Page 1

magiska Solnedgångar

Kungshäll, Färingsö, Ekerö


v

älkommen till en anrik miljö på Kungshäll 15, beläget på Färingsö, norra Ekerö. Här njuter man av Mälarens glittrande vatten och allt man kan önska sig av bekvämligheter.

Den tillgängliga tomten på 2 769 m² består av öppna gräsytor och en parkliknande udde med den gamla ångbåtspiren som bryggfäste till dagens långa brygga. Här finns plats för flera båtar och segelbåt kan förtöjas vid nock.


’’

Ogenerat sjöställe, 40 min från city.


Fastigheten ligger sist på den enskilda vägen som leder ner till tomten. Här är det ordning och reda och parkering sker i varmgarage eller i carport med plats för två bilar. Huvudbyggnaden på cirka 157 m² ligger i nära anslutning och uppfördes 1995, av nuvarande ägare och är en modern villa med allt man kan önska sig av bekvämligheter. Generösa sällskapsytor med braskamin och med plats för mat- och soffgrupp. Stora fönster mot väster och sjösidan som ger maximalt med ljus och sjöutsikt. Köket i öppen planlösning är väl utrustat med både el- och gasspis. Vedspis finns och ger lantlig atmosfär. En inglasad veranda som snabbt värms upp och ger möjlighet att uppleva årets skiftningar på första parkett. Utanför en stor altan med utsikt av högsta klass.


På planet finns även ett stort master bedroom med egen utgång till altan och stora fönster. Utsikten är ljuvlig. Plats finns för dubbelsäng och i direkt anslutning ett stort badrum med golvvärme, dusch och stort badkar. Badrummet totalrenoverades 2005. Ytterligare ett sovrum finns på planet med plats för dubbelsäng och i anslutning från hallen en gästtoalett. En tvättstuga finns med tvättmaskin och frys. Från köket leder en trappa ner till en gästlägenhet som är inredd på källarplan. Egen ingång finns och sovalkov, sällskapsytor och toalett. Under altanen och i övriga källarplan finns förrådsytor av diverse slag.

Master bedroom med magnifik utsikt och utgång till altanen.


Fastighetsbeteckning: Kungsberga 7:28 Pris/bud: 6 100 000 kr Sjönära avstånd: 0 min Byggnadstyp: 2 plan med källare Byggår: 1995 Boyta: 157 m² Antal rum: 4 rum, varav 3 sovrum Tomtareal: 2 769 m² Grund: betong Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: stående träpanel Takbeklädnad: takpannor Fönster: 3-glasfönster Ventilation: ftx mekanisk tilloch frånluft Vatten: djupborrad brunn Avlopp: trekammarbrunn på tomten som delas med grannfastigheter Uppvärmning: bergvärme, elpatron, vattenmantlad braskamin, solvärmepanel Typkod: 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 3 553 000 kr (fastställt avs år 2012) planbest: ytvattenskydd (2008-11-25) driftskostnad: 24 494 kr/år Pantbrev: 3 375 000 kr rättigheter förmån: Officialservitut Väg gemensamhetsanläggningar: Ekerö Kungsberga GA:13, Ekerö Kungsberga GA:5 Säljare: kjell sandberg

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


Mot sjösidan finns en sjöbod med vedeldad bastu och utrymmen att förvara segel, kajak och vad man önskar. Mot udden finns en sjöstuga med sovmöjligheter. Här finns också ett lusthus inredd med kyl, grill och kokplatta. Varför inte ta fördrinken med nära och kära? Bryggan lämnar inget mer att önska och är långsmal med plats för flera båtar. Plats finns att förtöja en segelbåt på nock eller

’’

Nere vid vattnet lever man härligt strandliv.

längsmed bryggan. Innanför bryggan finns en sandstrand för de små att lära sig simma. Kanske placera en flytbrygga och förtöja sjöflygplanet. Närmsta affär finns i Kungsberga, på 3 km avstånd. Direktbuss till Bromma går cirka 1,5 km från huset. Skola och dagis finns i Färentuna. För de äldre barnen finns skola i Tappström vid Ekerö centrum. Tomten är barnvänlig och det finns gott om barn i området som bor mestadels permanent. Varmt välkommen till ett drömboende med stor livskvalitet!


’’

Bryggan har gott om plats för flera båtar.


Njut av vackra solnedg책ngar.


 



 

















 

 

 














..






  



7:28

 

 

 Huvud-  byggnad 7:28 15 HuvudSjöbod byggnad Carport 15 Sjöbod Carport

Garage Garage


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

robert nordstrand

08-522 348 08, 070-523 58 77 robert@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Tommy Carlberg

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Kungsberga 7 28 rn 20sid ny  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you