Page 1

SKÄRGÅRDSPÄRLA

Lådna


V

ÄLKOMNA TILL DENNA FINA FASTIGHET på ön Lådna mitt i mellanskärgården. Här omgärdas man av naturreservat och bor i härligt rofylld miljö med endast några få grannar. En riktig skärgårdsidyll. Men med kort cykelpromenad kommer man till Waxholmsbåtsbryggor, sjömack och affär. Lådna är en levande ö och just denna fastighet har nyttjats

med glädje året om.

PÅ LÅDNA FIRAS DET GEMENSAMT midsommar med lekar och lotterier för både stora och små. Ängen ligger endast 500 meter bort och här finns även ett samfällighetshus som kan hyras för fester. Öns lilla bibliotek finns här och bokbåten angör Lådna två gånger per år. Längs vägen bort mot Lådna livs passerar man bondgården som säljer potatis, grönsaker och nyvärpta ägg.


’’

En riktig skärgårdsidyll.


VILLAN MED FIN NATURLIG TRÄDGÅRD ligger med härlig sjöutsikt i söder och strax nedanför ligger sjövistet med brygga och sjöstuga. Dagarna tillbringas här med fiske, vattenlekar, sol och bad. En riktig oas i skyddat vatten. Barnen lär sig snabbt allt som har med sjölivet att göra och Bredviken utanför är utmärkt för segeljollar, surfingbrädor och roddbåtar.

HUVUDBYGGNADEN ÄR ETT GEDIGET Anebyhus från 1982 fördelat på två plan. En ombonad övervåning med tre rejäla sovrum, stort vardagsrum öppet mot matsal och kök. I matsalen står braskamin och ger både värme och sken. Två utgångar finns till altanen, som har den bästa av utsikter. Ett fint badrum med kar, tvättställ och wc finns också.

PÅ UNDERVÅNINGEN välkomnas man av ett stort gästrum. Här finns också ett rejält tilltaget hobbygarage med plats för alla saker, dubbelport med utgång till tomten. Ett pannrum med el/vedpanna, tvättstuga med bastu och duschkabin, även tvättmaskin, varmvattenberedare och tvättho samt ett förrådsrum och en matkällare.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN MED KÄLLARE I SOUTERRÄNG BYGGÅR: 1982 BOYTA: 107 M² ANTAL RUM: 6 RUM, VARAV 4 SOVRUM TOMTAREAL: 2 785 M² GRUND: KÄLLARGRUND STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄ TAKBEKLÄDNAD: SVARTA BETONGPANNOR FÖNSTER: 2-3-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: EGEN BORRAD BRUNN, DELAS MED GRANNE AVLOPP: TREKAMMARBRUNN MED INFILTRATION UPPVÄRMNING: EL/OLJA/VEDPANNA MED VATTENBURNA RADIATORER, LUFTVÄRMEPUMP TYPKOD: 220, SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 2 358 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) DRIFTSKOSTNAD: 29 600 KR/ÅR PANTBREV: 473 100 KR SERVITUT: AVTALSSERVITUT LEDNINGAR RÄTTIGHETER FÖRMÅN: OFFICIALSERVITUT VÄG, SJÖVISTE RÄTTIGHETER LAST: AVTALSSERVITUT LEDNINGAR, OFFICIALSERVITUT VÄG SÄLJARE: MARIANNE SOBÉUS

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: LÅDNA 3:205 PRIS/BUD: 3 950 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 1 MIN


FASTIGHETEN GER ETT VÄLVÅRDAT och fint intryck Tomten är varierad med både gräsytor, vackra klippor och grön skön natur. Utsikten är mycket fridfull över Bredviken och ängarna. Ön är tillräckligt stor för motion och härliga promenader i naturreservatet. Härlig skärgård finns i närheten med bl a Svartsö krog, Svartsö handelsbod, Grinda, Ingmarsö och Finnhamn. Med Waxholmsbåten året om blir livet bekvämt.

FASTIGHETEN DELAR BRUNN/VINTERVATTEN med grannen. Sjövistet med bryggan delas med grannen men man har egen sjöstuga. Allt är reglerat genom tydliga avtal. För att ta sig mellan sjövistet och tomten har man servitut på vägen. Grannen har även servitut att komma upp till sin tomt.


’’

Välkomna till ett riktigt skärgårdsboende året


t om.


SVARTSÖ KROG

SVARTSÖ HANDELSBOD






 





 









 

 




 











 


















 


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

TOM KALLSTENIUS

08-522 348 02, 070-753 48 12 tom@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Mats Öhlin

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Lådna 3 205 2014 tk 20sid  
Lådna 3 205 2014 tk 20sid