Page 1

SJÖSTÄLLE FÖR ÅRETRUNTBOENDE

Bergströms Väg 4, Säbyviken, Värmdö


V

ÄLKOMMEN TILL SÄBYVIKEN på populära Ingarö och ett komplett sjöställe med bilväg för året runt bruk. Från lugna skyddade Säbyviken, där vattnet snabbt värms upp, når man via Eknässundet ut till Nämdöfjärden och hela vår vackra skärgård. Genom Eknässundet går större motorbåtar och även mindre segelbåtar. Till fastigheten kommer man

med bil och resan från Stockholm tar cirka 35 minuter. Man passerar Brunn med affär, mack och idrottsplats och snabbt är man framme vid sjötomten. Vägen leder ner till en klippavsats där bostadshusen är belägna. Parkering sker i bakkant på platån vid en nyligen byggd carport med varmförråd. Parkering kan även ske vid infart på tomten på egen anlagd parkering.


’’

På bryggdäcket lever man ett aktivit bad- och båtliv.


I FRAMKANT PÅ PLATÅN är huvudbyggnaden på 119 m² uppförd. Huset totalrenoverades 2008 till dagens fina skick och har sedan renoveringen bebotts permanent. Se mer information om renoveringar i förbättringslistan som bifogas. Huset inrymmer sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Köket är från år 2008 av modell HTH. Full maskinpark finns med kyl/frys, induktionshäll, ugn, ångugn och diskmaskin.

I SÄLLSKAPSRUMMET finns i hörnet täljstenskaminen som ger mysfaktor och värme. Här finns plats för både soff- och matgrupp. Stora fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp och sjöutsikt längs med viken. Intill köket finns matrum med burspråk, även här är utsikten förstklassig. Innanför köket finns två sovrum med plats för dubbelsäng i båda och mellan dem en klädkammare.

VID ENTRÉN inns en mindre hall för avhängning och från hallen når man det helkaklade badrummet med wc, dusch och tvättpelare och grovdiskbänk. Fönster ger ljusinsläpp.

HUSET OMGES MOT ÖST, VÄST OCH SÖDER av en altan med plats för utemöbler och grill. Från altanen har man koll på vad som händer i viken och på barnen som tar sina första årtag med jollen. Bredvid huvudbyggnaden finns ett äldre gästhus på cirka 50 m². Huset är funktionellt som gästhus och inrymmer stort sällskapsrum, sovrum och äldre kök.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN BYGGÅR: 1988/2008 BOYTA: 119 M² ANTAL RUM: 4 RUM, VARAV 2 SOVRUM TOMTAREAL: 4 480 M² GRUND: TORPARGRUND STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: STÅENDE TRÄPANEL TAKBEKLÄDNAD: PLÅT FÖNSTER: 3-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: EGEN DJUPBORRAD BRUNN AVLOPP: INFILTRATION (FRÅN 2013) + SLUTEN TANK 6 M3 UPPVÄRMNING: LUFTVÄRMEPUMP + OLJERADIATORER + EL TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 5 577 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) DRIFTSKOSTNAD: 33 615 KR/ÅR PANTBREV: 2 750 000 KR SERVITUT: AVTALSSERVITUT VILLA RÄTTIGHETER LAST: AVTALSSERVITUT VILLA GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: VÄRMDÖ INGARÖ-EVLINGE GA:1 SÄLJARE: EVA TRENTER OCH LARS LINDVALL

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: INGARÖ-EVLINGE 1:14 PRIS/BUD: 8 500 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


FRÅN HUVUDBYGGNADEN leder en trappa från 2007, ner till vattnet med gedigen brygganläggning med flytbrygga. Trappan ner är lagom lång och har flera etage på vägen där solstolar kan placeras för den som önskar. Arkitekturen ger en trevlig balans till bryggdäcket.

PÅ BRYGGDÄCKET LEVER MAN ett aktivt bad- och båtliv och viken är perfekt för segling och vattenskidor som underhåller såväl barn som vuxna. Vattnet i viken värms snabbare upp och håller inte sällan flera grader varmare än ute i fjärden.

AFFÄRER FINNS i Brunn eller köpcentrum vid Värmdö marknad och Mölnvik. Ingarö har sin egen golfbana som ligger cirka 10 min bort med bil och härliga sandstränder i Björkvik. Buss mot Stockholm finns och går från Södra Evlinge, några minuters promenad från fastigheten.


’’

Välkommen till ett sjöställe där man följer årst


tidernas alla skiftningar frĂĽn fĂśrsta parkett.


Här bor övernattande gäster bra


Terass

Terass Terass Vardagsrum Hall

DM

Badrum

Kök

Matplats F

K

Sovrum

Tvrum Klk

N

Huvudbyggnad 0

1

2

3

4

5

Ritningen och måtten baseras på ett original. Viss avvikelse kan förekomma.


Huvudbyggnad Bryggdäck Carport/Varmförråd

Trappa till bryggan

Egen brygganläggning

Gästhus

Ingarö-evlinge 1:14

Saltsjön/Säbyviken

Parkering

Mot Nämdöfjärden via Eknäs kanal

N

Situationsplan Viss avvikelse kan förekomma, ritningen är ej skalenlig.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

ROBERT NORDSTRAND

08-522 348 08, 070-523 58 77 robert@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Ingarö evlinge 1 14 2014 rn 20sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you