den plana gräsmattan. Miljön är lekvänlig med perfekt kubbplan och passar för stora grillfester. Solen följer villans enorma uteplats från morgon till nedgång.

’’

Solen följer uteplatsen från morgon till nedgång.


Villan bjuder på ljus och rymd som uppfyller alla förväntningar av ett modernt boende med stora fönster för bästa utsikt och maximalt ljusflöde. Den sjönära känslan bekräftas självklart från båda planen. Inredningen är mycket smakfull och skicket det bästa tänkbara. Umgängesytorna är mycket väl tilltagna och den öppna lösningen mellan kök, matplats och vardagsrum är som gjord för stora sällskap. Här finns till och med plats för ett extra rum som enkelt delas av från vardagsrummet vid behov. Eldstaden sprider skön strålningsvärme med hög mysfaktor över hela sällskapsdelen.


Fastighetsbeteckning: Ytterby 4:794 Pris/bud: 6 975 000 kr Sjönära avstånd: 1,5 min Byggnadstyp: 2 plan Byggår: 2005 Boyta: 180 m² Boyta: 25 m² Antal rum: 6 rum, varav 4-5 sovrum Tomtareal: 1 097 m² Grund: platta på mark Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: betongpannor Fönster: 3-glasfönster isoler Ventilation: mekanisk frånluft Vatten: kommunalt vatten Avlopp: kommunalt avlopp Uppvärmning: Vattenburen golvvärme - frånluftsvärmepump Typkod: 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 5 043 000 kr (fastställt avs år 2012) planbest: Detaljplan (200402-26) driftskostnad: 31 900 kr/år Pantbrev: 5 500 000 kr

Umgängesytorna är väl tilltagna – det är gjort för stora sällskap

servitut: Avtalsservitut Fiske Mm, Avtalsservitut Villa, Avtalsservitut Villa, Avtalsservitut Kraftledning rättigheter last: Avtalsservitut Fiske Mm, Avtalsservitut Villa, Avtalsservitut Kraftledning, Ledningsrätt Tele gemensamhetsanläggningar: Vaxholm Ytterby GA:13, Vaxholm Ytterby GA:2, Vaxholm Ytterby S:13 Säljare: HÅKAN OCH ANNA GRANLUND Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Inredningen är mycket smakfull.


’’

Villan på Lillängsvägen 1 på Resarö erbjuder ett sjönära boende av mycket hög klass. Vy utanför Ytterby.


Fri utsikt Üver ängsmark mot vattnet


Tomten omgärdas av ett vitt staket och i ena hörnet har ägarna uppfört en rymlig förrådsbyggnad med plats för utemöbler, redskap och ved. Garaget är isolerat upp till nock och öppet för bästa möjliga volym. Här samsas motorintresset med sociala aktiviteter som kräftskivor och barmingel. Här bor två- och trehjuliga familjemedlemmar som skiner välputsade året om. Få kan visa upp ett så rent och trivsamt garage. Verktygen hänger i givakt ovanför arbetsbänken och bredvid TV och sportig soffa i orange.


På bekvämt gångavstånd nås båtplatsen som hör till fastigheten. Vid bryggan finns ett omtyckt bastuhus med två separata duschar och wc. De boende på Lilllängsvägen delar på bryggan och bastun och marken vid stranden arrenderas av kommunen. Grannsämjan är mycket god med det gemensamma intresset för båtlivet. Närheten till såväl buss, Resaröskolan med förskolor samt affären är mycket uppskattad. Atmosfären i området är fridfull och närmiljön har lantlig skärgårdskaraktär. På andra sidan Resarövägen ligger ett stort grönområde med vacker skog att vandra och jogga i. Varför inte bjuda hem vännerna till en heldagsupplevelse med båttur till favorithällen i skärgården, lunch på någon av skärgårdskrogarna och avslutande grillmiddag med kubbspel i kvällssolen? Villan på Lillängsvägen 1 på Resarö erbjuder ett sjönära boende av mycket hög klass.












 

 

 




:



 

 

 


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

tommy carlberg

08-522 348 03, 070-753 48 13 tommy@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Lillängsvägen Resarö  
Lillängsvägen Resarö  

Ljus villa i nyskick med fritt läge intill ängsmark och rogivande sjöutsikt. På 350 m når du egen båtplats, brygga och bastu. En sjönära liv...